Setari Cookie-uri

Herbalife anunta rezultatele studiului "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor"

Studiul intitulat "Atitudini si comportamente in stilul de viata al romanilor" isi propune sa identifice obiceiurile romanilor cu privire la stilul de viata.

Miscarea si sportul in 2012

Un numar tot mai mare de respondenti declara ca au un stil de viata sedentar. Jumatate dintre respondenti nu fac sport deloc la ora actuala sau nu fac miscare in mod sustinut, numarul lor crescand cu 4% fata de anul trecut. Mai mult, numarul celor care practica sport de 2-3 ori pe saptamana a scazut fata de anul trecut cu 4%.

Ce ne impiedica sa facem sport? 51% considera ca sunt mult prea ocupati pentru a ajunge la sala sau pentru a alerga in parc si 20% considera ca sportul implica prea multe cheltuieli, pe care nu si le permit.
Ce ne motiveaza sa facem sport? 48% sunt motivati de faptul ca arata mai bine, iar 19% practica sport pentru ca le ofera ocazia de a intalni oameni noi, de a socializa.

"Miscarea este deosebit de importanta pentru starea noastra generala de sanatate. Rezultatele studiului demonstreaza faptul ca inca nu intelegem importanta unui stil de viata activ. Cu o ora de miscare, in fiecare zi, luptam eficient impotriva kilogramelor in plus, impotriva stresului acumulat la munca, suntem mai bine dispusi si plini de energie. Sportul este la indemana noastra, fie ca practicam sport constant si mergem la sala sau pur si simplu mergem mai mult pe jos, urcam si coboram scarile. Cu vointa putem asimila acest obicei sanatos zilnic" remarca Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv.

Citește și:

Programul Herbalife pentru un stil de viata sanatos se bazeaza pe o nutritie corespunzatoare si echilibrata, miscare facuta in mod regulat, odihna si relaxare.

Un program echilibrat din punct de vedere alimentar trebuie sa ofere o combinatie echilibrata de calorii, vitamine, minerale, proteine, carbohidrati buni si fibre. Portofoliul de produse Herbalife, ce include shake-ul si batonul Formula 1 (inlocuitoare de masa), gustari sanatoase (boabe de soia, batoane proteice), ceai, bautura concentrata de aloe mango precum si o gama larga de suplimente nutritive pentru energie si fitness, ofera solutii exceptionale adeptilor unui stil de viata sanatos, pe termen lung.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.