Mai multe
|
Floricica,asta mi-ai lasat de inteles,cum ca ar fi normal sa mulg vacile....Deci ai vorbit fie din superioritate,fie din pozitia celei care o face si s-a simtit lezata. İar chestia cu buletinu,normal ca eu voi fi cea care voi semna...nu va lua nimeni buletinul in locul meu.Nu sunt fortata sa trec islam,dar o sa trebuiasca eu sa inchid ochii si sa scriu asta...ar trebui sa intelegi situatia,este compromisul pe care il fac..Deocamdata stai ca nu l-am luat,inca astept cateva luni,mai e pana atunci.Uneori trebuie sa te prefaci ca sa fi pe placul oamenilor,eu una m-am saturat sa ma dau musulmana in fata lor,iar faptul ca mi-am descoperit din nou parul i-a socat pe multi si m-au luat la intrebari.Si daca nu stii,barbatii musulmani sunt foarte legati de familia lor,de mama si tata,si cu sotul am avut munca de lamurire,ca el nu vroia decat sa fac ce zic ai lui ca sa le fiu lor pe plac.İn fine,sa nu mai lungesc asta cu familia..... Tu nu ai vazut viataa adevarata intr-o familie musulmana.Si ti-am zis,in Turcia difera foarte mult stilurile de viata....e o tara libera prin legi dar parca altora le pasa? Daca altele vor sa fie acoperite cu basma,treaba lor.Mai rau e ca multe au idei foarte gresite despre femeile deschise,multe din astea acoperite le considera pe celelalte prostituate,asta sa o stii si tu.Totusi,mergem inainte cu civilizatia,dar parca unii refuza sa adapteze.Prea putini cu mintea mai deschisa.İn fond si crestinismul s-a mai adaptat la zilele noastre,unii care practica islamul nu vor in ruptul capului sa se desprinda de vechile traditii,devin habotnici.Si am zis UNİİ.Nu generalizez.Nu tin partea nici unei religii.İncerc doar sa le inteleg |
||
|
kassandry Postat pe 29 Octombrie 2008 19:57 |
||
|---|---|---|
De la: Floricica20, la data 2008-10-29 16:18:02 A te acoperi ca femeie nu este numai islamic,se impune si crestinismului,dar multe persoane nu-si cunosc religia. Este o minciuna ieftina! In crestinism femeia trebuie sa se acopere numai cand se roaga. S-a dat de atat de multe ori citatul incat mi se pare incredibil ca poti veni sa spui asa ceva. De la: Floricica20, la data 2008-10-29 16:18:02 In islam femeia are mai multe drepturi ca femeia crestina.maai studiati islam si o sa va convingeti.[quote] |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 29 Octombrie 2008 19:58 |
||
Asta cu drepturile femeii precizate de tine se aplica prin tarile arabe.Abia in desert are dreptul sa mearga inaintea sotului.....de fapt nevestele
|
||
|
|
||
|
kassandry Postat pe 29 Octombrie 2008 20:41 |
||
De la: kamelya01, la data 2008-10-29 19:41:48Floricica hai sa-ti explic eu cum sta treaba cu buletinul daca tot esti asa curioasa.Pt a obtine cetatenia turca ai de trecut printr-un proces f lung trebuie sa indeplinesti anumite conditii si exista si posibilitatea de a ti se refuza acordarea cetateniei.Tocmai pentru a nu le da motive sa o refuze presupun ca Sandra a trecut in dreptul religiei islam..a fost alegerea ei ar fi putut trece ortodox dar mai mult ca sigur i-ar fi creat probleme.Ee e indignata de faptul ca trebuie sa-si treaca religia in buletin indiferent care ar fi aia ai inteles acum?İar in Coran unde scrie ca tre sa te acoperi eventual sa-ti pui un cearsaf negru in cap?Chestia cu bijuteriile chiar e adevarata mai intereseaza-te.Si acum parerea mea ...desi incepi sa-ti revii i-ai vb urat Sandrei fara nici un motiv in loc sa incerci sa o faci sa inteleaga care e adevaratul islam...asa procedeaza o musulmanca?...nu credMultumesc Kamelya si pentru incurajarea ta.Se pare ca unii inteleg ce vor pe forumul asta,sau poate nu au stiut eu bine sa ma exprim.....
|
||
|
kassandry Postat pe 30 Octombrie 2008 00:11 |
||
| hijab-ul sau valul islamic ...nu este ceva cu care sa te rusinezi ci un lucru de care sa t mandresti...a purta hijab inseamna a te respecta pe tine insuti precum si a respecta statutul de sotie,dar nimeni nu te va obliga sa porti hijab daca tu nu vrei...daca-l vei purta din obligatie este mai grav...nici eu nu am vrut sa port hijab cand am trecut la religia islamica si nimeni nu m-a obligat sa-l port nici iubitul nici familia acestuia(el fiind arab eu romanca)...dar cu timpul vei citi despre semnificatia purtarii hijab-ului si tu insuti ca femeie vei dori sa porti,respect pentru toate femeile care poarta hijab | ||
|
vivrepouraimer Postat pe 30 Octombrie 2008 10:35 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 10:35:55hijab-ul sau valul islamic ...nu este ceva cu care sa te rusinezi ci un lucru de care sa t mandresti...a purta hijab inseamna a te respecta pe tine insuti precum si a respecta statutul de sotie,dar nimeni nu te va obliga sa porti hijab daca tu nu vrei...daca-l vei purta din obligatie este mai grav...nici eu nu am vrut sa port hijab cand am trecut la religia islamica si nimeni nu m-a obligat sa-l port nici iubitul nici familia acestuia(el fiind arab eu romanca)...dar cu timpul vei citi despre semnificatia purtarii hijab-ului si tu insuti ca femeie vei dori sa porti,respect pentru toate femeile care poarta hijab Nu-i adevarat, in unele tari arbe esti obligata sa porti val chiar daca nu vrei, chiar daca esti crestina. Si scuza-ma, dar de ce nu a trecut sotul tau la crestinism? Stii ca daca o sa ai o fata ea va trebui sa se marite cu un musulman, ca asta e singura ei alegere? |
||
|
Kathara Postat pe 30 Octombrie 2008 10:37 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-30 10:37:55De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 10:35:55hijab-ul sau valul islamic ...nu este ceva cu care sa te rusinezi ci un lucru de care sa t mandresti...a purta hijab inseamna a te respecta pe tine insuti precum si a respecta statutul de sotie,dar nimeni nu te va obliga sa porti hijab daca tu nu vrei...daca-l vei purta din obligatie este mai grav...nici eu nu am vrut sa port hijab cand am trecut la religia islamica si nimeni nu m-a obligat sa-l port nici iubitul nici familia acestuia(el fiind arab eu romanca)...dar cu timpul vei citi despre semnificatia purtarii hijab-ului si tu insuti ca femeie vei dori sa porti,respect pentru toate femeile care poarta hijab nu stiu ce-i drept ce se va intampla daca voi avea o fetita noi am hotarat ca indiferent ce va alege religia va ramane cea islamica ....de ce nu a trecut el la crestinism...pentru ca eu m-am oferit sa trec la religia islamica...motive personale bien intemeiate...dar in prezent in multe tari arabe hijab-ul nu este asa cum iti imaginezi tu..purtat de toate femeile...pt ca vor si ele libertate..poti sa t interesezi daca vrei si vei vedea ca ...de exemplu in algeria sunt multe femei fara hijab(femei araboaice musulmane) si sunt si foarte multi crestini |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 30 Octombrie 2008 10:52 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 10:35:55hijab-ul sau valul islamic ...nu este ceva cu care sa te rusinezi ci un lucru de care sa t mandresti...a purta hijab inseamna a te respecta pe tine insuti precum si a respecta statutul de sotie,dar nimeni nu te va obliga sa porti hijab daca tu nu vrei...daca-l vei purta din obligatie este mai grav...nici eu nu am vrut sa port hijab cand am trecut la religia islamica si nimeni nu m-a obligat sa-l port nici iubitul nici familia acestuia(el fiind arab eu romanca)...dar cu timpul vei citi despre semnificatia purtarii hijab-ului si tu insuti ca femeie vei dori sa porti,respect pentru toate femeile care poarta hijabVorbesti de parca ai fi sigura ca o sa port valul...Daca ai fi citi ce am postata pana acum,ai fi vazut ca am zis caa am purtat asa ceva si nu am fost fericita.Stiu ce semnificatie are,doar traiesc printre musulmance,doar ca eu nu sunt si nu am sa mai fiu niciodata convinsa sa-l port.Ma bucur pentru cele care au gasit fericirea in islam si s-au acoperit,dar nu toata lumea e la fel....
|
||
|
kassandry Postat pe 30 Octombrie 2008 15:35 |
||
De la: sandra26, la data 2008-10-30 15:35:40De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 10:35:55hijab-ul sau valul islamic ...nu este ceva cu care sa te rusinezi ci un lucru de care sa t mandresti...a purta hijab inseamna a te respecta pe tine insuti precum si a respecta statutul de sotie,dar nimeni nu te va obliga sa porti hijab daca tu nu vrei...daca-l vei purta din obligatie este mai grav...nici eu nu am vrut sa port hijab cand am trecut la religia islamica si nimeni nu m-a obligat sa-l port nici iubitul nici familia acestuia(el fiind arab eu romanca)...dar cu timpul vei citi despre semnificatia purtarii hijab-ului si tu insuti ca femeie vei dori sa porti,respect pentru toate femeile care poarta hijabVorbesti de parca ai fi sigura ca o sa port valul...Daca ai fi citi ce am postata pana acum,ai fi vazut ca am zis caa am purtat asa ceva si nu am fost fericita.Stiu ce semnificatie are,doar traiesc printre musulmance,doar ca eu nu sunt si nu am sa mai fiu niciodata convinsa sa-l port.Ma bucur pentru cele care au gasit fericirea in islam si s-au acoperit,dar nu toata lumea e la fel.... nu m-am adresat tie personal,am generalizat opinia mea,nu am obligat pe nimeni sa poarte nimic iar daca tie nu ti-a placut,nu ti-a palcut si punct crezi ca ma afecteaza personal decizia ta?nu!iar daca nu o sa-l mai porti nu-i nicio problema este decizia ta...iti poti chiar si justifica decizia,dar de un lucru sunt sigura fiecare are dreptul la propria-i alegere |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 30 Octombrie 2008 15:47 |
||
Teoretic exista dreptul la propria alegere.Practic,nu peste tot.Toata lumea vorbeste despre liberatatea de alegere a valului,eu una zic ca nu toate femeile aleg numai din proprie initiativa.Ca daca ar fi asa in toate statele musulmane,am vedea mai degraba femei mai deschise decat acoperite....Norocul meu e ca am putut sa iau ce decizie am vrut,si anume de a nu purta valul.Fiecare face cum considera
|
||
|
kassandry Postat pe 30 Octombrie 2008 16:09 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 10:52:11 Deci ii iei toate sansele in viata sa inteleg. E ok daca o sa fie navasta a patra, batuta si acoperita toata viata, fara educatie, maritata cu unul pe care l-a ales tatal ei. Practic o sclava. Asa mama cine nu-si doreste! |
||
|
Kathara Postat pe 30 Octombrie 2008 16:12 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 10:52:11Spre exemplu,tu de ce nu ai vrut libertatea?Fara suparare...nu e asa ca te-a convins sotul sa porti?Ca nu stiu cum se face,dar multe femeile casatorite cu musulmani abia daca au liberattea de a alege,de multe ori ele sunt cele care fac concesii pentru sot, din dragoste si devotament.İn ce tara locuiesti? nu cumva au fost presiuni din partea familiei sotului sa renunti la religia ta in favoarea islamului?Altfel nu te acccepta in familie? Si zic asta pentru ca de multe ori asa se intampla....Femeia face compromisul...Deci,traiasca patriarhatul!De la: Kathara, la data 2008-10-30 10:37:55De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 10:35:55hijab-ul sau valul islamic ...nu este ceva cu care sa te rusinezi ci un lucru de care sa t mandresti...a purta hijab inseamna a te respecta pe tine insuti precum si a respecta statutul de sotie,dar nimeni nu te va obliga sa porti hijab daca tu nu vrei...daca-l vei purta din obligatie este mai grav...nici eu nu am vrut sa port hijab cand am trecut la religia islamica si nimeni nu m-a obligat sa-l port nici iubitul nici familia acestuia(el fiind arab eu romanca)...dar cu timpul vei citi despre semnificatia purtarii hijab-ului si tu insuti ca femeie vei dori sa porti,respect pentru toate femeile care poarta hijab Nu zic nimic de cele care iau decizia singure...chiar cunosc cazuri de femei care dupa cativa ani de casatorie au devenit musulmance,cu toate ca sotul nu le-a cerut-o niciodata....le-au oferit posibilitataea sa fie libere in gandire,iar asta bravo lor ca stiu sa fie toleranti cu persoana iubita.Dar,de multe ori se intampla ca ea sa fie cea care face concesii.... |
||
|
kassandry Postat pe 30 Octombrie 2008 16:28 |
||
| nope,deocamdata sunt in romania fara hijab fara nimic,am purtat o singura data hijab si doar din respect pt religie am fost la moschee nu nu mi-a zis niciodata sa port hijab singura i-am cerut sa-mi cumpere,iar cat despre religie el mi-a zis ca ma iubeste ortodoxa sau musulmana...dra eu am ales ce am vrut | ||
|
vivrepouraimer Postat pe 30 Octombrie 2008 17:31 |
||
De la: sandra26, la data 2008-10-29 19:57:48İn fond si crestinismul s-a mai adaptat la zilele noastre,unii care practica islamul nu vor in ruptul capului sa se desprinda de vechile traditii,devin habotnici.Si am zis UNİİ.Nu generalizez.Nu tin partea nici unei religii.İncerc doar sa le inteleg Draga Sandra,de la ultima carte revelata omenirii Dumnezeu nu a mai ,,adaptat,,nimic. O religie modificata si adaptata nu mai are nimic sfant. Cei care practica islamul nu se desprind de religie ceea ce-i face sa fie foarte aproape de ceea ce Dumnezeu a revelat,de cuvantu Lui,nicidecum asta nu inseamna habotnicie.Deci daca tu incerci sa intelegi ceva,dupa cum tu afirmi,cauta sa intelegi ca o religie nu se schimba dupa cum e moda,cu fusta scurta sau lunga,cu buricul gol sau nu. A nu se face confuzie intre religie si traditie.Traditia nu are nimic sfant |
||
|
Floricica20 Postat pe 30 Octombrie 2008 17:33 |
||
De la: vivrepouraimer, la data 2008-10-30 17:31:35nope,deocamdata sunt in romania fara hijab fara nimic,am purtat o singura data hijab si doar din respect pt religie am fost la moschee nu nu mi-a zis niciodata sa port hijab singura i-am cerut sa-mi cumpere,iar cat despre religie el mi-a zis ca ma iubeste ortodoxa sau musulmana...dra eu am ales ce am vrut Bineinteles religia nu se impune.Dumnezeu nu a lasat in nici o carte sfanta conceptul de impunere a religiei |
||
|
Floricica20 Postat pe 30 Octombrie 2008 17:36 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-30 10:37:55 Kathara,nu se impune in tarile islamice ca o femeie crestina sa fie acoperita.Cine face acest lucru da dovada de exces de zel.Religia islamica sub nici o forma nu impune asta unei femei de alta credinta. Cum sa fi trecut sotul ei la crestinism cand crestinismul nu mai are prea multe de la Dumnezeu,este intoxicat de traditii inutile de modificari si adaugiri.Si apoi ultima religie revelata a fost islamul,cum sa accepte sotul ei altceva mai bun decat Dumnezeu a lasat?? Si care e problema ca fiica ei se va marita cu un musulman???? Ea este maritata tot cu musulman,desigur ca nu are nimic impotriva acestora?De ce ar avea????
|
||
|
Floricica20 Postat pe 30 Octombrie 2008 17:42 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-29 19:58:09Are dreptul de a fi batuta cand e neascultatoare, are dreptul de a asculta de barbat, are dreptul de a mosteni de doua ori mai putin ca un barbat, are dreptul de a depune mrturie atat timp cat marturia a doua femei valoreaza cat cea a unui barbat, are dreptul sa poarte val. Da, ai dreptate, femeie musulmana are mult mai multe drepturi. Jumate adevar,dar hai sa completez eu: -are dreptul sa stea acasa daca ea doreste nu e obligata sa-si rupa oasele la munca -are dreptul sa aibe menajera si mai toate au -are dreptul sa fie rasfatata.plimbata si mai toate beneficiaza de acest drept -are dreptul la averea ei in urma mostenirii pe care o investeste cum vrea ea -are dreptul la zestre pe care la fel o pastreaza sau o investeste cum vrea ea -are dreptul sa fie imbracata si hranita de sotul ei chiar daca ea lucreaza nu trebuie ca dea nici un ban in casa -are dreptul sa ia decizii impreuna cu sotul ei si acesta este dator sa o consulte -are dreptul sa fie ajutata de sot in treburile casnice si acesta este dator sa o ajute -are dreptul sa studieze si daca este casatorita sotul este obligat sa-i plateasca studiile |
||
|
Floricica20 Postat pe 30 Octombrie 2008 17:50 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-30 16:12:51 Draga Kathara Nu toate femeile sunt a patra nevasta,sa ai patru neveste pentru un musulman nu este chiar simplu cum crezi tu.Are obligatii in mod egal fata de toate sotiile(casa,mancare)in mod egal. vivrepouraime este casatorita cu musulman si nu este batuta nici obligat sa se acopere,este fericita,stiind asta desigur ca va accepta ca si fiica ei sa se marite cu un musulman,de ce nu? Oricum este de preferabil unui alt barbat care o poate bate vine beat nu da bani in casa lasand pe ea tot greul. Iar despre educatie daca vivrepouraime si sotul ei isi vor educa fiica,este cineva sa le imuna sa nu o faca? De ce o jignesti pe vivepouraime si pe sotul ei gratuit? |
||
|
Floricica20 Postat pe 30 Octombrie 2008 18:05 |
||
De la: sandra26, la data 2008-10-30 16:28:43Ca nu stiu cum se face,dar multe femeile casatorite cu musulmani abia daca au liberattea de a alege,de multe ori ele sunt cele care fac concesii pentru sot, din dragoste si devotament.. Ai facut o statistica ceva in sensul asta?Ca multe dintre femeile casatorite cu musulmani nu au libertatea de a alege?Ca fac concesii? Eu dimpotriva vad pe acest forum multe femei casatorite cu musulmani care sunt fericite,spun ca sotul nu le forteaza la nimic si cele care s-au acoperit au facut-o din proprie initiativa nicidecum ca o concesie.Tu esti singura pe acest forum care ai fost impinsa sa faci o perioada concesii. Important este da de fapt a te acoperi este pentru Dumnzeu nicidecum pentru sot |
||
|
Floricica20 Postat pe 30 Octombrie 2008 18:12 |
||
De la: Floricica20, la data 2008-10-30 18:05:07De la: Kathara, la data 2008-10-30 16:12:51 Nu asta era problema pe care o ridicasem ci faptul ca fata lor va trebui sa se marite neaparat cu un musulman. Daca era barbat, de, avea voie sa-si ia nevasta din alte religii dar ca femeie e obligata sa se marite cu un musulman. Ceea ce mie nu mi se pare deloc in regula. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Octombrie 2008 20:45 |
||
De la: Floricica20, la data 2008-10-30 17:42:55 Vezi, aici iti dovedesti ignoranta. In Arabia Saudita, ca straina trebuie sa porti burka, nu ai nico alegere. La fel, nu poti sa-ti conduci masina sau sa porti o cruce la gat. Stiu despre ce vorbesc, informeaza-te daca nu ma crezi. Kathara,nu se impune in tarile islamice ca o femeie crestina sa fie acoperita.Cine face acest lucru da dovada de exces de zel.Religia islamica sub nici o forma nu impune asta unei femei de alta credinta. De la: Floricica20, la data 2008-10-30 17:42:55 Potrivit sotiei care este crestina islamul nu este decat un paganism. Din punctul de vedere al religiei in care a fost crescuta ea, tocmai si-a pierdut salvarea. Intelegi? E vorba de perspectiva, crestinismul considera Islamul un pacat si mahomedanii pagani. De la: Floricica20, la data 2008-10-30 17:42:55 Este o problema pentru ca poate fiica ei se va indragosti de un crestin si nu va avea dreptul sa isi urmeze inima. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Octombrie 2008 20:49 |
||
De la: Floricica20, la data 2008-10-30 18:12:42 Au fost pe aici femei musulmane care au recunoscut ca sunt batute acasa de sot, asa ca hai s-o luam mai moale cu raiul musulman. Ca sa nu mai spun ca in general casatoriile astea au la baza interesul mai mult decat orice. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Octombrie 2008 20:50 |
||
De la: Floricica20, la data 2008-10-30 17:33:52De la: sandra26, la data 2008-10-29 19:57:48İn fond si crestinismul s-a mai adaptat la zilele noastre,unii care practica islamul nu vor in ruptul capului sa se desprinda de vechile traditii,devin habotnici.Si am zis UNİİ.Nu generalizez.Nu tin partea nici unei religii.İncerc doar sa le inteleg Islamul nue religie, e o blasfemie, o insulta la adresa umanitatii! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Octombrie 2008 21:31 |
||
De la: Floricica20, la data 2008-10-30 17:50:52De la: wolfy, la data 2008-10-29 19:58:09Are dreptul de a fi batuta cand e neascultatoare, are dreptul de a asculta de barbat, are dreptul de a mosteni de doua ori mai putin ca un barbat, are dreptul de a depune mrturie atat timp cat marturia a doua femei valoreaza cat cea a unui barbat, are dreptul sa poarte val. Da, ai dreptate, femeie musulmana are mult mai multe drepturi. Give me a break! Mai lasa-ma cu are dreptul sa fie hranita de sot! Orice om trebuie sa se hraneasca prin munca proprie, nu sa cerseasca de la altul. SI ORICE DREPT ZICI TU CA A R VEA, ESTE EGAL CU O DACA TINEM CONT CA O FEMEIE NEASCULTATOARE TREBUIE BATUTA! POATE INCEP SA POSTEZ DIN NOU FILMULETE CU FEMEILE ARABE CARE VORBESC DESPRE ABUZURILE CARE SE INTAMPLA IN TARILE LOR! aSTA NUMESTI TU RELIGIE? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Octombrie 2008 21:34 |
||
De la: Floricica20, la data 2008-10-30 18:05:07De la: Kathara, la data 2008-10-30 16:12:51 Nu toate femeile sunt a patra nevasta, dar unele sunt fiindca religia voastra permite asta. IN CRESTINISM IN NICIO SITUATIE UN BARBAT NU ARE VOIE SA-SI IA A DOUA SOTIE! Pe aici a fost o tipa care a recunoscut ca barbatul ei nu ii da voie sa iasa singura din casa, sa vorbeasca cu alti barbati, si ca o bate cand considera el ca a facut ceva rau - deci tocmai cum spune la coran! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Octombrie 2008 21:38 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-30 21:34:40 [/quote] Astea sunt niste drepturi fundamentale, e ca si cum ai spune ca are dreptul sa traiasca. Toate femeile din vest se bucura de aceste drepturi - nu numai ca se bucura dar sunt ceva normal. Ba mai mult, nu sunt nevoite sa astepte ca cineva sa ii plateasca studiile, de obicei se descurca pe cont propriu. Auzi, are dreptul sa fie consultata cu privire la deciziile care o privesc - nu e normal??? Mai ales ca nu cred ca se intampla asta cu adevarat, dar tot ce ai insirat aici sunt - cum am ai spus niste drepturi inalienabil eale oricarei fiinte umane, nu niste concesii sau favoruri pe care le face islamul! |
||
|
Kathara Postat pe 30 Octombrie 2008 21:42 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-30 20:45:38De la: Floricica20, la data 2008-10-30 18:05:07De la: Kathara, la data 2008-10-30 16:12:51 ai inteles pe dos...fata mea asa cum eu si tatal ei ne luam din iubire are dreptul sa s marite si cu un ateist daca vrea...conditia este ca ea sa nu renunte la religia islamica... |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 31 Octombrie 2008 09:11 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-30 21:34:40De la: Floricica20, la data 2008-10-30 17:50:52De la: wolfy, la data 2008-10-29 19:58:09Are dreptul de a fi batuta cand e neascultatoare, are dreptul de a asculta de barbat, are dreptul de a mosteni de doua ori mai putin ca un barbat, are dreptul de a depune mrturie atat timp cat marturia a doua femei valoreaza cat cea a unui barbat, are dreptul sa poarte val. Da, ai dreptate, femeie musulmana are mult mai multe drepturi. |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 31 Octombrie 2008 09:16 |
||
| Religia islamica ii spune clar ca nu are dreptul sa se marite in afara ei. E ca si cum ai spune ca poate sa bea si sa manance carne de porc cu conditia sa ramana musulmana. Tu esti sigura ca iti cunosti propria religie? | ||
|
Kathara Postat pe 31 Octombrie 2008 09:16 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-30 21:38:12De la: Floricica20, la data 2008-10-30 18:05:07De la: Kathara, la data 2008-10-30 16:12:51 in crestinism barbatul isi ia 10 amante si isi bate sotia acasa...in islam se comporta cu toate la fel...iar decizia de a l permite sa aiba mai multe sotii...nu provine de la faptul ca vezi doamne sunt ei nasatui...ci d la o scurta povestioara...te poti interesa...dar cel putin sunt 1% barbati musulmani care isi inseala sotia...iar 80%barbati in general care isi inseala sotia...asa ca...think again about what u said |
||
|
vivrepouraimer Postat pe 31 Octombrie 2008 09:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE CADOURI SA DARUIM CELOR DRAGI? VA TI GANDIT CA PUTETI DARUI SANATATE? | 1 | De la: luxxy_2007 19 Decembrie 2009 23:49 |
| smigal | 38 | De la: yumalai 25 Mai 2009 08:16 |
| metropolitan | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 13:01 |
|
|
||
| Cadouri de Craciun | 8 | De la: Cristina_sweet16 16 Decembrie 2009 12:42 |
| O STRIGARE DUPA AJUTOR! PIERDUT ROTTWEILER! | 2 | De la: kudika454656 1 Iulie 2010 20:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.