Setari Cookie-uri

5 ritualuri matinale pentru a fi in forma

Obiceiuri sanatoase care sa te ajute sa fii in forma.

Nu-i asa ca ti-ar placea sa te poti trezi fara sune alarma, sa meditezi la rasarit, sa bei o ceasca de ceai aromat de ghimbir si curcuma si faci un dus prelungit? In lumea reala insa, ceasul tace dimineata pentru ca uitam sa il punem sa sune. Lamaia pentru ceai s-a cam ofilit uitata pe pervaz si ai noroc daca ai timp sa te speli pe dinti inainte sa iesi pe usa.

Adevarul este ca daca ai un job intr-o multinationala probabil ca nu ai timp pentru 30 de minute de Salutul Soarelui si alte ritualuri matinale practicate de celebritati. Asta nu inseamna insa ca nu poti adopta cateva obiceiuri sanatoase care sa te ajute sa fii in forma.

5 obiceiuri sanatoase care te ajuta sa fii in cea mai buna forma inca de dimineata

ritualuri matinale Foto: Refat, Shutterstock

Mananca (aproape) acelasi fel de mic dejun zilnic

Poate ca sari peste micul dejun pentru a castiga timp. Insa micul dejun este o cale sigura de preveni scaderile de productivitate si de energie din timpul zilei. Prin urmare, transforma micul dejun intr-un ritual matinal de la care nu te abati. Chiar si un iaurt si un mar sunt mai bune decat nimic. Schimba aroma si fructul atunci cand te plictisesti insa pastreaza formula care functioneaza pentru tine.

Citește și:

Intra pe Instagram, nu pe Facebook

Cutremur sau nu sau mai ales dupa cutremur, primul lucru pe care majoritatea dintre noi il fac dimineata este sa isi verifice telefonul mobil. Dintre mai multe rele, alege-o pe cea mai buna. Pe Instagram vei vedea imagini care sa te inspire, peisaje sau citate si nu postari lungi despre politica sau nametii din mijlocul orasului.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.