Setari Cookie-uri

8 pasi catre o stare de bine

Calea catre o viata asa cum iti doresti!

5. Fa ceva ce ti-ai dorit dintotdeauna

Rezerva bilete de avion pentru o destinatie exotica. Incepe sa scrii acea carte la care visezi. Acestea sunt lucruri pe care ti le doresti in adancul inimi dar pe care te temi sa le pui in practica. Fa-o acum. Viitorul tau iti va multumi.

6. Da-ti intalnire

Programeaza-ti un timp special doar tu cu tine, in care sa te conectezi cu cine esti tu cu adevarat. Nu lasa nici o zi sa treaca fara sa intri in contact cu acea parte din tine care se simte vie, bucuroasa si fericita.

7. Fa ceva nou in fiecare zi

Iesi din zona ta de confort facand ceva diferit in fiecare zi. Comanda ceva nou din meniu, intoarce-te acasa pe un alt drum, suna un prieten cu care nu ai mai vorbit de multa vreme, urmeaza-ti inima si pregateste-te sa fii surprinsa.

8. Centreaza-te

Te simti vreodata nervoasa sau coplesita de indoiala de sine? Sunt sanse ca ego-ul tau sa preia conducerea si sa fie intr-o stare de asediu. Pentru a te alinia cu inima ta, partea echilibrata din tine care stie ca totul este bine, pune-ti palmele deasupra pieptului si repeta mantra: "Sunt iubita, totul este bine."

Citește și:

Foto prima pagina: Navistock, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.