Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: Kathara, la data 2009-04-10 22:02:45
De la: roscatika23, la data 2009-04-09 18:30:31
De la: SCIENCE2009, la data 2009-04-09 09:14:47WOW SI IAR WOW!!!!
Nu ati terminat acest subiect?Si eu eram asa de trist ca iubita madam khatara nu va mai fi pe forum si cu cine o sa intru eu in disputa ?
m-ai deceptionat,trebuie sa ma inarmez ,din ceea ce observ tu, desi spui ca urasti islamul ,numai despre el ai vorbi.exemple graitoare postarile tale.unde e vorba de muslim hop si tu.ori gresesc?
khaled,,,ca sa nu cauti pe forum sa te intrebi cine sunt si de ce ma bag in seama,doamna academiciana

din toate postarile ei deduc ca uraste islamul.sau poate nu e cuvantul potrivit ca-l uraste.dar are ceva impotriva lui.nu stie ce pierde.

Vad ca madam Science ma ia ca pe la ea acasa. O anunt ca a iesit oarecum din bordel.

ps. Asa e, nu stiu ce pierd, sa-mi impart barbatul cu inca trei , mama-mama, unde nu da si norocul asta pe mine ...

aici se vede ca gresesti.eu nu il impart cu nimeni.caci nu il obliga nimeni sa ia 3-4 neveste.nu mai sunt aceleasi timpuri.eu stıu de la cıneva maı ın varsta (care e tot musulman)caci chestia cu 3-4 neveste era pe timpuri cand erau razboaie iar barbatii mureau in lupta.si ca femeile sa nu ramana singure un barbat putea lua 3-4 neveste.dar asta era odata.acum treı sferturi nu mai practica aceasta regula.hai bine nu treı sferturı dar jumate da.si crede-ma sunt cazuri si cazuri.stii ce mi-a zis al meu?de ce sa ma suc la alta cand am sotia acasa?de ce sa-mi iau 2?asa ca nu toti gandesc asa.
roscatika23
Postat pe 11 Aprilie 2009 17:42
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-11 10:06:23
De la: Kathara, la data 2009-04-10 21:56:53Sa va povestesc o faza care tocmai s-a intamplat. Eram acum o ora la o masa in centrul Sibiului cu prietenul meu, cand un musulman (francez) i-a facut cadou un facalet pe care-l cumparase de la un taran ca sa ma altoriasca ,,in fiecare zi, imediat ce intra in casa,,. Asa e, nu stiu ce pierd

ciudat...... cum de numai tie ti se intampla sa vezi cate o faza de acest gen??

In Tulcea sunt multi musulmani si am si am prieteni printre ei, dar sa dea naiba daca am auzit pe unul pomenind de ceea ce te tot plangi................

Dar ai sa iti spun ce faza am vazut eu................

un romanas, dar sa nu zic asa.........un crestin sucarit ca nevasta a indraznit sa il contrazica ........... a luat-o la bataie chiar in mijlocul orasului.................ij Piata Civica............... si de ce?? Ca femeia s-a intamplat sa aiba o parere diferita de a lui........... Deci dintre cei doi , care e de condamnat mai mult???

vezi tu monica nu am dreptate?sunt cazuri si cazuri.al meu mi-a zis ca nu ar da niciodata in mine.caci si eu am vrut sa vad ce parere are despre acest subıect.mı-a zis ca prin vorbe e cel mai bine sa bati un om.cu bataia nu rezolvi nimic.si cunosc si eu destule cupluri de musulmani si nici eu nu am auzit ca sotul o bate pe sotie.dar mai sunt si cazuri la fel ca la noi,la romani.
roscatika23
Postat pe 11 Aprilie 2009 17:50
O luam de la capat cu pasajele din Coran? Noi nu discutam aici despre ce aveti acasa,noi discutam dspre ce ii indeamna religia sa faca. Si a-si bate nevasta e unul din ele. Simplu.
Kathara
Postat pe 11 Aprilie 2009 18:36
De la: Kathara, la data 2009-04-11 18:36:51O luam de la capat cu pasajele din Coran? Noi nu discutam aici despre ce aveti acasa,noi discutam dspre ce ii indeamna religia sa faca. Si a-si bate nevasta e unul din ele. Simplu.

ia da-mi si mie coranul citit de tine?dar poate il ai si in romana caci nu am chef sa traduc(nu stıu engleza 100%).
roscatika23
Postat pe 11 Aprilie 2009 18:58

lasa ca l-am gasit si in romana .
pe www.islam.ro
dar eu cred ca ar fi mai bine sa-l mai citesti o data.caci in surat an-nisa(cartea 4),versetele 34-35 scrie clar ca barbatul sa nu loveasca violent sotia ci usor.asa ca pana la ce sustii tu mai e.
roscatika23
Postat pe 11 Aprilie 2009 19:44
A ... scuza-ma. Am inteles, ti se pare in ordine daca te ma iplesneste din cand in cand atata timpcat nu te baga in spital. Proasta esti,fetito, ti-o meriti cu varf si indesat. Sper sa se insoare cu tine si sa te lase fara puradei, ca prostia trebuie rasplatita.
Kathara
Postat pe 11 Aprilie 2009 22:17
De la: Kathara, la data 2009-04-11 18:36:51O luam de la capat cu pasajele din Coran? Noi nu discutam aici despre ce aveti acasa,noi discutam dspre ce ii indeamna religia sa faca. Si a-si bate nevasta e unul din ele. Simplu.

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaa esti sigura de ceea ce spui? ceva materiale care sa ateste cele spuse de tine? anything? nu de alta dar ca sa ne dam si noi seama si sa nu murim, vorba aia, proaste sau prosti!!!!
jadore_dior
Postat pe 12 Aprilie 2009 11:43
De la: Kathara, la data 2009-04-11 22:17:13A ... scuza-ma. Am inteles, ti se pare in ordine daca te ma iplesneste din cand in cand atata timpcat nu te baga in spital. Proasta esti,fetito, ti-o meriti cu varf si indesat. Sper sa se insoare cu tine si sa te lase fara puradei, ca prostia trebuie rasplatita.

Tu sa taci!!!
myeyes
Postat pe 12 Aprilie 2009 13:56
De la: Kathara, la data 2009-04-11 22:17:13A ... scuza-ma. Am inteles, ti se pare in ordine daca te ma iplesneste din cand in cand atata timpcat nu te baga in spital. Proasta esti,fetito, ti-o meriti cu varf si indesat. Sper sa se insoare cu tine si sa te lase fara puradei, ca prostia trebuie rasplatita.

eu cred ca tu te-ai prostit de atata inteligenta.tu nu intelegi?chiar daca scrie asa in coran unii din ei nu fac.e atat de greu sa intelegi?si la romani nu se practica bataia?nu sunt de acord sa dea in mine dar coranul a fost scris odata,pe vremuri.citeste-l mai bine.si incearca sa-l intelegi.acum el nu mai este respectat asa mult.la fel ca biblia noastra.pentru unii din ei nu conteaza ce scrie in coran.atata timp cat nu face la ce bun sa discut pe tema asta?
roscatika23
Postat pe 12 Aprilie 2009 16:15
Terminati cu propaganda!
alefbeit
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:10
De la: roscatika23, la data 2009-04-11 19:44:55

pe www.islam.ro
dar eu cred ca ar fi mai bine sa-l mai citesti o data.caci in surat an-nisa(cartea 4),versetele 34-35 scrie clar ca barbatul sa nu loveasca violent sotia ci usor.asa ca pana la ce sustii tu mai e.

Ce tare a fost faza asta! Sa inteleg ca tu esti multumita, sau in orice caz nu ai nimic de comentat daca esti lovita usor, ci numai daca esti lovita "violent"! Intre noi fie vorba, orice tip de lovitura presupune violenta. E adevarat ca nu am mai citit demult ce s-a scris pe aici, dar daca tu esti ali_alina(elmasry, elmasri=, imita in continuare, fiindca, nu+i asa, a imita, a copia parerile despre viata ale altora + sau macar o parte din ele +, a le copia gusturile, nu inseamna decat a+i admira in cel mai inalt grad. P+asta si Maiorescu a zis+o sub o alta forma.

De la: roscatika23, la data 2009-04-11 17:42:59stii ce mi-a zis al meu?de ce sa ma suc la alta cand am sotia acasa?de ce sa-mi iau 2?asa ca nu toti gandesc asa.

Asta fiindca esti tanara. Sa vezi cand oi imbatrani... Daca esti suficient de desteapta incat sa traiesti cu el in tara lui de origine, o sa+si ia alta una+doua! De ce nu daca religia ii permite? Pe cand tu nu o sa+ti poti lua in ruptul capului un al doilea sot cand el o sa imbatraneasca. Nici macar un amant, fiindca daca esti prinsa risti sa fii omorata + in Liban, cea mai liberala tara araba, omorarea nevestei si a amantului se pedepseste cu trei ani + in altele nici cu atat.
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:24

las-o balta draguta..................

propria-ti prejudecata te face limitata...............nu pricepi si basta oricat ar incerca omul sa iti explice......

dar la un lucru esti buna............. apelezi la argumente strong...gen .........cele de mai sus (proasta), asta ca sa nu ma mai obosesc sa caut alte asemenea complimente spuse de tine...

sun_shine
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:38
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-11 10:06:23un romanas, dar sa nu zic asa.........un crestin sucarit ca nevasta a indraznit sa il contrazica ........... a luat-o la bataie chiar in mijlocul orasului.................ij Piata Civica............... si de ce?? Ca femeia s-a intamplat sa aiba o parere diferita de a lui........... Deci dintre cei doi , care e de condamnat mai mult???

Un crestin care isi bate nevasta nu e crestin. In Biblie li se recomanda crestinilor sa se poarte bine si cu sclavii + vorbim de o perioada cand inca existau. Un musulman care isi bate nevasta e musulman adevarat. Asa il sfatuieste coranul sa faca.

Deci, ca sa+ti raspund la intrebareª dintr+o perspectiva laica, mireana, cum vrei sa+i spui, sunt ambii la fel de vinovati. Cel putin intr+o tara civilizata ambii ar fi pedepsiti.

Dintr+o perspectiva religioasa + fiecare judecat dupa religia lui + crestinul e vinovat, musulmanul nu. Fiecare judecat dupa religia celuilat + crestinul nu ar fi vinovat din perspectiva musulmanului, musulmanul ar fi vinovat din perspectica crestinului. Ma refer aici la crestinii adevarati, nu la cei care sunt numiti crestini de niste romance frustrate.

Fiindca a avut o parere diferita de a lui? Ei bine, si asta spune ceva! O musulmana nici macar nu ar indrazni sa+si contrazica barbatul, pardon, stapanul! Ai inteles doamna Þ Sunt crestina dar nu cred in Sfata TreimeÞ?
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:42
De la: wolfy, la data 2009-04-12 21:24:22

pe www.islam.ro

Ce tare a fost faza asta! Sa inteleg ca tu esti multumita, sau in orice caz nu ai nimic de comentat daca esti lovita usor, ci numai daca esti lovita "violent"! Intre noi fie vorba, orice tip de lovitura presupune violenta. E adevarat ca nu am mai citit demult ce s-a scris pe aici, dar daca tu esti ali_alina(elmasry, elmasri=, imita in continuare, fiindca, nu+i asa, a imita, a copia parerile despre viata ale altora + sau macar o parte din ele +, a le copia gusturile, nu inseamna decat a+i admira in cel mai inalt grad. P+asta si Maiorescu a zis+o sub o alta forma.

De la: roscatika23, la data 2009-04-11 17:42:59stii ce mi-a zis al meu?de ce sa ma suc la alta cand am sotia acasa?de ce sa-mi iau 2?asa ca nu toti gandesc asa.

Asta fiindca esti tanara. Sa vezi cand oi imbatrani... Daca esti suficient de desteapta incat sa traiesti cu el in tara lui de origine, o sa+si ia alta una+doua! De ce nu daca religia ii permite? Pe cand tu nu o sa+ti poti lua in ruptul capului un al doilea sot cand el o sa imbatraneasca. Nici macar un amant, fiindca daca esti prinsa risti sa fii omorata + in Liban, cea mai liberala tara araba, omorarea nevestei si a amantului se pedepseste cu trei ani + in altele nici cu atat.

WOW da chiar am avut impact asupra ta nu gluma
Cutzu Cutzu eu nu am imitat pe nimeni si nu cred ca am copiat parerile altora....imi sustin punctul de vedere de la inceput pana la sfarsit..
Asta e off-ul tau cel mare ca nu poti sa iti iei amant cand imbatraneste sotul
Penalul la tine a atins cote alarmante!!!
Hai fugi si mai scrie DEX-ul iar ca vad te ai plictisit grav
myeyes
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:08
De la: wolfy, la data 2009-04-12 21:24:22

pe www.islam.ro

WOW da chiar am avut impact asupra ta nu gluma
Cutzu Cutzu eu nu am imitat pe nimeni si nu cred ca am copiat parerile altora....imi sustin punctul de vedere de la inceput pana la sfarsit..
myeyes
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:08
De la: roscatika23, la data 2009-04-12 16:15:31

eu cred ca tu te-ai prostit de atata inteligenta.tu nu intelegi?chiar daca scrie asa in coran unii din ei nu fac.e atat de greu sa intelegi?si la romani nu se practica bataia?nu sunt de acord sa dea in mine dar coranul a fost scris odata,pe vremuri.citeste-l mai bine.si incearca sa-l intelegi.acum el nu mai este respectat asa mult.la fel ca biblia noastra.pentru unii din ei nu conteaza ce scrie in coran.atata timp cat nu face la ce bun sa discut pe tema asta?

Atunci Coranul nu e o carte sfanta, daca nu se paote aplica oricand. E clar? Aici se vorbeste despre musulmani, adica cei care cred in Coran si ii urmeaza invataturile, nu despre arabi.
Kathara
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:36
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-12 22:08:26WOW da chiar am avut impact asupra ta nu gluma

Da, prostia intotdeauna are un impact de care trebuie sa tii cont. Ca raspuns la modul in care influentezi tu lumea, iti mai scriu din cand in cand cate un mesaj. Si daca n-ai copiat parerile nimanui, inseamna ca esti genuina. Intelegi tu ce vreau sa spun, nu?

Nu, nu e oful meu ca nu pot sa-mi iau amant cand imbatraneste sotul. Tocmai asta e: daca vreau, imi iau amant fara sa-mi fie frica ca-mi pune sotul pistolul la tampla dupa care scapa basma curata, fara pedeapsa(sau cu o pedeapsa minima). Si stii de ce? Fiindca nu planuiesc sa ma casatoresc cu un musulman. Hai, hai, nu e asa greu sa intelegi ce scrie intr-un post. Ai demonstrat inca o data ceea ce ai demonstrat de nenumarate ori! Ghici ce? Anyway, felicitari: detii recordul la asta!

Nu am spus niciodata ca as scrie DEX-ul. Cam grav la varsta ta sa nu stii cine ce spune. Senilitate precoce se numeste treaba asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 12 Aprilie 2009 23:29
De la: wolfy, la data 2009-04-12 21:42:55
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-11 10:06:23un romanas, dar sa nu zic asa.........un crestin sucarit ca nevasta a indraznit sa il contrazica ........... a luat-o la bataie chiar in mijlocul orasului.................ij Piata Civica............... si de ce?? Ca femeia s-a intamplat sa aiba o parere diferita de a lui........... Deci dintre cei doi , care e de condamnat mai mult???

Un crestin care isi bate nevasta nu e crestin. In Biblie li se recomanda crestinilor sa se poarte bine si cu sclavii + vorbim de o perioada cand inca existau. Un musulman care isi bate nevasta e musulman adevarat. Asa il sfatuieste coranul sa faca.

Deci, ca sa+ti raspund la intrebareª dintr+o perspectiva laica, mireana, cum vrei sa+i spui, sunt ambii la fel de vinovati. Cel putin intr+o tara civilizata ambii ar fi pedepsiti.

Dintr+o perspectiva religioasa + fiecare judecat dupa religia lui + crestinul e vinovat, musulmanul nu. Fiecare judecat dupa religia celuilat + crestinul nu ar fi vinovat din perspectiva musulmanului, musulmanul ar fi vinovat din perspectica crestinului. Ma refer aici la crestinii adevarati, nu la cei care sunt numiti crestini de niste romance frustrate.

Fiindca a avut o parere diferita de a lui? Ei bine, si asta spune ceva! O musulmana nici macar nu ar indrazni sa+si contrazica barbatul, pardon, stapanul! Ai inteles doamna Þ Sunt crestina dar nu cred in Sfata TreimeÞ?

ok..............sa zicem ca e asa cum spui..........

bun..........atunci ce ne da noua dreptul , avand in vedere ca nu suntem perfecti si ca .pe de parte nici macar nu respectam 5% din ce se spune in biblie, sa judecam o intreaga natie, o religie??

Nimeni................pt omul este prea plin de propria-i ingamfare ca sa mai judece la ceea ce face..
Asa cum avem noi gunoaiele noastre si ei le au............ nu suntem cu nimik mai presus de cat ei pt a putea arata cu degetul...............

spui ca in coran scrie asa?? poate , dar acum te intreb , cati la 100 in ziua de azi mai respecta ad literam ceea ce se spune in coran??? dar cati ceeea ce se spune in biblie??

sa fim serioasi nu mai suntem pe vremea bunicii cand ceea ce zicea cartea sfanta era lege.........

sun_shine
Postat pe 13 Aprilie 2009 09:07
De la: wolfy, la data 2009-04-12 23:29:41
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-12 22:08:26WOW da chiar am avut impact asupra ta nu gluma

Da, prostia intotdeauna are un impact de care trebuie sa tii cont. Ca raspuns la modul in care influentezi tu lumea, iti mai scriu din cand in cand cate un mesaj. Si daca n-ai copiat parerile nimanui, inseamna ca esti genuina. Intelegi tu ce vreau sa spun, nu?

Nu, nu e oful meu ca nu pot sa-mi iau amant cand imbatraneste sotul. Tocmai asta e: daca vreau, imi iau amant fara sa-mi fie frica ca-mi pune sotul pistolul la tampla dupa care scapa basma curata, fara pedeapsa(sau cu o pedeapsa minima). Si stii de ce? Fiindca nu planuiesc sa ma casatoresc cu un musulman. Hai, hai, nu e asa greu sa intelegi ce scrie intr-un post. Ai demonstrat inca o data ceea ce ai demonstrat de nenumarate ori! Ghici ce? Anyway, felicitari: detii recordul la asta!

Nu am spus niciodata ca as scrie DEX-ul. Cam grav la varsta ta sa nu stii cine ce spune. Senilitate precoce se numeste treaba asta.

Nici nu ma asteptam sa intelegi aluzia la DEx.......am uitat k tre' sa iti desenez!
Si cum am influentat eu lumea?? sper in bine nu?? le-am aratat ''calea cea dreapta''???
myeyes
Postat pe 13 Aprilie 2009 11:34

De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-13 09:07:32[ok..............sa zicem ca e asa cum spui
bun..........atunci ce ne da noua dreptul , avand in vedere ca nu suntem perfecti si ca .pe de parte nici macar nu respectam 5% din ce se spune in biblie, sa judecam o intreaga natie, o religie??

Faptul ca barbatii isi bat nevestele fiindca asa scrie in Coran. Am postat pe threadul asta multe filmulete de pe youtube in care invatati arabi spuneau ca e ok sa bati o femeie atat timp cat nu ii provoci fracturi si sangerare.
Faptul ca musulmanii care se arunca in aer si omoara oameni nevinovati fac ce scrie in coran.

De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-13 09:07:32[Asa cum avem noi gunoaiele noastre si ei le au............ nu suntem cu nimik mai presus de cat ei pt a putea arata cu degetul...............>

Ma bucur ca suntem de acord ca barbatii care isi bat nevestele sunt niste gunoaie. Ceea ce tu nu intelegi este ca dupa islam ei sunt niste oameni de treaba, fiindca fac ce le-a spus Allah.

Te inseli, suntem mult deasupra lor: in tara noastra, dsi poate insuficient aplicate, exista legi impotriva violentei in familie. In tarile arabe nu, fiindca asta ar contraveni coranului. In tara noastra daca un barbat isi omoara sotia si amantul gace ani grei de inchisoare. In tarile arabe nu face nici macar o zi de inchisoare. Si asa mai departe.

De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-13 09:07:32[spui ca in coran scrie asa?? poate , dar acum te intreb , cati la 100 in ziua de azi mai respecta ad literam ceea ce se spune in coran??? dar cati ceeea ce se spune in biblie??

sa fim serioasi nu mai suntem pe vremea bunicii cand ceea ce zicea cartea sfanta era lege.........

Asta e o recunoastere implicita a faptului ca acea "carte sfanta" pe nume coran e de doi bani. Musulmanii care se departeaza de ea devin oameni din ce in ce mai buni. Crestinii care se departeaza de Biblie devin din ce in ce mai rai.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2009 12:37
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-13 11:34:18

Nici nu ma asteptam sa intelegi aluzia la DEx.......am uitat k tre' sa iti desenez!
Si cum am influentat eu lumea?? sper in bine nu?? le-am aratat ''calea cea dreapta''???

Ceea ce inteleg este ca nu te duce mintea. M-ai somat sa ma duc sa scriu Dex-ul, iar eu ti-am atras atentia ca nu am spus niciodata ca as scrie Dex-ul. Am sustinut numai ca il citesc. Cum am spus, prostie si senilitate precoce.

P.S. Prostia nu influenteaza niciodata lumea in bine doamna "Canada e in Europa".
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2009 12:40
De acord, dar asta tot nu ne da dreptul sa judecam...........

Dumnezeu e singurul in masura sa o faca.................

Eu stiu cat de prost ma simt cand cineva ma judeca fara sa ma cunoasca si sa emita pareri bazate pe.......ceva..........

Prefer sa las asta in seama celui care e in masura sa o faca....
Fara suparare.am intalnit oameni minunati printre ei.......... si prefer sa raman cu imaginea asta, dar nu inseamna ca pot ignora ceea ce multi fac.................ca si la noi de altfel......
sun_shine
Postat pe 13 Aprilie 2009 13:44
De la: wolfy, la data 2009-04-13 12:40:46

Ceea ce inteleg este ca nu te duce mintea. M-ai somat sa ma duc sa scriu Dex-ul, iar eu ti-am atras atentia ca nu am spus niciodata ca as scrie Dex-ul. Am sustinut numai ca il citesc. Cum am spus, prostie si senilitate precoce.

P.S. Prostia nu influenteaza niciodata lumea in bine doamna "Canada e in Europa".

hai mai termina faza cu Canada k nu am zis niciodata asta,,,,asa ai dedus tu ca esti proasta (pacat ca s a sters acel topic daca m ai citeai de 10 ori poate pricepeai si tu ce era postat),,,si chiar tu ai afirmat ca ai scris DEX-ul si cand am ras de tine ... ai zis k nu l ai scris ci doar l ai completat (alta prostie)
myeyes
Postat pe 13 Aprilie 2009 23:00
Draga, vezi ca ne confunzi. Si nu am spus ca l-am scris, am spus ca il scriu ACUM. De scris, am scris DLR-ul.
Kathara
Postat pe 13 Aprilie 2009 23:06
De la: Kathara, la data 2009-04-13 23:06:51Draga, vezi ca ne confunzi. Si nu am spus ca l-am scris, am spus ca il scriu ACUM. De scris, am scris DLR-ul.

ai uitat ca suferi de dubla personalitate??
myeyes
Postat pe 14 Aprilie 2009 10:48
Stupidity strikes again.
Kathara
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:19
De la: Kathara, la data 2009-04-14 11:19:04 Stupidity strikes again.

hai scuteste-ma ca o stim bine COMPLEXATO
myeyes
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:34

monica,breaking_down daca ei nu inteleg lasati-i in pace.eu am incercat sa le explic ca desi asa scrie in coran majoritatea nu aplica dar nu au inteles.ce vina au ei daca coranul ,asa cum e el scris,e biblia lor?dar lasa-i in pace.oricum nu vor intelege niciodata.
aaaaa.si pt wolfy: coranul nu-i indeamna sa-si ia 2-3-4 neveste.eu zic sa cititi mai bine.
pupici celorlaltora.
roscatika23
Postat pe 14 Aprilie 2009 17:03
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-13 23:00:56
De la: wolfy, la data 2009-04-13 12:40:46

hai mai termina faza cu Canada k nu am zis niciodata asta,,,,asa ai dedus tu ca esti proasta (pacat ca s a sters acel topic daca m ai citeai de 10 ori poate pricepeai si tu ce era postat),,,si chiar tu ai afirmat ca ai scris DEX-ul si cand am ras de tine ... ai zis k nu l ai scris ci doar l ai completat (alta prostie)

Ba da draguta mea, exact asta ai spus. Faptul ca nu esti in stare sa pui cap la cap doua afirmatii pe care le faci, ca sa vezi ce rezulta din apropierea lor, te califica drept total lipsita de inteligenta. Sau proasta daca preferi apelativul direct(in mod normal l-as folosi voalat, dar tu il meriti nud, asa cum e).

N-am afirmat niciodata ca am scris DEX-ul. Dupa cum am mai spus: prostie si senilitate precoce.
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Aprilie 2009 18:21
sal
delly_moldovan
Postat pe 14 Aprilie 2009 18:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
100$ pe saptamana doar pe internet!! 1 De la: LimboOts 14 Mai 2010 21:19
Zodiile si imbracamintea 49 De la: crsfmv 18 August 2009 22:14
Bijuterii haute cuture 1 De la: alexandra777 26 Ianuarie 2010 15:07
dimineata devreme 8 De la: kudika023770 22 Octombrie 2009 19:55
cum poti cere inapoi o datorie mai veche ?/// :sml-ashamed0001: 20 De la: kudika029282 7 Iulie 2009 18:01