Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 12:55:57pe Kathara am luat-o la misto la faza cu botul..........e grav ca voi nu va da ti seama cand isi bate lumea joc de voi

Mda, ai luat-o la misto dar nimeni nu si-a dat seama, nu? Nu sta in picioare ce spui tu, fiindca atunci ti-ai retras cuvintele dupa ce si-au batut joc fetele de tine. Pana sa-ti arate ce aberatie ai putut spune, ii tot dadeai inainte cu panaramele si botul lor bun pentru prietenul tau.
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:37
Ciudat, mie mi se pare ca altii si-au batut joc de tine:

De la: breaking_dawn, la data 2009-01-28 22:27:39
De la: Kathara, la data 2009-01-28 22:25:00
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-28 22:23:15
ma gandeam sa las pe cineva care chiar se pricepe

Soto, saraca nici sex nu stie sa faca. Nu-i de mirare ca mai accepta alte neveste pe langa ea.

iubita daca a zis ca ai bot misto .....nu te lua si de nevasta..nu te ambala hoooo

De la: breaking_dawn, la data 2009-01-28 22:28:37da se duc la astea ca tine pt bot

De la: breaking_dawn, la data 2009-01-28 22:35:01
De la: Kathara, la data 2009-01-28 22:31:15Mare boier, mare caracter!

Si asta mica, saraca, crede ca ne jigneste pe noi daca o inseala pe ea barbatu!

asta numesti inselat ca i am aratat poza unei maimutze??

De la: Kathara, la data 2009-01-28 22:38:53
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-28 22:35:01

Esti proasta e clar .... daca tu spui ca sotul tau se duce la altele pentru sex oral si te mandresti cu asta .... proasta atomic.

Si cu asta am incheiat discutia, te-ai facut de ras chiar mai repede decat de obicei.

De la: Arsena, la data 2009-01-28 22:40:24Ar vrea el, dar pacat ca eu am un roman bun langa mine, si nu prefer maimute paroase si nespalate :))
Deci vad ca si reucnosti ca se duce la altele :))
Bravo, esti o femeie, pardon, o carpa model !

Si dupa doua pagini de genul asta,pagini in care iti aratai mandria ca prietenul tau se duce la altele pentru « bot », o intorci ca la Ploiesti, cum se zice in limbaj popular, cand iti arata fetele ca te considera o carpa. Prea tarziu insa.

De la: breaking_dawn, la data 2009-01-28 22:44:31
De la: Kathara, la data 2009-01-28 22:38:53
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-28 22:35:01

Esti proasta e clar .... daca tu spui ca sotul tau se duce la altele pentru sex oral si te mandresti cu asta .... proasta atomic.

Si cu asta am incheiat discutia, te-ai facut de ras chiar mai repede decat de obicei.

nu fata asta ai inteles tu............eu doar faceam misto de voi!! numai sa radeti stiti......zgarmati ca****l pana se imprastie

De la: breaking_dawn, la data 2009-02-07 00:24:58stiti ceva si tu si kathara(wolfi) si aia care se crede cool .....dor_a ...p.........mele aderati la cretinism in continuare si mai lasa ti lumea in pace ca ne ati intoxicat destul......nici una nu este in masura sa critice religia indiferent care e aia.......este un subiect mult prea vast,,,,,,,ok ti ai spus parerea da GATA........time out ( ca tot imi plac mie termenii astia englezesti)
ati venit voi salvatoarele p..... va credeti Mesia

daca vii tu katharo si faci crize de isterie pe aici gata renunta lumea la religia islamica si se invarte pamantul invers .......penibilul a atins cote maxime ,,,,,,,nu iti licare girofaru'??
va da ti super women aici pe forum si in realitate sunteti niste ratate,,,,,
Salvati lumea in alta parte!!
of of mai mai

Aici te-am citat din doua motive:
In primul rand sa-ti arat ca vorbesti ca o tiganca.
In al doilea rand sa-ti arat ca faci confuzie intre « super woman » si « femeie fatala »(in mod evident asta era sensul in care ai folosit ultima sintagma).A propos, vezi ca in engleza ar fi mai degraba « wonder woman ». Asa a intrat in imaginarul colectiv : wonder woman si super man.

Uite, o citez si pe dor_a ca mi-a placut de ea :

De la: Dor_a, la data 2009-02-07 00:47:47
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-07 00:24:58stiti ceva si tu si kathara(wolfi) si aia care se crede cool .....dor_a ...p.........mele aderati la cretinism in continuare si mai lasa ti lumea in pace ca ne ati intoxicat destul......nici una nu este in masura sa critice religia indiferent care e aia.......este un subiect mult prea vast,,,,,,,ok ti ai spus parerea da GATA........time out ( ca tot imi plac mie termenii astia englezesti)
ati venit voi salvatoarele p..... va credeti Mesia

daca vii tu katharo si faci crize de isterie pe aici gata renunta lumea la religia islamica si se invarte pamantul invers .......penibilul a atins cote maxime ,,,,,,,nu iti licare girofaru'??
va da ti super women aici pe forum si in realitate sunteti niste ratate,,,,,
Salvati lumea in alta parte!!
of of mai mai

Uf, dragutza s-a crizat... Nu mai e "high-class"?.. Las' ca e bine si tzoapa, nu-i bai... sa le spuna ea fo doua "ratatelor"(in limba lu' Shakespeare, ca-n propria limba nu ii iese tocmai corect... sau si aia de au inventat regulile gramaticale sunt niste ratati... auzi colo, nu stiau ei ca "lasati" se scrie "lasa-ti"...)
Si evident, nu cred ca putea sa existe compliment mai frumos din partea ei... Mi-e teama de momentul in care ea NU ma va considera "ratata"... Ar fi momentul in care as scrie agramat... sau as numi menajera "servitoare"... eventual as pune si biciul pe ea, sa vada cine-i seful... Mde, uite "an all around education" despre care eu nu stiu nimic... Ignoranta, ce sa mai

beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:17
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 12:53:381. Nu am vb vreodata ca diplomele din tarile islamice sunt recunoscute in UE....ce treaba sa am eu cu asta??Am zis k diploma''Carol Davila'' este recunoscuta in UE ''desteapt-o''

Auzi, nu stiu daca te-a anuntat cineva, dar cand incerci sa fii ironica cu grafii de genul "desteapt-o", esti ironica la adresa musulmanelor care scriu astfel: cleopatra, pisi, voicu_monica si altele ca ele. Nu poti fi ironica la adresa mea fiindca eu stiu sa scriu in limba mea materna. Deci nu numai ca ironia nu-si nimereste tinta, dar nimereste in alta parte, tocmai in surioarele tale de suferinta.
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 14:20
De la: wolfy, la data 2009-04-22 14:20:47
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 12:53:381. Nu am vb vreodata ca diplomele din tarile islamice sunt recunoscute in UE....ce treaba sa am eu cu asta??Am zis k diploma''Carol Davila'' este recunoscuta in UE ''desteapt-o''

Auzi, nu stiu daca te-a anuntat cineva, dar cand incerci sa fii ironica cu grafii de genul "desteapt-o", esti ironica la adresa musulmanelor care scriu astfel: cleopatra, pisi, voicu_monica si altele ca ele. Nu poti fi ironica la adresa mea fiindca eu stiu sa scriu in limba mea materna. Deci nu numai ca ironia nu-si nimereste tinta, dar nimereste in alta parte, tocmai in surioarele tale de suferinta.

nu sunt ironica la adresa ''surioarelor mele'' vezi iar te depaseste situatia.........ma refeream la ''o proasta intelectuala'' ( apropo asta e la misto, o ironie) cum e domnisoara care a scris DEX-ul
myeyes
Postat pe 22 Aprilie 2009 15:21
pai hotaraste te ori e prietenul meu ori e sotul meu..........ca m ai aiurit si pe mine:)))))

oricine si ar da seama k domnisoara DEX a fost luata la misto cand i s a facut complimentul ca are bot de m**sta

poate chiar s a simtit cine stie
macar noi nu sustinem sus si tare pe forum ca ne masturbam!!!!

si sa nu vb de limbaj de tiganca ok...........domnisoara care a scris DEX-ul ( vai ce ma amuza asta ) cand te am invitat la o cafea sa discutam tu ce ai inteles?? ca trebui sa ne ridicam fustele in sus si sa ne balacarim ca la usa cortului domnisoara care sta in Ferentari

HAI SIKTIR!!!!
myeyes
Postat pe 22 Aprilie 2009 15:26
De la: wolfy, la data 2009-04-22 13:37:12
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 12:55:57pe Kathara am luat-o la misto la faza cu botul..........e grav ca voi nu va da ti seama cand isi bate lumea joc de voi

Mda, ai luat-o la misto dar nimeni nu si-a dat seama, nu? Nu sta in picioare ce spui tu, fiindca atunci ti-ai retras cuvintele dupa ce si-au batut joc fetele de tine. Pana sa-ti arate ce aberatie ai putut spune, ii tot dadeai inainte cu panaramele si botul lor bun pentru prietenul tau.

niciodata nu mi am retras cuvintele..........am sustinut in continuare ce am postat
si nu consider ca 3 maimute si au batut joc de mine....asa vreti voi sa credeti ...k nu vedeti de lungul nasului ........oricum nu stiu ce ma stresez sa va raspund k deja nici sa mai amuzati omul nu mai sunteti in stare......v ati pierdut locul la circ!
asa ca o parere colectiva: TERMINATE, DISTRUSE, COMPLEXATE, FRUSTRATE

nici mila nu mai inspirati ci SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
myeyes
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:16
Pana la urma hotaraste-te, suntem doua sau una? Vad ca ai probleme si cu chestiuni simple ca asta.

ps. vezi ca se scrie si-au, nu si au batut joc. Asa, ca intre fete iti spun.
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:47
kataroooooooooo te yubesccccccc mancatassssssssss hiiiiii
thadoog
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:49
De la: thadoog, la data 2009-04-22 18:49:55kataroooooooooo te yubesccccccc mancatassssssssss hiiiiii

Stiu, ti-am facut farmece!
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:51
De la: Kathara, la data 2009-04-22 18:47:32Pana la urma hotaraste-te, suntem doua sau una? Vad ca ai probleme si cu chestiuni simple ca asta.

Au! Iar a scapat peibila la calculator? A venit sa isi mai verse veninu' cat e barbat-su plecat la femei? S-a dus s-o mai "respecte" o data?
Dor_a
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:54
De la: Kathara, la data 2009-04-22 18:51:24
De la: thadoog, la data 2009-04-22 18:49:55kataroooooooooo te yubesccccccc mancatassssssssss hiiiiii

haaaaaaaaaaaaaaaa bravoooooooo un raspuns bun deci se poate face farmece si virtualllllll
thadoog
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:55
De la: Dor_a, la data 2009-04-22 18:54:34
De la: Kathara, la data 2009-04-22 18:47:32Pana la urma hotaraste-te, suntem doua sau una? Vad ca ai probleme si cu chestiuni simple ca asta.

Au! Iar a scapat peibila la calculator? A venit sa isi mai verse veninu' cat e barbat-su plecat la femei? S-a dus s-o mai "respecte" o data?

Ca la Coran! Intr-o noapte pe una, intr-alta pe ailalta!

Eu ma intreb, totusi, ce jaf de tranta o fi si ala de convietuieste cu tanti asta care-i clar mentally challenged.
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:56
De la: thadoog, la data 2009-04-22 18:55:00

haaaaaaaaaaaaaaaa bravoooooooo un raspuns bun deci se poate face farmece si virtualllllll

Nu stiai ca mintea este cea mai puternica arma de seductie? Ai vazut, cum am pus ochii pe tine ... ai si cazut la pat!
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:57
De la: Kathara, la data 2009-04-22 18:57:07
De la: thadoog, la data 2009-04-22 18:55:00

Nu stiai ca mintea este cea mai puternica arma de seductie? Ai vazut, cum am pus ochii pe tine ... ai si cazut la pat!
asaaaaaaaaaaa eeeeee kataroooooooo am cazut cu tine in pattttttt mancatassssss
thadoog
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:00
Tututut, not so fast .. Ai cazut la pat, bolnav de lingoare si inima rea.
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:03
De la: Kathara, la data 2009-04-22 19:03:13Tututut, not so fast .. Ai cazut la pat, bolnav de lingoare si inima rea.
haoooooooooleuuuuuuuuuuuuu katarooooo am cazut peste tine in pat mancatassssss
thadoog
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:04
De la: thadoog, la data 2009-04-22 19:04:23
De la: Kathara, la data 2009-04-22 19:03:13Tututut, not so fast .. Ai cazut la pat, bolnav de lingoare si inima rea.
haoooooooooleuuuuuuuuuuuuu katarooooo am cazut peste tine in pat mancatassssss

In fine, sa nu deturnam discutia. Aici se vorbeste trebi serioase.
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:06
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 15:21:12

nu sunt ironica la adresa ''surioarelor mele'' vezi iar te depaseste situatia.........ma refeream la ''o proasta intelectuala'' ( apropo asta e la misto, o ironie) cum e domnisoara care a scris DEX-ul

Nu-ti intra in cap'sorul ala sec ca prostii nu au cum sa fie intelectuali? E o contradictie in termeni! De cate ori tre' sa-ti spun ca sa bagi la cap? Hai s-o luam altfel: intelectualii sunt cei care exceleaza prin intelect, pe cand prostii sunt cei care stau cel mai prost la capitolul de care vorbim. Deci ironia nu sta in picioare! Ironia exclude contradictia(mai ales flagranta) intre termenii ei!

Nu stiu in cine crezi tu ca lovesti, dar cand scrii"desteapt-o" dorind sa fii ironica, ironia ta nu are cum sa se indrepte decat catre cele care folosesc asemenea grafie, in speta musulmanele.

Si cum sta treaba cu femeia fatala? Ai aflatintre timp? Hai spune-mi te rog ca si atunci erai ironica!
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:52
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 15:26:59pai hotaraste te ori e prietenul meu ori e sotul meu..........ca m ai aiurit si pe mine:)))))

oricine si ar da seama k domnisoara DEX a fost luata la misto cand i s a facut complimentul ca are bot de m**sta

si sa nu vb de limbaj de tiganca ok...........domnisoara care a scris DEX-ul ( vai ce ma amuza asta ) cand te am invitat la o cafea sa discutam tu ce ai inteles?? ca trebui sa ne ridicam fustele in sus si sa ne balacarim ca la usa cortului domnisoara care sta in Ferentari

HAI SIKTIR!!!!

Tu stii s acitesti sau nu? Probabil ca nu. Nu eu trebuie sa ma hotarasc daca e prietenul sau sotul tau, ci tu. Nu-ti zisei cu cateva posturi mai sus ca nu stii sa minti? Cand zici ca ti-e prieten, cand zici ca ti-e sot.

Oricine si-ar da seama ca a fost luata la misto in afara de toti, nu-i asa? Nu de alta, dar in afara de tine nimeni nu si-a dat seama. Inseamna ca ai o problema de comunicare! Sa fie oare de vina inteligenta? Si ce va sa zica ca a fost luata la misto cand i s-a spus ca are bot de m'''ta(observati limbajul de don'soara educata)? Ca de fapt nu are bot de m'''ta?

Nu prea ma intereseaza pe mine ce a zis domnisoara care a scris DEX-ul, ma intereseaza ce zici tu: folosesti cuvinte precum : bot de m@@@@a, salvatoarele p@@@i, zgarmati c@@@@@l. Sincer, putine persoanae de aici te intrec cand vine vorba de a vorbi ca o tiganca!
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:01

Draguta mea............ eu nu sunt musulmanca.
Cred ca ai inteles taman pe dos, am prieten musulman....................eu sunt crestina , dar ca deobicei , nu te documentezi inainte de a deschide gura.......................
sun_shine
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:05
Daca-mi permiti o idee, cred ca nu esti inca.
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:07
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 18:16:35
De la: wolfy, la data 2009-04-22 13:37:12

niciodata nu mi am retras cuvintele..........am sustinut in continuare ce am postat
si nu consider ca 3 maimute si au batut joc de mine....asa vreti voi sa credeti ...k nu vedeti de lungul nasului ........oricum nu stiu ce ma stresez sa va raspund k deja nici sa mai amuzati omul nu mai sunteti in stare......v ati pierdut locul la circ!
asa ca o parere colectiva: TERMINATE, DISTRUSE, COMPLEXATE, FRUSTRATE

nici mila nu mai inspirati ci SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Din ce am citat eu rezulta asa: kathara are "bot de m@@@@ta" si pe tine nu te deranjeaza ca prietenul tau s-ar putea distra cu ea sau cu altele ca ea. Si o tii asa doua pagini. Cand fetele iti explica ca numai o carpa poate fi de acord sa fie inselata de prietenul ei, iti retragi cuvintele si spui ca a fost o ironie.

Din doua una, dati-mi voie: 1. ori a fost o ironie si iti retragi cuvintele...
2. ori n-a fost o ironie, deci nu-ti retragi cuvintele.

Eram mai mult de trei "maimute" cum ne spui tu. Parca eram vreo sase. Asta daca bineinteles in spatele tuturor nu ma ascundeam eu.Si daca scorul era de 1 la 6, rezulta ca cea supusa oprobriului public prin teremeni d egenul "complexata", "distrusa", etc, erau de fapt tu.
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:08
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 15:26:59pai hotaraste te ori e prietenul meu ori e sotul meu..........ca m ai aiurit si pe mine:)))))

HAI SIKTIR!!!!

[/quote]

Imitation is still the highest form of flattery.

In fine, discutia ma plictiseste, dar tin sa-ti reamintesc ca invitatia la cafea era un pretext pentru "a vedea cine este mai tare-n gura", sau ceva asemanator. Ma rog, e adevarat ca gura ta e nespurcata. Eu - rusine sa-mi fie - am presupus ca nu ma invitai sa discutam carti, gramatica sau aiurea ci sa ne balcarim. Asta e, ma indusese in eroare (sau era oroare?) comportamentul tau, trecut, prezent si (oare) viitor.

Have a nice life, Alinuto, muica!

ps. Tu nu te masturbezi?
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:09
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 20:05:11

Cred ca ai inteles taman pe dos, am prieten musulman....................eu sunt crestina , dar ca deobicei , nu te documentezi inainte de a deschide gura.......................

Persoanele care spun ca nu cred in Noul Testament, in Iisus ca fiu al lui Dumnezeu si in Sfanta Treime nu se pot numi crestine. Asemenea persoane au migrat spre islam, chiar daca formal au ramas pe listele crestinatatiTi-am mai explicat chestia asta o data. Ba daca stau bine sa ma gandesc de mai multe ori.A propos, zilele trecute m-am uitat la dansez pentru tine si am ascultat povestea unei romance care a avuto relatie de sase ani cu un musulman. Zicea ca a fost raiul pe pamant. Dupa care ea, increzatoare in destinul ei, l-a urmat in tara lui. Unde a batut-o de era s-o omoare. In cele din urma a reusit sa se intoarca acasa, dupa un an si ceva de batai zilnice.
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:13
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 18:16:35niciodata nu mi am retras cuvintele..........am sustinut in continuare ce am postat

Nu ai sustinut in continuare ce ai postat, ai spus ca de fapt ai luat-o la misto, ca nu trebuie sa luam la propriu ce ai spus.

Deci ori ai sustinut in continuare ce ai spus, adica trebuie sa luam la propriu ce ai spus, adica trebuie exclusa ironia; ori ai fost ironica, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa luam la propriu ce ai spus, ceea ce inseamna ca nu ai sustinut in continuare ce ai spus, ceea ce inseamna ca ti-ai retras cuvintele. Deci urmatoarele citate se contrazic :

De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 15:26:59oricine si ar da seama k domnisoara DEX a fost luata la misto cand i s a facut complimentul ca are bot de m**sta
[quote]

De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 18:16:35niciodata nu mi am retras cuvintele..........am sustinut in continuare ce am postat

Evident ca nu iti vei da seama de asta.Ceea ce inseamna ca esti mai jos intr-ale inteliogenbtei decat o retarda ca mine ! Ba unde mai pui ca mai stiu si ce inseamna fatal !

beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:23
De la: Kathara, la data 2009-04-22 20:07:21Daca-mi permiti o idee, cred ca nu esti inca.

Wrong again........... faptul ca imi e prieten nu inseamna ca ma voi si casatori cu el...........una nu o implica automat si pe cea de a doua...................
sun_shine
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:31
De la: wolfy, la data 2009-04-22 20:13:22
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 20:05:11

Persoanele care spun ca nu cred in Noul Testament, in Iisus ca fiu al lui Dumnezeu si in Sfanta Treime nu se pot numi crestine. Asemenea persoane au migrat spre islam, chiar daca formal au ramas pe listele crestinatatiTi-am mai explicat chestia asta o data. Ba daca stau bine sa ma gandesc de mai multe ori.A propos, zilele trecute m-am uitat la dansez pentru tine si am ascultat povestea unei romance care a avuto relatie de sase ani cu un musulman. Zicea ca a fost raiul pe pamant. Dupa care ea, increzatoare in destinul ei, l-a urmat in tara lui. Unde a batut-o de era s-o omoare. In cele din urma a reusit sa se intoarca acasa, dupa un an si ceva de batai zilnice.

Nu m-as supara daca mi-ai si zice unde am afirmat ca NU cred in noul testament............

Cred ca am zis ca studiez Biblia , nu ca..........nu as crede in............dar ma rog, fiecare cu ale lui....

prefer sa o las asa.............Stii cineva de pe acest forum a zis odata ca intotdeauna cel idestept cedeaza primul...............asa ca..............
sun_shine
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:34
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 20:31:13
De la: Kathara, la data 2009-04-22 20:07:21Daca-mi permiti o idee, cred ca nu esti inca.

Wrong again........... faptul ca imi e prieten nu inseamna ca ma voi si casatori cu el...........una nu o implica automat si pe cea de a doua...................

Nu avea nicio legatura cu mariajul, doar din observatiile mele empirice cam toate femeile combinate cu musulmani sfarsesc prin a se converti. Pentru ca asta e ceva foarte important pentru ei, iar femeile se pare ca sunt mai dispuse catre compromisuri,
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:36
De la: Kathara, la data 2009-04-22 20:36:31
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-22 20:31:13

Nu avea nicio legatura cu mariajul, doar din observatiile mele empirice cam toate femeile combinate cu musulmani sfarsesc prin a se converti. Pentru ca asta e ceva foarte important pentru ei, iar femeile se pare ca sunt mai dispuse catre compromisuri,

Generalizezi iar..................

NU cunosti aceasta femeie, asa ca , te rog nu ma baga in aceiasi oala cu restul...................
I-am luat aparerea odata si as face-o din nou,lui ca persoana ca merita dar asta nu inseamna ca,datorita faptului ca e un om minunat, mi-as schimba si religia...................
sun_shine
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:48
A, daca e o persona minunata, foarte frumos. Cred ca asta se datoreaza faptului ca e un musulman modern, adica nu urmeaza Coranul indeaproape. Noi aici discutam - inainte de balacareala - despre ce presupune Coranul in litera lui.
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre ugg-uri 59 De la: kypry_dob 5 Ianuarie 2011 13:05
ceas DKNY 1 De la: oanagri 3 August 2009 16:33
Ajutati-ma!!! 10 De la: adri_2 13 Iunie 2008 10:53
Adult Chat-ul e la moda!!! 1 De la: adultworkpunctbe 5 Noiembrie 2008 07:25
Viata sociala si sexuala in Romania 35 De la: jenesaispas 25 Aprilie 2009 12:32