Setari Cookie-uri

8 pasi catre o stare de bine

Calea catre o viata asa cum iti doresti!

stare de bine foto: Mark Nazh, Shutterstock

Chiar si in cele mai dificile situatii, ai puterea sa iti gasesti echilibrul. Practica acesti opt pasi zilnic si nu numai ca viata ta se va schimba in bine dar vei reusi sa depasesti mai usor orice obstacol.

8 pasi catre o viata mai frumoasa

1. Sarbatoreste micile victorii

Sarbatoreste cat de departe ai ajuns pana acum. Micile victorii obtinute de-a lungul drumului sunt speciale. Apreciaza-le.

2. Iarta-te

Tii supararea? Poate ca simti ca ar fi trebuit sa fi realizat mai multe pana acum. Pune-ti mana pe inima, inchide ochii si spune-ti: "Imi pare rau ca sunt atat de aspra cu tine, stiu ca faci tot ce poti. Te iert si voi fi mai intelegatoare cu tine.”

3. Afla ceva nou

Exista un curs sau o carte pe care ai dorit sa o citesti? Mentinerea mintii tale proaspete, educandu-te si invatand mai mult, te va ajuta sa simti mai multa compasiune fata de tine si fata de ceilalti.

Citește și:

4. Fa o lista cu lucrurile pe care le iubesti la tine

Cand a fost ultima data cand ai spus ceva frumos despre tine insati? Cele mai multe dintre noi au un dialog intern in care isi spun ca nu sunt suficient de bune si se critica constant. Schimba placa si concentreaza-te asupra aspectelor pozitive.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.