Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

DE LA Catanga...

"Stii prostia ta din cap!"

"Draguta, ia vezi ca te cheama alea prin harem, ti-a venit suveranu' du-te si-i pupa picioarele"

bunul tau simt,e zero..!!
peste tot unde postezi ,iti aratati adevarata fata..

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:16
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:13:34
mai singura proasta dintre noi eu vad clar k tu esti.,...first nu am negat definitia din Dex din contra ti a zis k am folosit-o corect,,,,,un om fara credintza este numit pagan.....second unde ai vazut tu k eu am zis k sunt muslim???esti pe dinafara grav....ti am zis nu mai sarii in sus k iar dai cu capul,,,,,si zbang zbang.....ti se evapora neuronul.......

Nu, elmasry, tu esti singura proasta dintre noi. Ti s-a dovedit de atatea ori pana acum, doar stii bine. Topicul nu mai exista dar daca e cazul iti dovedesc din nou ca stiu ca inteligenta e corelata cu o mamorie buna.
Kathara
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:16
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:08:02
De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:59:08ELMASRY:sclava prostiei tale esti tu.Asa de mult de biciuie prostia la cap.Prostia e idolul tau pe care il urmezi cu sfintenie.M-ai vazut tu in Turcia cum sunt?İn poza asta arat eu a sclava?????

acum nu, probabil k te ai mai desteptat,,,,dar ai fost sclava!!

nu am idol....cred doar in Dumnezeu!!!
noapte buna papusha
M-ai vazut cumva pe undeva sclava?am afirmat eu vreodata asa ceva?Ma faci sa rad....nu mai pot eu in ce crezi tu....ca nici crestina nu cred ca esti de vreme ce negi o definitie data de crestini.
kassandry
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:17
De la: Kathara, la data 2008-11-08 01:16:17
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:13:34
mai singura proasta dintre noi eu vad clar k tu esti.,...first nu am negat definitia din Dex din contra ti a zis k am folosit-o corect,,,,,un om fara credintza este numit pagan.....second unde ai vazut tu k eu am zis k sunt muslim???esti pe dinafara grav....ti am zis nu mai sarii in sus k iar dai cu capul,,,,,si zbang zbang.....ti se evapora neuronul.......

Nu, elmasry, tu esti singura proasta dintre noi. Ti s-a dovedit de atatea ori pana acum, doar stii bine. Topicul nu mai exista dar daca e cazul iti dovedesc din nou ca stiu ca inteligenta e corelata cu o mamorie buna.

iar te contrazic ...tu ai fost cea care a dovedit asta baby pe toate topicurile tu si celelalte ocolite

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:21
De la: sandra26, la data 2008-11-08 01:17:35
De la: sandra26, la data 2008-11-08 00:59:08ELMASRY:sclava prostiei tale esti tu.Asa de mult de biciuie prostia la cap.Prostia e idolul tau pe care il urmezi cu sfintenie.M-ai vazut tu in Turcia cum sunt?İn poza asta arat eu a sclava?????

noapte buna papusha
M-ai vazut cumva pe undeva sclava?am afirmat eu vreodata asa ceva?Ma faci sa rad....nu mai pot eu in ce crezi tu....ca nici crestina nu cred ca esti de vreme ce negi o definitie data de crestini.

pana si fata ta iti tradeaza inteligentza........deja nu mai este loc de completari pupaso

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:23
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:21:25
iar te contrazic ...tu ai fost cea care a dovedit asta baby pe toate topicurile tu si celelalte ocolite

Hahaha, cat de proasta esti, se zice acolite nu ocolite! ti-am zis ca prostia ta straluceste prea puternic ca sa nu se iveasca repejor? Iata dovada!
Kathara
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:23
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:23:02
pana si fata ta iti tradeaza inteligentza........deja nu mai este loc de completari pupaso

Lombroso e fumat demult!
Kathara
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:24
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-08 01:16:02DE LA Catanga...

"Draguta, ia vezi ca te cheama alea prin harem, ti-a venit suveranu' du-te si-i pupa picioarele"

Sictir javra!
Kathara
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:25

noapte buna papusha

Daca tu crezi in Dumnezeu esti teista, nu crestina, deci pagana!
Kathara

noapte buna papusha

nu ti-ai pus si tu o fotografie la avatar pentru ca nu ai tu fata de inteligenta....poate semeni a altceva si ti-e rusine...te inteleg,saraco....
kassandry
De la: Kathara, la data 2008-11-08 01:23:05

Hahaha, cat de proasta esti, se zice acolite nu ocolite! ti-am zis ca prostia ta straluceste prea puternic ca sa nu se iveasca repejor? Iata dovada!

ce acolite??? pt mine sunteti Ocolite.......nush la ce te ai gandit tu, k eu una m am gandit la altceva,,,,,stii ''ocolite'' este un super cuvant cu dedicatie pt voi de altfel k si ''cititul in craci'' o adevarata arta
nu mai intelege cum vrei tu k ti am zis nu prea iti iese......esti destul de limitata,,,,,,,traiesti in lumea ta si nu vrei sa accepti si altele ......fa un efort si maresteti orizontul ......pt tine chiar va fii o realizare acest lucru

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:27
De la: sandra26, la data 2008-11-08 01:25:53

noapte buna papusha

nu ti-ai pus si tu o fotografie la avatar pentru ca nu ai tu fata de inteligenta....poate semeni a altceva si ti-e rusine...te inteleg,saraco....

heheh daca mi ai vedea poza ti ai inghiti limba !!saraca esti tu k ai plecat sclava la turci.....

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:29

Din cartier cu un cantec nou, gia gia!

De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:27:56=
nu mai intelege cum vrei tu k
am zis nu prea iti iese.
esti destul de limitata
traiesti in lumea ta
si nu vrei sa accepti si altele
fa un efort si maresteti orizontul
pt tine chiar va fii o realizare acest lucru
Kathara
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:29
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:27:56

ce acolite??? pt mine sunteti Ocolite.......nush la ce te ai gandit tu, k eu una m am gandit la altceva,,,,,stii ''ocolite'' este un super cuvant cu dedicatie pt voi de altfel k si ''cititul in craci'' o adevarata arta
nu mai intelege cum vrei tu k ti am zis nu prea iti iese......esti destul de limitata,,,,,,,traiesti in lumea ta si nu vrei sa accepti si altele ......fa un efort si maresteti orizontul ......pt tine chiar va fii o realizare acest lucru
se scrie mareste-ti si nu maresteti
va fi si nu va fii...
ma rog....e vorba de gramatica....poate nu gasesti asta in dex....pune mana si pe gramatica...
kassandry
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:30
Elmasry.bine ca nu te ocolesc pe tine altii....sa nu fii tu ocolita
kassandry
Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:31
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-08 01:16:02DE LA Catanga..

"Nu, elmasry, tu esti singura proasta dintre noi"

"Hahaha, cat de proasta esti, se zice acolite nu ocolite! ti-am zis ca prostia ta straluceste prea puternic"

"Sictir javra"

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:38
De la: sandra26, la data 2008-11-08 01:31:32Elmasry.bine ca nu te ocolesc pe tine altii....sa nu fii tu ocolita

ce a fost asta??

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:43
De la: sandra26, la data 2008-11-08 01:30:07

va fi si nu va fii...
ma rog....e vorba de gramatica....poate nu gasesti asta in dex....pune mana si pe gramatica...

cine s a gasit sa imi dea mie sfaturi de gramatik....o fosta sclava.....ti am zis dak erai asa desteapta etc etc

Postat pe 8 Noiembrie 2008 01:52

Desigur daca spuneam eu asta se gasea vreuna care sa ma traga la raspundere. Sandra, nu te mai obosi, tipa asta crede ca in Europa se gaseste o tara numita Canada.

01:13:34']
mai singura proasta dintre noi eu vad clar k tu esti.,...first nu am negat definitia din Dex din contra ti a zis k am folosit-o corect,,,,,un om fara credintza este numit pagan.....second unde ai vazut tu k eu am zis k sunt muslim???esti pe dinafara grav....ti am zis nu mai sarii in sus k iar dai cu capul,,,,,si zbang zbang.....ti se evapora neuronul.......[/quote]

Nu, elmasry, tu esti singura proasta dintre noi. Ti s-a dovedit de atatea ori pana acum, doar stii bine. Topicul nu mai exista dar daca e cazul iti dovedesc din nou ca stiu ca inteligenta e corelata cu o mamorie buna.[/quote]

iar te contrazic ...tu ai fost cea care a dovedit asta baby pe toate topicurile tu si celelalte ocolite [/quote]

Draga Canada e in Europa, draga debitatoare de inertii, draga fata care scrie mata si nu ma+ta, dute si nu du+te, take a chill pill. Eu am vayut multa lume lipsita de inteligenta pe aici, dar tu ii intreci de4 departe pe toti.

Si vezi ca ne+ai ramas datoare cu ceva + trebuie sa citezi postul in care a folosit khatara cratima incorect.
beyonce_indragostita
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:20
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:37
De la: wolfy, la data 2008-11-08 10:20:25

Desigur daca spuneam eu asta se gasea vreuna care sa ma traga la raspundere. Sandra, nu te mai obosi, tipa asta crede ca in Europa se gaseste o tara numita Canada.

01:13:34']

Nu, elmasry, tu esti singura proasta dintre noi. Ti s-a dovedit de atatea ori pana acum, doar stii bine. Topicul nu mai exista dar daca e cazul iti dovedesc din nou ca stiu ca inteligenta e corelata cu o mamorie buna.[/quote]

A,mi-am dat seama ca tipa asta e dusa rau. Auzi...sclava cica am fost....Oau....Ea ma si cunoaste parca....nu-mi mai bat capul cu ea,dupa ce ca e si analfabeta mai si injura ca la usa cortului ca o mahalagioaica....De fapt ,ea are ceva impotriva culturii,a ateilor si a tuturor.
kassandry
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:45
De la: wolfy, la data 2008-11-06 20:12:11
N-ai inteles, cei care fac actele de terorism sunt buni musulmani, fiindca fac ce scrie in Coran. Exista un verset celebru care spune ca cei care ucid in numelel lui Allah vor merge in rai. In Noul Testement nu o sa gasesti niciun pasaj care indeamna la ucidere in numele lui Iisus...

Unde este acel verset ca eu nu l-am gasit????
Floricica20
Postat pe 8 Noiembrie 2008 11:17
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:52:46
De la: sandra26, la data 2008-11-08 01:30:07

va fi si nu va fii...

cine s a gasit sa imi dea mie sfaturi de gramatik....o fosta sclava.....ti am zis dak erai asa desteapta etc etc

Eu nu cred ca Sandra a fost sclava. Dar presupunand prin reducere la absurd ca ar fi fost, ce legatura are sclavia ei cu faptul ca tu esti agramata? Sclava-nesclava, ea stie sa scrie, tu nu. Dupa cum vezi faptul ca ai un intelect ...unworthy of paying attention to iti este aratat de toata lumea.
beyonce_indragostita
Postat pe 8 Noiembrie 2008 11:31
De la: Floricica20, la data 2008-11-08 11:17:30
N-ai inteles, cei care fac actele de terorism sunt buni musulmani, fiindca fac ce scrie in Coran. Exista un verset celebru care spune ca cei care ucid in numelel lui Allah vor merge in rai. In Noul Testement nu o sa gasesti niciun pasaj care indeamna la ucidere in numele lui Iisus...

Mai cauta. Dupa cate se vede treaba convertitele nici macar nu au citit Coranul.
beyonce_indragostita
Postat pe 8 Noiembrie 2008 11:32
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:29:14
heheh daca mi ai vedea poza ti ai inghiti limba !!saraca esti tu k ai plecat sclava la turci.....

Mai lasa-ne cu amenintari din astea! Oricine nu si-a pus poza la avatar poate sa spuna ca e o frumusete, dar asta nu inseamna ca spune adevarul!
beyonce_indragostita
Postat pe 8 Noiembrie 2008 11:35
De la: wolfy, la data 2008-11-08 11:35:22
De la: elmasry, la data 2008-11-08 01:29:14

Mai lasa-ne cu amenintari din astea! Oricine nu si-a pus poza la avatar poate sa spuna ca e o frumusete, dar asta nu inseamna ca spune adevarul!
Exact.Deci totul este relativ.Ei,pai cine stie ce se ascunde sub poza lui Elmasry: o frumusete rapitoare(ceea ce nu prea cred),sau o uratenie uimitoare.Sau poate ca Elmasry e barbat care si-a facut special contul aici cu numele de femeie...v-ati gandit?tare tind sa cred asta. Ma uimeste cum o femeie poate sa fie atat de vulgara,cred ca face parte dintr-un mediu dubios.Scoala nu prea are......
Elmasry,nu ma intereseaza ca tot afirmi ca as fi fost sclava la turci...asta este exact modul de atac al prostilor care nu au argumente: cica vrand sa jigneasca.
kassandry
Postat pe 8 Noiembrie 2008 12:22
De la: wolfy, la data 2008-11-08 11:32:44
De la: Floricica20, la data 2008-11-08 11:17:30

Mai cauta. Dupa cate se vede treaba convertitele nici macar nu au citit Coranul.

Eu una nu stiu daca convertitele cunosc sau nu Coranul.Sau cate din ele cunsc sau nu Coranul,dar nu cred ca este o regula ,din cate convertite am intalnit eu,spre uimirea ta,toate cunosteau Coranul foarte bine.
Oricum asta nu este un motiv sa te eschivezi.Daca exista asemneea verset spune-mi si mie ,eu una am citit Coranul si nu am gasit asa ceva.
Sau poate ca nu exista si doar ai aruncat niste vorbe,asa,ca sa fie samanta de cearta????
Floricica20
Postat pe 8 Noiembrie 2008 14:49
De la: Kathara, la data 2008-11-08 01:25:03
Sictir javra!

Foarte urat,limbaj de mahala.
Floricica20
Postat pe 8 Noiembrie 2008 14:54
sunt o javra, sictirita..

Postat pe 8 Noiembrie 2008 15:15
De la: Kathara, la data 2008-11-06 11:04:19
De la: somebody1, la data 2008-11-06 10:49:03
etc etc etc. oricat ati ataca islamul, la fel s-a impus si crestinismul, si inca o face si in ziua de azi.

De unde se deduce in mod logic ca Islamul se impune prin forta. Multumesc frumos, asta voiam sa aud.

Eu nu-mi amintesc nici macar odata sa fi auzit ca,aici in Romania,islamul sa se fi impus prin forta.Musulmanii traiesc in Romania dar nu impun nimanui islamul,mai ales prin forta.
Floricica20
Postat pe 8 Noiembrie 2008 15:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Moda virusilor pe calculator! 6 De la: dandanaua_reloaded 21 Noiembrie 2008 00:01
unde o pot gasi 2 De la: laurathegirl 15 Martie 2009 16:56
Brad Craciun 4 De la: vitamina_c 14 Decembrie 2010 08:30
Infidela cu zimbetul pe buze 10 De la: andreea1976 1 August 2009 16:03
Poze. 0 De la: 17 Mai 2011 12:05