Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: Kathara, la data 2009-01-29 23:56:49
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-29 23:52:32
De la: Kathara, la data 2009-01-29 23:01:24In mod sigur. Hai, iubire, lasa busuiocul, e de nedres!

pai chiar k e de nedres............numai la tine oaia face muuu

Haha, noroc cu ai tai ca sunt de la tara!

nu imi jignii mie familia......k habar ai cine e tata sau unde lucreaza mama.....nesimtito .......vezi ca deja treci pragu.......eu nu m am luat de tactu sau de mata ratato.............k doar asta esti......
myeyes
Postat pe 30 Ianuarie 2009 00:25
De la: Kathara, la data 2009-01-29 23:01:24In mod sigur. Hai, iubire, lasa busuiocul, e de nedres!

si hai sa iti spun eu asa pt cultura ta generala care e treaba cu mine..si familia mea .......tata e general iar mama e farmacista la un spital cu renume din Bucuresti.......iar sotul meu ''maimutza'' cum l ai numit tu ,a terminat PRIMUL facultatea in America iar masteratul l-a facut in Germania.....diploma i a fost inmanata si felicitat de regina Iordaniei ,,,,,,,,,tu crezi k tata accepta un terchea berchea pe langa el??
la 30 de ani ai lui a realizat cat nu pot sa faca altii in 2 vieti .....si asta pt k ii merge mintea!!
aaaa si ai sa fii surprinsa ca nu port ''cuvertura'' pe cap , ma imbrac cum am eu chef si nici convertita nu sunt.....mi am pastrat religia.....asta am afirmat in primele mele postari daca iti aduci aminte.......da sotul meu e musulman si ma mandresc cu asta............are tot ce imi doresc k barbat......cu el am singurantza zilei de maine !! si cu mana pe inima spun k daca el mi ar cere sa ma convertesc la islam as face-o.......asa k jet si cu asta am incheiat cu tine!!
myeyes
Postat pe 30 Ianuarie 2009 01:12
De la islam , s-a ajuns la pagini de jicniri personale. Sa ne limitam la tampeniile spuse aici despre islam. Nu cred ca are acum rost sa aducem in discutie, mame, tati, frati, surori, bunici. E risipa inutila de energie si nervi, mai ales ca nici una nu cunoaste familia celeilalte.
Aladiah
Postat pe 30 Ianuarie 2009 08:23
De la: muslim, la data 2008-03-06 01:47:53Buna..eu sunt musulmana, traiesc in Romania, si port valul. Trebuie sa spun ca , cel putin in orasul meu, oamenii sunt destul de civilizati astfel incat nu am avut probleme pana acum. profesorii, colegii, prietenii, s-au purtat natural cu mine inca de la inceput...singurele comentarii pe care le-am intampinat au fost pozitive(cum ca imi sta bine). Desigur, intrebarile exista, dar nu ma deranjeaza de loc, ba chiar sunt fericita ca am ocazia sa le lamuresc, si sunt mandra de hijabul meu , care imi dezvaluie in mod clar apartenenta la religia islamica, ceea ce nu se intampla la un barbat musulman.
Desigur, priviri, si soapte pe la spatele meu exista, dar curiozitatea nu e neaparat ceva negativ,asa ca nu sunt descurajata, de acestea.
Per total, populatia de aici, in mod surprinzator , accepta valul islamic mult mai usor decat cineva ar putea crede, si spre deosebire de tari precum Franta, nu interzice sau limiteaza portul hijabului, ceea ce face Romania, din acest punct de vedere, superioara si liberala. Stiu ca unii vor fii cel putin surprinsi, dar vorbesc din proprie experienta : eu una sunt absolut relaxata iesind afara cu hijab :D

Locuiesc in Franta si nu am nici-o religie. In legatura cu limitarea portului hijabului...eram aici cand legea s-a dat. Si nu este repectata. Adica aud inca faptul ca la scoli profesorii tolereaza, si fetele se duc cu valul. Deci nu e atat de grav. Dar nu mi se pare normal pentru Franta, tara laica, ce isi respecta laicitatea (nu ca in Romania, unde exista icoane si mai rau de atat - cursuri de religie), sa o existe brad de craciun si nu val. Adica daca vrei epurare, nu o fa pe jumatate.
Si exista cursuri de "catéchisme", dar nu esti obligat sa te duci...Sun un fel de cursuri de religie. Se dau in scoala dar trebuie sa te inscrii.
amalia18
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:28
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 01:12:18

si hai sa iti spun eu asa pt cultura ta generala care e treaba cu mine..si familia mea .......tata e general iar mama e farmacista la un spital cu renume din Bucuresti.......iar sotul meu ''maimutza'' cum l ai numit tu ,a terminat PRIMUL facultatea in America iar masteratul l-a facut in Germania.....diploma i a fost inmanata si felicitat de regina Iordaniei ,,,,,,,,,tu crezi k tata accepta un terchea berchea pe langa el??
la 30 de ani ai lui a realizat cat nu pot sa faca altii in 2 vieti .....si asta pt k ii merge mintea!!
aaaa si ai sa fii surprinsa ca nu port ''cuvertura'' pe cap , ma imbrac cum am eu chef si nici convertita nu sunt.....mi am pastrat religia.....asta am afirmat in primele mele postari daca iti aduci aminte.......da sotul meu e musulman si ma mandresc cu asta............are tot ce imi doresc k barbat......cu el am singurantza zilei de maine !! si cu mana pe inima spun k daca el mi ar cere sa ma convertesc la islam as face-o.......asa k jet si cu asta am incheiat cu tine!!

si tu esti fata lu' mama si alu' tata, atat, deci, un parazit !
oricum, te intrec

Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:32

Saraca de ea, inca una de delireaza .... cred ca se ia mitomania .... de parca s-ar uita vreodata la ea unul pe care-l duce mintea.

Sau parca cineva instruit in vest s-ar exprima cu "are un bot misto".

A d'autres, cherie, a d'autres!
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:03
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 00:25:34

nu imi jignii mie familia......k habar ai cine e tata sau unde lucreaza mama.....nesimtito .......vezi ca deja treci pragu.......eu nu m am luat de tactu sau de mata ratato.............k doar asta esti......

Ca sa te citez, te-am atins unde te doara?

Si, vezi prostuto, ca asta era o continuare la ideea Dorei, sarmana de tine, iar te jigneste lumea si iti dai seama din doi in doi,

Ia du-te, fii pe faza cui ii face sotiorul tau sex oral in momentul asta. Sau nu mai conteaza, atata timp cat misionarul iti este intotdeauna rezervat tie?
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:10
De la: Kathara, la data 2009-01-30 10:03:56

Saraca de ea, inca una de delireaza .... cred ca se ia mitomania .... de parca s-ar uita vreodata la ea unul pe care-l duce mintea.

da kathara iti este greu sa crezi k se poate si altfel .....k nu toti vand shaorma si sunt ''aciuati'' pe aici si k nu toate nevestele de musulmani sunt''tarfe'', ''prostituate'' si ''moarte de foame''........si nu am delirat nimik asta e adevarul....daca nu imi jigneai familia si nu ma aduceai in starea asta crede ma k nici nu iti ziceam.....nu am nici un interes,,,,,din contra ma amuzai incontinuare....
m ai dezamagit ma asteptam la o replica mai inteligenta din partea ta .....nu sa te rezumi la sex oral sau sa continui sa ma jignesti.......uite k s a uitat unul pe care il duce mintea.......si cu asta am vrut sa iti arat k orice om merita o sansa daca vrea sa exceleze si sa evolueze in viata chiar daca e musulman
myeyes
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:24
Uite, iubita, aici ai facut o greseala fundamentala ... ai uitat ca barbatii destepti sunt apanajul meu. Pot sa iti garantez cu mana pe inima ca NICIODATA niciun barbat inteligent nu se va uita la tine. Asta din simplul motiv ca esti proasta. Poate nu ma crezi sau nu-ti dai seama, dar pentru chestia asta garantez cu viata mea chiar. Esti bata, bata absoluta.

In consecinta, nu pot fi destept si indragostit de tine. Intelegi? E simplu, chiar.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:28
Ochi pentru ochi, face ca toata omenirea sa orbeasca.

Aladiah
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:51
Si lasand asta la o parte cateva precizari: cand tatutul tau facea taras pe spate, al meu despica atomul. Si cu asta basta.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:54
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 10:24:36

da kathara iti este greu sa crezi k se poate si altfel .....k nu toti vand shaorma si sunt ''aciuati'' pe aici si k nu toate nevestele de musulmani sunt''tarfe'', ''prostituate'' si ''moarte de foame''........si nu am delirat nimik asta e adevarul....daca nu imi jigneai familia si nu ma aduceai in starea asta crede ma k nici nu iti ziceam.....nu am nici un interes,,,,,din contra ma amuzai incontinuare....
m ai dezamagit ma asteptam la o replica mai inteligenta din partea ta .....nu sa te rezumi la sex oral sau sa continui sa ma jignesti.......uite k s a uitat unul pe care il duce mintea.......si cu asta am vrut sa iti arat k orice om merita o sansa daca vrea sa exceleze si sa evolueze in viata chiar daca e musulman

gresesti foarte mult. nu te amuzi tu pe seama katharei, dimpotriva, noi ne amuzam pe seama ta si a altora, nu numai pe acest topic ;)
Pe cand tu te aprinzi si ne dai motive sa radem de tine ;)
Hai ca ai fost penibila, mai ales la faza tata e asa si pe dincolo la fel si mama :)) Pai trebuie sa zici ce esti tu, nu ce sunt ai tai, ca daca este sa se apuce fiecare sa se laude cu neamurile , crede-ma, personal te intrec ;)

Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:14
Inca una si te las sa meditezi: a te mandri cu faptul ca cineva a si-a facut studiile in vest reprezinta o recunoastere implicita a superioritatii vestului asupra lumii arabe. Si cum civilizatia si cultura se fundamenteaza pe religie, asta arata si faptul ca in crestinism se realizeaza lucruri benefice umanitatii, spre deosebire de islam. Stiu ca n-ai inteles nimic.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:48
De la: Arsena, la data 2009-01-30 11:14:28
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 10:24:36

gresesti foarte mult. nu te amuzi tu pe seama katharei, dimpotriva, noi ne amuzam pe seama ta si a altora, nu numai pe acest topic ;)
Pe cand tu te aprinzi si ne dai motive sa radem de tine ;)
Hai ca ai fost penibila, mai ales la faza tata e asa si pe dincolo la fel si mama :)) Pai trebuie sa zici ce esti tu, nu ce sunt ai tai, ca daca este sa se apuce fiecare sa se laude cu neamurile , crede-ma, personal te intrec ;)

nici o problema pot sa ma laud si cu mine.....k nu toti fac facultatea pe care o fac eu..........si intentia nu a fost'' sa ma bat in neamuri''........ci doar sa ii arat katharei k ai mei ''nu sunt de la tara'' si nici ''maimutza'' nu vinde shaorma
si crede ma k alea penibile sunteti voi.......
nu vezi kathara k nu poti sa accepti .....la tine toata lumea e proasta
dar uite k nah nu e chiar asa........
iar tu iubita nu inteleg ce te ataci.......ai ceva personal cu mine??
sincer.....ma lasa rece
eu imi vad de viata mea si voi de prostia si rautatea voastra
voi alea''destepte'' care rad de toata lumea
SUNTETI PENIBILE!!!!!!
myeyes
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:28
Dar ce-ai draga cu oamenii de la tara? Moromete e cel mai destept perosonaj din literatura romana. Vezi, alta dovada ca esti o parvenita.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:30
De la: Kathara, la data 2009-01-30 13:30:38Dar ce-ai draga cu oamenii de la tara? Moromete e cel mai destept perosonaj din literatura romana. Vezi, alta dovada ca esti o parvenita.

doar atat poti??
myeyes
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:34
Cred ca amandoua am dovedit cu prisosinta tot ce era de dovedit.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:48
E LA KATHARA:"Iubire, e cazul sa inveti ceva romana. Atunci daca stau aici, gura mica. Sa-mi pupe talpile ca le-am lasat in tara mea, nu sa faca gura.

PS - Prietenul meu a luptat in Iraq, cica femeile-s urate ca lepra - deci fii linistita, nu-s violate. " IN PRIMUL RAND,VIOLUL IN SINE PRESUPUNE UN ACT DE SATISFACTIE SEXUALA FARA ACORDUL FEMEII(IN CAZUL DE FATA),SI NU E CONDITIONAT NEAPARAT DE FRUMUSETEA FEMEII.....CA DACA ERA VORVA CA UN VIOLATOR VIOLEAZA NUMAI FEMEI FRUMOASE,ATUNCI SARMANELE BABUTE ROMANCE NU MAI ERAU VIZITATE IN TOIUL NOPTII DE FLACAI DE 18 ANI..... IAR IN AL 2-LEA RAND,"PRIETENUL" TAU O FI ZIS CA-S URATE....DOAR CA SA TE LINISTEASCA,SA NU CRAPI DE NERVI,ASTEPTAND

Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:51
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 13:51:09E LA KATHARA:"Iubire, e cazul sa inveti ceva romana. Atunci daca stau aici, gura mica. Sa-mi pupe talpile ca le-am lasat in tara mea, nu sa faca gura.

PS - Prietenul meu a luptat in Iraq, cica femeile-s urate ca lepra - deci fii linistita, nu-s violate. " IN PRIMUL RAND,VIOLUL IN SINE PRESUPUNE UN ACT DE SATISFACTIE SEXUALA FARA ACORDUL FEMEII(IN CAZUL DE FATA),SI NU E CONDITIONAT NEAPARAT DE FRUMUSETEA FEMEII.....CA DACA ERA VORVA CA UN VIOLATOR VIOLEAZA NUMAI FEMEI FRUMOASE,ATUNCI SARMANELE BABUTE ROMANCE NU MAI ERAU VIZITATE IN TOIUL NOPTII DE FLACAI DE 18 ANI..... IAR IN AL 2-LEA RAND,"PRIETENUL" TAU O FI ZIS CA-S URATE....DOAR CA SA TE LINISTEASCA,SA NU CRAPI DE NERVI,ASTEPTAND

Fii linistita, e un barbat cat se poate de fain, nu ar viola sau lovi in viata lui vreo femeie. Eu ies numai cu barbati tut!

Si in general, femeile cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai mult in pericol de a fi violate.

N-am auzit pana acum de nicio femeie violate in Iraq de catre trupele coalitiei. Am auzit, in schimb, de femei omorate cu pietre in Iran.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:58
De la: Kathara, la data 2009-01-30 13:30:38Dar ce-ai draga cu oamenii de la tara? Moromete e cel mai destept perosonaj din literatura romana. Vezi, alta dovada ca esti o parvenita.
TOCMAI TU KATHARO....VORBESTI DE OAMENII DE LA TARA...???HEHE NU TU TE-AI AGATAT DE MOLDOVENI,....CA SUNT INFERIORI TIE???....CA DOAR SNOBII NU RECUNOSC CA OAMENI,DECAT LOCUITORII DE PE CALEA VICTORIEI.....STAI LINISTITA,DACA NU ERA OMUL DE LA TARA,NU MANCAI AZI PAINE SI OUA...CI PRODUSE SINTETICE- "ATOMIC MODIFICATE" DE TACTU'

Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:04
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 14:04:04
TOCMAI TU KATHARO....VORBESTI DE OAMENII DE LA TARA...???HEHE NU TU TE-AI AGATAT DE MOLDOVENI,....CA SUNT INFERIORI TIE???....CA DOAR SNOBII NU RECUNOSC CA OAMENI,DECAT LOCUITORII DE PE CALEA VICTORIEI.....STAI LINISTITA,DACA NU ERA OMUL DE LA TARA,NU MANCAI AZI PAINE SI OUA...CI PRODUSE SINTETICE- "ATOMIC MODIFICATE" DE TACTU'

Ba parol, nu cred sa fi spus asa ceva. Iar ai intrat intr-o criza mitomana?

Oricum, nu e cazul sa-mi vorbesti mie de oamenii de la tara din moment ce eu am una. Tu stai in vila ta cu vedere la mare, aflata intr-un oras din interiorul continentului.

Cat despre tata, la Fizica Atomica nu se prepara alimente, desteapt-o!
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:08
E LA KATHARA:"N-am auzit pana acum de nicio femeie violate in Iraq de catre trupele coalitiei. Am auzit, in schimb, de femei omorate cu pietre in Iran." ESTI PROST INFORMATA DRAGUTA ....NU NUMAI CA FEMEILE BASTINASE SUNT VIOLATE CI SI CELE DIN ARMATA AMERICANA,DIN COALITIILE DE PACE,DIN VOLUNTARII CRUCII ROSII.............CITESTE SI APOI DESCHIDE GURITA:"Femeile din Armata SUA se plang ca sunt violate de camarazi"

In ultimele 18 luni, au fost raportate 112 cazuri de viol pe frontul din Golf
Publicitate Armata americana este nevoita sa faca fata celor mai grave acuzatii de hartuire sexuala din ultimii ani, zeci de femei din cadrul trupelor aflate in zona Golfului Persic reclamand ca au fost agresate sexual si chiar violate de camarazii lor. Numai in ultimele 18 luni au fost raportate 112 cazuri de viol in zona de operatiuni a Comandamentului Central, care include Irak, Kuweit si Afganistan. Informatiile au iesit la iveala in cursul unor audieri in Senatul SUA, cand oficiali cu rang inalt de la Pentagon au fost chestionati in legatura cu ceea ce avocatii victimelor au numit "lacune in abilitatea de a apara femeile aflate in slujba armatei de agresari sexuale, in furnizarea asistentei medicale si consilierea victimelor atacurilor, precum si in pedepsirea violatorilor.O americanca in varsta de 23 de ani a declarat miercuri ca a fost violata in 2005 de colegii sai dintr-o companie privata pentru care lucra in Irak si ca a fost retinuta dupa ce a raportat cazul. Fata a fost repatriata abia dupa interventia Departamentului de Stat, informeaza NewsIn.
Jamie Leigh Jones afirma ca a fost violata in Zona verde din Bagdad, unde lucra pentru KBR Inc., filiala a companiei americane Halliburton, care are contracte cu armata americana.
. O serie de violuri au fost inregistrate si apoi vandute unor site-uri cu caracter pornografic. Pagina IraqBabes.com arata fotografii ale unor femei irakiene violate si batjocorite de indivizi albi sau semiti imbracati in uniforme de mercenari. Site-ul era dedicat americanilor cu gusturi ceva mai “perverse”, avand titluri de genul “soldati excitati au partide de sex extrem in razboi”, “irakieni siliti sub amenintarea armei sa-si priveasca femeile cum sunt violate.ZIARUL ADEVARUL... DECI CUM RAMANE CU "FINETEA"BARBATILOR TRIMISI IN IRAK SA STABILIZEZE SITUATIA,SA PROTEJEZE FEMEILE SI COPII,CARE VIOLEAZA SI FEMEI SI COPII?????????????ESTI DEPARTE DE LUME,DRAGA.......RUSINE CA APERI CRIMA....INDIFERENT CE RELIGIE SAU CULOARE A PIELII ARE FEMEIA,VIOLUL NU TREBUIE IERTAT... ASA CA INTREABA-L PE "PRIETENUL "TAU ADEVARUL DESPRE CRUZIMEA CRESTINILOR ASUPRA ALTOR RELIGII...

Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:23
Esti tampita sau ce? Tocmai ai dat argumente in favoarea teoriei mele

Stiu ca femeile americance sunt agresate ... tocmai, pentru ca sunt atractive. Ai auzit tu de violuri in masa asupra femeilor bastinase? Bineinteles, exista violuri, dar sunt cazuri izolate.

Cat despre filmele alea - te anunt ca sunt false, am vazut si eu cateva.

~~~~

In alta ordine de idei, cati ani ai tu domnita?
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:26
PS - O sa ajung sa zic si eu ca sudistii - The only good Muslim is .... cine stie cunoaste.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:27
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 14:23:04 DECI CUM RAMANE CU "FINETEA"BARBATILOR TRIMISI IN IRAK SA STABILIZEZE SITUATIA,SA PROTEJEZE FEMEILE SI COPII,CARE VIOLEAZA SI FEMEI SI COPII?????????????ESTI DEPARTE DE LUME,DRAGA.......RUSINE CA APERI CRIMA....INDIFERENT CE RELIGIE SAU CULOARE A PIELII ARE FEMEIA,VIOLUL NU TREBUIE IERTAT... ASA CA INTREABA-L PE "PRIETENUL "TAU ADEVARUL DESPRE CRUZIMEA CRESTINILOR ASUPRA ALTOR RELIGII...

Tie nu ti-e chiar asa rusine? Nu te-am auzit zicand ceva despre femeile ormorate cu pietre in Islam, violate si pe urma biciuite. Cat de ipocrita esti.

Este razboi, violuri se intampla. Sunt de condamnat, dar tot la fel de rau - ba chiar si mai rau - sunt violurile domestice si uciderea femeilor arabe de catre sotii, tatii lor in propria tara in timp de pace.

Soldatii aia sunt judecati pentru crime de razboi, cei 1000 de barbati care arunca cu pietre intr-o femeie omorand-o astfel sunt aplaudati.

Esti proasta sau chiar nu vrei sa intelegi?
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:30
DE LA KATHARA:"Cat despre tata, la Fizica Atomica nu se prepara alimente, desteapt-o! " esti [proasta de dai prin gropi...hehe..era un fel de-a spune, ca o amplã metaforã ce permite un transfer din planul abstract / profund al înþelesurilor, într-un plan de suprafaþã, figurativ, oferind ºi o „dezlegare implicitã“, destul de transparentã.sper ca ai inteles.... pu ca nu ai gasit ceva mai destept sa zici,te-ai agatat de "fizica atomica"...in care cred ca nu pricepi o boaba....asa ca dute la tactu' sa-ti explice cum stam la ora actuala cu"memoria atomica a alimentelor"....ei si cum cred ca tactu nu are idee de asa ceva stai sa-ti explic cum stau lucrurile desteapto!!!!!!!!! A cunoaºte informaþiile ºi memoriile atomice ale alimentelor înseamnã a fi descoperit un miraculos medicament, cãruia nici o patologie nu-i poate rezista.De acum înainte nutriþionistul nu va mai trebui sã se preocupe de conþinutul de vitamine , de cel caloric, de cel bromatologic al unui aliment; ci doar sã cunoascãinformaþiile ºi memoriile atomice conþinute de acesta. Vindecarea de cancer, de droguri, de SIDA ºi de orice altã mizere, începe cu înþelegerea ºi indispensabilitatea de nutriþia info-energeticã (info=atomica). Dacã am înþeles cã mâncarea poate distruge omul la toate nivelurile sale existenþiale, nu ne putem sustrage de la conceptul cã doar ºi exclusiv mâncarea poate reface lucrurile, desigur dupã ce vom fi devenit conºtienþi de natura atomicã a mâncãrii...."DUPA CUM VEZI ESTE LEGATURA INTRE FIZICA ATOMICA SI ALIMENTE.....HHEHE DESTEAPTA LUI TATA....

Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:40
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 14:23:04E LA KATHARA:"N-am auzit pana acum de nicio femeie violate in Iraq de catre trupele coalitiei. Am auzit, in schimb, de femei omorate cu pietre in Iran." ESTI PROST INFORMATA DRAGUTA ....NU NUMAI CA FEMEILE BASTINASE SUNT VIOLATE CI SI CELE DIN ARMATA AMERICANA,DIN COALITIILE DE PACE,DIN VOLUNTARII CRUCII ROSII.............CITESTE SI APOI DESCHIDE GURITA:"Femeile din Armata SUA se plang ca sunt violate de camarazi"

In ultimele 18 luni, au fost raportate 112 cazuri de viol pe frontul din Golf
Publicitate Armata americana este nevoita sa faca fata celor mai grave acuzatii de hartuire sexuala din ultimii ani, zeci de femei din cadrul trupelor aflate in zona Golfului Persic reclamand ca au fost agresate sexual si chiar violate de camarazii lor. Numai in ultimele 18 luni au fost raportate 112 cazuri de viol in zona de operatiuni a Comandamentului Central, care include Irak, Kuweit si Afganistan. Informatiile au iesit la iveala in cursul unor audieri in Senatul SUA, cand oficiali cu rang inalt de la Pentagon au fost chestionati in legatura cu ceea ce avocatii victimelor au numit "lacune in abilitatea de a apara femeile aflate in slujba armatei de agresari sexuale, in furnizarea asistentei medicale si consilierea victimelor atacurilor, precum si in pedepsirea violatorilor.O americanca in varsta de 23 de ani a declarat miercuri ca a fost violata in 2005 de colegii sai dintr-o companie privata pentru care lucra in Irak si ca a fost retinuta dupa ce a raportat cazul. Fata a fost repatriata abia dupa interventia Departamentului de Stat, informeaza NewsIn.
Jamie Leigh Jones afirma ca a fost violata in Zona verde din Bagdad, unde lucra pentru KBR Inc., filiala a companiei americane Halliburton, care are contracte cu armata americana.
. O serie de violuri au fost inregistrate si apoi vandute unor site-uri cu caracter pornografic. Pagina IraqBabes.com arata fotografii ale unor femei irakiene violate si batjocorite de indivizi albi sau semiti imbracati in uniforme de mercenari. Site-ul era dedicat americanilor cu gusturi ceva mai “perverse”, avand titluri de genul “soldati excitati au partide de sex extrem in razboi”, “irakieni siliti sub amenintarea armei sa-si priveasca femeile cum sunt violate.ZIARUL ADEVARUL... DECI CUM RAMANE CU "FINETEA"BARBATILOR TRIMISI IN IRAK SA STABILIZEZE SITUATIA,SA PROTEJEZE FEMEILE SI COPII,CARE VIOLEAZA SI FEMEI SI COPII?????????????ESTI DEPARTE DE LUME,DRAGA.......RUSINE CA APERI CRIMA....INDIFERENT CE RELIGIE SAU CULOARE A PIELII ARE FEMEIA,VIOLUL NU TREBUIE IERTAT... ASA CA INTREABA-L PE "PRIETENUL "TAU ADEVARUL DESPRE CRUZIMEA CRESTINILOR ASUPRA ALTOR RELIGII...

Tocmai pentru ca solutia pentru violentza, nu este violentza. razboiul asta a fost o mare greseala, si foarte multa lume il dezaproba. Musulmanii care s-au nascut acolo, nu si-au ales religia. Islamismul ca mod de viatza inseamna supunere totala, ca femeie e si mai rau, (de aceea nu inteleg de ce cineva s-ar converti de buna voie) dar asta nu inseamna ca trebuie sa consideram toti musulmanii prosti sau tampiti. E ca si cum ai acuza toata populatia unei tari comuniste ca e idioata si trebuie ucisa din cauza regimului, care incalca drepturile omului, la libera opinie, libera exprimare etc.

Aladiah
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:53
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 14:40:33DE LA KATHARA:"Cat despre tata, la Fizica Atomica nu se prepara alimente, desteapt-o! " esti [proasta de dai prin gropi...hehe..era un fel de-a spune, ca o amplã metaforã ce permite un transfer din planul abstract / profund al înþelesurilor, într-un plan de suprafaþã, figurativ, oferind ºi o „dezlegare implicitã“, destul de transparentã.sper ca ai inteles.... pu ca nu ai gasit ceva mai destept sa zici,te-ai agatat de "fizica atomica"...in care cred ca nu pricepi o boaba....asa ca dute la tactu' sa-ti explice cum stam la ora actuala cu"memoria atomica a alimentelor"....ei si cum cred ca tactu nu are idee de asa ceva stai sa-ti explic cum stau lucrurile desteapto!!!!!!!!! A cunoaºte informaþiile ºi memoriile atomice ale alimentelor înseamnã a fi descoperit un miraculos medicament, cãruia nici o patologie nu-i poate rezista.De acum înainte nutriþionistul nu va mai trebui sã se preocupe de conþinutul de vitamine , de cel caloric, de cel bromatologic al unui aliment; ci doar sã cunoascãinformaþiile ºi memoriile atomice conþinute de acesta. Vindecarea de cancer, de droguri, de SIDA ºi de orice altã mizere, începe cu înþelegerea ºi indispensabilitatea de nutriþia info-energeticã (info=atomica). Dacã am înþeles cã mâncarea poate distruge omul la toate nivelurile sale existenþiale, nu ne putem sustrage de la conceptul cã doar ºi exclusiv mâncarea poate reface lucrurile, desigur dupã ce vom fi devenit conºtienþi de natura atomicã a mâncãrii...."DUPA CUM VEZI ESTE LEGATURA INTRE FIZICA ATOMICA SI ALIMENTE.....HHEHE DESTEAPTA LUI TATA....

Taica-miu face BOMBE! Dintr-alea care fac buummm .... bummmm

Si in general se da sursa citatului, n-am auzit pana acum de informatiile atomice ale branzei - daca exista, de asta se ocupa cei de la chimie alimentara.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:56
Islamul a devenit un pericol in Europa tocmai din cauza numarului mare atat de emigranti, cat si de oameni care se convertesc la islamism. Si nu numarul lor mare e un pericol, ci faptul ca, cer ca legile lor sa devina parte integranta din constitutie, deci libertatea omului avea de suferit. Se stie ca sunt mai multi musulmani in afara tarilor arabe, decat cei care locuiesc acolo.
Daca razboiul asta nu avea loc, islamul nu ar fi devenit niciodata atat de puternic.
Aladiah
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:00
De la: lecabel, la data 2009-01-30 15:00:03Islamul a devenit un pericol in Europa tocmai din cauza numarului mare atat de emigranti, cat si de oameni care se convertesc la islamism. Si nu numarul lor mare e un pericol, ci faptul ca, cer ca legile lor sa devina parte integranta din constitutie, deci libertatea omului avea de suferit. Se stie ca sunt mai multi musulmani in afara tarilor arabe, decat cei care locuiesc acolo.
Daca razboiul asta nu avea loc, islamul nu ar fi devenit niciodata atat de puternic.

De acord, dar nu cred ca e din cauza razboiului, miscarea a inceput prin anii 60.
Kathara
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
design vestimentar 24 De la: Stefania_Petrescu_1 4 Martie 2014 13:21
voi ce parere aveti? 6 De la: arala 21 Octombrie 2008 17:07
caut colega de apartament 1 De la: inna_1688 9 Noiembrie 2009 19:50
ce stiti despre firmele de casting? 19 De la: karos 15 Ianuarie 2009 16:09
vopseaua palette -semipermanenta(iese la 24 de spalari) 1 De la: miss_dana 12 Aprilie 2010 09:44