Mai multe
|
DE LA KATHARA:"Este razboi, violuri se intampla. Sunt de condamnat, dar tot la fel de rau - ba chiar si mai rau - sunt violurile domestice si uciderea femeilor arabe de catre sotii, tatii lor in propria tara in timp de pace." VIOL DOMESTIC???? SA-TI ADUC LA CUNOSTINTA CA FEMEILE IN ROMANIA SUNT CU 55% MAI VIOLATE DECAT INTR-O TARA ARABA....“Numarul romancelor batute si maltratate de soti a crescut cu 25% in primele trei trimestre ale acestui an, fata de 2007. In primele trei trimestre ale anului numarul femeilor care au fost inregistrate ca victime ale violentei in familie a crescut cu aproximativ 25%, comparativ cu anul 2007, a declarat presedintele ANPF, Mihaela Mostavi. In anul 2007, s-au inregistrat aproape 5.800 de cazuri de femei abuzate, fata de 5.200 in 2006, arata statisticile ONU privind Romania. De asemenea, in intervalul ianuarie-mai 2008, numarul violurilor soldate cu moartea victimei a fost cu 21% mai mare decat in aceeasi perioada a anului 2007. In primele trei trimestre ale anului au fost semnalate 8.484 de noi cazuri, numarul fiind aproape egal cu cel inregistrat in tot anul 2007, respectiv 8.787. „Din cifrele inregistrate in primele trei trimestre estimam ca s-a inregistrat o crestere de 25% a cazurilor raportate. Numarul real insa este mult mai mare, in urma unui sondaj realizat in acest an, stabilindu-se ca ar fi vorba de 800.000 de victime“, a declarat presedintele ANPF, Mihaela Mostavi, pentru Gardianul. Astfel, “in perioada 2004-2008, totalul victimelor in familie a ajuns la aproximativ 44.300 de cazuri, dintre care 633 de femei au decedat, numai 9 chiar anul acesta”, a adaugat Mostavi. Din acest motiv, in Romania s-au infiintat 55 de adaposturi pentru ajutorarea victimelor, atat prin consiliere juridica si psihologica, cat si cu hrana si cazare gratuite de la 7 zile la 3 luni, dar si 6 centre de consiliere pentru agresori, potrivit Cotidianul. Politia a confirmat, in primele 11 luni ale anului 2008, 770 de violuri, dar numarul sesizarilor a fost triplu. Aceasta diferenta se explica, in majoritatea cazurilor, prin intelegerea survenita intre victima si violator. Multe dintre cele care au reclamat ca au fost violate au tacut dupa ce au primit bani sau dupa ce au fost cerute in casatorie , informeaza Click! . Aproape 200 dintre victimele agresorilor sexuali au fost fete sub 15 ani. Cele mai multe violuri au fost reclamate in Bucuresti , 136, apoi in judetul Iasi, 135, Constanta, 120 si Vaslui, 108. La polul opus se afla Covasna , cu 6 violuri, si Harghita, cu opt cazuri. Arabic News reported that between 8 and 12 per cent of women admitted to hospital emergency wards in Cairo are victims of domestic violence (20 Apr. 2007).In 2007,was reported 2400 victims of violence.The egyptian Criminal Code provides for less severe punishments for men who commit crimes against their wives than for men who abuse other women (Country Reports 2003 25 Feb. 2004, Sec. 5) am luat spre exemplu romania si egypt....in romania ,tara cu o populatie de 23 de mln in anul 2007 au fost inregistrate 770 de violuri, dar numarul sesizarilor a fost triplu. in egipt,tara cu populatia de 250 mln,au fost inregistrate 2 400 de victime...fa si tu calcul.......daca in romania traiau 250 mln,atunci cate cazuri ar fi fost?si tu imi vorbesti despre violenta in tarile arabe...uite-te la parul din ochiul tau,inainte sa vezi surcica din ochiul vecinului....
|
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:10 |
||
|---|---|---|
| inainte sa postezi, incearca sa inveti sa scrii, zau asa, tu si cu jiji, macar ala este mai amuzant uneori :)) | ||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:14 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-30 15:04:36De la: lecabel, la data 2009-01-30 15:00:03Islamul a devenit un pericol in Europa tocmai din cauza numarului mare atat de emigranti, cat si de oameni care se convertesc la islamism. Si nu numarul lor mare e un pericol, ci faptul ca, cer ca legile lor sa devina parte integranta din constitutie, deci libertatea omului avea de suferit. Se stie ca sunt mai multi musulmani in afara tarilor arabe, decat cei care locuiesc acolo. Razboiul i-a facut mai uniti, si e normal sa se intample asha, cand ( ma refer aici din punctul de vedere al cetateanului de rand din tarile arabe), cand te trezesti ca ti-a fost bombardata casa, familia ranita, lasati schinghiuiti. Nu e de mirare ca acel copil va ajunge sa urasca tot ce inseamna civilizatie vestica. La fel foarte multi tineri americani , albi, s-au convertit la islamism, nu stiu daca neaparat au fost convinsi de mesajul in sine al islamului, sau pur si simplu scarbiti de un razboi fals, chipurile pentru eliberare, de fapt, pentru petrol, pentru scopuri materiale. Nu sunt de acord cu islamismul, nu m-as converti niciodata, dar razboiul a fost o mare mare greseala, chiar si pentru imaginea bisericii crestine, pentru ca au transformat razboiul intr-un razboi al religiilor. Bush a devenit brusc extrem de credincios, membrii din guvernul american fiind in majoritate crestini, care frecventau biserica, si care au declarat ca ei sunt convinsi de cuvantul biblic, respectiv ca lumea a fost creata in 7 zile, iar teoria evolutiei a lui Darwin e o prostie, care nu ar trebui predata in scoli (cred ca ipocrizia asta a facut multi adolescenti americani sa se converteasca) |
||
|
|
||
|
Aladiah Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:17 |
||
e la kathata:"Cat despre filmele alea - te anunt ca sunt false, am vazut si eu cateva."...........................DEMONSTREAZA CA SUNT FALSE......SI NU VORBI AIUREA.....SUNT FEMEI,FETITE VIOLATE DE SOLDATII ,SI BATJOCORITE......SI CE DACA E RAZBOI,INSEAMNA CA TREBUIE SA INCHIDEM OCHII LA TOT CE SE FACE??PAI,DEH' E RAZBOI,MAI MOR CATEVA ZECI DE MII,MAI SUNT VIOLATE CATEVA ZECI DE MII...NU-I NIMIC.ASA E RAZBOIUL.... ZICI CA ISLAMUL INVADEAZA EUROPA,SI REPREZINTA UN PERICOL......INVADEAZA PU CA TOT MAI MULTI OAMENI ADERA LA ACEASTA RELIGIE...FARA A FI OBLIGATI S-O FACA...SI ASTA TE SPERIE....DIN CAUZA ASTA FACETI RAZBOAIE IN TARILE ISLAMICE,PU A MAI UCIDE,CA VA ESTE FRICA CA VA INVADAM... HERE WE ARE COMING!!!!
|
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:39 |
||
V-ATI ABATUT DE LA SUBIECT.......INJURATURILE SI VORBA DE MAHALA,NU TREBUIE SA-SI AIBA LOCUL AICI....VRETI SA VA EXPRIMATI VULGAR,DUCETI-VA IN ALTA PARTE...AICI SE DISCUTA OMENESTE......HAI CA M-AM PLICTISIT
|
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:43 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 15:39:43e la kathata:"Cat despre filmele alea - te anunt ca sunt false, am vazut si eu cateva."...........................DEMONSTREAZA CA SUNT FALSE......SI NU VORBI AIUREA.....SUNT FEMEI,FETITE VIOLATE DE SOLDATII ,SI BATJOCORITE......SI CE DACA E RAZBOI,INSEAMNA CA TREBUIE SA INCHIDEM OCHII LA TOT CE SE FACE??PAI,DEH' E RAZBOI,MAI MOR CATEVA ZECI DE MII,MAI SUNT VIOLATE CATEVA ZECI DE MII...NU-I NIMIC.ASA E RAZBOIUL.... Drepturile unei tari trebuie sa fie aceleasi pentru toti cetatenii. In momentul in care, musulmanilor li se permite sa vorbeasca despre exterminarea "jidovilor" in moscheile din tarile europene (Germania, Olanda), fara a se lua masuri, pe cand daca un ziarist scrie ceva critic la adresa islamului, este amendat , pentru ca este considerat mesaj rasist, si xenofob, atunci se face o nedreptate. Cand un musulman care traieste in Anglia si are cetatenie engleza, are dreptul sa aiba 4 sotii, si statul ii mai acorda si ajutor, iar un barbat care nu este musulman intra in inchisoare daca are doua sotii simultan, fiind acuzat de bigamie, atunci iar se face o nedreptate. La asta ma refeream cu islamizarea europei, insa lumea devine revoltata, si lucrurile nu vor mai sta asha mult timp. Vii sa muncesti intr-o tzara, sa faci bani? Foarte bine. Vrei sa te duci sa te rogi la moschee? Foarte bine. Dar respecta legile tarii respective! |
||
|
Aladiah Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:51 |
||
| Si nu, nu ma sperie, ma scarbeste. | ||
|
Aladiah Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:58 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-28 19:04:22De la: MIRAje_Safaoui, la data 2009-01-28 16:35:15asta este parerea ta draga Kathara,sunt unele cazuri izolate unde se intampla asa ceva...asta nu inseamna ca se intampla in toata lumea araba.eu nu sunt musulmana,insa crestinismul m-a invatat sa respect toate celelale religii pentru ca cu totii suntem diferiti...daca unul nu este de aceeasi religie cu mine asta nu insemana ca imi este dusman si trebuie sa ii vorbesc urat..asa cum am vazut ca majoritatea de aici faceti. iti spun eu 100% ca sunt cazuri izolate...nu se intampla in toate tarile arabe...si daca vrei sa vezi mai multe uite intra pe link-ul acesta http://www.trilulilu.ro/raspberry/4e189a19e2f109 o zi buna va doresc la toate!
|
||
|
Mirah Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:24 |
||
| SUNT DE ACORD CU FAPTUL,CA TREBUIE SA RESPECTI LEGILE STATULUI IN CARE TE AFLI....FIECARE POPOR CU OBICEIURI ,REGULI SI TABUURI DIFERITE...DAR CAND VINE VORBA DE DENEGRAREA IDENTITATII,NU MAI SUNT DE ACORD....DE EX..O FEMEIE MUSULMANA,E CREDINCIOASA SI POARTA BASMA,DACA SE DUCE INTR-O TARA DIN EUROPA DE CE AR TREBUI SA-L SCOATA????ACEASTA E IDENTITATEA EI,E FELUL EI DE-A GANDI...NU VREA SA SE EXPUNA...E DREPTUL EI NU???? EXACT CUM SI O FEMEIE CRESTINA SE DUCE INTR-O TARA ARABA,NIMENI NU-I POATE IMPUNE SA SCOATA CRUCEA DE LA GAT......E IDENTITATEA EI,E FELUL EI DE A FI....SI ASTA NU SE SCHIMBA..........DOAR CA SOCIETATEA INTELEGE GRESIT,SI MERGE IN EXTREME.....AM MAI ZIS-O SUNT REGULI,TABUURI DIFERITE PU DIFERITE CULTURI...........EU SUNT DE ACORD CU FAPTUL CA RESPECTAREA REGULILOR SI TRADITIILOR ALTOR CULTURI TREBUIE FACUTA,DAR NU SI ATUNCI CAND ACESTE REGULI CONTRAVIN CU MORALITATEA INDIVIDULUI...EXEMPLU...O FATA MUSULMANA,CREDINCIOASA,POARTA BASMA,SI INVATA LA UNIVERSITATE IN EUROPA.....RESPECTA LEGILE,CONSTITUTIA STATULUI,.....DAR ESTE IMPUSA SA-SI SCOATA BASMAUA.....ACEASTA CONTRAVINE RELIGIEI SI MORALEI ACESTEI FETE....DECI,PRIN URMARE ACEASTA NU GRESESTE DACA NU-SI SCOATE BASMAUA......ACUM O FEMEIE CRESTINA,VINE INTR-O TARA ARABA CONSERVATOARE,CUM SUNT PUTINE(ARABIA SAUDITA),SI VREA SA FACA PLAJA IN BIKINI.....DAR ESTE IMPUSA SA SE IMBRACE.....SA SE IMBRACE NU COONTRAVINE RELIGIEI SI MORALEI ACESTEIA...ATUNCI CINE ARE DREPTATE???? | ||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:24 |
||
| am o intrebare pentru fetele musulmance , o prietena de a mea e mai zapacita ea de felul ei a spus niste cuvinte din Shahada cu ajutorul la cineva "musulman" si acum ii pare rau pentru ce a facut este posibil daca nu a spus acele cuvinte din suflet si nu crede in ele sa nu se fi convertit sau odata ce a spus acele cuvine e deja musulmana " atuci cand a spus acele cuvinte ea chiar credea" | ||
|
petitange Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:47 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 16:24:58SUNT DE ACORD CU FAPTUL,CA TREBUIE SA RESPECTI LEGILE STATULUI IN CARE TE AFLI....FIECARE POPOR CU OBICEIURI ,REGULI SI TABUURI DIFERITE...DAR CAND VINE VORBA DE DENEGRAREA IDENTITATII,NU MAI SUNT DE ACORD....DE EX..O FEMEIE MUSULMANA,E CREDINCIOASA SI POARTA BASMA,DACA SE DUCE INTR-O TARA DIN EUROPA DE CE AR TREBUI SA-L SCOATA????ACEASTA E IDENTITATEA EI,E FELUL EI DE-A GANDI...NU VREA SA SE EXPUNA...E DREPTUL EI NU???? EXACT CUM SI O FEMEIE CRESTINA SE DUCE INTR-O TARA ARABA,NIMENI NU-I POATE IMPUNE SA SCOATA CRUCEA DE LA GAT......E IDENTITATEA EI,E FELUL EI DE A FI....SI ASTA NU SE SCHIMBA..........DOAR CA SOCIETATEA INTELEGE GRESIT,SI MERGE IN EXTREME.....AM MAI ZIS-O SUNT REGULI,TABUURI DIFERITE PU DIFERITE CULTURI...........EU SUNT DE ACORD CU FAPTUL CA RESPECTAREA REGULILOR SI TRADITIILOR ALTOR CULTURI TREBUIE FACUTA,DAR NU SI ATUNCI CAND ACESTE REGULI CONTRAVIN CU MORALITATEA INDIVIDULUI...EXEMPLU...O FATA MUSULMANA,CREDINCIOASA,POARTA BASMA,SI INVATA LA UNIVERSITATE IN EUROPA.....RESPECTA LEGILE,CONSTITUTIA STATULUI,.....DAR ESTE IMPUSA SA-SI SCOATA BASMAUA.....ACEASTA CONTRAVINE RELIGIEI SI MORALEI ACESTEI FETE....DECI,PRIN URMARE ACEASTA NU GRESESTE DACA NU-SI SCOATE BASMAUA......ACUM O FEMEIE CRESTINA,VINE INTR-O TARA ARABA CONSERVATOARE,CUM SUNT PUTINE(ARABIA SAUDITA),SI VREA SA FACA PLAJA IN BIKINI.....DAR ESTE IMPUSA SA SE IMBRACE.....SA SE IMBRACE NU COONTRAVINE RELIGIEI SI MORALEI ACESTEIA...ATUNCI CINE ARE DREPTATE???? Te-am rugat sa inveti cum sta treaba cu caps lock si semnele de punctuatie. N-ar fi rau nici daca ai fi coerenta. O femeie crestina nu poate purta o cruce in Iran sau Arabia Saudita, informeaza-te inainte sa vorbesti. Si la urma urmei, de ce nu stau toti musulmanii in tara lor? De ce trebuie sa vina in vest daca suntem asa de dezmatati. Sa stea naibii acolo si sa nu mai comenteze. Sau sa vina aici si sa urmeze regulile. Se simt dezradacinati? Sa se duca acasa, nu-i impiedica nimeni! |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:01 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 15:10:03DE LA KATHARA:"Este razboi, violuri se intampla. Sunt de condamnat, dar tot la fel de rau - ba chiar si mai rau - sunt violurile domestice si uciderea femeilor arabe de catre sotii, tatii lor in propria tara in timp de pace." VIOL DOMESTIC???? SA-TI ADUC LA CUNOSTINTA CA FEMEILE IN ROMANIA SUNT CU 55% MAI VIOLATE DECAT INTR-O TARA ARABA....“Numarul romancelor batute si maltratate de soti a crescut cu 25% in primele trei trimestre ale acestui an, fata de 2007. Au fost RECLAMATE. Adica femeile au venit si au cerut dreptate. In Coran se stipuleaz ca femeile pot fi batute si violate de sotii lor. Ca sa dovedesti un viol ai nevoie de patru martori. Tu stii pe ce lume te afli? |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:03 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 15:39:43e la kathata:"Cat despre filmele alea - te anunt ca sunt false, am vazut si eu cateva."...........................DEMONSTREAZA CA SUNT FALSE......SI NU VORBI AIUREA.....SUNT FEMEI,FETITE VIOLATE DE SOLDATII ,SI BATJOCORITE......SI CE DACA E RAZBOI,INSEAMNA CA TREBUIE SA INCHIDEM OCHII LA TOT CE SE FACE??PAI,DEH' E RAZBOI,MAI MOR CATEVA ZECI DE MII,MAI SUNT VIOLATE CATEVA ZECI DE MII...NU-I NIMIC.ASA E RAZBOIUL.... Saraca de tine .. de cateva sute bune de ani tot incercati sa veniti si degeaba. Iti spun eu de ce "invadeaza" - pentru ca vin oameni din lumea de jos care fac 10-15 copii fiecare - aia la randul lor se casatoresc adolescenti si iar se inmultesc. Comportament specific societatilor nedezvoltate. Arabi, indieni si tigani. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:05 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 15:43:18V-ATI ABATUT DE LA SUBIECT.......INJURATURILE SI VORBA DE MAHALA,NU TREBUIE SA-SI AIBA LOCUL AICI....VRETI SA VA EXPRIMATI VULGAR,DUCETI-VA IN ALTA PARTE...AICI SE DISCUTA OMENESTE......HAI CA M-AM PLICTISIT Cati ani ai, Cleopatra? Vad ca nu vrei sa raspunzi. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:07 |
||
De la: MIRAje_Safaoui, la data 2009-01-30 16:24:26De la: Kathara, la data 2009-01-28 19:04:22De la: MIRAje_Safaoui, la data 2009-01-28 16:35:15asta este parerea ta draga Kathara,sunt unele cazuri izolate unde se intampla asa ceva...asta nu inseamna ca se intampla in toata lumea araba.eu nu sunt musulmana,insa crestinismul m-a invatat sa respect toate celelale religii pentru ca cu totii suntem diferiti...daca unul nu este de aceeasi religie cu mine asta nu insemana ca imi este dusman si trebuie sa ii vorbesc urat..asa cum am vazut ca majoritatea de aici faceti. Nu, nu sunt cazuri izolate. Ca Libanul si ince una-doua sunt mai in regula era de asteptat - doar, vorba ceea, au fost sub dominatie franceza atata timp. Si rezultatele - bune - se vad si in ziua noastra. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:08 |
||
citesc si ma oripilez......... ce pzd proaste una mai petarda ca alta.....da cea mai belicoasa e katharama aia ...... EXPIRATO |
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:23 |
||
De la: melissageorge18, la data 2009-01-30 20:23:20citesc si ma oripilez......... Alt pui de musulman .... desi vorbeste ca o fata. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:43 |
||
De la: matamata97, la data 2009-01-30 15:12:10mai gastelor..(katharha..sau ceva de genu...si inca un specimen ..dora..pulii mele)stii ce sfat va da tata...ia angajati-va un gigolo eu cred k voi nu sunte-ti futu-te taica..."SICTIR"
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:50 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-30 20:43:42"SICTIR" si astuia..........ca doar e marca inregistrata!De la: melissageorge18, la data 2009-01-30 20:23:20citesc si ma oripilez.........
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:51 |
||
E sarmana Alinuta ... doar ea abuzeaza in prostia ei de
|
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:53 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-30 20:53:17E sarmana Alinuta ... doar ea abuzeaza in prostia ei de nu fluturas eu am avut examen astazi.... chiar asa de disperata nu sunt !! ce obsedata esti de mine fato
|
||
|
myeyes Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:12 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 21:12:52De la: Kathara, la data 2009-01-30 20:53:17E sarmana Alinuta ... doar ea abuzeaza in prostia ei de N-ar fi prima oara cand iti faci conturi multiple numa sa ma injuri. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:13 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-30 21:13:53De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 21:12:52De la: Kathara, la data 2009-01-30 20:53:17E sarmana Alinuta ... doar ea abuzeaza in prostia ei de exact ,k altceva nu am ce face obsedata e alta aici
|
||
|
myeyes Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:15 |
||
|
Fetelor, dar nu va mai injurati. Ultimele pagini de topic nici nu contin macar un rand despre ce ar fi mai bun sau mai rau islamul, sau purtarea hijabului. Numai despre mame, tati, functia mamei, a tatalui, titluri facultati, etc. Pai stam aici sa ne masuram IQ-ul? Ne contrazicem, ne enervam, cand auzi o tampenie de genu Golful Piersic, sau "nuu, asha ceva nu exista", dar gata. GATA! Si mai apar si altii care mai trantesc o injuratura. Dar daca nu raspunzi la atac, nu au ce replica sa mai dea. Cel mai destept cedeaza primul. Nu se castiga nici un premiu pe acest topic. Eu tot nu am inteles de ce o romanca s-ar converti la islamism. Probabil pentru ca are o relatie stabila cu un musulman si e indragostita, prea indragostita ca sa isi dea seama cum e islamul, si oricum, fiind in Romania, islamul aici se manifesta altfel (adica e cam redus la purtarea hijabului, nu la supunerea totala fatza de barbat). Si cu asta , am incetat participarea mea la acest topic. |
||
|
Aladiah Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:16 |
||
| Bunicul meu a fost de origine turca ... dumnezeu sa-l iere.. eu sunt crestin ortodox....oricum ador faza cu valul islamic :))) ..mi se pare ca da foarte mult mister ... in nici un caz nu as putea sa spun ca o vad ca pe o traditie .. pentru ei o fi .. defapt cu siguranta este | ||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:19 |
||
De la: Shoot_BaiatulFotograf, la data 2009-01-30 21:19:43Bunicul meu a fost de origine turca ... dumnezeu sa-l iere.. eu sunt crestin ortodox....oricum ador faza cu valul islamic :))) ..mi se pare ca da foarte mult mister ... in nici un caz nu as putea sa spun ca o vad ca pe o traditie .. pentru ei o fi .. defapt cu siguranta este Da, dar nu cand e o obligatie si nu cand esti desfranata pentru ca nu-l porti. |
||
|
Kathara Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:21 |
||
| :| religia musulmana mi se pare o porcarie in ceea ce priveste femeia .. e exploatata .. si inselata de sot mai mereu .. | ||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:23 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 21:15:52De la: Kathara, la data 2009-01-30 21:13:53De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 21:12:52De la: Kathara, la data 2009-01-30 20:53:17E sarmana Alinuta ... doar ea abuzeaza in prostia ei de admiri personajul din poza ta de la avatar ? :) |
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:47 |
||
De la: melissageorge18, la data 2009-01-30 20:23:20citesc si ma oripilez......... iesiti ca ciupercile dupa ploaie ca sa jigniti, jegosilor ! |
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:49 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-30 21:47:21De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 21:15:52De la: Kathara, la data 2009-01-30 21:13:53De la: Ali_Alina, la data 2009-01-30 21:12:52De la: Kathara, la data 2009-01-30 20:53:17E sarmana Alinuta ... doar ea abuzeaza in prostia ei de si ce te freaca pe tine? mai pitzi as mai sta dar ma ''lupt'' cu niste antiimflamatoare nesteroidiene.....si tre sa termin k vine acu' examenulgaseste sa te iei de alta pana revin eu ,sorry dar eu o sa lipsesc pt ceva timp...adios |
||
|
myeyes Postat pe 30 Ianuarie 2009 22:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Moda virusilor pe calculator! | 6 | De la: dandanaua_reloaded 21 Noiembrie 2008 00:01 |
| As avea vreo sansa in design vestimentar? | 1 | De la: el3nna16 16 Iunie 2013 12:16 |
| magazine on-line | 5 | De la: kudika098114 16 Septembrie 2018 11:30 |
|
|
||
| Esti din Ramnicu Valcea? | 18 | De la: Tharr 3 Noiembrie 2010 19:34 |
| lenjerie intima miammm! | 17 | De la: BuzBuz 29 Iulie 2012 10:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.