(P) Antrenamente inovatoare: BeamFIT

BeamFIT este un concept nou de exercitii, axat pe ideea de echilibru, stabilitate si personalizare.

Cori GramescuProbabil ca de fiecare data cand te gandesti la o sala de sport ai deja in minte cateva imagini clare: benzile de alergare, aparatele cu greutati, stepperele si orele invechite de gimnastica aerobica. Si, daca stai bine sa te gandesti, parca te descurajeaza insasi ideea de a incerca sa faci sport in felul asta, nu?

Apoi te gandesti ca vine vara si ca ai putea sa mergi in parc sa faci miscare. Dar caini si privirile indiscrete, starea de nesiguranta si discomfort parca nu te imbie sa incepi sa faci exercitii in parcul de langa casa.

Nu ai de ce sa te sperii, in exact aceasta situatie se gaseste multa lume. Atat la noi in tara cat si in strainatate, oamenii si mai ales femeile se confrunta cu aceleasi indoieli legate de activitatea fizica. Adauga acestei retete lipsa timpului liber, stresul de peste zi si mai ales treaba pe care trebuie sa o faci acasa si la serviciu si probabil ca deja te gandesti ca e absolut imposibil sa iti gasesti timp pentru tine.

Conceptele noi de antrenament vin insa cu o inovatie semnificativa a programelor de sport. Pentru ca activitatea fizica nu mai este una obositoare si anosta, ci devine o experienta placuta, de timp petrecut cu tine insati. Practic, sportul pentru amatori devine o modalitate de relaxare, de eliberare de stress si de reconectare cu propria persoana. Pentru ca, daca antrenamentele sunt interesante sit e readuc in situatia de a te concentra asupra ta, te vei simti relaxata, provocata sa te gandesti doar la tine si, la sfarsitul orei, vei avea nu doar muschi tonifiati si o silueta frumoasa, ci mai ales o stare psihica mult mai buna.

BeamFIT este un concept nou de exercitii, axat pe ideea de echilibru, stabilitate si personalizare. Aplica tehnici de Pilates intr-un cadru complet nou, pentru ca Beam-ul este de fapt o bara de gimnastica modificata – inalta de doar 2 centimetri pentru siguranta, usor flexibila pentru a active toti muschii corpului si sufficient de ingusta pentru a te obliga sa te reechilibrezi permanent, controlandu-ti postura.


Kudika
11 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri