Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 11:25 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

Vad ca in ciuda inteligentei eclatante n-ai descoperit butonul ,,citeaza'. 'Nuf said.
Il n'y a rien hors du texte

LASAND LA O PARTE BUTONUL PE CARE INTR ADEVAR NU L AM DESCOPERIT, SA CREDEM FIECARE CE NE SPUNE INIMA SI NI SE POTRIVESTE. ADEARUL EXISTA INDIFERENT DE CE CREDEM NOI MURITORII DE RAND. SA NU TE SUPERI PT SCHIMBUL DE"FRIENDLY FIRE" (VEZI DEFINITIA AMERICANA).
salimgandapur
Postat pe 5 Februarie 2009 16:28
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-03 16:28:47
De la: wolfy, la data 2009-02-03 15:54:46
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-03 13:01:09nu, daca A este egal cu B => B=A

Vezi ca iarasi n-ai inteles ce-a spus fata(kathara), dar asta nu e o noutate.

e na eu am scris ceva corect dpdv matematic....putin imi pasa de ce zice fata

Ai scris ceva corect din punct de vedere matematic crezand ca e nevoie sa o corectezi pe kathara, insa nu era nevoie fiindca si ea spusese ceva corect din punct de vedere matematic.
beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:02
De la: salimgandapur, la data 2009-02-04 16:52:32Raspuns la intrebarile de la Kathara si Wolfy.

Inainte de a intra in discutarea subiectelor propuse, voi preciza interesul meu in lamurirea acestor controverse ca fiind reasezarea ideilor in perspectiva lor reala. Lumea vestica a declarat un razboi unilateral impotriva “ideologiilor” Musulmane, fara sa stie sau sa o intereseze ca ideologiile declarate islamiste au prea putin in comun de cele mai multe ori, cu Islamul Quranic, singura “ideologie” acceptata de Islam nu ca o ideologie fascista totalitara ci ca o ideologie seminala cu rezultate positive clare, neinventate si verificabile pt oricine incearca sa priveasca lucrurile impartial.
In explicatiile mele ma bazez pe acest corp de idei cu sursa indisputabila in Quran.
Dvs. ati matematezat relatii umane, in vest si mai la Sud Est, intr un fel care le saraceste sau chiar lipseste de esenta lor omeneasca si de dimintiuni ignorate ocolo.
Islamul pt prima data in istorie 1430 de ani in urma, declara partenera egala a barbatului cu drepturi egale si specifice. Specific nu inseamna inferior ci diferit in cazul acesta. Prin sarcinilor ei biologice, sociale, are nevoie sa fie ocrotita, ajutata si asigurata material.

Mental si spiritual nu exista limite pt ele in Quran. Familiile au obligatia sa le educe ca si pe barbate si daca au aptitudini sa le fie cultivate. Barbatul ca intretinator si legatura a familiei cu sociatatea e declarat cap de familie pt a asigura eficinta functinare a familiei, unitate sociala bazica. Cineva raspunde deci cere ascultare.

In linia de activite a femei nastere si educare a urmasilor, asigurarea bune starii a familiei, a ordini si unui mediu propice pt fiecare nu sint sarcini ordinare sau inferioare. Din potriva intrebat de tri ori cui I se cuvine mai mult respect intre parinti, Profetul a raspuns, fara ezitare tot de atitia ori “Mamei”.

Este familia in care rolul femei este precizat ca sotie, mama, sora, unde se vorbeste de egalitate. Fara sa fie deloc inferioare afara ele ies numai cu treburi, obligate de imprejurari sau cu obligatii sociale de indeplinit. Nu se pune problema egalitatii nimanui, barbat sau femeie in afara familiei si comunitati lor unde ordinea sociala e stabilita deja.

Va Urma. (In discutia de maine vom cita injunctia Quranica care propune casatorii monogame dupa ce inainte se limitase numarul maxim al sotiilor la patru).

Deci femeia este egala cu barbatul, insa femeia are voie cu un singur barbat, pe cand un barbat are voie cu patru femei. Dar asta nu este inferioritate. Cum nu este inferioritate nici faptul ca femeia trebuie sa fie lovita cand nu e ascultatoare. Si nu stiu daca ti-a trecut vreodata prin cap, insa limitarea libertatii unui om il pune intr-o pozitie inferioara -e.g. are voie sa iasa din casa cand stabileste ALTCINEVA pentru ea.

Nu te afli intr-o pozitie inferioara cant tu insuti/insati stabilesti ce vrei sa faci cu viata ta, fara constrangeri exterioare. Femeile musulmane nu sunt in situatia asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:08
De la: amalia18, la data 2009-02-04 17:06:36
De la: anti_islam, la data 2009-02-03 22:29:59Poligamia-

Poate ar suna ciudat pentru unii,dar poligania nu este pentru barbati ,oricine este in aceasta situatie stie mai bine ca poligamia nu este pentru barbati,am fost implicat in asta si credeti-ma ca este foarte greu(spune shikul)stiti fiecare barbat sta si viseaza..OHH 4 SOTII...minunat..da este un vis..de fapt poligamia este t in beneficul femeilor dar foarte putine dintre femei realizeaza acest lucru si este trist,pentru femeile divortate sau vaduve,sau cele singure care vor pe cineva care sa le respecte si sa aiba o protectie pot alege aceasta cale.Este permis pentru in barbat sa se casatoreasca cu 4 virgine..da! Dar daca ne uitam la sotiile profetului aflam ca doar Aisha si Zainab au fost virgine si aceste casatori au fost comandate de Allah Taala.
Si daca femeia iubeste ceea ce este bine pentru ea ,sa fie bine si pentru sora ei, atunci ea realizeaza ca are niste castiguri daca sotul ei are inca o nevasta sau doua sau trei.Poate este mai greu pentru prima sotie ..dar nu avem voie sa fim egoisti..de cand in religie ne gandim la noi insine si la cel care are nevoie Nu!
Deci poligamia este benefica si pentru femei si pentru barbati in aceasi masura.Cum am spus ca barbatul are aceasta slabiciune ..in asi controla dorintele sexuale si Allah a dat aceatsa oportunitate barbatului pentru a isi satisface aceasta pofta intr-un mod halal(permis) fara a avea girlfrend(prietene) sau sa viizteze prostituate.Si gasesti ca oameni vorbesc in Vest..si care sustin ideea de o femeie-un barbat..ii gasesti ca au amante,Uite Bil Clinton..mai nou presedintele Frantei Miteron la inmormantarea lui a aparut o femeie misterioasa cu 3 copii care pretindea ca ar fi avut relatii cu el timp de 20 de ani.2o de ani acest om a avut aceatsa relatie...si gasim ca barbati din VEST spun.Da ,noi avem doar o nevasta dar vizitam si prostitoate..Islamul este singura cale care ii da omului drepturile lui in acord cu natura lui.

Hijabul

Hijabul este unul dintre lucrurile frumoase a islamului si nu este un lucru care sa oprime femeia.
Allah a spus in Sfantul Quran ca femeile sa se acopere si a dat doua motive:
1.Ca ele sa fie respectate
2.Sa nu fie molestate

Pentrru ca felul in care te imbraci pe strada reflecta ceea ce esti...Stiti ca in multe tari femeile care merg la tribunale ca au fost violate,ele se imbraca foarte provocator..si daca un barbat vede o femeie care este imbracata provocator si are maniere provocatoare..ceva se intampla in el...
Este ca si albina si un ghiveci frumos de flori..albina zboara si la un moment dat simte mirosul florilor...si albina merge si isi ia nectarul din flori NU?asa e
Acelasi lucru si cu barbatii...daca femeia merge pe strada cu parul in vant,parfumata..machiata barbatul ca si o albina incepe sa bazaie
:P)))
Dar problema e ,ca sunt mai multe probleme..acea fata este poate sotia cuiva sau sora cuiva sau fata cuiva...sau mama cuiva..si coincecintele sunt multe.Islamul rezolva aceste probleme acoperind frumusetea femeii..aceasta frumusete este doar pentru sotul ei...daca ea se acopera ea nu arata ca o femeie care are un mesaj de genu..i m free tonight
Hijabul forteaza pe barbat sa acorde respect femeii

Practic ideea principala este ca barbatul nu se poate abtine. E interesant cum doctrina asta sustine ca oamenii nu ar putea sub nicio forma sa se ghideze dupa altceva decat instincte. Adica vrei sa-mi spui ca barbatul este o fiinta ghidata dupa simturi si care nu-si poate asculta ratiunea, sau ce? Nu inteleg cum aceste legi ar putea functiona dupa atatea secole de evolutie!

Da, exact asa mi se pare si mie ca vad ei barbatul : ca pe o fiinta instinctuala de care trebuie sa asculte femeile. Ca doar lumea e condusa de instincte, nu de ratiune...
beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:09
De la: salimgandapur, la data 2009-02-05 09:24:42
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:42 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

Salimgandapur - pentru ca asta sa fiu un dialog, ideea e sa vorbim mai multi, nu sa imi citezi mormane de sure.

Deocamdata, accepti premisele mele ca fiind cele corecte?

DUPA CIT AM INTELES"PREMIZELE" TALE SUNT SA DEMOLEZI ISLAMUL, ARUNCAND ACUZATII NEFONDATE PE SURSE ACCEPTE DE ISLAM.
DACA CREZI CA AI ADERAT COMPLET LA MISIUNEA ASTA NU CRED CA AM AVEA CE SA VORBIM. NU SUNT OBISNUIT SA VORBESC DIN BURTA DESPRE LUCRURI FUNDAMENTALE. SURAH DIN QURAN SUNT DOVEZI VII SI NU "MORMANE" SA TE DERANJEZE PE TINE CARE, PASAMITE, AI LUCRURI MAI SERIOASE DE SPUS. ISLAMUL E DE FAPT QURAN DE CARE VOI SUNTETI PREA DEPARTE.

SERIOOOOS? Si nu scrie in Coran ca barbatul isi poate lua patru neveste? Nu scrie in Coran ca femeia neascultatoare trebuie batuta? Unde sunt acuzatiile nefondate?
beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:12
De la: wolfy, la data 2009-02-05 17:02:01

Ai scris ceva corect din punct de vedere matematic crezand ca e nevoie sa o corectezi pe kathara, insa nu era nevoie fiindca si ea spusese ceva corect din punct de vedere matematic.

nu am mania persecutiei ca voi.......nu vezi k ai devenit penibila katharo
myeyes
Postat pe 5 Februarie 2009 17:12
De la: salimgandapur, la data 2009-02-05 11:11:27

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 09:35 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

Vad ca devii agresiv ... mare surpriza. Premisele mele se refereau la faptul ca un concept precum egalitatea nu suporta exceptii. Deja, vad ca discutia e prea sus pentru tine, Cleopatra a II-a. QED din punctul meu de vedere

Vad ca neoconii de diferite descriptii si au gasit o propagandista intr o Mita Baston, care e atit de"sus" in "premizele" ei ca a inceput sa vorbeasca aiurea (A=B=C s.a.m.d?!!!!!!!!!!!!!.). Sociologia nu vorbeste de egalitatii sexuale literale care pare sa fie idealul tau. Nu sunt agresiv, madam, sint in dreptul meu sa mi apar inteligenta insultata. E vina mea, nu trebuia sa ma amestec intr o barfa de mahala globalizata. Nu te deranja.
P.S. Nu trebuia sa ti ofer mai mult credit decat meritai.

Aha, deci pe lumea asta exista egalitate insa nu intre sexe. Deci am avut dreptate cand spuneam ca Islamul vede femeia ca inferioara.

Inainte sa vorbesti de spiritul de mahala, ce-ar fi sa iesi tu din el si sa ne arati cu citate din Coran ca noi nu am avut dreeptate? Pana atunci nu cred ca ar trebui sa acuzi pe nimeni de nimic.

Si asa se numeste cand nu esti capabi sa-ti sustii teza cu argumente: oponentul tau da dovada de spirit de mahala?
beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:15
get a life!!!
myeyes
Postat pe 5 Februarie 2009 17:15
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-05 17:12:36

Ba da, ai mania persecutiei - pardon a executiei, cum spunea o musulmana de-a ta - in conditiile in care inteligenta ta si asa vitregita crede ca e nevoie sa-ti faci doua conturi ca sa expui pareri asemanatoare.
beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:16
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-05 17:15:44get a life!!!

Zice cea care e atat de dependenta de Kudika incat le cere unor arabi sa o injure pe kathara, sau cea care isi face mai multe conturi s-o injure pe aceeasi kathra, dupa care este exclusa de pe forum.
beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:18
De la: wolfy, la data 2009-02-05 17:16:51

Ba da, ai mania persecutiei - pardon a executiei, cum spunea o musulmana de-a ta - in conditiile in care inteligenta ta si asa vitregita crede ca e nevoie sa-ti faci doua conturi ca sa expui pareri asemanatoare.

pai nu mai asa reusesti sa te aprobi singura........deja ne am saturat de tine.....ne ai intoxicat......un sfat prietenesc lasa religia islamica pt ca te depaseste clar si incearca sa iti descopei si alte pasiuni,,,uite vine primavara iesi si tu plimba te , iesi la o cafea cu prietenii.....planifica impreuna cu iubitul tau ( ai zis ca ai unul) o excursie pt la vara.....vezi ca acum apar oferte destul de avantajoase......serios viata merita traita!!
myeyes
Postat pe 5 Februarie 2009 17:24
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-05 17:24:19
De la: wolfy, la data 2009-02-05 17:16:51

pai nu mai asa reusesti sa te aprobi singura........deja ne am saturat de tine.....ne ai intoxicat......un sfat prietenesc lasa religia islamica pt ca te depaseste clar si incearca sa iti descopei si alte pasiuni,,,uite vine primavara iesi si tu plimba te , iesi la o cafea cu prietenii.....planifica impreuna cu iubitul tau ( ai zis ca ai unul) o excursie pt la vara.....vezi ca acum apar oferte destul de avantajoase......serios viata merita traita!!

Nu primesc sfaturi de la persoane cu retard mental. Si vezi ca nu sunt singura care ti-a spus treaba asta pe-aici! Nu primesc sfaturi mai ales de la una care imi spune sa imi vad de viata mea in conditiile in care ei intru aici de doua ori pe saptamana, iar ea revine dupa ce ai fost exclusa de doua ori.

P>S> Nimeni pana acum nu a fost capabil sa-mi demostreze ca nu stiu cum sta treaba cu Islamul.

beyonce_indragostita
Postat pe 5 Februarie 2009 17:55
faci exact ce ai facut de prima data cand ai posta pe acest forum JIGNESTI.......cred k cu probleme e alta pe aici
invata sa mai tii cont si de sfaturi........prinde bine........ala chiar era un sfat dat din mila si plin de compasiune!!
myeyes
Postat pe 5 Februarie 2009 18:32
BUNA SEARA,PT.CEI CARE SPUN CA IN ISLAM BARBATUL ARE DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE.IN CORAN DUMNEZEU NU NE SPUNE CA AVEM DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE ASA AIUREA.PUTEM SA NE CASATORIM CU ALTA FEMEIE DACA PRIMA ESTE GRAV BOLNAVA SAU NUMAI POATE FACE COPII SI BINENTELES CU ACCEPTUL PRIMEI SOTII .DACA PRIMA SOTIE NU ESTE DEACORD ATUNCI BARBATUL TREBUIE SA TINA CONT DE SFATURILE SOTIE.SI IN LEGATURA CU :"FEMEIA DACA NU ASCULTA TREBUIE BATUTA".ESTE FALS.IN CORAN SE SPUNE CA:SOTIEI TREBUIE EXPLICAT CU BLANDETE DE MAI MULTE ORI CA SA INTELEAGA ,NU CA DACA NU INTELEGE ESTE BATUTA.INTRADEVAR EXISTA MULTI MUSULMANI MA REFER LA BARBATI CARE IAU RELIGIA CUM VOR EI,SI IN BENEFICIUL LOR!DAR ACESTEA NU SUNT MUSULMANI!!IN ACEST TOPIC NIMENI NU INCEARCA SA CONVINGA PE NIMENI SA TREACA LA ISLAMISM.SI DOAR CEI CARE VOR SA INTELEAGA RELIGIA MUSULMANA SI SA ISI REZOLVE ANUMITE NENTELEGERI IN LEGATURA CU ISLAMISMUL SA FIE LAMURITI.
shakirra_shakirra
Postat pe 5 Februarie 2009 18:43
bine zis shakirra
myeyes
Postat pe 5 Februarie 2009 18:58

Nu primesc sfaturi de la persoane cu retard mental. Si vezi ca nu sunt singura care ti-a spus treaba asta pe-aici!

cine?? Tu si TU??
myeyes
Postat pe 5 Februarie 2009 18:59
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-05 18:43:29BUNA SEARA,PT.CEI CARE SPUN CA IN ISLAM BARBATUL ARE DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE.IN CORAN DUMNEZEU NU NE SPUNE CA AVEM DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE ASA AIUREA.PUTEM SA NE CASATORIM CU ALTA FEMEIE DACA PRIMA ESTE GRAV BOLNAVA SAU NUMAI POATE FACE COPII SI BINENTELES CU ACCEPTUL PRIMEI SOTII .DACA PRIMA SOTIE NU ESTE DEACORD ATUNCI BARBATUL TREBUIE SA TINA CONT DE SFATURILE SOTIE.SI IN LEGATURA CU :"FEMEIA DACA NU ASCULTA TREBUIE BATUTA".ESTE FALS.IN CORAN SE SPUNE CA:SOTIEI TREBUIE EXPLICAT CU BLANDETE DE MAI MULTE ORI CA SA INTELEAGA ,NU CA DACA NU INTELEGE ESTE BATUTA.INTRADEVAR EXISTA MULTI MUSULMANI MA REFER LA BARBATI CARE IAU RELIGIA CUM VOR EI,SI IN BENEFICIUL LOR!DAR ACESTEA NU SUNT MUSULMANI!!IN ACEST TOPIC NIMENI NU INCEARCA SA CONVINGA PE NIMENI SA TREACA LA ISLAMISM.SI DOAR CEI CARE VOR SA INTELEAGA RELIGIA MUSULMANA SI SA ISI REZOLVE ANUMITE NENTELEGERI IN LEGATURA CU ISLAMISMUL SA FIE LAMURITI.

Bun, si atunci de ce nu poate si o femeie sa se casatoreasca cu mai multi barbati? Daca primul e bolnav sau nu poate face copii?
Kathara
Postat pe 5 Februarie 2009 19:51
oricate interpretari ati da anumitor fragmente din Coran,un lucru e clar:femeia e inferioara barbatului ,conform religiei musulmane.altfel nu se explica tratamentele inumane la care e supusa femeia,faptul ca ea e mereu in spatele barbatului(si la propriu si la figurat) si desigur,interdictiile care se aplica doar in cazul femeii(ex.lipsa relatiilor sexuale pana la casatorie).Nu contest existenta unor familii musulmane moderne care si au schimbat o parte din obiceiuri cand au luat contact cu occidentul,dar acestea sunt exceptii./faptul ca in sec 21 exista femei batute cu pietre pt ca au fost violate,spune multe
marinaruxandra
Postat pe 6 Februarie 2009 16:25
wolfy
2278 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 17:12 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

De la: salimgandapur, la data 2009-02-05 09:24:42

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:42 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

Salimgandapur - pentru ca asta sa fiu un dialog, ideea e sa vorbim mai multi, nu sa imi citezi mormane de sure.

Deocamdata, accepti premisele mele ca fiind cele corecte?

DUPA CIT AM INTELES"PREMIZELE" TALE SUNT SA DEMOLEZI ISLAMUL, ARUNCAND ACUZATII NEFONDATE PE SURSE ACCEPTE DE ISLAM.
DACA CREZI CA AI ADERAT COMPLET LA MISIUNEA ASTA NU CRED CA AM AVEA CE SA VORBIM. NU SUNT OBISNUIT SA VORBESC DIN BURTA DESPRE LUCRURI FUNDAMENTALE. SURAH DIN QURAN SUNT DOVEZI VII SI NU "MORMANE" SA TE DERANJEZE PE TINE CARE, PASAMITE, AI LUCRURI MAI SERIOASE DE SPUS. ISLAMUL E DE FAPT QURAN DE CARE VOI SUNTETI PREA DEPARTE.

SERIOOOOS? Si nu scrie in Coran ca barbatul isi poate lua patru neveste? Nu scrie in Coran ca femeia neascultatoare trebuie batuta? Unde sunt acuzatiile nefondate?

SPRE DEOSEBIRE DE ALTE RELIGII INCLUSIV CRESTINISMUL, ISLAMUL PT PRIMA DATA ADUCE LEGI PT ORGANIZAREA FAMILIEI PANA ATUNCI PUSA IN PERICOL DE POLIGAMIE NECONSTRANSA DE NUMERE SI REGULI. BARBATII ERAU STAPANI PT CA ERAU FIZIC SUPERIORI, IAR FEMEILE NU CONTAU PANA ATUNCI CA CETATENI DE CARE SA SE OCUPE CINEVA DIN AFARA. ERAU SOCIETATI CA ACEEA A AMAZOANELOR SAU IN ALBION, ANGLIA DE AZI, UNDE FEMEILE ERAU FOLOSITE DE TOTI MEMBRII FAMILIEI IAR COPIII AVEAU PATERNITATEA CELUI CARE O AVEA PRIMUL. IN BABILONIA ASTA GENETICA ISLAMUL A ADUS ORDINE FARA SA INCALCE OBICEIURI TINAND DE NATURA SEXELOR.
NUMARUL DE PATRU EVIDENT E MINIM SI MAI TREBUIE TINUT CONT DE FAPTUL CA INJUNCTIA RESPECTIVA SE TERMINA NU INCURAJATOR PT BARBATUL CARE S AR FI BUCURAT TOTUSI DE PATRU FEMEI CUM AR FI VRUT. I SE PUNE IN VEDERE CA E OBLIGAT PERFECT EGAL FATA DE FIECARE DIN ELE, MORAL, MATERIAL, EMOTINAL.
INCHIEREA VERSETULUI NEECHIVOC PREVEDE CA BARBATII NU VOR PUTEA RESPECTA INTOCMAI LEGEA ACEASTA A EGALITATII SI DE ACEEA MAI BINE SA SE LIMITEZE LA O SINGURA SOTIE.

2-POLIANDRIA DE CARE VORBESTI CA EGALITATE PE CARE SA SI O DOREASCA FEMEILE
MODERNE, TINE DE PROMISCUITATEA REBARBARIZARII SOCIETATILOR "MODERNE" CARE NU VAD DECAT PROGRESS IN ASTFEL DE ATITUDINI SEXUALE SI SOCIALE.
UNDE DUCE ACEST PROGRES DIN PUNCT DEVEDERE AL GENEALOGIEI, SANATATII,FIZICE SI MENTALE GENERALE. IMAGINATI VA ATATIA COPII CARE N AR AVEA OCAZIA SA SI CUNOASCA TATII SI SA SE BUCURE DE OCROTIREA LOR. FAMILIA N AR FI EXISTAT SI FARA EA INTREAGA BAZA SOCIALA S AR FI TRANSFORMAT DIN SOCIATE OMENEASCA INTR O SOCIETATE ANIMALA.

3- QURANUL E FOARTE PARTICULAR DESPRE COMPORTAMENTUL FATA DE FEMEI. IN REPETATE RANDURI SE ATRAGE ATENTIA ASUPRA NATURII LOR SENSIBILE FATA DE CARE ABUZUL SI FORTA NU SI AU LOCUL. VORBA BUNA INTELEGEREA ACORDUL SUNT ADESEA RECOMANDATE.REBROBAREA FEMEILOR INDECENTE OBSCENE CHIAR E CU GRIJA RECOMONDATA INCEPAND CU OBSERVATIE, SEPARARE TEMPORARA SI CA O ULTIMA INCERCARE DE A O ADUCE PE FEMEIA RATACITA LA O INTELEGERE A SITUATIE CREATE E O DELICATA ATINGERE FIZICA CARE S O TREZEASCA LA REALITATE, RUSINAND O.

salimgandapur
Postat pe 6 Februarie 2009 18:06
Hahahah ... deci cand barbatul se culca cu patru femei cu acte in regula e ca asa a zis Dumnezeu .. cand femeia o face e o desfranata moderna. Ma lasi?

Copii se bucura de protectia mamei, pentru ca ea este pusa in centrul familiei. La o adica, de-aia exista teste de paternitate sau calendarul. Nu vad niciun impediment.
Kathara
Postat pe 6 Februarie 2009 18:15
Buna seara...! Citesc acest topic de 3 sapt si acum l-am terminat...ce pot spune?mi-a placut...l-am urmarit si l-am citit ca pe un roman..m-a emotionat,m-a inversunat si cateodata m-a facut sa rad cu lacrimi.(Dor_a a fost fantastica)
In ceea ce priveste subiectul topicului...consider valul islamic un accesoriu inutil de vestimentatie ,dar mai ales de limitare a libertatii femeii islamice.In conceptia mea ”diplomatica”el este captivant numai intr-un film..sau intr-o revista , doarece creeaza mister ..dar de la asta pana la a fi obligat sa-l porti zi de zi indiferent de temperatura...e poveste lunga.
Tot respectul din lume pt Wolfy si Kathara deoarece au facut fata cu brio la atacurile persoanelor pro-conceptiei islamiste si nu si-au pierdut demnitatea care il diferentiaza pe om de alte vietuitoare(plante sau animale) admir capacitatea de argumentare a Katharei si logica lui Wolfy ..iar cu acestea nimeni nu a putut sa le faca fata ,ba mai mult s-au injosit din punct de vedere intelectual in fata tuturor
O chestie pe care nu o inteleg eu....de ce persoanele de sex feminin care sustin cu atata inversunare islamismul au varste fragede(de la 18, 19 pana la 24-25 de ani) si spun toate ca s-au convertit inainte de a-si cunoaste sotul iar cele cu varste mai inaintate (peste 30) desi sunt casatorite cu musulmani ele nu si-au schimbat convingerile si sunt constiente de atrocitatile care se petrec in lumea islamului?(celelalte din cate am vazut neaga totul si gasesc justificari nebuloase sau fabuloase din care reiese clar faptul ca traiesc in lumea lor mistica plina cu oaze si printi arabi...)Nu a fost nici una care sa zica DA DOMNULE.,AM CUNOSCUT UN MUSULMAN SI M-AM CONVERTIT DEOARECE IL IUBESC LA NEBUNIE SI ASA A VRUT EL....sau DA DOMNULE., ..SUNT CASATORITA CU UN MULSULMAN DE PESTE 10 ANI SI SUNT CONVERTITA SI MI SE PARE CA RELIGIA ISLAMICA E CEA MAI POTRIVITA PT MINE..PORT VALUL SI MA SUPUN SOTULUI
Asta ma duce cu gandul la o singura chestie...convertire =”indragosteala”.De ce sunt tot mai multe tinere in ziua de azi ata de naive si prostute....De exemplu...fata care a creeat topicul..Cleopatra...a zis atat de multe minciunici incat s-a dat singura de gol pe parcursul discutiilor ...grav este ca nu si-a dat seama .Dupãa cum bine exemplifica Wolfy sau Kathara(nu mai tin minte) varsta pe are a schimbat-o de cateva ori....fata mea draga nu ai credibilitate deloc..nu toti oamenii sunt asa de naivi si fuduli ca dumneata astfel incat sa te creada ca tu la 21,22,23(wtf?care e varsta ta pana la urma..) esti farmacista ...inca o chestie..tu cu sotiiorul tau...nu v-ati ridicat de la 0..stii ce insemana asta?sa pui tu toti banii si efortul pt ce ai acum ...nu sa iei mai mult de jumatate de la socrii ca atunci E incepand de la 10...asa ca nu te mai lauda atata ca nu ai cu ce...esti un parazit(sczue de jignire..asta chiar o meritai dupa atata lauda nefondata)
Cleopatra zicea ca s-a convertit pe la 16 nu?apoi..ce minte ai tu la 16 ani?iti zic eu-0!ce gandesti la 16 nu vei mai gandi la 30..apoi ca sa iei o decizie atat de radicala si care cere timp si maturitate nu se ia la 16 cand esti rebela in toata forta si gandesti pe arataturi din ce vezi la teveu(in cazul Cleopatrei, ce sa mai zic?parca atunci cand avea ea 16 ani derula Clona pe la Acasa..probabil i s-o fi parut fascinant) ...e normal sa-ti pui intrbari la adolescenta depsre religia ta si tot asa e normal ca la aceatsa varsta orice argumenare pro-crestinism ti se pare nefondata si nu esti multumit absolut deloc(stiu pt ca si eu am trecut prin aceeasi chestie)...NU ESTI ANTRENAT DE VIATA SA VEZI ADEVARATUL INTELES AL LUCRURILOR...
Eu am aceeasi varsta ca aceata fata(Cleopatra)si desi am trecut prin multe in viata (material si spiritual-spre diferenta de ea care a avut o viata roz din ceea ce a zis plus cartile de literatura teologica -la asta am ras cu lacrimi- din acre a invatat o groaza) tot nu ma consider suficient de matura pt multe chestii...ce sa mai zic de o decizie atat de radicala ca schimbarea religiei(nici la 30 nu cred ca as avea maturitatea corespunzatoare)...deci..fata draga, s-ar putea ca in timp sa regreti decizia luata (sa te fereasca Dumnezeu de lucruri neplacute ...dar nu ar fi rau dc ai vedea adevarata fata a vietiii si nu ai mai trai din televizor si internet)
Apropo Cleopatra ..sotul tau stie de postarile pe acest forum?haide fa un efort si pune o poza a ta in fata la calculator (cu pagina topicului deschisa) si langa tine sotul tau.Asa nu ar mai avea nimeni de comentat la adresa dumitale ...ne-am convinge de liberatatea acordata tie ca femeie de religie islamica ..A! SI NU UITA !@ SPUNE-NE VARSTA PE CARE O AI !VARSTA! VARSTA!VARSTA!
UN POOP MARE LA WOLFY SI KATHARA! RESTEKPA FETELE!
coole_tl
Postat pe 6 Februarie 2009 18:42
foarte interesanta postara ta.......nu ma surprinde
se vede ca nu ai citit de la inceput......sau ai citit degeaba....daca admiri asa specimen...
viata lunga papusha
myeyes
Postat pe 6 Februarie 2009 18:49
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 18:42:23Buna seara...! Citesc acest topic de 3 sapt si acum l-am terminat...ce pot spune?mi-a placut...l-am urmarit si l-am citit ca pe un roman..m-a emotionat,m-a inversunat si cateodata m-a facut sa rad cu lacrimi.(Dor_a a fost fantastica)
In ceea ce priveste subiectul topicului...consider valul islamic un accesoriu inutil de vestimentatie ,dar mai ales de limitare a libertatii femeii islamice.In conceptia mea ”diplomatica”el este captivant numai intr-un film..sau intr-o revista , doarece creeaza mister ..dar de la asta pana la a fi obligat sa-l porti zi de zi indiferent de temperatura...e poveste lunga.
Tot respectul din lume pt Wolfy si Kathara deoarece au facut fata cu brio la atacurile persoanelor pro-conceptiei islamiste si nu si-au pierdut demnitatea care il diferentiaza pe om de alte vietuitoare(plante sau animale) admir capacitatea de argumentare a Katharei si logica lui Wolfy ..iar cu acestea nimeni nu a putut sa le faca fata ,ba mai mult s-au injosit din punct de vedere intelectual in fata tuturor
O chestie pe care nu o inteleg eu....de ce persoanele de sex feminin care sustin cu atata inversunare islamismul au varste fragede(de la 18, 19 pana la 24-25 de ani) si spun toate ca s-au convertit inainte de a-si cunoaste sotul iar cele cu varste mai inaintate (peste 30) desi sunt casatorite cu musulmani ele nu si-au schimbat convingerile si sunt constiente de atrocitatile care se petrec in lumea islamului?(celelalte din cate am vazut neaga totul si gasesc justificari nebuloase sau fabuloase din care reiese clar faptul ca traiesc in lumea lor mistica plina cu oaze si printi arabi...)Nu a fost nici una care sa zica DA DOMNULE.,AM CUNOSCUT UN MUSULMAN SI M-AM CONVERTIT DEOARECE IL IUBESC LA NEBUNIE SI ASA A VRUT EL....sau DA DOMNULE., ..SUNT CASATORITA CU UN MULSULMAN DE PESTE 10 ANI SI SUNT CONVERTITA SI MI SE PARE CA RELIGIA ISLAMICA E CEA MAI POTRIVITA PT MINE..PORT VALUL SI MA SUPUN SOTULUI
Asta ma duce cu gandul la o singura chestie...convertire =”indragosteala”.De ce sunt tot mai multe tinere in ziua de azi ata de naive si prostute....De exemplu...fata care a creeat topicul..Cleopatra...a zis atat de multe minciunici incat s-a dat singura de gol pe parcursul discutiilor ...grav este ca nu si-a dat seama .Dupãa cum bine exemplifica Wolfy sau Kathara(nu mai tin minte) varsta pe are a schimbat-o de cateva ori....fata mea draga nu ai credibilitate deloc..nu toti oamenii sunt asa de naivi si fuduli ca dumneata astfel incat sa te creada ca tu la 21,22,23(wtf?care e varsta ta pana la urma..) esti farmacista ...inca o chestie..tu cu sotiiorul tau...nu v-ati ridicat de la 0..stii ce insemana asta?sa pui tu toti banii si efortul pt ce ai acum ...nu sa iei mai mult de jumatate de la socrii ca atunci E incepand de la 10...asa ca nu te mai lauda atata ca nu ai cu ce...esti un parazit(sczue de jignire..asta chiar o meritai dupa atata lauda nefondata)
Cleopatra zicea ca s-a convertit pe la 16 nu?apoi..ce minte ai tu la 16 ani?iti zic eu-0!ce gandesti la 16 nu vei mai gandi la 30..apoi ca sa iei o decizie atat de radicala si care cere timp si maturitate nu se ia la 16 cand esti rebela in toata forta si gandesti pe arataturi din ce vezi la teveu(in cazul Cleopatrei, ce sa mai zic?parca atunci cand avea ea 16 ani derula Clona pe la Acasa..probabil i s-o fi parut fascinant) ...e normal sa-ti pui intrbari la adolescenta depsre religia ta si tot asa e normal ca la aceatsa varsta orice argumenare pro-crestinism ti se pare nefondata si nu esti multumit absolut deloc(stiu pt ca si eu am trecut prin aceeasi chestie)...NU ESTI ANTRENAT DE VIATA SA VEZI ADEVARATUL INTELES AL LUCRURILOR...
Eu am aceeasi varsta ca aceata fata(Cleopatra)si desi am trecut prin multe in viata (material si spiritual-spre diferenta de ea care a avut o viata roz din ceea ce a zis plus cartile de literatura teologica -la asta am ras cu lacrimi- din acre a invatat o groaza) tot nu ma consider suficient de matura pt multe chestii...ce sa mai zic de o decizie atat de radicala ca schimbarea religiei(nici la 30 nu cred ca as avea maturitatea corespunzatoare)...deci..fata draga, s-ar putea ca in timp sa regreti decizia luata (sa te fereasca Dumnezeu de lucruri neplacute ...dar nu ar fi rau dc ai vedea adevarata fata a vietiii si nu ai mai trai din televizor si internet)
Apropo Cleopatra ..sotul tau stie de postarile pe acest forum?haide fa un efort si pune o poza a ta in fata la calculator (cu pagina topicului deschisa) si langa tine sotul tau.Asa nu ar mai avea nimeni de comentat la adresa dumitale ...ne-am convinge de liberatatea acordata tie ca femeie de religie islamica ..A! SI NU UITA !@ SPUNE-NE VARSTA PE CARE O AI !VARSTA! VARSTA!VARSTA!
UN POOP MARE LA WOLFY SI KATHARA! RESTEKPA FETELE!

Kathara
Postat pe 6 Februarie 2009 18:54
da...am citit de la inceput...ali_alina...no comment...stiu aberatiile debitate de tine...nu ma surprinde.. ..si admir deoarece se vede de la o posta interesul pe care l-a acordat in vederea cultivarii inteligentei...are cu ce ataca ..spre diferenta de alte persoane care jignesc cand se simt incoltite...ba-bay pepushe!
coole_tl
Postat pe 6 Februarie 2009 18:55
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 18:55:16da...am citit de la inceput...ali_alina...no comment...stiu aberatiile debitate de tine...nu ma surprinde.. ..si admir deoarece se vede de la o posta interesul pe care l-a acordat in vederea cultivarii inteligentei...are cu ce ataca ..spre diferenta de alte persoane care jignesc cand se simt incoltite...ba-bay pepushe!

se vede ca nu ai citit .......ai fi vazut cine jigneste cand se simte incoltit.........si daca ''viata adevarata '' tie ti se pare aberatie ......join the club .......si tu ai pasiune ascunsa islamismul ?? si tu esti una dintre obsedatele alea.probabil .........tare sunt curioasa care mai e si povestea ta.....pe mine ma distreaza ca toate ati avut contact cu ''aceasta lume'' sau inca mai aveti si veniti si faceti crize de isterie pe acest topic.....
myeyes
Postat pe 6 Februarie 2009 19:09
O, da, isterie e cuvantul potrivit. Orice om de bun simt intelege ca islamul este o religie care este impotriva valorilor umane. Nu trebuie sa fii "traumatizata" de intalnirea cu musulmani ca sa intelegi asta - desi, dupa ce cunosti niste specimene, ti-e mult mai usor sa vezi rezultatele practice ale Islamului.
Kathara
Postat pe 6 Februarie 2009 19:15
mai scriu odata ali_alina..citesc acest topic..de la inceput..de cand facea Cleopatra gargara pe primele pagini pana acum....hai sa-ti spun ceva..eu nu am nimic personal cu tine...iti spun parerea mea obiectiva....fetele dadeau citate di coran si le analizau...nu s-au luat de nimeni ..mai ales sa jigneasca persoane...in momentul in care le-au fost adresate cuvinte vulgare cred eu au raspuns pe masura..fiecare persoana este pe acest topic sa-si dea cu parerea..ceaa ce faceau si ele ..numai ca s-a cam ajuns de la obiectiv la subiectiv in momentul in care au inceput sa se dezlantuiasca vulgaritatile.... de exemplu...nu cred ca avea vreun rost omul ala care s-a pus sa injure prosteste pe aici..doar pt ca nu-i conveneau niste analize textuale...
Nu am zis ca viata adevarata e vreo aberatie..dimpotriva..mi se pare aberatie sa vezi totul roz in viata ...asa cum fac fetele convertite pe aici la o religie despre care nu au habar ,numai de dragul sotului a iubirii si asa mai departe ..
Povestea mea? ..nu am nici o poveste..nu am avut in viaata mea legaturi amoroase cu vreo persoana de religie islamica...si nu cred ca am facut vreo criza de isterie pe aici...asta e culmea ...tu chiar tre sa iei la misto pe toata lumea...?probabil de-asta te-ai simtit jicnita de anumite persoane...CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU FACE
coole_tl
Postat pe 6 Februarie 2009 19:35
inca o chestie.....ce sa inteleg eu?ca daca nu esti de acord cu valorile islamice esti o persoana isterica...? wtf?
coole_tl
Postat pe 6 Februarie 2009 19:41
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 19:35:20mai scriu odata ali_alina..citesc acest topic..de la inceput..de cand facea Cleopatra gargara pe primele pagini pana acum....hai sa-ti spun ceva..eu nu am nimic personal cu tine...iti spun parerea mea obiectiva....fetele dadeau citate di coran si le analizau...nu s-au luat de nimeni ..mai ales sa jigneasca persoane...in momentul in care le-au fost adresate cuvinte vulgare cred eu au raspuns pe masura..fiecare persoana este pe acest topic sa-si dea cu parerea..ceaa ce faceau si ele ..numai ca s-a cam ajuns de la obiectiv la subiectiv in momentul in care au inceput sa se dezlantuiasca vulgaritatile.... de exemplu...nu cred ca avea vreun rost omul ala care s-a pus sa injure prosteste pe aici..doar pt ca nu-i conveneau niste analize textuale...
Nu am zis ca viata adevarata e vreo aberatie..dimpotriva..mi se pare aberatie sa vezi totul roz in viata ...asa cum fac fetele convertite pe aici la o religie despre care nu au habar ,numai de dragul sotului a iubirii si asa mai departe ..
Povestea mea? ..nu am nici o poveste..nu am avut in viaata mea legaturi amoroase cu vreo persoana de religie islamica...si nu cred ca am facut vreo criza de isterie pe aici...asta e culmea ...tu chiar tre sa iei la misto pe toata lumea...?probabil de-asta te-ai simtit jicnita de anumite persoane...CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU FACE

anumite persoane m au jignit pe mine si familia mea in necunostintza de cauza.........si daca ai observat cand s au postat versete din Quran si s a discutat pe tema convertirii nu m am bagat pt ca nu eram in masura.....am comentat la alte ''aprecieri'' si ''apelative''
myeyes
Postat pe 6 Februarie 2009 19:43
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 19:41:42inca o chestie.....ce sa inteleg eu?ca daca nu esti de acord cu valorile islamice esti o persoana isterica...? wtf?

si daca esti de acord cu valorile islamice esti prost, incult , prostitoata, hamesita si stai pe drumuri??
myeyes
Postat pe 6 Februarie 2009 19:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intra si ai sa vezi 3 De la: Barbie30 11 Iulie 2010 16:49
Fazan 2 De la: yumalai 11 Aprilie 2010 09:33
cele mai cool cizme 11 De la: kudika080872 12 Noiembrie 2009 13:25
O carte care te pune pe gânduri 4 De la: yumalai 23 August 2009 13:12
Concurs Design 1 De la: kudika_8783 30 Mai 2012 14:41