Mai multe
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-06 19:44:55De la: coole_tl, la data 2009-02-06 19:41:42inca o chestie.....ce sa inteleg eu?ca daca nu esti de acord cu valorile islamice esti o persoana isterica...? wtf? Daca esti de acord cu "valorile" islamice esti proasta. Mai ales ca femeie. Daca esti de acord cu "valorile" islamice din cauza unui barbat, exista doua posibilitati: 1. esti proasta. 2. esti prostituata. Daca esti proasta, asta e. Daca esti prostituata, exista doua posibilitati: 2.a. stai pe drumuri, esti saraca si te-ai saturat --- caz pe care-l inteleg. 2. b. esti proasta (caz diferit de 1. nota bene!) |
||
|
Kathara Postat pe 6 Februarie 2009 19:50 |
||
|---|---|---|
| pai de ce nu ai comentat si tu la versetele din coran?parca esti casatarotita cu un musulman dar nu convertita..nu? daca nu ai facut acest pas..inseamna ca tu crezi in crestinism nu?eu stiu ca tu-ti aparai sotul si valoarea religiei sale ..dar ai si tu religia ta...nimeni spune ca nu ai avea un sot minunat..probabil de asta stai cu el...dar aici nu se vb despre asta ci despre contextualitatea cartilor sfinte ale celor 2 religii...tu ai aparat-o pe cea islamica..de aici te-ai bagat in polemici...in loc sa-ti aperi religia din care faci parte...(de ex cum a facut wdy) credinta cu care te-ai nascut si pe care o ai tu nu ar trebui sa -ti fie influentata de nimeni si nimic..nici makr de iubire...fiecare cu personalitatea si creierul sau..de -asta suntem unici | ||
|
coole_tl Postat pe 6 Februarie 2009 19:58 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-06 19:50:23De la: Ali_Alina, la data 2009-02-06 19:44:55De la: coole_tl, la data 2009-02-06 19:41:42inca o chestie.....ce sa inteleg eu?ca daca nu esti de acord cu valorile islamice esti o persoana isterica...? wtf? Sky JEET |
||
|
|
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 20:05 |
||
| Inca o replica in favoarea corectitudinii concluziilor mele. | ||
|
Kathara Postat pe 6 Februarie 2009 20:07 |
||
| mai ali_alina....religia islamica ingradeste libertatea omului..(lasa conceptiile sotului tau in pace ..al tau e un caz aparte ..noi vb de cazurile tipice islamiste....get it?) noi suntem oameni ,gandim ”pe spinarea noastra” si noi trebuie sa fim stapani pe libertate , nu o alta persoana .Iesi un pic din situatia ta te rog frumos si pune-te in situatia unei musulmance cu o familie care respecta ce ii spune profetul.Ti-ar placea sa iesi din casa invaluita toata numai atunci cand ti se da voie....sau ti-ar placea sa manaci in alta camera decat in cea in care se afla sotul tau?sua ti-ar placea sa mai ai vreo 3 tovarase(sotii)..ce fel de iubire mai este pe acolo int-un sot si o sotie...ce fel de pasiune exista?poate doar in filme! Aici cam asta se vb nu despre casatoriile exceptioanale cu musulmani.Da-ti cu parerea te rog frumos..daca esti de acord....dar gandeste cu mintea ta, nu cu a sotului | ||
|
coole_tl Postat pe 6 Februarie 2009 20:09 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 19:58:12pai de ce nu ai comentat si tu la versetele din coran?parca esti casatarotita cu un musulman dar nu convertita..nu? daca nu ai facut acest pas..inseamna ca tu crezi in crestinism nu?eu stiu ca tu-ti aparai sotul si valoarea religiei sale ..dar ai si tu religia ta...nimeni spune ca nu ai avea un sot minunat..probabil de asta stai cu el...dar aici nu se vb despre asta ci despre contextualitatea cartilor sfinte ale celor 2 religii...tu ai aparat-o pe cea islamica..de aici te-ai bagat in polemici...in loc sa-ti aperi religia din care faci parte...(de ex cum a facut wdy) credinta cu care te-ai nascut si pe care o ai tu nu ar trebui sa -ti fie influentata de nimeni si nimic..nici makr de iubire...fiecare cu personalitatea si creierul sau..de -asta suntem unici de la subiect s a deviat de mult ...si am simtit nevoia sa imi apar ''maimutza'' nu? si tu ai fi facut la fel...stiind ce ai langa tine.......si se trezesc vreo 2 sa ii bage pe toti in aceeasi oala.....eu am vrut doar sa spun k nu toti sunt la fel si depinde foarte mult de educatie si de mediul in care se invarte fiecare......dar nu...''sunt proasta'' mai exista si high class
|
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 20:10 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 20:09:48mai ali_alina....religia islamica ingradeste libertatea omului..(lasa conceptiile sotului tau in pace ..al tau e un caz aparte ..noi vb de cazurile tipice islamiste....get it?) noi suntem oameni ,gandim ”pe spinarea noastra” si noi trebuie sa fim stapani pe libertate , nu o alta persoana .Iesi un pic din situatia ta te rog frumos si pune-te in situatia unei musulmance cu o familie care respecta ce ii spune profetul.Ti-ar placea sa iesi din casa invaluita toata numai atunci cand ti se da voie....sau ti-ar placea sa manaci in alta camera decat in cea in care se afla sotul tau?sua ti-ar placea sa mai ai vreo 3 tovarase(sotii)..ce fel de iubire mai este pe acolo int-un sot si o sotie...ce fel de pasiune exista?poate doar in filme! Aici cam asta se vb nu despre casatoriile exceptioanale cu musulmani.Da-ti cu parerea te rog frumos..daca esti de acord....dar gandeste cu mintea ta, nu cu a sotului oare de ce inca sunt crestina??? si daca as fi musulmana ,inainte eu as fi facut contract de casatorie in care sa scrie negru pe alb ca voi fi singura sotie iar in caz de divort copii raman la mine.......de aia exista CONTRACT DE CASATORIE......a si mai vroiam si servitoare ...........daca ii convenea bine nu foarte bine ia pe alta.......si iti zic eu k nu ramaneam nemaritata........tre' sa iti mai mearga si mintea.mie imi place cultura lor si am incercat sa iau tot ce este frumos si constructiv din ea. si iar ma repet educatia joaca un rol imens! |
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 20:17 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-06 20:07:37Inca o replica in favoarea corectitudinii concluziilor mele. ???????? sky jeet ala care stii, ''merge'' pe apa la mare.......e tare fain.......
|
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 20:24 |
||
| ali_alina...in momentul in care se vorbeste despre un subiect de mare amploare ...se vorbeste depre MAJORITATE! NU DESPRE MINORITATE(und intra si sotul tau-maimuta)!!.. in religia islamica majoritatea insemana cruzime...ingradirea libertatii si supunerea femeii dupa bunul plac al barbatului ghidarea societatii dupa religie...in religia crestina majoritate inseamna libertate...si ghidarea societatii dupa justitie ...tie ce nu ti se pare neinregula pe aici?inca o chestie....maimuta ta e o treaba, iar religia musulmana respectiv crestina,e alta treaba..offf grele!de la inceput nu trebuia sa te simti jignita pt ca nimeni nu s-a luat de barbati-tu ca om | ||
|
coole_tl Postat pe 6 Februarie 2009 20:24 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-06 20:17:08 Bunnn .. dim moment ce in islam trebuie sa ceri niste lucruri care vin de la sine in crestinism, rezulta ca islamul e o religie inferioara. Despre asta e vorba. |
||
|
Kathara Postat pe 6 Februarie 2009 20:31 |
||
|
perfecta dreptate kathara....buun ali_alina,ce parere ai strict depre conceptiile valorilor islamiste? te rog raspunde-mi..facem abstractie de sotul tau |
||
|
coole_tl Postat pe 6 Februarie 2009 20:52 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 20:52:35perfecta dreptate kathara....buun ali_alina,ce parere ai strict depre conceptiile valorilor islamiste? intr-adevar unele sunt aberante, dar cine gandeste priveste si altfel lucrurile.....nu duce la extreme. |
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 21:09 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-06 20:17:08De la: coole_tl, la data 2009-02-06 20:09:48mai ali_alina....religia islamica ingradeste libertatea omului..(lasa conceptiile sotului tau in pace ..al tau e un caz aparte ..noi vb de cazurile tipice islamiste....get it?) noi suntem oameni ,gandim ”pe spinarea noastra” si noi trebuie sa fim stapani pe libertate , nu o alta persoana .Iesi un pic din situatia ta te rog frumos si pune-te in situatia unei musulmance cu o familie care respecta ce ii spune profetul.Ti-ar placea sa iesi din casa invaluita toata numai atunci cand ti se da voie....sau ti-ar placea sa manaci in alta camera decat in cea in care se afla sotul tau?sua ti-ar placea sa mai ai vreo 3 tovarase(sotii)..ce fel de iubire mai este pe acolo int-un sot si o sotie...ce fel de pasiune exista?poate doar in filme! Aici cam asta se vb nu despre casatoriile exceptioanale cu musulmani.Da-ti cu parerea te rog frumos..daca esti de acord....dar gandeste cu mintea ta, nu cu a sotului "Servitoare"??? Stii, noi preferam sa le numim menajere. Sau "ajutor"... Ceea ce fac e o slujba ca oricare alta si asa trebuie tratate. Sa le tratezi ca pe fiinte inferioare e - pesemne - tot vreo chestie islamica... A doua... E asa o chestie extraordinara sa ai... "servitoare"?? De cand? Mda... de acord, exista high-class, dar daca tu te simti parte din acea clasa eu propun sa te mai gandesti o data... Esti mult prea agresiva, draga mea... |
||
|
Dor_a Postat pe 6 Februarie 2009 21:15 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-06 21:15:57De la: Ali_Alina, la data 2009-02-06 20:17:08De la: coole_tl, la data 2009-02-06 20:09:48mai ali_alina....religia islamica ingradeste libertatea omului..(lasa conceptiile sotului tau in pace ..al tau e un caz aparte ..noi vb de cazurile tipice islamiste....get it?) noi suntem oameni ,gandim ”pe spinarea noastra” si noi trebuie sa fim stapani pe libertate , nu o alta persoana .Iesi un pic din situatia ta te rog frumos si pune-te in situatia unei musulmance cu o familie care respecta ce ii spune profetul.Ti-ar placea sa iesi din casa invaluita toata numai atunci cand ti se da voie....sau ti-ar placea sa manaci in alta camera decat in cea in care se afla sotul tau?sua ti-ar placea sa mai ai vreo 3 tovarase(sotii)..ce fel de iubire mai este pe acolo int-un sot si o sotie...ce fel de pasiune exista?poate doar in filme! Aici cam asta se vb nu despre casatoriile exceptioanale cu musulmani.Da-ti cu parerea te rog frumos..daca esti de acord....dar gandeste cu mintea ta, nu cu a sotului asta e tot ce ai inteles tu ''ca eu vreau servitoare'' faceam misto ........mai bea lapte......pot sa imi fac treaba si singura. du-te fato de unde ai venit
|
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 21:27 |
||
| Ei, parvenitul tot parvenit. | ||
|
Kathara Postat pe 6 Februarie 2009 21:31 |
||
|
Nu, eu am comentat felul in care te referi la ele, cele care ajuta in casa. "Poti sa-ti faci treaba singura"... asta spune cate ceva despre acel "high-class" pe care-l proclami sus si tare... Stii, o casa care are 300 mp de podea de curatat are nevoie de ajutor... ca sa nu vorbim de tot restul... Si cu asta, chiar "ma duc de unde am venit"
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Februarie 2009 21:32 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-06 21:32:34Nu, eu am comentat felul in care te referi la ele, cele care ajuta in casa. "Poti sa-ti faci treaba singura"... asta spune cate ceva despre acel "high-class" pe care-l proclami sus si tare... Stii, o casa care are 300 mp de podea de curatat are nevoie de ajutor... ca sa nu vorbim de tot restul... cand am zis high class nu m a referit la bani.....dar se pare ca tu doar asta vezi money money money |
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 22:01 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-06 21:31:04Ei, parvenitul tot parvenit. nu te mai autocaracteriza,,,,,,,lasa la aprecierea altora |
||
|
myeyes Postat pe 6 Februarie 2009 22:02 |
||
| ali_alina...absurde le fac ei..noi doar preluam si comentam...si lasa toleranta ..ca asta tine de restul lumii nu cele islamice... | ||
|
coole_tl Postat pe 6 Februarie 2009 22:03 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-06 22:01:36De la: Dor_a, la data 2009-02-06 21:32:34Nu, eu am comentat felul in care te referi la ele, cele care ajuta in casa. "Poti sa-ti faci treaba singura"... asta spune cate ceva despre acel "high-class" pe care-l proclami sus si tare... Stii, o casa care are 300 mp de podea de curatat are nevoie de ajutor... ca sa nu vorbim de tot restul... "High-class" in itself, e o combinatie care implica a avea multe, printre altele si money money money.... Deci... incearca alt termen... de exemplu "highly educated"... daca tot iti plac termenii englezesti...
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Februarie 2009 22:06 |
||
| in fine..a ”miezului”islamic...nu uita ca ne aflam in Romania..sau UE...lumea civilizata departe de traditiile si obiceiurile ancestrale..am mai zis..grele cu tine ..oFFF | ||
|
coole_tl Postat pe 6 Februarie 2009 22:08 |
||
ma Dor_a tu ma innebunesti...! rad pe burta la fiecare postare a ta...ai un mod in a te exprima...uite ali_alina un om care stie sa puna la punct o persoana fara a se folosi de vulgaritati..sa stii ca scarcasmul si ironia sunt mai bune decat cuvintele ”murdare”
|
||
|
coole_tl Postat pe 6 Februarie 2009 22:11 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 22:11:45ma Dor_a tu ma innebunesti...! Multumesc Coole
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Februarie 2009 22:20 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 22:08:58in fine..a ”miezului”islamic...nu uita ca ne aflam in Romania..sau UE...lumea civilizata departe de traditiile si obiceiurile ancestrale..am mai zis..grele cu tine ..oFFF nu mai ofta atat k nu e bine......asta tine de lumea a treia |
||
|
myeyes Postat pe 7 Februarie 2009 00:00 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 22:11:45ma Dor_a tu ma innebunesti...! si ce ti se pare asa funny la ce posteaza dor_a.?...........nu a pus pe nimeni la punct pana acum.........doar face pe desteapta........... si exact high class nu implica doar money money
|
||
|
myeyes Postat pe 7 Februarie 2009 00:02 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-06 22:08:58in fine..a ”miezului”islamic...nu uita ca ne aflam in Romania..sau UE...lumea civilizata departe de traditiile si obiceiurile ancestrale..am mai zis..grele cu tine ..oFFF si aaaa care e treaba cu valul islamic??
|
||
|
myeyes Postat pe 7 Februarie 2009 00:05 |
||
|
stiti ceva si tu si kathara(wolfi) si aia care se crede cool .....dor_a ...p.........mele aderati la cretinism in continuare si mai lasa ti lumea in pace ca ne ati intoxicat destul......nici una nu este in masura sa critice religia indiferent care e aia.......este un subiect mult prea vast,,,,,,,ok ti ai spus parerea da GATA........time out ( ca tot imi plac mie termenii astia englezesti) ati venit voi salvatoarele p..... va credeti Mesia daca vii tu katharo si faci crize de isterie pe aici gata renunta lumea la religia islamica si se invarte pamantul invers .......penibilul a atins cote maxime ,,,,,,,nu iti licare girofaru'?? va da ti super women aici pe forum si in realitate sunteti niste ratate,,,,, Salvati lumea in alta parte!! of of mai mai
|
||
|
myeyes Postat pe 7 Februarie 2009 00:24 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-07 00:24:58stiti ceva si tu si kathara(wolfi) si aia care se crede cool .....dor_a ...p.........mele aderati la cretinism in continuare si mai lasa ti lumea in pace ca ne ati intoxicat destul......nici una nu este in masura sa critice religia indiferent care e aia.......este un subiect mult prea vast,,,,,,,ok ti ai spus parerea da GATA........time out ( ca tot imi plac mie termenii astia englezesti) Uf, dragutza s-a crizat... Nu mai e "high-class"?.. Las' ca e bine si tzoapa, nu-i bai... sa le spuna ea fo doua "ratatelor"(in limba lu' Shakespeare, ca-n propria limba nu ii iese tocmai corect... sau si aia de au inventat regulile gramaticale sunt niste ratati... auzi colo, nu stiau ei ca "lasati" se scrie "lasa-ti"...) Si evident, nu cred ca putea sa existe compliment mai frumos din partea ei... Mi-e teama de momentul in care ea NU ma va considera "ratata"... Ar fi momentul in care as scrie agramat... sau as numi menajera "servitoare"... eventual as pune si biciul pe ea, sa vada cine-i seful... Mde, uite "an all around education" despre care eu nu stiu nimic... Ignoranta, ce sa mai
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Februarie 2009 00:47 |
||
ma fato..io ti-am vb frumos in toate postarile mele..nu am venit sa salvez lumea cu atat mai putin pe tine...unii mai invata din astfel de discutii (de exemplu despre impertinenta unora..)da vad ca dumneata ti-ai pus niste ochelari de cal de razboi si o tii pe a ta...whatever...io nu stiu de ce te simti atat de atacata ...poate de -asta ti-ai inceput conflictele cu unele fete pe aici ca te bagi ca musca iin lapte sau sa nu zic in altceva...iihaaa
|
||
|
coole_tl Postat pe 7 Februarie 2009 01:37 |
||
| asa crezi u ca nu te-a pus la punct...hai recunoaste ca ai mustrari de constiinta...din afara se vede altfel:P | ||
|
coole_tl Postat pe 7 Februarie 2009 01:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intamplari de zi cu zi | 4 | De la: kudika056566 13 Septembrie 2009 09:52 |
| Afacerea anului 2009 | 9 | De la: dandanaua_reloaded 6 Februarie 2009 15:07 |
| o cafea pentru fiecare | 0 | De la: 14 Martie 2010 18:55 |
|
|
||
| metropolitan | 1 | De la: larirami 21 Mai 2010 18:47 |
| Bani | 2 | De la: kudika442578 27 Septembrie 2011 23:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.