Setari Cookie-uri

5 + 1 Efecte ciudate pe care le produce cartea 50 Shades of Grey

Te-ai fi gandit vreodata ca o carte poate avea un asemene aimpact asupra cititorilor si ca poate produce dezechilibre psihice atat de mari? 50 Shades of Grey este una dintre cele mai controversate carti ale tuturor timpurilor atat din punct de vedere al continutului cat si din punct de vedere al efectelor pe care le are asupra publicului.

1. Paginile cartii sunt purtatoare de herpes. Este posibil ca acum sa va ganditi de doua ori inainte sa cumparati aceasta carte. Se pare ca studii recente au demonstrat ca volumele cartii prezinta urme de cocaina ce transmit o tulpina a herpesului ce are capacitatea de a se dezvolta la rece.

2. Creste numarul de sarcini. Si asta pentru ca cei care citesc cartea devin curiosi si vor sa experimenteze cat mai mult. Se pare ca unele pozitii sunt facatoare de minuni in ceea ce priveste cresterea gradului de fertilizare.


3. Creste numarul divorturilor.
Daca mai devreme vorbeam despre conceperea copiilor ceea ce este un lucru minunat, acum vorbim despre lucruri mai triste si anume despre divorturi. Dupa ce a citit aceasta carte o femeie a divortat de sotul ei pentru ca acesta nu vroia sa reproduca pozitiile sexuale prezentate in carte.

4. Au crescut vanzarile in ceea ce priveste franghiile. Franghia este folosita in unele practici sexuale, de obicei franghie foarte moale si delicata pentru a nu produce rani in timpul actului sexual.

Citește și:

5. Folosirea nepotrivita a catuselor. Condimentarea vietii sexuale este mereu binevenita in cuplurile care se confrunta cu monotonia si aici intervin jocurile sexuale care de cele mai multe ori implica folosirea catuselor. Se intampla foarte des in ultimul timp ca cei care folosesc catusele sa ramana blocati si sa aiba nevoie de ajutor pentru a se elibera.

6. Sotii sunt din ce in ce mai ingrijorati. Si asta pentru ca sotiile lor au inceput sa “o ia razna” la propriu si in urma citirii acestei carti sa aiba deviatii de comportament. Devin violente, trec de la o stare la alta foarte repede fara sa isi dea seama.

Bineinteles ca aceste cazuri sunt exceptionale insa nu asta conteaza cel mai mult. Ceea ce este de retinut din acest articol este faptul ca asemenea carti au un impact foarte puternic asupra psihicului uman si pot produce dezechilibre mari in cazurile in care autocontrolul nu reuseste sa stopeze aceste porniri.

Citește și:

Descopera pe Kudika si:

9 Povesti despre sex care s-au terminat la camera de garda

Top 10: Cele mai citite carti ale momentului

Top 5 cele mai bune carti despre sex din istorie

Sursa: YourTango.com

foto prima pagina femeie intins intr-un hamac sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.