Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: roscatika23, la data 2009-04-24 02:23:13
am crezut ca daca ıau o pauza se vor calma lucrurıle dar se pare ca nu.ıntotdeauna vor exısta parerı pro sı contra.eu sunt multumıta ca am langa mıne un turc dıferıt de restul musulmanılor.sunt oamenı sı oamenı.
nu mai plinge ca sintem in democratie .................;cu turcu beleste bine ochii sa nu fie ceea ce nu pare!.............
FRANNNCE
Postat pe 24 Aprilie 2009 09:50
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-24 09:45:54
De la: Kathara, la data 2009-04-23 22:42:52
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-23 22:13:16bei da atata cretinism nu am vazut
normal ca nu exista lume mondena araba la noi e la 'shto
si tudoritzo ce informata esti cum mananca arabii, nu cumva ti ai infipt si tu destele in lipie si ai mancat cu hummus???
stii si de hummus .....ma uimeste tudoritzo!!!
ati umblat cu arabi si v au tras capla si acum ii criticati si injurati de mama focului.
unde e subiect despre islam hop si voi..........

Dar cu mana stanga stii ce fac?
fac ce cred eu?

Pai .. in lipsa de hartie igientica ... ma tem ca da.
Kathara
Postat pe 24 Aprilie 2009 09:59
De la: Kathara, la data 2009-04-24 09:59:08
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-23 22:13:16bei da atata cretinism nu am vazut
si tudoritzo ce informata esti cum mananca arabii, nu cumva ti ai infipt si tu destele in lipie si ai mancat cu hummus???
ati umblat cu arabi si v au tras capla si acum ii criticati si injurati de mama focului.

fac ce cred eu?

aoleu!!!!!!!!!! si mai naspa decit am crezut!
FRANNNCE
Postat pe 24 Aprilie 2009 10:06
De la: l_diana_c, la data 2009-04-23 22:49:08

eu mi.am infipt destele in lipie. si am lucrat intr.un restaurant de arabi. dar nu am fost "jucata" de unul. in cazul asta....imi dai voie sa imi "esprim" parerea?

''esprima-ti'' parerea atat timp cat nu jignesti!! fiecare e liber sa isi ''esprime'' aceea parere apropo stii cum te numesc ''intelectualele'' ca ai lucrat la arabi???
myeyes
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:22
Mie mi se pare ca-i sluga oricine nu e patron, chit ca lucreaza la stat, la arabi sau aiurea. Valabil si pentru mine.
Kathara
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:26

Kathara, nu ma dau eu in vant dupa apelativele/adjectivele forte (marca ta inregistrata) dar... asta e pleznita'n bila rrau de tot! S-a si holbat la pozele mele de nu'sh cate ori si tot nu i-a picat fisa! Sau o fi crezut ca e ca la ea... Pozele le-am decupat din reviste... E din neamu' Danutzei!
Explica-i cum e treaba cu restaurantele libaneze care ( ca si cele cu specific chinezesc, indian, francez, italian, marocan) se gasesc peste tot...
Arabetele ei unde-o scoate-o? La McDonald's?
Si explica-i si cum sta treaba cu Golfu' Persic, ca a avut sansa sa se uite la el si habar nu avea ce e.... Cum, ma, sa fie asa tampita?
Dor_a
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:05
hai k ma facusi sa rad tudoritzo
cine s a holbat draga la pozele tale???faci si tu pe interesanta??
alta treaba nu aveam decat sa ma holbez la pozele tale de revista.....
si pe cine crezi k intereseaza ca mananci tu la restaurant libanez??nu stiai cum sa ne anunti si acum ai prins momentul?? de aia ai dus vb de hummus..ce smechera esti
da ce ai fiinta impotriva la Mc?? cand am pofta de inghetata cu caramel mergem si acolo....
probleme gogule??
myeyes
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:40
De la: Dor_a, la data 2009-04-24 17:05:30
Si explica-i si cum sta treaba cu Golfu' Persic, ca a avut sansa sa se uite la el si habar nu avea ce e.... Cum, ma, sa fie asa tampita?

Sa ma ierti, dar tu esti de vina. Dupa cum s-a exprimat o musulmanca pe aici, golful se numeste Piersic. Da, da, ce credeai tu?
Kathara
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:43
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-24 22:40:07
da ce ai fiinta impotriva la Mc?? cand am pofta de inghetata cu caramel mergem si acolo....
probleme gogule??

Se coboara, astfel, in sferele concretului cotidian.
Kathara
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:44
De la: Kathara, la data 2009-04-24 22:43:04
De la: Dor_a, la data 2009-04-24 17:05:30

Sa ma ierti, dar tu esti de vina. Dupa cum s-a exprimat o musulmanca pe aici, golful se numeste Piersic. Da, da, ce credeai tu?

poate s-o fi schımbat denumırea dın persıc ın pıersıc. glumeam.poate o fı gresıt sı ea.
roscatika23
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:52
Ei, cat m-am distrat eu pe aici. Mania executiei (in loc de a persecutiei) si cate si mai cate!
Kathara
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:54
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-24 09:50:03
De la: roscatika23, la data 2009-04-24 02:23:13
am crezut ca daca ıau o pauza se vor calma lucrurıle dar se pare ca nu.ıntotdeauna vor exısta parerı pro sı contra.eu sunt multumıta ca am langa mıne un turc dıferıt de restul musulmanılor.sunt oamenı sı oamenı.

nu mai plinge ca sintem in democratie .................;cu turcu beleste bine ochii sa nu fie ceea ce nu pare!.............
:

sml-confused0067:
promıt sa fıu fffffff atenta cu el.orıcum mersı pt sfat
roscatika23
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:55
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-24 10:06:59
De la: Kathara, la data 2009-04-24 09:59:08

fac ce cred eu?

aoleu!!!!!!!!!! si mai naspa decit am crezut!

eu credeam ca fac pozitia 31(stiti voi fetelor ca doar nu o sa zıc ın gura mare)
roscatika23
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:58
De la: Kathara, la data 2009-04-24 22:54:12Ei, cat m-am distrat eu pe aici. Mania executiei (in loc de a persecutiei) si cate si mai cate!

omul cat traıeste ınvata.ıntelegı tu katara ce vreau sa spun.
roscatika23
Postat pe 24 Aprilie 2009 23:03
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-24 22:40:07hai k ma facusi sa rad tudoritzo
cine s a holbat draga la pozele tale???faci si tu pe interesanta??
alta treaba nu aveam decat sa ma holbez la pozele tale de revista.....
si pe cine crezi k intereseaza ca mananci tu la restaurant libanez??nu stiai cum sa ne anunti si acum ai prins momentul?? de aia ai dus vb de hummus..ce smechera esti
probleme gogule??

M-am lamurit!
Amarata asta e una de mananca de pe jos...
Pai, presupunand ca imi spune o prietena ca a mancat mancare thai, eu ce-mi inchipui? Ca si-a pus poalele'n brau si s-a apucat de gatit? Sau ca a cazut pe masa vreunor tailandezi? Evident ca nu! Imi imaginez ori ca a fost in Tailanda, ori a gasit un restaurant tailandez bun.... Simplu.
E asa de vai mama ei ca-isi imagineaza ca mersul la restaurant e motiv "lauda" Mde, le traduce si ea la nivelul ei...
Acu' nu ar fi asta o problema, dar batea apropouri grosiere ca e femeie din "inalta societate".... (da Chitila, pesemne...) Mde! Pana la urma, in comparatie cu alea de la ea de pe strada, ea s-a scos!
Ca sa vezi cum e viata. Eu ma basicam ca mi-am luat Manolo Blahnik in sales... Si asta se simte os domnesc ca o plimba un borat cu Mertz-ul sau cu BMW...
Mai copii, stau si ma intreb: ce caut eu sa discut cu bashita asta?
Kathara, Frannce, Monica, Roshkatzika.... ne gasim pe alte topicuri.
Tu, asta care ai masina de spalat (au murit de invidie tzoparlancele tale de prietene cand ti-ai luat-o, a?), mai trimite-l pa ahmed la femei, si poate, de recunostinta te scoate la crasma din coltz... Nu uita sa-ti pui rochia cu sclipici si sa informezi toate vecinele, or sa se ingalbeneasca de ciuda...
Penibilo!
Dor_a
Postat pe 25 Aprilie 2009 12:17
PS
Stiu ca ti-ai imaginat ca - daca ma prinzi offline s-ar putea sa nu ma prind ca te holbezi in profilul meu... Stiu si ca ti-ai imaginat ca - daca n-am zis nimic la momentul respectiv - inseamna ca n-am vazut vizitele tale repetate la profilul meu...
Mde! Trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca cea mai mare parte a oamenilor nu gandesc ca tine... De ce? Pentru ca doar 20% din populatia Pamantului are IQ-ul peste 130... Pe de alta parte... doar 15% are IQ-ul tau, si anume mai mic decat temperatura corporala normala...
Si ca sa vezi ca nu sunt o tipa ranchiunoasa, iti doresc sa ajungi ca macar o data in viata ta sa ajungi sa mananci inghetata cu caramel la Continental. (am zis un local din Romania, ca nu pupa ea de la borat nici macar vacanta in Bulgaria, dar'mite pe alte meleaguri )
Dor_a
Postat pe 25 Aprilie 2009 12:23
am reusit sa te enervez nu?? pai asta a fost scopul......
chiar nu sunt deloc asa cum ti ai imaginat tu ......daca eram de acord cu aberatiile voastre nu mai eram ''proasta'', ''bashita'' , ''hamesita'' etc :)))))
hai du te pe alte topicuri cu maimutele tale si felicitati va acolo cat de sunteti de tari si admirati va prostia reciproc........
din partea mea numai bine

ale draq daca esti cu un musulman gata esti carpa............mentalitate de taranci ce aveti uauuuuuuuuuu
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 15:50
Mda, devii plictisitoare .. ma duc la prostul alalalt.
Kathara
Postat pe 25 Aprilie 2009 15:51
De la: Kathara, la data 2009-04-25 15:51:34Mda, devii plictisitoare .. ma duc la prostul alalalt.

hai mars!!!
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 15:52
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-25 15:52:21
De la: Kathara, la data 2009-04-25 15:51:34Mda, devii plictisitoare .. ma duc la prostul alalalt.

hai mars!!!

Saraca, ai ramas traumatizata ca asa ti se vorbesti tie prin casa.

Oricum, mi-am dat seama ca nu e frumos sa te fac proasta, tu poti mult mai mult! Ia mai zi-ne, ce mai ai in afara de masina de spalat?
Kathara
Postat pe 25 Aprilie 2009 15:54
iar tu roshkatzico nu ai personalitate fata mea ..te dai dupa cum bate vantul...urat!!!
oricum iti doresc numai bine
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 15:54
De la: Kathara, la data 2009-04-25 15:54:01
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-25 15:52:21

hai mars!!!

Saraca, ai ramas traumatizata ca asa ti se vorbesti tie prin casa.

Oricum, mi-am dat seama ca nu e frumos sa te fac proasta, tu poti mult mai mult! Ia mai zi-ne, ce mai ai in afara de masina de spalat?

parca plecai???
tare fascinata mai esti ........
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 15:56
si nu uita kathara ca si tu ai stat cu arab!!
nu e deloc frumos ce faci.......daca tu ai incheiat relatia acum nu trebui sa vii sa jignesti pe cele care au o relatie cu ei!!!
stii cum se zice '' vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii''
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 16:29
De la: myeyes, la data 2009-04-22 22:34:20Mamaie un lucru sa iti fie clar acel topic nu a fost sters din cauza mea ci si din cauza voastra ca ati jigniti si injurat ca la usa cortului.......iar dora aia s a bagat ca musca ca doar unde e cearta si mahala hop si ea ca doar o caracterizeaza!!!
Nu trebuie sa iti demonstrez tie nimic despre familia mea.....si nu dau 2 bani pe parerea ta si inteligentza ta aia nula!!!
kathara a fost prima care a jignit pe forum...''proasta'', ''nu e rusine mai mare decat sa fii musulman'', ''prostitoata'', ''hamesita' etc etc
deci ciocu' mic ca noi suntem la putere!!!
s a raspuns cu jignirii la jignirii
altceva.. a da....''arabii mei''......eu nu am nici in clin nici in maneca cu hasune, khaled si cine a mai vb cu voi....si consider k au fost respectosi pana ati inceput voi sa faceti pe desteptele k de obicei
si ''arabii mei'' s au luat de domnisoara DEx ..........ai uitat katharo ce mesaje ai dat pe private??? vaiii unde ai invatat sa vb asa ?? cumva la tine in mahala in Ferentari.?? ca doar acolo te laudai ca ai crescut.....se vede ca a avut impact asupra ta
si bla bla m ati plictisit................faceti tumbe degeaba oricum sunteti zero!!

Arabii tai sunt niste marlani. Nimeni pe forum( in afara de hasunne - deci tot musulman) nu a folosit cuvintele pe care le-au folosit ei. La fel, nimeni in afara de tine nu a folosit pe topicul asta exprimari de genul "bot de m'''''", "salavatoarele p..... "si asa mai departe. Se vede cu ochiul liber cine pe-aici apartine celor mai joase medii ale societatii.

A propos de mesaje pe privat: de pe al doilea cont - elmasry - care si el ti-a fost sters, sa nu uitam acest amanunt, mi-ai spus si mie ca ti-am trimis mesaje pe privat. Iar eu ti-am spus ca daca mai faci afirmatii mincinoase o sa scriu administratiei kudika sa verifice ce mesaje am trimis eu, iar in cazul in care se va dovedi ca minti, le voi cere sa-ti stearga contul. Dupa ce am spus asta ti-ai retras cuvintele.

Repet draga mea: cu inteligenta asta a mea nula eu stiu ce inseamna "femeie fatala" si stiu sa scriu corect in limba romana. De unde rezulta ca tu esti mai jos decat cineva cu o inteligenta nula.

P.S: Te rog sa dai citatele unde am injurat ca la usa cortului. Le astept cu placere. Eu te-am citat pe tine in dezlantuirea ta de mahalagioaica.
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 17:07
De la: myeyes, la data 2009-04-23 00:31:12auzi Cookie de ce din toate sinonimele la cuvantul fatal tu ai ales cuvantul ''irezistibila''????

De fiecare data cand deschizi gura dai dovada de prostie. Fiindca "femeie fatala" e o sintagma, aidca are un sens ce nu poate fi schimbat, adica sensul celor doua cuvinte care o compun nu poate fi schimbat. "Fatala" din "femeie fatala" are sensul de irezistibila. E imposibil sa insemne altceva. Asta iti explica si DEX-ul.Intelegi?
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 17:13
De la: Dor_a, la data 2009-04-25 12:23:45PS
Stiu ca ti-ai imaginat ca - daca ma prinzi offline s-ar putea sa nu ma prind ca te holbezi in profilul meu... Stiu si ca ti-ai imaginat ca - daca n-am zis nimic la momentul respectiv - inseamna ca n-am vazut vizitele tale repetate la profilul meu...
Mde! Trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca cea mai mare parte a oamenilor nu gandesc ca tine... De ce? Pentru ca doar 20% din populatia Pamantului are IQ-ul peste 130... Pe de alta parte... doar 15% are IQ-ul tau, si anume mai mic decat temperatura corporala normala...
Si ca sa vezi ca nu sunt o tipa ranchiunoasa, iti doresc sa ajungi ca macar o data in viata ta sa ajungi sa mananci inghetata cu caramel la Continental. (am zis un local din Romania, ca nu pupa ea de la borat nici macar vacanta in Bulgaria, dar'mite pe alte meleaguri )

Dor_a mama esti bestiala.............

Intrebare.....esti cumva ocupata?? Nu de alta dar, deodata am pofta de o schimbare de sex si sa iti fac curteeeeeeeee, maaaaaareeeeeeeeee, mareeeeeeeeeee.................
sun_shine
Postat pe 25 Aprilie 2009 17:22
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-25 17:22:52
De la: Dor_a, la data 2009-04-25 12:23:45PS

Dor_a mama esti bestiala.............

Intrebare.....esti cumva ocupata?? Nu de alta dar, deodata am pofta de o schimbare de sex si sa iti fac curteeeeeeeee, maaaaaareeeeeeeeee, mareeeeeeeeeee.................

Monica, sincer, nu sunt mandra de apelativele folosite cu amarata asta... Doar ca sunt oameni asa... Care scot ce-i mai rau din tine... Stiu ca intelegi despre ce vorbesc... Tuturor ni se intampla cel putin o data in viata sa spunem lucruri atat de rele de care ne miram noi insine... Asa mi s-a intamplat mie aici... Te pup si-mi cer scuze (si mie insami) ca a trebuit sa ma dezbrac de caracter... De-asta, mai bine ne vedem pe alte topice...
Dor_a
Postat pe 25 Aprilie 2009 18:23
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-23 08:57:27
De la: wolfy, la data 2009-04-22 21:08:51
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 20:34:41Nu m-as supara daca mi-ai si zice unde am afirmat ca NU cred in noul testament............

Cred ca am zis ca studiez Biblia , nu ca..........nu as crede in............dar ma rog, fiecare cu ale lui....

prefer sa o las asa.............Stii cineva de pe acest forum a zis odata ca intotdeauna cel idestept cedeaza primul...............asa ca..............

Sigur ca da. Era pe topicul ala sters din cauza tzoapei - vorba Dorei - care a chemat niste arabi sa injure tabara opusa.

Ai spus foarte clar ca nu crezi in Sfanta Treime, in Iisus ca fiu al lui Dumnezu, si in Noul Testament. Nota bene! Nt nu inseamna toata Biblia.

Si nu te mai flata in legatura cu inteligenta ta doamna "nici de cum" sau "aiurit-o"!

Imi pare rau sa te contrazic..................nu ma flatez stiu sigur asta............. si nu imi spune ca tu nu ai gresit nici macar odata............
Iar singura persoana care se flateaza cu asta esti tu..........Nu eu m-am afisat cu personalitatea mea stralucitoare si inteligenta ci tu............Iar modestia se pare ca nu face parte din caracterul tau.
apoi te-am rugat sa imi arati si mie unde am afirmat ceea ce tot sustii cu tarie...............

Bibli este despre ceea ce ai zis si daca eu o studiez automat nu aveam cu sa sustin ca nu cred in NT Isus si ce ai mai insirat tu acolo..........

1. Tu esti agramata. Nu gresesti din cand in cand ci gresesti constant. O agramata nu poate fi desteapta, de unde rezulta ca te flatezi cand spui ca cel destept(adica vezi Doamne tu), renunta primul. Si dupa cum se vede treaba nici nu renunti, deci ar fi cazul sa nu mai rostesti(scrii) treaba asta. Nu stiu daca iti dai seama, dar te pune intr-o lumina proasta.
2.Eu nu ma flatez in legatura cu propria mea inteligenta. Ce-i al meu e al meu.
3. Ai dreptate, modestia nu face parte din caracterul meu.
4. Pe langa prostie, ma deranjeaza si minciuana. Iar cele doua impreuna ma deranjeaza peste poate.

Ai spus ca nu crezi in tot ce scrie in NT, ca nu crezi in Iisus ca fiul al lui Dumnezeu, ca nu crezi in Sfanta Treime si cu toate astea esti crestina. Asta e dovada de ignoranta, de prostie, iar cand incerci sa minti in legatura cu ce tu insati ai spus, e minciuna pe fata. Faptul ca a fost sters topicul respectiv iti poate da aripi, insa adevarul e ca pe parcursul timpului ti-am amintit ce-ai ai spus si atunci nu ai indraznit sa ma contrazici. Probabil fiindca erai mai aproape temporal de prostiile pe care le poti debita. Dar sa vedem niste citate care sa-ti aminteasca de ignoranta, agramarea si mahalagismul care iti sunt specifice:

De la: wolfy, la data 2008-12-18 14:34:22
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 10:27:54oooooooooooooo despre voi era vorba???
draguta , daca citeai un piculet mai sus ti-ai fi data seama ca habar nu aveam cine sunt ' gemenele'...deci ceea ce am zis nu se referea la tine sau la voi....
dar data mataluta te-ai simtit cu musca pe caciula nu e vina mea..
oooooooo si inca ceva.....
eu nu am iesit sifonata din nici o discutie ci pur si simplu am ajuns la concluzia ca nu meriti sa iti dau atentie si nici sa citesc toate aberatiile pe care tu le consideri cultura...
si da iti dau voie sa ma corectezi...

decat sa ma obosesc sa iti inteleg fiecare nonsens mai bine imi folosec timpul facand ceva util..

so.....stay blessed....(si poti corecta si asta daca vrei)

Eu cred ca stiai foarte bine despre cine era vorba.

Dar atunci cand ai scris"dragut-o", "nici de cum" sau atunci cand ai sustinut ca esti crestina desi nu crezi in Iisus ca fiu al lui Dumnezeu, n-ai iesit sifonata? M-au uimit intotdeauna minciuna si tupeul.

Ce scriu eu e non-sens pentru creierul tau, nici nu ma steptam altfel. Iar o agramata nu are dreptul sa-si dea cu parerea in legatura cu ce inseamna cultura.

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19825/Alt-fel-de-cafenea-/Alt-fel-de-cafenea--pagina-225.html

De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:33:14
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 15:20:27cica erau 2 umbre
1--limbista in vagino-turmentat
a 2-a--limbista in anuso-cutremurator...
manole le zambea si ele asa tresarau......
venira umbrele......si pe manole il trezira....
tare pofticioase erau..balele le curgeau...le arata manole un degete ele hop pe el....le arata manole o limba ...ele repede ......in poala lui....asa infometate de manole nici ca nu ai mai vazut......
inteligente umbre.....multe lucruri puteau face cu limba lor....jucause din fire.......inventara sado-limbato-manole-umbre......
si vazui eu ca se pricep......imi dadui fundul la bataie.....ca poate s-or lovi dra cu la cap.....si devin turmentato-umbre -penibilo....

De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:33:52
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 15:30:56iris..sunt ocupate cu fundul......

numai sa nu devina prea zeloase

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21216/Nicolae-Manolescu-Istoria-critic-a-literaturii-rom-ne/3.html#post-287344

De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:13:28
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 15:11:56wolfy dar bn t joci cu limba......
mai usor.....sa nu imi faci rana.....

ei nu are rost sa iti bati capul ca tot nu se prinde.....
si se crede desteapta..........

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19825/Alt-fel-de-cafenea-/Alt-fel-de-cafenea--pagina-226.html

De la: wolfy, la data 2008-12-18 21:09:32
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:13:28
De la: heaven_gate, la data 2008-12-18 15:11:56wolfy dar bn t joci cu limba......
mai usor.....sa nu imi faci rana.....

ei nu are rost sa iti bati capul ca tot nu se prinde.....
si se crede desteapta..........

Da, nu ma prind, ca e si greu sa nu se prinda cineva la ce banalitati de cartier debitati. De altfel cred ca se vedea foarte clar din mesajele mele daca m-am prins sau nu. Domana "aiurit-o" si "nici de cum", doaman "sunt crestina dar nu cred in sfanta treime", lipsa acuta de inteligenta nu va permite sa comentati nimic legat de inteligenta altora.

De la: wolfy, la data 2008-12-18 21:11:20
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 15:08:40nu prea jos iris draga caci apoi nu ai sa poti sa te mai ridici....mai bine lasa-l pe el sa urce ...

Da "agramat-o", e un efort sa te cobori tu din semi-analfabetismul tau la nivelul meu, nu-i asa?

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19825/Alt-fel-de-cafenea-/Alt-fel-de-cafenea--pagina-230.html

Si cred ca e de-ajuns. Atunci nu ai indraznit sa ma contrazici cand ti-am spus ca dupa parerea ta esti crestina desi nu crezi in sfanta treime.

beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 18:32
Si uite niste citate care sa-i aminteasca sublimei d-re ca s-a facut singura proasta.:

De la: wolfy, la data 2008-10-12 01:05:57
De la: wolfy, la data 2008-10-12 00:29:50Desigur, atunci cand o sa dispari si tu cu toata prostia ta de pe topicul celalalt.

De la: elmasri, la data 2008-10-12 00:39:24daca faci ochii mari ..da mari ..o sa vezi k eu nu am mai postat de ceva vreme...deci NU AI DISPARUT??

Tu ce ce intelegi din asta Kathara? Stiu ca in afara de tine nu are rost sa intreb pe nimeni.

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19528/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum-pagina-119.html

Dar in fine, tu singura ai recunoscut ce debitezi "inertii", deci....
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 18:44
Si tot nu ai aratat unde am zis ca nu cred in asta................
Dar ma rog............... Daca tot zici ca esti desteapta ocupa-te de tema topicului si lasa greselile gramaticale inseama celor care trebuie sa le corecteze.............

Nu esti in masura sa faci asta.......... , te supraapreziezi draguta............ si poti corecta si asta daca tii mortis...........
sun_shine
Postat pe 25 Aprilie 2009 19:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa facem sa scapam de gelozie? 48 De la: kudika017596 24 Martie 2013 12:26
orgoliul...........greu de invins!!!! 7 De la: concordia 5 Noiembrie 2009 10:00
si pasaportul 5 De la: dakar_dakina 29 Mai 2009 16:58
AJUTOR! AJUTATI_MA SA MERG! 1 De la: dragalaspui 13 Decembrie 2008 20:12
idei de mesaj pt tricou personalizat:) 7 De la: Summer_ 16 Iulie 2010 17:28