Mai multe
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-06 21:10:22Buna fetelor..mi se pare foarte interesant ce discutati aici dintr`un singur motiv..eu sunt romanca si iubitul meu este turc..suntem de un an si ceva impreuna,el avand 38 de ani iar eu 21,ne iubim f mult, Hajib`ul nu mai este atatd e important pt ca am vazut k unele turcoaice nu`l poarta..va pup voi ce parere aveti? [/quot |
||
|
miniblu Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:21 |
||
|---|---|---|
Da am vazut prin istanbul...foarte socant..eu am fost la mare in kusadasi si am avut parte de 50 de grade
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 7 Ianuarie 2009 21:46 |
||
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-07 21:46:01Da am vazut prin istanbul...foarte socant..eu am fost la mare in kusadasi si am avut parte de 50 de grade |
||
|
|
||
|
sarutama Postat pe 7 Ianuarie 2009 21:50 |
||
si exista o intrebare..Daca nu vrei sa scapi de ei?? in cazul asta ce faci?? :D
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 7 Ianuarie 2009 22:28 |
||
|
imi pare rau caci tocmai tu miniblu,ai facut greseala sa pui toti musulmanii in aceiasi oala...zicand :"O sa-mi exprim si eu parerea in legatura cu barbatii musulmani - in special cu cei care vin din tarile arabe in Romania(spre exemplu). In tarile lor de provenienta, femeile sunt imbracate(din vointa proprie /nu) in niste "saci". Vara, la peste 40 de grade poarta bluze cu maneca lunga, ca sa nu li se vada pielea. Ajunsi aici, 90% dintre acesti barbati isi inseala sotiile de acasa. Chiar daca isi iau / nu a-2a/a-3a nevasta, oricum isi inseala consoarta. Parerea mea personala este ca , de foarte multe ori, anumiti musulmani nu fac decat parada de religia si invataturile lor. Daca nu mai sta nimeni sa-i urmareasca(vezi in acest caz sotia)...i-ai scapat de mana:)) si inca ceva si eu port maneca lunga si val..dar asta nu ma face sa arat de parca as purta cum te-ai exprimat tu"un sac"...sa-ti fie rusine...caci asupra pozelor mele ai comentat foarte frumos..iar pe blogul meu unde sunt tipuri de valuri pareai ffoarte entuziasmata.... |
||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 16:46 |
||
| daca 90% din barbatii musulmani inseala,dupa cum ai zis tu...atunci cate % din barbatii crestini nu o fac???1-2%.....crede-ma un barbat cu frica de dumnezeu,indiferent de religie,nu-si inseala sotia,cat de dezbracate nu ar umbla femeile in jurul lui....pu ca sufletul linistit si curat cantareste mai mult decat cateva minute de placere fizica.... | ||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 16:50 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-15 16:46:43imi pare rau caci tocmai tu miniblu,ai facut greseala sa pui toti musulmanii in aceiasi oala...zicand :"O sa-mi exprim si eu parerea in legatura cu barbatii musulmani - in special cu cei care vin din tarile arabe in Romania(spre exemplu). In tarile lor de provenienta, femeile sunt imbracate(din vointa proprie /nu) in niste "saci". Vara, la peste 40 de grade poarta bluze cu maneca lunga, ca sa nu li se vada pielea. Draga Cleopatra, N-am nimic cu femeile care poarta voal sau maneca lunga. Pe de alta parte este dreptul meu de a-mi exprima parerea: da, mi se pare ciudat ca femeile sa poarte bluza mulata peste care e pusa o alta bluza cu maneca lunga, la 45 de grade. Suntem persoane adulte si avem dreptul de a ne exprima parerea - chiar daca unora le place sau nu; atata timp cat nu lezam bunul simt si bunele moravuri. Deci, chiar daca am facut aprecieri la vederea unor poze, pt ca acelea mi-au placut; la fel pot face si aprecieri asupra unor lucruri care nu imi plac. SI NU TB SA-MI FIE RUSINE DE MINE, DE CEEA CE GANDESC SAU EXPRIM. |
||
|
miniblu Postat pe 15 Ianuarie 2009 21:51 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-15 16:50:28daca 90% din barbatii musulmani inseala,dupa cum ai zis tu...atunci cate % din barbatii crestini nu o fac???1-2%.....crede-ma un barbat cu frica de dumnezeu,indiferent de religie,nu-si inseala sotia,cat de dezbracate nu ar umbla femeile in jurul lui....pu ca sufletul linistit si curat cantareste mai mult decat cateva minute de placere fizica.... Sunt perfect de acord cu tine; dar e vorba de bravada - degeaba imi spui ca nu bei alcool si respecti Coran-ul, daca in momentul in care esti singur (vb de barbati) tot ce faci este sa cauti fete tinere cu care sa ai relatii sexuale; sa le ai ca si "prietene". Te rog sa ma crezi ca stiu despre ce vorbesc. Nu e decat realitate - si trebuie acceptata ca atare:) |
||
|
miniblu Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:05 |
||
De la: judecatoarea_2, la data 2008-11-13 17:25:50auzi floricica,tie ti-ar conveni sau ai fi fericita sa fi a 4 nevasta?ca vad ca tooot le cantati in struna barbatilor(tu si baghdad)parca ziceai k esti casatorita cu un musulman u a cata nevasta esti a 6a ???? rusine tie draga, daca nu`ti convine la revedere si nu mai posta aiurea....topicul acestui forum este clar valul islamic moda sau traditie?????? nu parerea ta!!!1asa ca "Lasa`neeeee Lasa`ne" ignore
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:49 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-15 16:50:28daca 90% din barbatii musulmani inseala,dupa cum ai zis tu...atunci cate % din barbatii crestini nu o fac???1-2%.....crede-ma un barbat cu frica de dumnezeu,indiferent de religie,nu-si inseala sotia,cat de dezbracate nu ar umbla femeile in jurul lui....pu ca sufletul linistit si curat cantareste mai mult decat cateva minute de placere fizica.... sunt de acord cu tine aici
|
||
|
mkdisk Postat pe 19 Ianuarie 2009 10:15 |
||
| valul islamic cu adevarat reprezinta traditie dar ales cu bun gust si asortat poate sa devina si ceva frumos,,,ca un accesoriu .... | ||
|
myeyes Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:41 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-20 11:41:04valul islamic cu adevarat reprezinta traditie dar ales cu bun gust si asortat poate sa devina si ceva frumos,,,ca un accesoriu .... Da, dar o traditie gresita. |
||
|
Kathara Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:02 |
||
|
sincer nu este nimic gresit ,daca te nasteai intr-o astfel de lume si cu asa cultura acceptai traditia sau renuntai la val, depinde de familia din care ai fi facut parte , dar tu ai fost mai norocoasa te-ai nascut crestina ....chiar daca tu ai aere de superioritate si te consideri atee |
||
|
myeyes Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:15 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-20 21:15:50sincer nu este nimic gresit ,daca te nasteai intr-o astfel de lume si cu asa cultura acceptai traditia sau renuntai la val, depinde de familia din care ai fi facut parte , dar tu ai fost mai norocoasa te-ai nascut crestina ....chiar daca tu ai aere de superioritate si te consideri atee Probabil ca mi se parea normal ... cum mi s-ar fi parut normal sa fiu si nevasta a patra si sa fiu batuta daca zis ceva. Traditia nu e neaparat ceva bun. |
||
|
Kathara Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:19 |
||
depp bite,imi permit sa te contrazic...valul nu e o traditie gresita,caci daca ar fi fost,nu mai vedeam pe icoane chipul fecioarei maria acoperita,maicutele de la manastiri renuntau demult la valul negru,bunicile noastre de prin sate nu-si mai acopereau capul ca basma,iar costumul romanesc traditional nu mai includea naframa sau basmaua...e gresit sa uitam de ceea ce scrie in cartile sfinte,e gresit sa ne uitam radacinile,traditiile de veacuri.......in lumea noastra moderna in care tot ce e vechi e demodat si gresit,ar trebui macar sa avem respect pu oamenii care isi mai pastreaza traditiile,chiar daca noi nu o mai facem........iar ca traditionalisti incurabili lumea araba si indienii sunt pe primul loc in lume....un manager din emirate vine la lucru in rochia alba traditionala si cu kafeya pe cap...chiar daca e milionar si are cea mai avansata tehnica din lume,are masini,yahturi,vile,conduce companii globale,dar toata modernizarea nu-l impiedica sa-si schimbe haina traditionala pe un costul armani...ar trebui sa ne intrebam de ce noi am absorbit tot din cultura americana,si nu am putut pastra macar ceva al nostru,romanesc....
|
||
|
Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:44 |
||
daca chiar Katharo ,tot te bati tu cu pumnul in piept de tara ta si esti impotriva emigrantilor de ce nu te duci imbracata in costum popular la Academie sa predai despre islamism , ca esti priceputa rau in ale Qoranului
|
||
|
myeyes Postat pe 21 Ianuarie 2009 13:29 |
||
| astept si votul vostru de 10 inimioare la http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/147861.html va raman recunosktoare dak ma votati! scuze deranj! | ||
|
raluk4coco Postat pe 21 Ianuarie 2009 13:32 |
||
| este dreptul lor sa il poarte-valul-daca o fac din convingere.daca nu.........nu ar trebui sa fie obligate sa faca lucrul asta.si sa stii, cleopatra, in biserica ortodoxa se cere intr-adevar ca femeile sa se acopere in bierica, dar nu le obliga nimeni.......nu le da nimeni afara din biserica daca nu se acopera. | ||
|
mkdisk Postat pe 22 Ianuarie 2009 14:42 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-21 12:44:27depp bite,imi permit sa te contrazic...valul nu e o traditie gresita,caci daca ar fi fost,nu mai vedeam pe icoane chipul fecioarei maria acoperita,maicutele de la manastiri renuntau demult la valul negru,bunicile noastre de prin sate nu-si mai acopereau capul ca basma,iar costumul romanesc traditional nu mai includea naframa sau basmaua...e gresit sa uitam de ceea ce scrie in cartile sfinte,e gresit sa ne uitam radacinile,traditiile de veacuri.......in lumea noastra moderna in care tot ce e vechi e demodat si gresit,ar trebui macar sa avem respect pu oamenii care isi mai pastreaza traditiile,chiar daca noi nu o mai facem........iar ca traditionalisti incurabili lumea araba si indienii sunt pe primul loc in lume....un manager din emirate vine la lucru in rochia alba traditionala si cu kafeya pe cap...chiar daca e milionar si are cea mai avansata tehnica din lume,are masini,yahturi,vile,conduce companii globale,dar toata modernizarea nu-l impiedica sa-si schimbe haina traditionala pe un costul armani...ar trebui sa ne intrebam de ce noi am absorbit tot din cultura americana,si nu am putut pastra macar ceva al nostru,romanesc.... Voalul este gresit pentru ca este un mijloc de oprimare. Maicutele si fecioara Maria poarta capul acoperit din cu totul alte motive decat femeile islamice. In Islam trebuie sa-ti ascunzi fata ca sa nu aiba unul pe strada erectie cand te vede - ma'ntelegi, sa fii numai a sotului tau, chit ca el are vreo sase. In crestinism, marcheaza o inaltare spirituala, o ridicare asupra sexualitatii. Mare diferenta. |
||
|
Kathara Postat pe 22 Ianuarie 2009 14:45 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-15 16:46:43imi pare rau caci tocmai tu miniblu,ai facut greseala sa pui toti musulmanii in aceiasi oala...zicand :"O sa-mi exprim si eu parerea in legatura cu barbatii musulmani - in special cu cei care vin din tarile arabe in Romania(spre exemplu). In tarile lor de provenienta, femeile sunt imbracate(din vointa proprie /nu) in niste "saci". Vara, la peste 40 de grade poarta bluze cu maneca lunga, ca sa nu li se vada pielea. Te inseli, barbatii care isi iau a doua/a treia/a patra nevasta nu o inseala pe prima. Nu conform Coranului. Sau ai uitat ca la musulmani e voie cu patru neveste? Ce zici tu acolo se numeste inselat dupa legea lui Hristos, nu a lui Mohamed. Parerea mea personala este ca , de foarte multe ori, anumiti musulmani nu fac decat parada de religia si invataturile lor. Daca nu mai sta nimeni sa-i urmareasca(vezi in acest caz sotia)...i-ai scapat de mana:)) si inca ceva si eu port maneca lunga si val..dar asta nu ma face sa arat de parca as purta cum te-ai exprimat tu"un sac"...sa-ti fie rusine...caci asupra pozelor mele ai comentat foarte frumos..iar pe blogul meu unde sunt tipuri de valuri pareai ffoarte entuziasmata....[/quote] De ce sa-i fie rusine draga? Nu-ti amintesti ca asa te-ai exprimat si tu mai demult? Ai vrut sa ne atragi atentia asupra faptului ca nu porti val, si ai scris ceva de genul: 'sa nu credeti ca mi-am pus sac in cap'. Si te asigur ca nu ai 22 de ani. Nu cu modul asta de a te exprima si de a gandi. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:22 |
||
|
[/cleopatra86, la data 2009-01-15 16:50:28] daca 90% din barbatii musulmani inseala,dupa cum ai zis tu...atunci cate % din barbatii crestini nu o fac???1-2%.....crede-ma un barbat cu frica de dumnezeu,indiferent de religie,nu-si inseala sotia,cat de dezbracate nu ar umbla femeile in jurul lui....pu ca sufletul linistit si curat cantareste mai mult decat cateva minute de placere fizica....[/quote] Barbatii crestini nu au voie cu mai multe neveste. La crestini treaba asta se numeste preacurvie, la musulmani se numeste respectarea religiei. Barbatii crestini care inseala sunt condamnati pentru asta. Lasand la o parte faptul ca un crestin adevarat, nu doar cu numele, nu inseala. Chiar si asa, numarul celor care nu inseala e mult, mult mai mare. La musulmani absolut toti inseala. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:26 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-21 12:44:27,si nu am putut pastra macar ceva al nostru,romanesc.... Si eu ma intrebam de ce atatea femei nu isi pot respecta traditiile si religia in care au trait, scuipand pe ele cu ocazia primului arab care le flutura banii/fericirea pe la nas. Oare ele pastreaza @ce-i al nostru, romanesc'? De la: cleopatra86, la data 2009-01-21 12:44:27depp bite,imi permit sa te contrazic...valul nu e o traditie gresita,caci daca ar fi fost,nu mai vedeam pe icoane chipul fecioarei maria acoperita,maicutele de la manastiri renuntau demult la valul negru,bunicile noastre de prin sate nu-si mai acopereau capul ca basma,iar costumul romanesc traditional nu mai includea naframa sau basmaua...e gresit sa uitam de ceea ce scrie in cartile sfinte,e gresit sa ne uitam radacinile,traditiile de veacuri. Nu mai confunda valul crestin cu cel islamic pentru ca nu arata la fel,nu au semnificatii similare si nu se poarta in aceleasi ocazii. Asta ti s-a mai explicat de cateva ori, deci eu trag concluzia ori ca nu esti capabila sa intelegi, orti ca intelegi si vrei sa manipulezi in continuare, sa ne arati noua ca nu e mare diferenta intre cele doua religii, ca ele ar fi mai degraba asemanatoare decat opuse. De la: cleopatra86, la data 2009-01-21 12:44:27e gresit sa uitam de ceea ce scrie in cartile sfinte,e gresit sa ne uitam radacinile,traditiile de veacuri. Ia uite cine vorbea!!!! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:28 |
||
cu sigurantza ca da,insa ori ascund f bine asta devenind actritze ori lasa la vedere si atunci sa te tzii.........
|
||
|
matracucu Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:31 |
||
|
Buna,fetele...imi dau si eu cu o parere... Cred ca valul islamic in tarile arabe si in societatea si religia islamica nu este o moda ci o traditie de mii de ani. Poate deveni moda din cauza mass-media,dupa cum am vazut cu machiajul,cu brosele pt infrumusetare...dar nu este valabil acest lucru(moda)pt oricare femeie de rand din aceste tari,nu oricine sta sa se modeze,sunt multi oameni saraci acolo,poate doar deveni poate o moda pt femeile din inalta societate,sotii ale oamenilor importanti in societatea lor. Valul se poarta in afara casei, si doar de fetele care au implinit varsta la care devin femei dpdv fiziologic (menstruatia)..si nu de cele micute.... Si inca ceva : in prezent stiu ca barbatii musulmani au dreptul la 4 sotii si ca prima intotdeauna ramane cea mai importanta,nu stiu cum sa ma exprim,sau poate toate au acelasi statut in fata sotului..? poate fetele care cunosc asta sa ma lumineze... Ar fii frumos si interesant daca am discuta aceste lucruri fara cearta :) asa am invata unele de la altele mai multe ...
|
||
|
liza24_84 Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:36 |
||
asta e parerea ta pur subiectiva wolfy....la cate stii tu despre islam,nici nu ma mira ca asa gandesti...o gandire indoctrinata...te iei dupa multime...fara ca sa cauti sa-ti faci o analiza si o concluzie singura......esti chiar penibila,sa zici ca toti musulmanii inseala...mai gandeste-te ca nu tuturor religia le permite sa umble dezbracati,sa faca sex cand,unde si cu cine vor...si apoi sa vina sa se spovedeasca si toate pacatele sa fie sterse....
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:43 |
||
Ma chinui de 2 saptamani sa citesc tot ce s-a discutat despre acest subiect si ma bucur ca in sfarsit am terminat Acum sa va spun si parerea/povestea mea..iubitul meu este musulman-eu crestina..eu ii respect religia iar el pe a mea...a incercat sa ma convinga sa devin musulmanca, insa in cele din urma a inteles ca acest lucru este imposibil..pt mine crestinismul este credinta adevarata, pt el islamul, astfel ca incercam sa evitam subiectul "religie" cat de mult posibil.. acum am si eu o intrebare pentru fetele musulmance de pe forum.. dak islamul este credinta adevarata, (dreapta, cea mai aproape de Dumnezeu etc..)daca mohamed este ultimul si cel mai important dintre profetii lui Dumnezeu (allah sau cum vreti voi sa spuneti), dak Iisus nu este Fiul lui Dumnezeu...atunci, DE CE, numerotarea anilor a inceput odata cu Iisus si nu odata cu Mohamed? K doar Iisus nu a fost un profet atat d important ca Mohamed si nici Fiul lui Dumnezeu(asta dupa cum sustine islamul)...intrebare intrebatoare.... acum sa nu sariti cu gura pe mine..nu am nimic cu musulmanii...iubitul meu este musulman.., locuieste in Romania impreuna cu parintii de cand avea doar cateva luni...(probabil de aceea este si deschis la minte si Coranul nu e litera de lege pt el, cu toate ca este un om destul de credincios, face cele 5 rugaciuni pe zi, nu bea, nu fumeaza, nu injura, nu mananca porc---si apropo de asta...eu mananc porc, iar el nu mi-a interzis niciodata lucrul acesta(binenteles nici nu ar fi putut), doar k, dupa ce mananc nu ma pupa...(dar ma spal pe dinti si am rezolvat "problema") pupici fetele..
|
||
|
jijicutza Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:08 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-22 16:43:59asta e parerea ta pur subiectiva wolfy....la cate stii tu despre islam,nici nu ma mira ca asa gandesti...o gandire indoctrinata...te iei dupa multime...fara ca sa cauti sa-ti faci o analiza si o concluzie singura......esti chiar penibila,sa zici ca toti musulmanii inseala...mai gandeste-te ca nu tuturor religia le permite sa umble dezbracati,sa faca sex cand,unde si cu cine vor...si apoi sa vina sa se spovedeasca si toate pacatele sa fie sterse.... Draguta mea, nu ma obliga sa fiu din nou dura cu biata ta inteligenta. Sa nu uitam ca niciodata pana acum nu mi-ai putut demonstra ca nu stiu despre ce vorbesc cand mi-am indreptat atentia asupra Islamului. In schimb tu ai dovedit de multe ori ca nu stiu notiunile de baza ale crestinismului. DECI TE INTREB: DACA SPRE DEOSEBIRE DE MINE CUNOSTI BINE ISLAMUL, ATUNCI CUM POTI SA SPUI CA BARBATII CARE ISI IAU MAI MULTE NEVESTE O INSELA PE PRIMA? ASTEPT RASPUNS, NU TE FACE CA NU VEZI INTREBAREA. Si sa vedem atunci care dintre noi doua e indoctrinata. Da draguta, TOTI barbatii musulmani inseala, pentru ca religia lor le permite treaba asta. UN MUSULMAN POATE FACE O CASATORIE DE O ZI SI CU O PROSTITUATA CA NU CUMVA SA SE CONSIDERE PACAT CE A FACUT EL. IAR ASTA O STIU DE LA UN MUSULMAN. Fetele lor sunt virgine in noaptea nuntii - adica nu fac sex normal dar sa ma scuzi, fac sex oral si anal in nestire. Asa da du-te si minte pe altcineva. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:18 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-22 16:43:59asta e parerea ta pur subiectiva wolfy....la cate stii tu despre islam,nici nu ma mira ca asa gandesti...o gandire indoctrinata...te iei dupa multime...fara ca sa cauti sa-ti faci o analiza si o concluzie singura......esti chiar penibila,sa zici ca toti musulmanii inseala...mai gandeste-te ca nu tuturor religia le permite sa umble dezbracati,sa faca sex cand,unde si cu cine vor...si apoi sa vina sa se spovedeasca si toate pacatele sa fie sterse.... MUSULMANII POT INSELA DE CATE ORI AU CHEF, CU CINE AU CHEF. tREBUIE NUMAI CATEVA VERSETE DIN CORAN, DOI MARTORI, SI SE NUMESTE CA SUNT @CASATORITI@ SI CA CE FAC EI ESTE CORECT DIN PUNCT DE VEDERE ISLAMIC. Si repet intrebarea: tu ti-ai respectat traditiile si credinta cand ai trecut la Islam? Ai tinut cont de ce romanesc? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 22 Ianuarie 2009 17:20 |
||
| wolfy,ti-am dat raspuns la aceasta intrebare.............ti-am zis ca este permisa poligamia,doar cu anumite conditii,dintre care cea mai importanta este acordul primei sotii...daca acesta nu este atunci nu poate fi vorba de poligamie....iar in sfantul coran scrie :"Daca va temeti ca nu veti fi echitabili fata de femeile-orfani, atunci luati de neveste pe acele femei care va plac, doua, trei, patru. Dar, daca va temeti ca nu veti fi egali cu toate, atunci luati numai o nevasta,caci aceasta e calea cea mai dreapta "(surra an -nisa-3)....Aceasta sura incepe prin a mentiona orfanii, o problema foarte serioasa la acea vreme....deci poligamia era caracteristica perioadei de razboi,cand existau multe orfane..... | ||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:19 |
||
| oamenii in lumea noastra sunt foarte diferiti...sunt femeii care accepta si nu vad ceva deosebit in acest fapt,sunt femei care nu pot sa accepte....dar tot in coran scrie:"sufletul femeii e sufletul vostru,asa ca faceti liniste si bucurie in el,pentru Al multumi pe Dumnezeu"deci prin urmare barbatului i se cere sa fie grijuliu fata de sentimentele sotiei si sa faca numai bucurie....deci daca o eventuala alta sotie ii produce tristete,barbatul e obligat sa tina cont..... | ||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| :D | 10 | De la: greierash 13 Iulie 2009 11:18 |
| buna fetelor | 3 | De la: printesa17 10 Aprilie 2010 20:23 |
| Stiu ca curiozitatea a omorat pisica dar... | 6 | De la: CorinaT 26 Martie 2010 08:04 |
|
|
||
| OSCAR 2012: Poze de pe covorul rosu | 1 | De la: LaCafele 27 Februarie 2012 09:05 |
| Firma curatenie | 34 | De la: unni_ka 10 Decembrie 2009 10:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.