Se spune ca trebuie sa iei "micul dejun ca o regina, pranzul ca o printesa si cina ca un cersetor", ceea ce inseamna ca cea mai consistenta masa a zilei ar trebui sa fie micul dejun, urmata de un pranz moderat si de o cina frugala.
Micul dejun poate fi chiar mai
rapid si simplu de preparat daca alegi variatele sortimente de musli din comert. Amestecul de
fulgi din ovaz si alte
cereale integrale, cu
multe fructe,
seminte uleioase si diverse alte ingrediente din
musli sigur iti vor fi pe plac. Este atat de simplu sa iei un bol mare, sa il umpli cu musli si sa torni deasupra lapte degresat sau iaurt.
Un mic dejun hranitor nu trebuie sa fie extravagant sau sa iti ia mult timp pentru a-l pregati. Cu un bol simplu cu musli iti incarci bateriile si te simti gata sa faci fata provocarilor de zi cu zi.
Carmen Ioana Olteanu
De la bucătării tradiționale la festinuri în deșert: o aventură...
Carmen Ioana Olteanu
Sărbătorește Ziua Mondială a Cafelei Turcești
Raluca Cărpător
Fragment în exclusivitate din cartea Insulele fermecate: Călătorii...
Alma
Tradiții și obiceiuri de Paște în România
Noemi
Ce se întâmplă în corpul tău când bei apă cu scorțișoară pe...
Vladimir
Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...