Mai multe
De la: cleopatra86, la data 2009-01-29 19:16:49DE LA KATHARA:"Auzi, sawsan sau cum ti-o zice.... tac'tu de ce a venit in Romania? Ca era numai lapta si miere in tara aia a lui? Daca noi suntem asa nenorocite, ia du-te, fetito, cu el inapoi prin Iraq sau de unde-o fi. Hai, mars, ca daca te-as sti in suturi te-as scoate. Ingrata dracului! In loc sa ne pupi talpile ca te-am primit, faci si fite. Mars de aici! " ADEVARATA APARATOARE A NEAMULUI Mama, a trecut la artilerie grea, a inceput cu nenonorocito, ba pardon, @nenorocit-o@. Mai cleopatra, nici acum nu ai invatat sa scrii? Hai, mai spune-ne cat de inculte suntem noi. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:18 |
||
|---|---|---|
De la: cleopatra86, la data 2009-01-30 14:04:04De la: Kathara, la data 2009-01-30 13:30:38Dar ce-ai draga cu oamenii de la tara? Moromete e cel mai destept perosonaj din literatura romana. Vezi, alta dovada ca esti o parvenita.TOCMAI TU KATHARO....VORBESTI DE OAMENII DE LA TARA...???HEHE Gentelmanul(grafia e intentionata) pe nume Khaled a zis ca moldovenii sunt inferiori, nu Khatara. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:25 |
||
|
heloo fetele!!! stiu ca nu e topic de baut cafele,da imi bagai si eu nasul sa intreb daca doritzi una....ca vad fetze dragi pe acilea si ma gandesc ca o sa se bucure cand o sa ma vada....si nu cu mana goala.... va pup pe toate si ce sa zic???peace.....
|
||
|
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 14:59 |
||
peace
|
||
|
myeyes Postat pe 1 Februarie 2009 15:46 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-01 15:46:01peace
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 15:47 |
||
|
Sawsan, cred ca tu si alte surorile mele musulmane aveti destul de strabatut ca sa duceti lupta voastra pt Islam pana la sfarsit. Nu trebuie sa va enervati de ceace vi se spune si repetat apare pe forum. Trebuie sa fiti bine pregatiti pt raspunsuri pe care credeti ca puteti sa le dati impartial. Musulmani spre durerea lor de acum sint invadati de o serie de incriminari la adresa religiei si felului lor de viata din partea multora adepti ai teoriilor vestice despre superioritatea rasei albe si contributiile ei la progresul uman. Musulmanii din pacate din motive religioase morale si de comportament nu se pot folosi de metodele adversarilor lor ca:minciuna, CITAREA AFARA DIN CONTEXT a literaturii religioase, calomnierea intregii comunitati pt gresilile unor indivizi needucati de tipul carora exista din pacate prea multi in orice comunitate religioasa. Atitudinea fata de femei lasa de dorit oriunde in zilele noastre. Daca e inapoiat sa ti pese ca sot de onoarea si buna starea sotiei, nici modernii de azi care fara sa se insoare cu mai multe femei isi inseala partenerele pe rupte pina cind victimele afla si automat devin demnele "single moms" atit de admirate de partizanii libertatii femeii sint "OPEN' numai in ce priveste admiratia si nu i intereseaza procesele sociale in care sint incurcate aceste "LIBERE FEMEI" Bancruptia morala rezultat al libertatii gresit intelese nu poate fi trasata ca un rezultat al indoctrinarii vreunei religii. Aparenta severitate a prescriptiilor moralei musulmane inseamna nepermisiune a indulgentei de sine si complacentei, defecte pe care lumea de azi le celebreaza drept libertate in detrimentul tuturor. Stilul de discutie practicat aici e mult substandard in orice domeniu de referinta: religie, morala, sociologie, istorie, politica. Intelectualul pe care fiecare din voi ar vrea sa l emuleze trebuie sa stie multe, sa fie de buna credinta, impartial si politicos. Voi faceti greseli grosolane din ignoranta si o gresita intelegere a patriotismului si a atitudinii fata de altii intr o lume "moderna" globalizata. DACA EXISTA CINEVA SINCER INTERESAT SA AFLE SI PAREREA "open' A PARTII CRITICATE PUTETI SA VA ADRESATI AICI UNDE CU TOTII SINTEM SA LAMURIM FARA IMPRESIA DE PROZELITISM |
||
|
salimgandapur Postat pe 2 Februarie 2009 17:36 |
||
|
Foarte bine. Recunosti atunci ca femeia are un statut de inferioritate fata de barbat potrivit Islamului? |
||
|
Kathara Postat pe 2 Februarie 2009 18:08 |
||
|
Kathara, De unde ai tras concluzia ca in Islam femeia are un status inferior in fata de barbat. Nici n am pomemenit despre asa ceva. Daca cumva ai si par sa ai nevoie de niste lamuriri in privinta asta, eu sint dispus sa discut fara sa te jignesc sau sa ti spun vorbe urate. Poti sa ma intrebi orice vrei. |
||
|
salimgandapur Postat pe 3 Februarie 2009 07:08 |
||
De la: salimgandapur, la data 2009-02-03 07:08:06Kathara, De unde ai tras concluzia ca in Islam femeia are un status inferior fata de barbat. Nici n am pomemenit despre asa ceva. Daca cumva ai si par sa ai nevoie de niste lamuriri in privinta asta, eu sint dispus sa discut fara sa te jignesc sau sa ti spun vorbe urate. |
||
|
salimgandapur Postat pe 3 Februarie 2009 08:45 |
||
|
Kathara, De unde ai tras concluzia ca in Islam femeia are un status inferior fata de barbat. Nici n am pomemenit despre asa ceva. Daca cumva ai si parI sa ai nevoie de niste lamuriri in privinta asta, eu sint dispus sa discut fara sa te jignesc sau sa ti spun vorbe urate. Poti sa ma intrebi orice vrei. |
||
|
salimgandapur Postat pe 3 Februarie 2009 10:08 |
||
| Bun. Hai sa stabilim ce inseamna egalitate inainte, ok? A fi egal inseamna a avea aceleasi drepturi si a te bucura de aceleasi privilegii. Daca A este egal cu B asta trebuie sa se intampla in mod absolut, nu A=B cu exceptia cazului in care A>B. De acord? | ||
|
Kathara Postat pe 3 Februarie 2009 11:14 |
||
nu, daca A este egal cu B => B=A
|
||
|
myeyes Postat pe 3 Februarie 2009 13:01 |
||
De la: salimgandapur, la data 2009-02-02 17:36:47Sawsan, cred ca tu si alte surorile mele musulmane aveti destul de strabatut ca sa duceti lupta voastra pt Islam pana la sfarsit. Uff, mi s-a rupt inima: si zi asa, ei nu se folosesc de "citarea afara din context", a? Principiali rrrau, islamistii astia, dom'le! Dar... Nu-i bai, ca-si scot parleala cu alte metode de "convingere": vad ca se descurca destul de bine punand bombe, fratii astia ai tai... |
||
|
Dor_a Postat pe 3 Februarie 2009 14:15 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-03 13:01:09nu, daca A este egal cu B => B=A Vezi ca iarasi n-ai inteles ce-a spus fata(kathara), dar asta nu e o noutate. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 3 Februarie 2009 15:54 |
||
De la: salimgandapur, la data 2009-02-02 17:36:47Sawsan, cred ca tu si alte surorile mele musulmane aveti destul de strabatut ca sa duceti lupta voastra pt Islam pana la sfarsit. Da...musulmanii nu se pot folosi de minciuna. Dumnezeule, cate minciuni am auzit la ei!!! Am auzit de exemplu ca musulmanii isi respecta nevestele, insa niciunul nu a spus ca au si dreptul sa le loveasca atunci cand ele nu sunt ascultatoare. Asta se numeste respect, nu-i asa? Cat despre femeile vestice vs cele estice(mai la est de noi), diferenta ai spus-o chair tu: daca sunt inselate, vesticele isi parasesc partenerii fiindca se considera jignite;daca sunt inselate, esticele( in speta musulmanele), stau langa sot in continuare. Ba unde mai pui ca sunt inselate si legal: de, daca Allah a zis ca barbatul are dreptul la patru femei, ce sa-i faci??? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 3 Februarie 2009 16:18 |
||
De la: wolfy, la data 2009-02-03 15:54:46De la: Ali_Alina, la data 2009-02-03 13:01:09nu, daca A este egal cu B => B=A e na eu am scris ceva corect dpdv matematic....putin imi pasa de ce zice fata
|
||
|
myeyes Postat pe 3 Februarie 2009 16:28 |
||
| Raspunsul foarte detaliat pt tine Kathara si wolfy nu s a adaugat si urmeaza ca maine sa reluam aceleasi subiecte: Egalitatea, polygamia, casatoria, pedepsele. N am parasit ringul. | ||
|
salimgandapur Postat pe 3 Februarie 2009 18:58 |
||
| gand5rea musu | ||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 22:23 |
||
|
gand5rea musulmanilor- Ceea ce vedem in jurul nostru In vest: Femeia este expusa,pentru sexualitate,chiar putem sa glumim..dar de fapt nu este o gluma.. Prostituatele din Vest nu mai stiu cu ce sa se imbrace....pentru ca orice ar imbraca prostituatele ,dupa un timp femeile incep sa poarte acea moda...asa ca prostituatele nu mai stiu cum sa se faca diferite de femeile normale din societate.Era un timp In care puteai sa spui..oh...asta e prostituata..dar acum nu mai faci aceasta diferenta toate femeile arata la fel. Din pacate asta este adevarul..si ei vor sa arate ca femeile si barbati sunt egali.Pe cand toate stiintele arata ceea ce Islamul sustine..ca ei sunt diferiti,si se spune ca motivul pentru care baietii se joaca cu pistoale si sunt imbracati in albastru si nu roz....este pentru ca parintii i-au indoctrinat cu asta...si fetele se joaca cu papusi si poarta roz..tot din aceeqsi cauza. |
||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 22:27 |
||
|
Poligamia- Poate ar suna ciudat pentru unii,dar poligania nu este pentru barbati ,oricine este in aceasta situatie stie mai bine ca poligamia nu este pentru barbati,am fost implicat in asta si credeti-ma ca este foarte greu(spune shikul)stiti fiecare barbat sta si viseaza..OHH 4 SOTII...minunat..da este un vis..de fapt poligamia este t in beneficul femeilor dar foarte putine dintre femei realizeaza acest lucru si este trist,pentru femeile divortate sau vaduve,sau cele singure care vor pe cineva care sa le respecte si sa aiba o protectie pot alege aceasta cale.Este permis pentru in barbat sa se casatoreasca cu 4 virgine..da! Dar daca ne uitam la sotiile profetului aflam ca doar Aisha si Zainab au fost virgine si aceste casatori au fost comandate de Allah Taala. Si daca femeia iubeste ceea ce este bine pentru ea ,sa fie bine si pentru sora ei, atunci ea realizeaza ca are niste castiguri daca sotul ei are inca o nevasta sau doua sau trei.Poate este mai greu pentru prima sotie ..dar nu avem voie sa fim egoisti..de cand in religie ne gandim la noi insine si la cel care are nevoie Nu! Deci poligamia este benefica si pentru femei si pentru barbati in aceasi masura.Cum am spus ca barbatul are aceasta slabiciune ..in asi controla dorintele sexuale si Allah a dat aceatsa oportunitate barbatului pentru a isi satisface aceasta pofta intr-un mod halal(permis) fara a avea girlfrend(prietene) sau sa viizteze prostituate.Si gasesti ca oameni vorbesc in Vest..si care sustin ideea de o femeie-un barbat..ii gasesti ca au amante,Uite Bil Clinton..mai nou presedintele Frantei Miteron la inmormantarea lui a aparut o femeie misterioasa cu 3 copii care pretindea ca ar fi avut relatii cu el timp de 20 de ani.2o de ani acest om a avut aceatsa relatie...si gasim ca barbati din VEST spun.Da ,noi avem doar o nevasta dar vizitam si prostitoate..Islamul este singura cale care ii da omului drepturile lui in acord cu natura lui. Hijabul Hijabul este unul dintre lucrurile frumoase a islamului si nu este un lucru care sa oprime femeia. Allah a spus in Sfantul Quran ca femeile sa se acopere si a dat doua motive: 1.Ca ele sa fie respectate 2.Sa nu fie molestate Pentrru ca felul in care te imbraci pe strada reflecta ceea ce esti...Stiti ca in multe tari femeile care merg la tribunale ca au fost violate,ele se imbraca foarte provocator..si daca un barbat vede o femeie care este imbracata provocator si are maniere provocatoare..ceva se intampla in el... Este ca si albina si un ghiveci frumos de flori..albina zboara si la un moment dat simte mirosul florilor...si albina merge si isi ia nectarul din flori NU?asa e Acelasi lucru si cu barbatii...daca femeia merge pe strada cu parul in vant,parfumata..machiata barbatul ca si o albina incepe sa bazaie :P))) Dar problema e ,ca sunt mai multe probleme..acea fata este poate sotia cuiva sau sora cuiva sau fata cuiva...sau mama cuiva..si coincecintele sunt multe.Islamul rezolva aceste probleme acoperind frumusetea femeii..aceasta frumusete este doar pentru sotul ei...daca ea se acopera ea nu arata ca o femeie care are un mesaj de genu..i m free tonight Hijabul forteaza pe barbat sa acorde respect femeii |
||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 22:29 |
||
|
barbatii exagereaza,si femeile sunt subjugate,din pacate,acesta este adevarul. la crestini,femeia poate divorta usor daca nu-i convine "tratamentul" si la fel de usor se poate reintegra in sociatate,ba societatea sprijina mamele si copii in cazul divortului,pe cand in tari islamice,o femeie daca divorteaza nici macar familia ei nu o reprimeste si nu-i acorda sprijin,ce sa mai spun de societate?Apoi,nimeni nu o mai cere in casatorie acolo,decat poate in cel mai bun caz sa fie a doua,a treia roata la caruta.E cam subjugata,nu? vai mama lor de femei acolo! |
||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 22:34 |
||
|
"Utilizarea kohl-ului este recomandata in Islam, dar IN NICI UN CAZ in sensul ca femeia are voie sa iasa astfel pe strada, aratindu-si frumustea, indiferent daca este vorba despre kohl sau despre altceva. Daca se infrumuseateaza astfel, numai sotul si barbatii care ii sint ma7ram o pot vedea asa. Pentru ca Allah Subhanu Wa Ta’ala ne spune in Qu’ran Kareem (traducerea sensurilor): “…Si sa nu-si arate frumusetea lor decit inaintea sotilor…” (Qu’ran, traducerea sensurilor, fragment din Soorah al-Noor, aya 31 - 24:31). In concluzie: nu este permis ca o femeie sa poarte kohl in fata barbatilor care nu ii sunt ma7ram, pentru ca a purta kohl se incadreaza la capitolul infrumusetare.Femeile trebuie sa fie vigilente.Sa aiba grija ce prietene au.Unde merg?Cat merg?Indiferent daca sunt casatorite sau nu..ele trebuie constant sa verifice cine sunt cele cu care au facut prietenie.O femeie trebuie sa stea departe de a fi aratata cu degetul sau sa dea motive de suspiciune sotiilor,familiei,oamenilor din jur.Si sa nu uitam ca Allah ne testeaza asa cum si Aisha(Allah sa fie multumit de ea) sotia profetului sallallahu alahi wa sallam a fost testata.Trebuie sa stam cat mai departe de cursele lui sheitan si a ajutoarelor lui.. Trebuie sa va stiti obligatiunile voastre si a barbatilor vostri,Alah subhana w Taala a spus femeilor sa ramana in casele lor(protectia lor sunt casele lor).Asa cum rugaciunea femeii este mai buna in casa ei decat in Mosqee. In acelasi timp trebuie sa mentionam ca daca ele doresc sa mearga la mosqee barbati nu au voie sa le impiedice,atata timp cat ele nu sunt o ispita asta insemnand ca ele sa aiba adevaratul hijab(vesmant islamic) |
||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 23:37 |
||
|
"Si fiti insha Allah diferite de acele femei care vorbesc cu un barbat in modul acela dragut, seducator ,pentru ca daca o faci asa ,barbatul acela poate simti o atractie, asa cum Allah subhana w Taala a spus in Sfantul Quran in surat Ahzab 33:32 Pentru arabi era ceva normal sa vorbeasca cu femeile,nu era mare lucru ,dar cand versetul valului a fost revelat ei au renuntat la acest obicei,s-au oprit.Deci dragi surioare este de datoria voastra daca vreti paradisul sa nu va amestecati cu barbati atat cat puteti. Amestecarea cu barabti care nu sunt mahram pentru voi.Iar in cazul in care trebuie neaparat sa vorbiti cu un barbat sa nu fiti melodioase in vocea voastra.Mai degraba vorbiti la subiect si direct.Aminititi-va ca sunteti(fitna) ispita pentru barbati..chiar daca este vorba de imamul mosqeei................ unele surori cand il suna pe imam vorbesc in “soft way” vorbesc pe un ton melodios... cu el ..credeti ca imamul e vreun inger?Este barbat ,si tu esti ispita ptr el.Daca il suni si ai vreo intrebare, aduti aminte sa nu fi draguta cu el.Politetea nu sta in asta. profetul Muhammad sallallahu alhei wa sallam a spus: ma taraktu badi fitna a darra alal rigiali minal nisa.Fitna femeilor.. Profetul Muhammad sallalllahu alahi wa sallam a spus NU am lasat in urma mea o fitna(ispita) mai mare de cum sunt femeile pentru barbati. Asa ca daca va aflati in supermarket sau la doctor vorbiti direct si la subiect..Vom gasi ca unele surori stau si rad chiar si cu nemusulmanii.Si stati departe de conversatile pe internet cu barbatii.Cate femei au fost victimele intenetului.Al chatului cu barbatii...incep cu cateva intrebari apoi isi dau datele,numerele de telefon,etc ...Allah sa ne fereasca. Un alt sfat pentru surioarele care isi doresc Paradisul de la Domnul lor...Purtati imbracamintea islamica corecta pentru ca hijabul vostru este protectia voastra ,este un semn de modestie pentru ca intr-adevar femeia care se imbraca cu vesmantul corect islamic este in siguranta de privirile celor care au in inimi boala Allah Subahna w Taala a spus in sura Ahzab verset 59....... Deci daca acea femeie sa imbraca asa cum trebuie ea este protejata ,,cei care o vad nu simt nici o atractie pentru ea. Cateodata intamini greuitati..de exemplu cu Niqabul sau hijabul..iti este cald,..dar trebuie sa iti amintesti de focul Iadului..sau vedeti acele surori in blugi stramti pe corp..poate aveti surori..sau mame care va spun....De ce sa iti iei abaia ai corp frumos ....Nu le dati ascultare!!Fa ceea ce ai de facut ptr ca in ziua judecatii ele nu te pot ajuta cu nimic,Da, poate sa fie greu..lumea sa se uite ciudat la tine..unele surori din pacate au niste soti care ei le spun...Nu vreau sa porti hijab!!Audhu billah,Nu le dati ascultare si fiti cu rabdare,si nu ascultati pe cei care va poruncesc sa nu-L asculta pe Allah. Profetul Muhamamd sallallahu alahi wa sallam a blestemat pe barbati care imita femei si invers. Ibn Omar radia Allahu anhu a spus ca profetul Muhammad sallalllahu alahi wa sallam a zis: Oricine imita un neam este dintre ei.(sahih abu dawood clasificat de sheik Al-Albenee) Pentru cea care imita barbatii ,ea va avea dorinta de a detine puterea iar barbatii care imita femeile vor slabiciune(sensibilitate)protectie. Trebuie sa ne protejam de Focul Iadului pentru ca profetul Muhamamd sallallahu alahi wa sallam a spus: O voi femeilor,faceti acte de caritate pentru ca intr-adevar v-am vazut pe voi ca majoritare in iad. Profetul Muhamamd sallallahu alahi wa sallam a mai spus de femeile care vor fi in iad..cele care sunt imbracate dar de fapt dezbracate,si felul in care ele merg este ondulat,parul lor este ca si parul unor camile profetul sallallahu alahi wa sallam a spus ca aceste femei nu vor intra in Paradis si nici nu vor simti mirosul lui. Sheik Al-Islam explica in lucrarea sa ,acest hadith spunand:Ele au haine dar totusi sunt dezbracate el spune: Da! Ele au haine dar nu se acopera cum ar trebuii,ea este imbracata dar in realitate este dezbracata,poate ea are haine dar sunt prea stramte sau transparente..de ex ea are o abaie din Arabia Saudita dar e prea stramta pe mijloc ..si in felul acesta ii se vad formele corpului Imam Qurtubi explica: unele femei da!Au haine dar sunt dezbracate(goale ) cand e vorba de frica de Allah.Din pacate vedem printre surorile care se acopera cum trebuie ca in ciuda acestui fapt este goale pe dinauntru.Da!Ea poarta niqab,manusi abaia..dar e goala pe dinauntru.Tu o veiz pe starda si spui..aceasta este o dreptcredincioasa pana cand cineva spune ceva si ea incepe sa blesteme in stanga si in dreapta. Chiar un frate mi-a povestit ca era in Philadelphia intr-un autobuz si ,era asezat langa un nemusulman acesta l-a intrebat daca e muslim si l-a rugat sa-i spuna cateva lucruri despre islam si fratele ii explica despre frumusetea islamului si despre generozitatea si rabdarea etc pe care trebuie sa o aiba un msulman,iar autobuzul s-a oprit si 2 surori ma sha Allah imbracate perfect islamic..niqab manusi etc, dau sa urce si nu au avut bani destui..iar soferul nu le-a acceptat...in acel moment nemusulmanul le-a vazut si i-a spus fratelui nostru..Ah uite si ele sunt musulmane nu?de ce sunt imbracate asa?Iar fartele i-a spus :Ptr ca au ajuns la un nivel inalt de credinta si la un nivel inalt de frica ptr Allah..apoi una dintre surori a inceput sa-l blesteme pe sofer si sa-l faca in toate felurile...cu un vocabular ca nici nu iti imaginai ca se poate asa ..fratele nostru mi-a spus..mi-ar fi placut sa ma topesc sa sar din autobus din cauza rusinii. Si asta e adevarul se poate ca ele sa fie goale pe dinauntru...vedem la mosqee surori ma sha ALALH IMBRACATE islamic si cand te apropii ele vorbestc despre filme sau muzica,da ,!!!si nu sunt in blugi stramti,si nici un tricou cu Madonna este intr-adevar in negru..niqab.himar,manusi...refuza sa dea mana cu barbatii,daca vede un frate musulman se muta pe strada acelalta dar felul in care vorbeste si gandeste este murdar.Audu bilah imam Nawawi a spus despre acest hadit ca este o minune de la Alah .Vedem in stanga si dreapta ca aceste cuvinte se adeveresc. Profetul Muhammad sallallahu alahi wa sallam a spus : Intra-devar toata comunitatea mea va intra in Rai doar cei care refuza NU.Iar companioni au intrebat..cine ar fi cei care ar refuza?Iar mesagerul a raspuns: Sunt cei care nu ma urmeaza(nu imi dau ascultare SUNNEI mele)ei cu siguranta m-au refuzat. Si un ultim sfat Surioarelor,tinti-va limbile ,opriti-va limbile ,stati departe de barfa. Allah sa va protejeze limbile voastre, hujurat aya 12 Si profetul Muhammad sallallahu alahi wa sallam ne-a ordonat si nu numai femeilor tuturor sa ne oprim limbile in a barfi..el sallallahu alhi wa sallam a spus: FERITI-VA DE ASTEA..PROTEJATI-LE.Si el a aratat spre limba. Unele femei cred ca este ceva nesemnificant dar cand veti sta in fata lui Allah Suabhan w Taala va fi altfel. Profetul Muhammad sallallahu alahi wa sallam a spus: 2 mari chinuri au niste oameni in mormant.Este vorba despre cei care nu s-au curatat dupa urinat(de murdarii) iar ceilalti sunt cei care au dus vorbes printre oameni.(sahih Bukhary) Deci pedeapsa este severa in fata lui Allah Taala ..asa ca in special surioarele,stati departe de consecintele negative ale limbii. " |
||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 23:41 |
||
EXTRAORDINAR!!!TOT NU ATI TERMINAT CU SUBIECTUL ACESTA?!!!TRECETI FRATILOR SI LA ALTE SUBIECTE DEJA NE-AM PLICTISIT!!!!
|
||
|
shakirra_shakirra Postat pe 3 Februarie 2009 23:43 |
||
|
Sheikul mentioneaza intr-o conferinta despre femeile care se masculinizeaza si barbatii care se feminizeaza si asta este o fitna majora asa cum profetul Muhammad sallallahu alhei wa sallam a spus: ma taraktu badi fitna a darra alal rigiali minal nisa.Fitna femeilor..Allah Subhana w Taala a enumerat lucrurile care sunt frumoase in ochi oamenilor(a barbatilor) iar primele pe care le-a mentionat au fost: femeile,apoi copii, averea,aurul argintul argicultura etc Profetul Muhammd sallallahu alehi wa sallam a spus ca intr-adevar acesta pofta de viata este dulce si Allah va facut stapanitori pe acest pamant ,uni peste altii si El va vedea ceea ce vom face noi.Asa ca feriti-va de placerile vietii si de femei ca intr-adevar prima fitna din Bani israil au fost femeile. Si sheikul a mentionat din actiunile care creeaza aceasta fitna este infrumusetarea si aratarea podoabelor,de asemenea purtatul de parfum de catre femeie toate acestea fiind HARAM HARAM HARAM. Asa cum Allah Subhana w Taala a spus in Sfantul Quran: surat an nur..Si ramaneti in casele voastre….(Traducerea sensurilor) Sotiile profetului Muhammad sallallahu alehi wa sallam si a companionilor Allah sa fie multumit de ei trebuie sa fie un exemplu pentru femeile din aceasta comunitate Femeile din pacate nu se imbraca cu vesmantul corect Islamic,cu jilbabul care le-a fost comandat de Allah Subhana w Taala care ar trebui sa acopere toata awra ei,sa o acopere din cap pana-n picioare si sa nu-si arate nici picioarele macar caci intradevar picioarele fac parte din awra,picioarele femeilor nu trebuie expuse din contra trebuiesc acoperite..inafara de palme si fata,si fara indoiala femeile evlavioase ,dretcredincioase si femeile care se tem de Allah Subhana w Taala sunt acelea care isi acopera si fetele..(atata timp cat acest lucru nu-I aduce greutati in tara in care traieste)deoarece haditul Aishei Allah sa fie multumit de ea asta spune.Femeile de atunci cand treceau barbati pe langa ele isi acopereau fetele cu o bucata din haine,isi acopereau fetele in prezenta barbatilor cu alte cuvinte ..face parte dintre femeile cu teama cea care isi acopera si fata ei. Astazi vedem ca femeile noastre poarta tocuri inalte care le onduieste mersul si fac zgomot in urma lor.Asa cum faceau femeile cele rele care purtau bratari la picioare si faceau zgomot cu ele in timp ce paseau.Fara indoiala sunt o atractie pentru barbati,aceste femei care poarta tocuri inalte,le afecteaza mersul..le schimba mersul si produc un sunet care atrage atentia Si sa va reamintesc haditul profetului Muhammad sallallahu alehi wa sallam .Ibn Masoud a relatat ca profetul sallallahu alehi wa sallam a spus: Sunt doua tipuri a oamenilor din Iad pe care inca nu i-am vazut noi…uni oameni care au niste bice si lovesc oamenii,si a doua categorie sunt femeile imbricate dar totusi dezbracate….(hainele ii descriu formele..etc) Sheik Islam ibn Taymiah rahimahullah a spus: protectia femei este cu hainele ei si cu casa ei,adica sa poarte vesmantul Islamic..care o protejeaza de cei care au boala in inimi..si casa ei unde are siguranta. Allah spune in surat an nur cine sunt cei care sunt mahram ptr femeie. Si chiar si fata de femeile musulmane..adica intre femei…musulmana trebuie sa si acopere portiunea de la ombilic la genunchi..atentie la pantalonii stramti pe corp Profetul Muhammad sallallahu alehi wa sallam a spus : O femeie daca iasa din casa ei parfumata si oameni miros acel parfum..ea e ca si cum ar fi comis adulterWa alehamhulilahi rabial alamin salafiaudio |
||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 23:48 |
||
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-03 23:43:12EXTRAORDINAR!!!TOT NU ATI TERMINAT CU SUBIECTUL ACESTA?!!!TRECETI FRATILOR SI LA ALTE SUBIECTE DEJA NE-AM PLICTISIT!!!! Ba eu nu m-am plictisit deloc!
|
||
|
Kathara Postat pe 3 Februarie 2009 23:49 |
||
|
"Risipirea timpului liber este un rau care ne atinge pe multi dintre noi. Aceasta viata lumeasca este intesata de oportunitati prin care ne pierdem timpul; sint suficiente citeva soapte de-ale lui Shaytan – si chiar inainte sa ne dam seama am facut un lucru rau, desi *!*!*!*!isem cu o intentie buna. Cu totii sintem predispusi la irosirea timpului sau la ignorarea oportunitatilor de a-l folosi asa cum ar trebui. De exemplu - aminarea lucrurilor ‘pentru mai tirziu’. Este foarte usor sa aspiram catre a face un lucru bun, condusi de bune intentii, si la fel de usor cadem prada unor capcane si nu mai depunem eforturi sincere pentru a intreprinde acel lucru. Se poate face o analogie intre a face fapte bune si cainta. Cainta este sincera daca doar ne gindim la ea, ne exprimam dorinta de a ne cai si apoi spunem: “Eh, poate o sa ma caiesc luna care vine?”. Nu, in nici un caz. In mod asemanator, daca intentionam sa invatam ceva din Qur’an, sau sa ne sporim cunostintele despre Islam, insa privim acest lucru ca fiind ceva dificil, cadem in Tasweef. Pentru a reusi ceva trebuie in primul rind sa ne indreptam si sa ne clarificam intentia, apoi sa ne asiguram ca lucrul la care aspiram este in conformitate cu Qur’an-ul si Sunnah, iar in cele din urma trebuie sa pasim cu fermitate inainte si sa incepem sa intreprindem acel lucru bun. Trebuie sa fim serioase atunci cind ne luam un angajament. Escapadele la cumparaturi V-ati fi gindit vreodata ca daca mergeti la cumparaturi pur si simplu pentru a casca ochii prin vitrine si a vedea ce a mai aparut nu este un lucru bun? Daca femeia merge in mod constant pentru a cumpara ceea ce ii trebuie pentru casa, cu un scop precis, nu este nimic in neregula cu acest lucru. Insa sint si femei care ies pur si simplu, fara intentia de a cumpara ceva. Vor doar sa se plimbe si sa vada ce a mai aparut, ceea ce nu este bine, pentru ca se expun inutil. Telefonul Ah, telefonul. O inventie minunata, fara nici o indoiala. Insa si ocazia perfecta pentru ca noi sa ne irosim timpul sau sa comitem pacate, cum ar fi sa ne amestecam in lucruri care nu ne privesc. Ne ofera ocazia de a ne ‘vizita’ prietenele, de exemplu, fara a ne deplasa de acasa. Putem sa bem un ceai cit vorbim la telefon despre ceea ce am facut in ziua respectiva, sa ne relaxam dupa ce am facut treburile zilnice. Insa trebuie sa fim atente si sa ne folosim de telefon cu moderatie, pentru ca altfel ne putem trezi in situatia in care telefonul este cel care ne foloseste, nu noi pe el. Filmele si televiziunea Acestea pot reprezenta instrumente periculoase atunci cind este vorba despre invatare si schimbare. Orice fisier audio/video este inzestrat cu capacitatea de a crea impresii care ramin imprimate in minte si in suflet. Atunci cind sint folosite intr-o modalitate potrivita, pentru educatie, sint foarte folositoare. Sa nu va ginditi sa sintem oameni maturi si suficient de puternici si copiii sint singurii care pot fi influentati de aceste instrumente. Si adultii pot cadea prada acestor capcane. De aceea trebuie sa va supravegheati si sa va puneti intrebarea la ce va foloseste ceea ce ascultati sau vedeti, daca e ceva bun sau doar o pierdere de timp. " |
||
|
Postat pe 3 Februarie 2009 23:58 |
||
deci vedeti cum vb musulmanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 00:01 |
||
| Toate astea s-au spus deja ... dar surzii ce sa inteleaga? | ||
|
Kathara Postat pe 4 Februarie 2009 00:02 |
||
|
"Barba in islam. Este obligatoriu pentru barbat sa-si lase barba sa creasca .Vom urmari in continuare pozitia scolilor pentru acest subiect.Toti invatatii salaf-us Salih inclusiv cei 4 imami au ajuns la acordul ca rasul barbii este Haram.Ei considera ca aceasta radere este o mutilare asa cum avem relatarea lui Umar Bin Abdul Aziz ca ei considerau pe cei care faceau acest lucru afemeiati Hanafi Este interzis pentru barbati sa-si rada barba iar taierea ei sa nu fie mai scurta de un pumn..In legatura cu raderea ei acest lucru este facut de indieni evrei si de magicieni din Persia.[Ad-Durr ul-Mukhtar) Ibn Abidayn a spus: Este interzis pentru barbati sa-si taie barba.(Radd ul-Muhtar [2:418]) Scoala Maliki spune: Raderea barbii este interzisa.Dar daca ajunge foarte lunga si daca taierea ei nu va aparea ca o mutilare atunci poate fi taiata dar va fi neplacut si contrar la ceea ce este bine,[Sharh ur-Risalah by Abu al-Hasan,and the commentary on it by al-Adwi] Ibn Abd al-Baar a spus: Este interzis sa ne radem barbile si aceasta practica nu este facuta doar de cei afemeiati(At-Tirmidhy) Scoala Saffi Imam ash-Safii si-a exprimat interzicerea de asi rade barbile barbati. De asemenea al-Athru-i a spus" Pozitia corecta este ca este interzis in totalitate raderea barbii fara a avea un motiv medical. Scoala Hanbali Scoala Hanbali interzice fara exceptie raderea barbii.[Al-Insaf, Sharh ul-Muntaha, etc.]. Ibn Taymiah a declarat:Este interzisa raderea barbii As-Saffarini a spus:Este consimtamantul celor dinaintea noastra a companionilor si celor dreptcredinciosi ca raderea barbii este haram.[Ghitha ul-Albab (1:376)]. Conferinta Bilal Philips In primul rand cresterea barbi este o cerere si multi dintre oameni au ideea aceasta ca ar fi sunna..cand ii intrebi spun ca este o practica recomandata sau ca ar fi o practica a profetului Mohammad sallallahu alehi wa salam... Trebuie ca termenul de sunna sa fie inteles,de ce ei spun ca este sunna pe cand multi zic ca este fard... obligatorie. Termenul de sunna are doua intelesuri.Un inteles care identifica metodologia generala a profetului sallallahu alehi wa salam,modul sau de viata si tot ceea ce este in acord cu aceasta. Iar cel de-al doilea termen de sunna se refera la acte care profetul sallallahu alehi wa salam le-a recomandat sa le facem. Sunna in legatura cu barba face parte din practicile generale ale profetului Mohammad sallallahu alehi wa salam si printre ele sunt unele care sunt obligatori,de exemplu este sunna sa te rogi ,2 unitati de rugaciune la salat fajr fard...aceasta este sunna profetului sallallahu alehi wa salam.Nu este mentionat in Sfantul Quran ca rugaciunea de dimineata este compusa din 2 unitati.Profetul Mohamamd sallallahu aleihi wa salam a spus-o si el a mai zis: Rugati-va asa cum ati vazut ca ma rog.Deci noi putem spune ca este din sunna profetului Mohamamd sallallahu alehi wa salam sa ne rugam 2 rakah la fajr,dar acea sunna a profetului este "obligatorie" De asemenea putem spune ca este din sunna profetului sa nu bem apa stand in picioare.El ne-a spus asa...sallallahu alehi wa salam ,dar el a fost vazut mancand si band stand in picioare, avem relatari autentice despre aceasta...deci acea practica a profetului sallallahu alehi wa salam ne indica ca este neplacuta.Deci avem din sunna ceva care este neplacut. Apoi mai avem unitatile de rugaciune care le putem adauga la cele fard ...si acelea sunt recomandate.... sau mai bine zis puternic recomandate. Acum cum stim noi, ca lasarea barbii sa creasca este din sunna obligatorie sau recomandata?Cum putem sti?Sau poate o fi dintre lucrurile permise.. (mubah)o faci sau nu ..nu conteaza. Cum putem sa aflam?Trebuie sa ne uitam la principile pe care invatati le-au folosit cand au clasificat-o ca fiind obligatorie. Trebuie sa tinem cont ca aceasta clasificare nu s-a facut prin metoda: Ini mini maini mou( ala bala portocala) mai pe romaneste)...nu au luat un recipient si au scris mai multe biletele inauntru..pe unul scria fard,altul recomandat,,etc.....nu asa!! nu acesta era ideea pe care ei o foloseau.Ei sau bazat pe principii,odata ce intelegem aceste principii le putem aplica in mai multe arii si asta face parte din Usul al fiq. Cum determinam daca ceva este obligatoriu?Stim ca ceva este obliatoriu cand vine direct de la profetul Mohamamd sallallahu alehi wa salam sa o facem.El spune: Fa-o! Unii oameni vor spune...o comanda nu inseamna intotdeauna ca esti obligat sa o faci se poate sa fie o recomandare,se poate sa comnazi cuiva sa faca ceva dar de fapt sa sune a rugaminte Ce inseamna asta? De exemplu: Ii spunem lui Allah Subhana W Taala: Da-mi succes o Doamne!Este obligatoriu ca Allah sa-ti dea succes?Nu!! Noi "cerem "Lui sa ne dea succes... Daca spunem cuiva la lucru (unui coleg): Fa treaba buna!Il obligam ? Nu ! Pentru ca nu suntem superiori lui!Deci este o recomandare. Sau daca seful spune secretarei ...Scrie scrisoarea aceasta!!Ea este obligata sa o faca. Deci daca o comanda reperzinta o cerere,o recomandare sau o obligatiune va depinde de cine vorbeste cu cine Ca si principui general daca o persoana se adreseaza superiorului sau comanda lui este o cerere. Daca doi aomeni au aceasi functie sunt egali si unul ii spune celuilalt _fa cutare !inseamna ca e o recomnadare sau chiar o cerere Dar daca o persoana superioara ii cere unui angajat atunci inseamna ca este obligatoriu pentru el sa o faca. Deci daca Allah,care este superior prin profetul Mohammad sallallahu alehi wa salam ne-a instruit sa facem ceva inseamna ca este obligatoriu pentru noi si trebuie sa ne supunem. Daca de ex : sheful ii spune secretarei fa asta si ea sta si se gandeste..oare sheful a spus ca trebuie neaparat sa o fac..sau e doar o recomandare sau poate e ok sa n-o fac,sau ceilalti angajati daca nu iau comenzile shefului ca si ceva obligatoriu atunci sistemul nu mai poate functiona..totul se opreste. Dar daca persoana superioara adauga alte cuvinte cum ar fi...sheful ii spune secretarei: Scrie scrisoarea ...saptamana viitoare..inseamna ca nu trebuie sa o faci acum..poti sa o faci dar nu e obligatoriu sa te grabesti...etc Acestea pot schimba sensul. Dar daca ne intoarem la subiectul nostru si ne uitam in Cartea lui Bukhary cea mai autentica dupa Quran gasim ca profetul Mohamamd sallallahu akehi wa salam spune intr-un hadith autentic: Lasati-va barbile sa creasca si aranjati-va mustatile.In alta relatare: distingeti-va de pagani Aceasta este o comanda directa....Lasati-va barbile sa creasca si aranjati-va mustatile.Deci in concluzie aceasta este "o obligatie"iar de fiecare data cand om barbat isi rade barba comiteharam si aceasta este ceva ceea ce invatati de demult in curtile de judecatorie nu acceptau martori care isi radeau barbile.Pentru ca nu erau de incredere si se gandeau cum ar fi o persoana atat de indrazneata incat sa-si arate pacatul pe fata...de obicei pacatele sunt ascunse iar acela sa aiba atat curaj sa apara si sa spuna....Nu il ascult pe profet...Poate sa fie aceasta persoana categorista ca martor al adevarului si de incredere?Nu!!Deci ei nu ii acceptau ca si martori. Deci barba este obligatorie.Chiar si profetul Mohammad sallallahu alehi wa salam s-a intalnit cu doi emisari care au fost trimisi la el de crestini iar ei aveau mustatile mari iar barba lor era rasa.El sallallahu alehi wa salam si-a intors capul de la ei..nu putea sa-i priveasca..iar ei l-au intrebat de ce?Iar profetul salallahu alehi wa salam le-a spus: Cine va zis sa va faceati asta?ei au raspuns ca sheful lor..iar mesagerul lui Allah a zis: Domnul meu ne-a instruit ca barbile sa le lasam sa creasca si mustatile sa le aranjam. Deci intelegem ca lasatul barbi sa creasca este O obligatie acum daca ne gandim ca la unii barba poate ajunge pana la genunchi ce facem in situatile acelea...in situatile acelea ne uitam la companioni pofetului Mohammad sallallahu alehi wa sallam si vedem ce au inteles ei de la profet.Ei isi prindeau barbile in pumn si taiau nu mai scurta de atat ..deci acesta era sunna companionilor Allah sa fie multumit de ei."
|
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 00:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tatuaj | 20 | De la: ranyaaaa 19 Octombrie 2011 23:43 |
| Sfaturi despre coafuri ! plz | 2 | De la: Alexandra08 11 Aprilie 2010 13:02 |
| viata e fascinanta. | 11 | De la: miss_darine 1 Decembrie 2009 23:04 |
|
|
||
| sal | 10 | De la: yubyalexa 6 Noiembrie 2008 19:52 |
| Singuratate? | 1 | De la: Lyvyus 6 Februarie 2010 08:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.