Setari Cookie-uri

10 solutii pentru a trece peste o depresie

Nu este usor sa treci peste o depresie, dar trebuie sa iti faci planuri de viitor, lasand in urma trecutul!

6. Nu te refugia in singuratate. Cand te confrunti cu o depresie primul gand este sa te izolezi de toata lumea pentru a suferi in tacere. Acorda-ti o zi, doua de gandire dar apoi vobeste cu o persoana propiata si elibereaza-ti mintea de toate gandurile negative. Descarca-te sufleteste si o sa te simti mult mai bine.

7. Evalueaza-ti greselile si promite ca te vei schimba. Data viitoare vei stii sa te feresti de un esec sentimental cand vei recunoaste semnele barbatului nepotrivit.

zambeste

8. Daca iti permite bugetul, calatoreste! Iesi din spatiul cotidian si schimba aerul monoton. Mergi intr-un loc necunoscut, plimba-te pe stradute si relaxeaza-te gandindu-te ca toate problemele tale se vor rezolva.

9. Fa-ti un jurnal. Scrie tot ce-ti trece prin cap intr-o agenda. Poarta o discutie sincera cu tine, recunoaste tot ce simti si propune-ti sa iti traiesti viata dupa reguli noi.

Citește și:

10. Uita-te la filme, alege comedii romantice si plangi cat vrei pentru a te descarca. Cand ti-ai terminat lacrimile, trezirea! Fa un dus, epileaza-te, incepe o noua viata si fa-ti planuri de viitor.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.