Setari Cookie-uri

E dovedit stiintific! Afla cum sa ai o dimineata perfecta

Eu am aflat secretul diminetii perfecte si ti-l impartasesc si tie. Sper sa te ajute si astfel fiecare dimineata sa fie din ce in ce mai frumoasa.

Pentru fiecare dintre noi dimineata perfecta arata intr-un anumit fel. Pentru mine de exemplu arata cam asa: ma trezesc odihnita, soarele incearca sa isi faca loc printre draperii, fac un dus care sa ma revigoreze, am deja in minte tinuta pe care vreau sa o port si nu pierd mult timp cu asta.

Cafeaua este gata preparata iar parfumul ei inunda toata casa. Micul dejun arata delicios (totul este preparat de catre iubitul meu care mi-a strecurat si un biletel de dragoste sub ceasca de cafea) si toate ma asteapta pe masa gata sa fie savurate.

Imi pun si un pic de muzica pentru ca altfel nu ma pot machia cum imi place. Doi stropi de parfum si am iesit pe usa gata sa incep o noua zi minunata.

foto: femeie in pat, Shutterstock

Bineinteles ca diminetile mele nu arata nici pe departe asa, dar lucrurile se pot indrepta. Am descoprit cateva mici secrete pe care ti le impartasesc si tie asa ca ia aminte:

Citește și:

1. Dormi pe partea dreapta

Poate nu crezi ca te va ajuta insa eu zic sa te gandesti de doua ori inainte sa spui NU. S-a demonstrat ca in momentul in care dormi pe partea dreapta visezi mult mai frumos si te trezesti mai relaxata. Incearca de cateva ori si vezi daca am dreptate.

2. Serveste un fresh de portocale alaturi de micul dejun

foto: femeie care bea cafea, Shutterstock

Citricele au puterea extraordinara de a ne revigora si de a ne da mai multa energie datorita continutului ridicat de Vitamica C. Consuma un fresh de portocale in fiecare dimineata si vei vedea diferenta.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.