Setari Cookie-uri

5+1 Motive sa introduci laptele de cocos in dieta ta!

Laptele de cocos are numeroase beneficii mai ales in timpul dietelor. Descopera-le si tu!

Prajiturile si ciocolata cu nuca de cocos sunt absolut delicioase, iar cand ne gandim la nuca de cocos cu siguranta ne gandim la ceva dulce care sa aiba in compozitie si acest ingredient minune.

Ceea ce nu stim insa este faptul ca nucile de cocos au numeroase benefiici pentru organismul nostru. De la apa de cocos, pana la uleiul de cocos, toate sunt o binecuvantare pentru pielea noastra, pentru parul nostru si pentru intreg organismul uman.

foto: nuca si lapte de cocos, Shutterstock

Iata de ca ar trebui sa consumam lapte de cocos atunci cand tinem o dieta si nu numai:

1. Laptele de cocos este bogat in fibre

Acest lucru inseamna ca te ajuta sa pierzi in greutate si iti reduce senzatia de foame care te determina sa ciugulesti intr-una cate ceva. Laptele de cocos lupta cu grasimea din organism si ne ajuta sa o eliminam fara prea mult efort.

2. Accelereaza metabolismul

Si are un puternic efect energizant. Poti consuma lapte de ccoos in loc de cafeaua de dimineata, sau in loc de ceaiul energizant de la pranz. Daca vrei sa ai mai multa energie consuma lapte de cocos sau apa in fiecare zi.

Citește și:

3. Previne anemia

Pentru ca de obicei in timpul dietelor uitam sa mai mancam sau sa ne asiguram aportul necesar de vitamine si minerale. Cocosul este o binecuvantare pentru noi si ne ajuta sa ne mentinem in limitele normale vitaminele si mineralele esentiale.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.