Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: roscatika23, la data 2009-04-14 17:03:11
monica,breaking_down daca ei nu inteleg lasati-i in pace.eu am incercat sa le explic ca desi asa scrie in coran majoritatea nu aplica dar nu au inteles.ce vina au ei daca coranul ,asa cum e el scris,e biblia lor?dar lasa-i in pace.oricum nu vor intelege niciodata.
aaaaa.si pt wolfy: coranul nu-i indeamna sa-si ia 2-3-4 neveste.eu zic sa cititi mai bine.
pupici celorlaltora.

Eu nu stiu daca te-ai prins, aici vorbim dspre islam si despre coran, despre cei care-si zic musulmani practicanti. Majoritatea nu aplica ce scrie in coran??? Te asigur eu ca in Arabia Saudita si in Iran se aplica suta la suta ce scrie in "cartea sfanta". Cauta si tu pe youtube filmulete si o sa vezi ca invatatii arabi isi indeamna fratii intru islam sa bata "usor" o femeie, adica sa nu ii provoace sangerari si fracturi. Sute de mii de femei din lumea asta sufera la modul cel mai crunt din cauza islamului. Ai auzit de mutilarea genitala?Si nu, nu te lasa pacalita de fata lor europenizata sau americanizata. Ai auzit de Betty Mahmoody? Sotul ei o tratata foarte bine pana sa ajunga in Iran. Apoi au inceput bataile, sechestrarea si restul.

Draga mea, nu am spus niciodata ca sunt indemnati sa-si ia mai multe neveste. Dar in anumite cazuri o pot face. In niciun caz insa o femeie nu are dreptul sa-si ia alt sot. Ai inteles ce vreau sa spun?
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Aprilie 2009 18:27
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-14 10:48:39
De la: Kathara, la data 2009-04-13 23:06:51Draga, vezi ca ne confunzi. Si nu am spus ca l-am scris, am spus ca il scriu ACUM. De scris, am scris DLR-ul.

ai uitat ca suferi de dubla personalitate??

Esti de o prostie crunta draga mea, de o prostie cum rar mi-a fost dat sa vad. Nici macar nu esti in stare sa te informezi inainte sa lasi asemenea aberatii sa-ti iasa pe nepatata-ti gura.
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Aprilie 2009 18:30
De la: wolfy, la data 2009-04-14 18:30:03
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-14 10:48:39
De la: Kathara, la data 2009-04-13 23:06:51Draga, vezi ca ne confunzi. Si nu am spus ca l-am scris, am spus ca il scriu ACUM. De scris, am scris DLR-ul.

ai uitat ca suferi de dubla personalitate??

Esti de o prostie crunta draga mea, de o prostie cum rar mi-a fost dat sa vad. Nici macar nu esti in stare sa te informezi inainte sa lasi asemenea aberatii sa-ti iasa pe nepatata-ti gura.

sa ma informez in legatura cu o complexata si o debila mintal ?? pierdut timp degeaba

lumea aia mai veche de pe forum a obs cine este wolfy si cine e kathara

pe forum esti femeia fatala si fata in fata iti inghiti limba!!!
myeyes
Postat pe 14 Aprilie 2009 20:03
De la: wolfy, la data 2009-04-14 18:21:18
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-13 23:00:56
De la: wolfy, la data 2009-04-13 12:40:46
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-13 11:34:18
De la: wolfy, la data 2009-04-12 23:29:41
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-12 22:08:26WOW da chiar am avut impact asupra ta nu gluma
Cutzu Cutzu eu nu am imitat pe nimeni si nu cred ca am copiat parerile altora....imi sustin punctul de vedere de la inceput pana la sfarsit..
Asta e off-ul tau cel mare ca nu poti sa iti iei amant cand imbatraneste sotul
Penalul la tine a atins cote alarmante!!!
Hai fugi si mai scrie DEX-ul iar ca vad te ai plictisit grav

Da, prostia intotdeauna are un impact de care trebuie sa tii cont. Ca raspuns la modul in care influentezi tu lumea, iti mai scriu din cand in cand cate un mesaj. Si daca n-ai copiat parerile nimanui, inseamna ca esti genuina. Intelegi tu ce vreau sa spun, nu?

Nu, nu e oful meu ca nu pot sa-mi iau amant cand imbatraneste sotul. Tocmai asta e: daca vreau, imi iau amant fara sa-mi fie frica ca-mi pune sotul pistolul la tampla dupa care scapa basma curata, fara pedeapsa(sau cu o pedeapsa minima). Si stii de ce? Fiindca nu planuiesc sa ma casatoresc cu un musulman. Hai, hai, nu e asa greu sa intelegi ce scrie intr-un post. Ai demonstrat inca o data ceea ce ai demonstrat de nenumarate ori! Ghici ce? Anyway, felicitari: detii recordul la asta!

Nu am spus niciodata ca as scrie DEX-ul. Cam grav la varsta ta sa nu stii cine ce spune. Senilitate precoce se numeste treaba asta.

Nici nu ma asteptam sa intelegi aluzia la DEx.......am uitat k tre' sa iti desenez!
Si cum am influentat eu lumea?? sper in bine nu?? le-am aratat ''calea cea dreapta''???

Ceea ce inteleg este ca nu te duce mintea. M-ai somat sa ma duc sa scriu Dex-ul, iar eu ti-am atras atentia ca nu am spus niciodata ca as scrie Dex-ul. Am sustinut numai ca il citesc. Cum am spus, prostie si senilitate precoce.

P.S. Prostia nu influenteaza niciodata lumea in bine doamna "Canada e in Europa".

hai mai termina faza cu Canada k nu am zis niciodata asta,,,,asa ai dedus tu ca esti proasta (pacat ca s a sters acel topic daca m ai citeai de 10 ori poate pricepeai si tu ce era postat),,,si chiar tu ai afirmat ca ai scris DEX-ul si cand am ras de tine ... ai zis k nu l ai scris ci doar l ai completat (alta prostie)

Ba da draguta mea, exact asta ai spus. Faptul ca nu esti in stare sa pui cap la cap doua afirmatii pe care le faci, ca sa vezi ce rezulta din apropierea lor, te califica drept total lipsita de inteligenta. Sau proasta daca preferi apelativul direct(in mod normal l-as folosi voalat, dar tu il meriti nud, asa cum e).

N-am afirmat niciodata ca am scris DEX-ul. Dupa cum am mai spus: prostie si senilitate precoce.

cum se faca ca numai tu ai inteles asta
myeyes
Postat pe 14 Aprilie 2009 20:05
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-14 12:34:14
De la: Kathara, la data 2009-04-14 11:19:04 Stupidity strikes again.

hai scuteste-ma ca o stim bine COMPLEXATO

vrei sa zici complexat-o!
Kathara
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:19
De la: Kathara, la data 2009-04-14 22:19:50
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-14 12:34:14
De la: Kathara, la data 2009-04-14 11:19:04 Stupidity strikes again.

hai scuteste-ma ca o stim bine COMPLEXATO

vrei sa zici complexat-o!

Monkey, ai vrea tu!!!
myeyes
Postat pe 15 Aprilie 2009 10:48
Nu in mod deosebit, draguto. By the way, maimuta e o fiinta tare simpatica, chiar nitelus mai isteata ca tine asa ca ...
Kathara
Postat pe 15 Aprilie 2009 11:01
De la: Kathara, la data 2009-04-15 11:01:27Nu in mod deosebit, draguto. By the way, maimuta e o fiinta tare simpatica, chiar nitelus mai isteata ca tine asa ca ...

bine fii tu maimutza atunci
myeyes
Postat pe 15 Aprilie 2009 17:23
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-15 17:23:22
De la: Kathara, la data 2009-04-15 11:01:27Nu in mod deosebit, draguto. By the way, maimuta e o fiinta tare simpatica, chiar nitelus mai isteata ca tine asa ca ...

Ma multumesc a fi Homo Sapiens Sapiens. Tu cum te simti ca textila?
Kathara
Postat pe 15 Aprilie 2009 21:01
De la: Kathara, la data 2009-04-15 21:01:02
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-15 17:23:22

Ma multumesc a fi Homo Sapiens Sapiens. Tu cum te simti ca textila?[/quote

ma simt o doamna in comparatie cu tine
myeyes
Postat pe 16 Aprilie 2009 00:08
E bine atunci ... macar tu sa te simti asa, ca restul nu iti impartaseste parerea.
Kathara
Postat pe 16 Aprilie 2009 01:39

Nu continuati acest razboi care nu face bine nimanui. Suntem judecati dupa cum judecam si iertati in masura in care reusim sa iertam. Cred ca s-a spus suficient pana acum incat sa priceapa toti. Fiecare sa ramana cu credinta si religia lui, sa ne acceptam asa cum suntem lasati.

Sarbatorile Pascale sunt un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie....,sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...
valita76
Postat pe 16 Aprilie 2009 11:01
De la: Kathara, la data 2009-04-16 01:39:46E bine atunci ... macar tu sa te simti asa, ca restul nu iti impartaseste parerea.

cine?? tu si tu...aa da si iar tu
myeyes
Postat pe 16 Aprilie 2009 16:31
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-16 16:31:38
De la: Kathara, la data 2009-04-16 01:39:46E bine atunci ... macar tu sa te simti asa, ca restul nu iti impartaseste parerea.

Hai gata, ca ma plictisesti. Vad ca o ai cu mahalagismul. Du-te si mai cumpara-ti niste aur, nici macar funny nu mai esti.
Kathara
Postat pe 16 Aprilie 2009 16:40
De la: Kathara, la data 2009-04-16 16:40:05
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-16 16:31:38

Hai gata, ca ma plictisesti. Vad ca o ai cu mahalagismul. Du-te si mai cumpara-ti niste aur, nici macar funny nu mai esti.

da' nu am chef sa iasa cum vrei tu
nu ma duc sa imi cumpar ca la mine vine Iepurasu'
myeyes
Postat pe 16 Aprilie 2009 19:57
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-14 20:03:47[sa ma informez in legatura cu o complexata si o debila mintal ?? pierdut timp degeaba

Draga mea, folosesc foarte rar in mod direct apelativul "proasta". Cand o fac inseamna ca prostia persoanei respective este evidenta si agasanta. E si cazul tau.

Femeie fatala este cea care este extrem de frumoasa si/sau seducatoare. Eu nu mi-am pus nicio poza pe forumul asta, deci nu se poate trage nicio concluzie in legatura cu modul in care arat, si nici nu m-am dat mare cuceritoare pe kudika. Deci cum ai putiut tu sa tragi concluzia ca pe forum o fac pe femeia fatala, nu stiu. Te-a ajutat propriul tau creierasm, nu-i asa?

P.S. Tocmai ca "lumea aia mai veche" stie sigur ca wolfy nu este kathara, dar ma rog.... ramai in prostia ta...nimeni nu te va scoate de-acolo niciodata...
beyonce_indragostita
Postat pe 20 Aprilie 2009 23:59
De la: wolfy, la data 2009-04-20 23:59:16
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-14 20:03:47[sa ma informez in legatura cu o complexata si o debila mintal ?? pierdut timp degeaba

Draga mea, folosesc foarte rar in mod direct apelativul "proasta". Cand o fac inseamna ca prostia persoanei respective este evidenta si agasanta. E si cazul tau.

Femeie fatala este cea care este extrem de frumoasa si/sau seducatoare. Eu nu mi-am pus nicio poza pe forumul asta, deci nu se poate trage nicio concluzie in legatura cu modul in care arat, si nici nu m-am dat mare cuceritoare pe kudika. Deci cum ai putiut tu sa tragi concluzia ca pe forum o fac pe femeia fatala, nu stiu. Te-a ajutat propriul tau creierasm, nu-i asa?

P.S. Tocmai ca "lumea aia mai veche" stie sigur ca wolfy nu este kathara, dar ma rog.... ramai in prostia ta...nimeni nu te va scoate de-acolo niciodata...

''te dai femeia fatala'' este o expresie..........mai priveste si din punct de vedere metaforic nu numai la propriu....obsedate de DEX ce sunteti..............cum zice unul ceva repede la DEx si dam copy paste ....sa vada lumea ce intelectuale suntem!!!
mai dati-va jos ochelarii aia de cal...........sunt atatea lucruri frumoase de care sa va bucurati
myeyes
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:34
Si care este intelesul metaforic pentru femeie fatala? Din cate stiu eu, sintagma este o metafora to begin with.
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:51
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-21 11:34:27

''te dai femeia fatala'' este o expresie..........mai priveste si din punct de vedere metaforic nu numai la propriu....obsedate de DEX ce sunteti..............cum zice unul ceva repede la DEx si dam copy paste ....sa vada lumea ce intelectuale suntem!!!
mai dati-va jos ochelarii aia de cal...........sunt atatea lucruri frumoase de care sa va bucurati

Mi se pare interesant ca acum ai inceput sa ne vorbesti la plural. Ai ajuns la vreo concluzie?

Pai tocmai, privesc din punct de vedere metaforic(in mod evident in expresia de fata cuvantul fatal nu e folosit la propriu) si nu vad ce legatura poate avea expresia "femeie fatala" cu activitatea mea pe kudika. Poate imi expilci tu.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:03
De la: Kathara, la data 2009-04-21 11:51:58Si care este intelesul metaforic pentru femeie fatala? Din cate stiu eu, sintagma este o metafora to begin with.

tu habar nu ai ce inseamna ''fatal'' domnisoara care a scris DEX-ul
myeyes
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:08
De la: wolfy, la data 2009-04-21 16:03:38
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-21 11:34:27

Mi se pare interesant ca acum ai inceput sa ne vorbesti la plural. Ai ajuns la vreo concluzie?

Pai tocmai, privesc din punct de vedere metaforic(in mod evident in expresia de fata cuvantul fatal nu e folosit la propriu) si nu vad ce legatura poate avea expresia "femeie fatala" cu activitatea mea pe kudika. Poate imi expilci tu.

iti explic in 3 cuvinte: ESTI O PROASTA
myeyes
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:10
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-21 16:08:16
De la: Kathara, la data 2009-04-21 11:51:58Si care este intelesul metaforic pentru femeie fatala? Din cate stiu eu, sintagma este o metafora to begin with.

tu habar nu ai ce inseamna ''fatal'' domnisoara care a scris DEX-ul

Iumineaza-ma. Stiu ce inseamna fatal, si la propriu si la figurat.Tu in ce registru stilistic integrezi sintagma "femeie fatala"?
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:13
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-21 16:10:05iti explic in 3 cuvinte: ESTI O PROASTA

Se poate, dar nu sunt mai inaintata ca tine in ale prostiei, d-ra "Canada e in Europa", "prietenul meu ma insala si eu sunt ok cu asta, ba chiar imi pare fiindca o face cu o panarama ca tine". Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca uneori iti e sot, alteori prieten. Nici macar nu esti in stare sa tii minte ce minti.

In alta ordine de idei, draga d-ra cu coeficient de inteligenta egal cu al unui cotoi, adjectivul "fatal", in sensul lui de baza,propriu daca vrei, deci nefigurat, inseamna letal. In expresia "femeie fatala" el nu se refera in mod evident la o reprezentanta a sexului feminin care ucide la propriu, ci la figurat. Cum? Prin frumusetea sau seductia pe care o exercita asupra barbatilor. Asta e o femeie fatala, si dupa cum ti-am explicat, eu nu m-am aflat pe kudika in nicio ipostaza care sa te indreptateasca sa-mi spui ca as fi una dintre ele. A, puteai de exemplu sa-mi spui ca fac pe grozava, ca ma dau mare( ca sa ma cobor la nivelul tau de exprimare) si altele asemenea(banuiesc ca asta ai vrut sa aspui), dar in niciun caz ca ma dau femeie fatala pe net si in viata reala sunt nu stiu cum.

P.S. Nu poti sa iei la figurat o expresie care e deja la figurat, fiindca altfel se pierde legatura cu intelesul propriu al cuvantului pe baza caruia s-a format metafora, si deci sensul figurat "la puterea a doua" va deveni ininteligibil.

Aici ai avut un exemplu al exercitarii atributelor pedagogului din mine, fiindca in rest sunt perfect constienta de faptul ca arunc margaritare in fata porcilor.

P. S. Invata si tu sa citezi. Intreaba si tu pe cineva.Nu e nevoie de prezenta in postul tau a n posturi anterioare, ci numai a aceluia caruia ii raspunzi.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:56
Dar iata desteapta domnisoara ce inseamna femeie fatala:

FATÁL, -Ã, fatali, -e, adj. 1. Care are urmãri nenorocite pentru cineva sau ceva; care pricinuieºte moartea; funest. Greºealã fatalã. Loviturã fatalã. ♦ Nefericit, nenorocit, trist. Deznodãmânt fatal. 2. Care se considerã cã este fixat de destin; care nu poate fi înlãturat; inevitabil. 3. Care provoacã o atracþie irezistibilã (ºi nefericitã). Femeie fatalã. – Din fr. fatal, lat. fatalis.

Deci provoc eu pe kudika o atractie irezistibila(chit ca nefericita)? Vai multumesc draga, imi recunosti superioritatea.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:02
pt wolfy: nu mai imi atribui cuvinte pe care nu le am scris........NU AM ZIS NICIODATA ''CANADA E IN EUROPA'' si in nici un caz eu nu am postat faza cu ''prietenul meu ma inseala'' .......hai arata unde am scris asa ceva......vezi ca ai incurcat borcanele!!!
ai complexe prea mari!!! oricum ramai o proasta intelectuala
myeyes
Postat pe 21 Aprilie 2009 23:13
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-21 23:13:32pt wolfy: nu mai imi atribui cuvinte pe care nu le am scris........NU AM ZIS NICIODATA ''CANADA E IN EUROPA'' si in nici un caz eu nu am postat faza cu ''prietenul meu ma inseala'' .......hai arata unde am scris asa ceva......vezi ca ai incurcat borcanele!!!
ai complexe prea mari!!! oricum ramai o proasta intelectuala

Draguta mea, nu ai zis:" Canada e in Europa", insa ai spus doua propozitii care puse cap la cap duceau la concluzia asta. Eu ti-am spus ca diplomele unui absolvent de medicina din nu stiu ce tari islamice nu au cum sa fie recunoscute in toata Europa, cum sustineai mata, pentru simplul motiv ca nici macar diploma unui roman, deci cetatean UE, nu este recunoscuta in toata Europa, ci numai in tarile din UE. Dupa care tu, in inteligenta ta extrema, ne-ai dat drept exemplu de tara din Europa, insa din afara UE, ... ei da... Canada.

Deci hai sa-ti desenez:

1. Tu spui ca diplomele musulmanilor sunt recunoscute peste tot in Europa.
2. Eu iti spun ca nu este asa, si iti cer sa dai exemplu de alta tara in afara celor din UE in care sunt recunoscute diplomele(nu ca ele ar fi recunoscute in UE, dar am vrut sa-ti fac jocul).
3. Tu imi dai ca exemplu Canada.

Din 1 si 3 rezulta ca pentru tine Canada e o tara a Europei, insa in afara UE. Ti s-a aratat imbecilitatea si atunci, dar pe langa faptul ca esti lipsita de ineteligenta, esti lipsita si de memorie. Senilitatea precoce, ce sa-i faci....

Si din nou senilitatea precoce: n-ai spus ca te insala prietenul, nu? Pai n-ai spus tu draguta ca prietenul tau a vazut poza Katharei si a zis ca "are un bot misto"? Si n-ai spus tu ca nu te-ar deranja daca prietenul tau s-ar distra cu una ca ea? Nu stiu daca te-a anuntat cineva, dar a face sex, de oricare, cu o alta femeie decat prietena ta(ma refer la barbati evident), se numeste a insela. Nu mai tii minte cand si-au batut joc fetele de tine pentru ce ai scos pe nepatata-ti gurita?Nu mai tii minte cand te-a facut Arsena "carpa"? Era pe la mijlocul lui februarie. Daca nu m-ai plictisi ingrozitor, te-as si cita.

A, era sa uit: musulmanele fac sex oral si anal la greu. La ei nu e interzis.

Deci ai lasat-o balta cu sensurile cuvantului "fatal" si ale expresiei "femeie fatala"? Deci cum ar veni, dictionarul ti-a aratat ca nu stii ce vorbesti. Insa eu tot astept sa-mi spui tu ce intelegi prin "femeie fatala".

P.S. Prostii nu au cum sa fie intelectuali. Ai dat-o in bara din nou. Ziceai ca esti blonda, nu? Pai esti si la propriu si la figurat.Si nu, nu cred ca esti suficient de desteapta incat sa fi vrut sa faci un oximoron. Nu ca ar sta in picioare...
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Aprilie 2009 23:49
1. Nu am vb vreodata ca diplomele din tarile islamice sunt recunoscute in UE....ce treaba sa am eu cu asta??Am zis k diploma''Carol Davila'' este recunoscuta in UE ''desteapt-o''
2.Eu nu am prieten
3.Chiar esti retarda
myeyes
Postat pe 22 Aprilie 2009 12:53
pe Kathara am luat-o la misto la faza cu botul..........e grav ca voi nu va da ti seama cand isi bate lumea joc de voi
myeyes
Postat pe 22 Aprilie 2009 12:55
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 12:55:57pe Kathara am luat-o la misto la faza cu botul..........e grav ca voi nu va da ti seama cand isi bate lumea joc de voi

Ironia si sarcasmul sunt arme ale mintilor fine.
Kathara
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:24
De la: breaking_dawn, la data 2009-04-22 12:53:381. Nu am vb vreodata ca diplomele din tarile islamice sunt recunoscute in UE....ce treaba sa am eu cu asta??Am zis k diploma''Carol Davila'' este recunoscuta in UE ''desteapt-o''
2.Eu nu am prieten
3.Chiar esti retarda

1. Spre deosebire de tine, nu am fost lovita de senilitate. E asa cum iti spun eu. Tu ai vorbit de niste diplome(indiferent de care, uite, iti fac jocul), care sunt recunoscute in toata Europa. Eu ti-am spus ca diplomele romanesti nu sunt recunoscute in toata Europa, ci numai in UE. Si te-am rugat sa-mi dai exemplu de o tara din afara UE unde sunt recunoscute diplomele. Iar tu mi-ai dat ca exemplu Canada. Si cum noi vorbeam de tari din Europa, dar in afara UE, unde sunt recunoscute diplomele, rezulta ca pentru tine Canada e o astfel de tara. Deci ceea ce se poate deduce din ce ai spus tu este asa: "Canada e in Europa dar nu in UE". Dupa cum vezi, felul diplomelor la care ne refeream nu schimba prea mult fondul discutiei. Dar se pare ca nici macar acum, dupa atata timp, dupa n explicatii, nu te ajuta inteligenta sa intelegi ce ai spus.

2. Nu ai prieten? Dar atunci cand i-ai spus Katharei ca prietenul tau a spus ca "are un bot misto" aveai?

3. Oi fi eu retarda, dar macar ti-am aratat ca stiu ce inseamna "fatal" si "femeie fatala". Spre deosebire de tine care, desi te ratoiai ca stii, ai demonstrat ca nu stii. Adica cum ar veni, pe tine nu te duce mintea nici cat pe o retarda. Iarasi ai dat cu bata in balta d-ra care sustine ca exista prosti intelectuali.
beyonce_indragostita
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac? 8 De la: __LL__ 2 Aprilie 2009 14:54
societate... 3 De la: despinarose 15 Decembrie 2008 23:46
Moda virusilor pe calculator! 6 De la: dandanaua_reloaded 21 Noiembrie 2008 00:01
BLOGUL MEU CU ACCESORII!!!TAKE A LOOK! 0 De la: 15 Martie 2010 11:05
Brad Craciun 4 De la: vitamina_c 14 Decembrie 2010 08:30