Mai multe
Acum chiar voi incepe sa atac!!DrageLE MELE CRESTINE !!IN PRIMUL RAND DACA NU VA PLACE TOPICUL NU INTRATI! IN AL DOILEA RAND;TOT BATETI CU PUMNII IN PIEPT CA MUSULMANII SUNT SI MUSULMANI FAC.DAR CRESTINI NU FAC?????PANA UNA ALTA NU AM VAZUT NICI UN MUSULMAN SA ISI VIOLEZE FATA PROPRIA FATA!!!DAR LA TV AM VAZUT CRESTIN CARE ISI VIOLEAZA PROPRIA FATA!!!MSULMANU CAT DE INAPOIAT AR FII NU SI-AR VIOLA PROPRIUL COPIL SANGE DIN SAGELE LUI ,CARNE DIN CARNEA LUI.AR OMORA PT.COPILUL (FATA)LUI.DAR CRESTNUL VAD CA NU!!!VA MAI DAU SI ALTE EXEMPLE CA SA VA SATURATI :UN MUSULMAN NU AR RIDICA NICIODATA MANA LA PARINTII LUI .UN CRESTIN ISI OMOARA TATAL CA A CUTEZAT SA BEA MAI MULT DECAT EL !!!UN MUSULMAN NU SI-AR OMORA MAMA LA BAUTURA DAR UN CRESIN O OMOARA !!!FATA DE VOI CRESTINII NOI AVEM RESPECTUL FATA DE CEI CARE NE-AU FACUT!!!SI LE PUPAM MANA PARINTILOR NOSTRI!!!TOT ACUZATI MUSULMANII FARA SA CUNOSTETI VIATA SI OBICEIURILE LOR!!I CELE CARE SUNT CASATORITE CU MUSULMANI SI SUNT NEMLTUMITE DE EI(MUSULMANI)DE CE SAU CASATORIT CU MUSULMANI SAU NU VATI GANDIT DECAT CA MUSULMANU ARE BANII SI ESTE BOGAT!!!NU ?!TREBUIA SA VA GANDITI CA ARE SI ALTA RELIGIE SI SAR PUTEA SA VA CEARA SA TRECETI LA RELIGIA LUI!!!!ASA CA DESTEPTELOR, DIPLOMATICELOR,DE CE NU ATI FOST PUTIN DESTEPTE SA LUATI UN CRESTIN ,CA SA NUMAI "SUFERITI"CU UN MUSULMAN SI SA AJUNGETI SA II JIGNITI PE SITURI ,IAR DUA CE I JIGNITI VA BAGATI LANGA EI (MUSULMANI)IN PAT!!!RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!SUNT SIGURA CA VOR VENI SA ATACE SI ACEST RASPUNS AL MEU DESTEPTELE TOPICULI!!!
|
||
|
shakirra_shakirra Postat pe 15 Februarie 2009 00:21 |
||
|---|---|---|
|
Mai fetita, esti proasta? Ai auzit de honor killing? Sau de lapidarile din Iran si Arabia Saudita? Sau de mutilarile genitale? Toate se intalnesc copios in lumea araba. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 00:24 |
||
| ma faci sa rad in hohote!!!!IRANIENI PT.CUNOSTINTELE TALE GENERALE NU SUNT MUSULMANI SUNNI!!!MUTILARILE GENITALE IN AFARA DE CIRCUMCIZIE LA BARBATI IAR ACEASTA NU SE POATE NUMI MUTILARE ,SE FACE CAND BAIATUL SE NASTE .PT CA ESTE MAI IGIENIC!!!IAR CA SA STII SI TU NU NUMAI MUSULMANI FAC CIRCUMCIZIE MAI FAC SI EVREI DAR LA ALTA VARSTA LA 12ANI!!!SI MAI NOU ESTE O MODA IN AMERICA SI MAJORITATEA BABATILOR ISI FAC CIRCMCIZIE!!!SI MAI FETITO TU ESTI GRAV DE PROASTA SI DE INCULTA!!!DAR SA STII CA NOI MUSULMANI DE PE ACEST TOPIC CHIAR NE ESTE MILA DE TINE PT.CA TE-AM INTELES !!!!ESTI FOARTE FRUSTRATA SI SUPARATA PE MUSULMANI PT.CA AI FOST PARASITA PROBABIL DE UN MUSULMAN!!!!SINCERE REGRETE FETITO!!!!!!!!!DAR VIATA MERGE MAI DEPARTE TREBUIE SA DEPASESTI MOMENTUL!!!! | ||
|
|
||
|
shakirra_shakirra Postat pe 15 Februarie 2009 00:35 |
||
|
Mutilarea genitala a femeilor este cunoscuta în comunitatile în care este practicata [10] sub denumirea de "circumcizie femninina". Punctul general de vedere al justificarii acestor practici este ca femeile nu au dreptul de a se bucura de placerile sexuale, drept care le este recunoscut doar barbatilor. Semra Asefa [11] prezinta trei tipuri de circumcizie femninina, preluate din literatura medicala de specialitate, si echivalentele lor pentru barbati: 1. Circumcizia Sunna, cea mai usoara forma, consta în îndepartarea preputului si a extremitatii clitorisului; în limba araba, "sunna" înseamna traditie. Echivalentul acestei proceduri pentru barbati ar fi taierea capului penisului. 2. Excizia, sau Clitoridectomia, înseamna înlaturarea în întregime a clitorisului ca si a tesuturilor adiacente ale labiilor mici. Pentru barbati, aceasta ar echivala cu amputarea întregului penis. 3. Infibulatia, sau Circumcizia Faraonica, cea mai drastica forma de mutilare genitala, este realizata prin îndepartarea clitorisului, a labiilor minore si, diferit de la un grup etnic la altul, îndepartarea unor parti de carne de pe ambele labii (mari) sau crestarea labiilor mari printr-o serie de mici taieturi pentru a produce o rana deschisa [12] . Daca s-ar practica si în cazul barbatilor, infibulatia ar consta în înlaturarea penisului, a radacinilor tesuturilor sale musculare si a unei parti din pielea scrotala. În cele mai multe cazuri de mutilare genitala infectiile, de obicei fatale, sunt inevitabile din cauza conditiilor igienice necorespunzatoare în care sunt facute operatiile. Instrumentele (foarfece, cutite, lame, pietre, cioburi de sticla) sunt spalate în ulei sau apa iar pentru oprirea sangelui sunt folosite excremente de animale, pamant sau cenusa. http://www.jsri.ro/old/html%20version/index/no_6/emilmoise-articol.htm |
||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 00:44 |
||
| eu sunt de acord cu circumcizia la barbati,dar la femei cu siguranta NU!oricum cei care practica asta ,in primul rand sant f putini,si din cate stiu eu,in irak si africa...asta e o prostie sa mutilezi niste fetite,DAR repet ca nu toti musulmanii procedeaza si sunt de acord cu asta.oricum kathara,faptul ca tie nu ti place religia asta ,nu inseamna sa sari la gatul altuia care e musulman.nu e frumos ce faci. | ||
|
amirah_gh Postat pe 15 Februarie 2009 14:03 |
||
| ca tine mai procedeaza wdy...la fel,sare la toata lumea ,doar ca este musulmana sau e casatorita respectiva cu unul.doamna wdy,desi e casatorita cu un musulman(din cate am inteles eu ,e unul extremist)si care e bolnav si nu poate munci,nu divorteaza de el pt ca ii este mila,.....iar cei 2 copii ai ei ii creste tot in religia musulmana.dar are ceva cu oamenii din spatele religiei.asta nu inteleg eu,de unde atata inversunare si ura impotriva musulmanilor???vedeti-va de viata voastra si nu mai pastrati atata ura in sufletele voastre,ca oricum e degeaba.nu veti influenta parerile altora,cum nici noi nu va vom influenta parerile voastre. | ||
|
amirah_gh Postat pe 15 Februarie 2009 14:11 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-15 00:24:01Mai fetita, esti proasta?honor kiling in iran,nu se mai practica ,decat daca omori pe cineva sau daca vorbesti ceva urat de khamenei,sau de ahmadinejad.da inainte cand era khomeini,se practica f des crimele astea,dar acuma nu.si arabia saudita n u stiu,cred ca sa se practica,dar eu personal nu sunt de acord cu asta.si cred ca nicimeni nu e de acord.cine e la conducere in arabia saudita sunt wahabii,si astia sunt niste idioti extremisti,care nu practica cum trebuie islamul.iar legea sharia consta in iertare,dar ei ai schimbat o in rau...... |
||
|
amirah_gh Postat pe 15 Februarie 2009 14:28 |
||
|
Amalia 18 Mutumesc pt sfat. Nu fac de lene dar asa imi place. Important e mesajul pe care vreau sa l adaug. sper ca n ai nimic impotriva. |
||
|
salimgandapur Postat pe 15 Februarie 2009 17:39 |
||
De la: amirah_gh, la data 2009-02-15 14:03:22eu sunt de acord cu circumcizia la barbati,dar la femei cu siguranta NU!oricum cei care practica asta ,in primul rand sant f putini,si din cate stiu eu,in irak si africa...asta e o prostie sa mutilezi niste fetite,DAR repet ca nu toti musulmanii procedeaza si sunt de acord cu asta.oricum kathara,faptul ca tie nu ti place religia asta ,nu inseamna sa sari la gatul altuia care e musulman.nu e frumos ce faci. Eu niciodata nu am intentionat sa aduc discutia in sfera personalului. Din pacate, atunci cand am dicutat clar, pe versete fin coran, musulmancele neavand argumente au decis ca e musai ca eu sa fiu o panarama. De acord, nu toti musulmanii practica mutilarea ganitale, dar unii o practica. Spre deosebire de crestinusm unde nu e practicata deloc. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 17:59 |
||
De la: amirah_gh, la data 2009-02-15 14:28:31De la: Kathara, la data 2009-02-15 00:24:01Mai fetita, esti proasta?honor kiling in iran,nu se mai practica ,decat daca omori pe cineva sau daca vorbesti ceva urat de khamenei,sau de ahmadinejad.da inainte cand era khomeini,se practica f des crimele astea,dar acuma nu.si arabia saudita n u stiu,cred ca sa se practica,dar eu personal nu sunt de acord cu asta.si cred ca nicimeni nu e de acord.cine e la conducere in arabia saudita sunt wahabii,si astia sunt niste idioti extremisti,care nu practica cum trebuie islamul.iar legea sharia consta in iertare,dar ei ai schimbat o in rau...... Imi pare rau sa-ti spun, dar honor killing nu se practica numai in Iran; este o practica raspandita in tot Orientul Mijlociu. Muslim slays daughter in 'honor killing' Kurdish refugee didn't approve of teen's relationship with Christian boy Posted: September 29, 2003 5:00 pm Eastern © 2009 WorldNetDaily.com A Muslim Kurdish refugee living in the UK was sentenced to life in prison today after being convicted of murdering his 16-year-old daughter because she had started a relationship with a Lebanese Christian boy and had become too "westernized." By stabbing his daughter in the neck, Abdalla Yones, 48, was performing what in the Muslim world is considered an "honor killing," an attack on a relative who has brought shame to the family. The murder occurred in the family's home in Acton, West London, according to the London Times. The paper reported Yones asked the judge to be executed for what the killer described as his "appalling" crime, but Judge Neil Denison told him he did not have the power to do so. Police believe there were 12 "honor killings" in the UK last year, and the Times reports officials are investigating members of the Muslim community who may have covered up such deaths. According to the paper, Heshu Yones was found in the family apartment bathroom last October with a twisted kitchen knife protruding from her neck. The girl reportedly planned to run away from home after beginning an affair with her Christian boyfriend. The Times says the girl's father is the first to plead guilty to an "honor killing" in Britain. "This is, in any view, a tragic story arising out of irreconcilable cultural differences between traditional Kurdish values and the values of western society," Denison said today, according to the report. Police say Yones slashed his wrist and jumped from a 25-foot balcony in an attempt to take his own life after killing his daughter. The paper quotes prosecutor John McGuinness as saying, "Her father, a strict Muslim, did not approve of her western lifestyle. She wanted to be with her friends and use a mobile phone quite often. "There was tension at home particularly with her father. He was not happy with her lifestyle and wanted her to live within the Muslim religion and cultural traditions." Letters the girl had written that were presented in the case included evidence of domestic violence against her. "Hey, for an older man you have a good strong punch and kick. I hope you enjoyed testing your strength on me, it was fun being on the receiving end. Well done," one letter written by the teen said. sau Sisters axed in Muslim 'honor killing' Brothers tracked them down in attempt to restore family reputation Posted: September 11, 2003 1:00 am Eastern © 2009 WorldNetDaily.com Two sisters were hacked to death by their Muslim brothers in Jordan in an "honor killing" that came one day after the country's parliament rejected a bill imposing tougher sentences for the crime. The Jordan Times newspaper said the brothers used axes to kill the unidentified sisters, aged 20 and 27, according to a BBC report. The brothers, now in detention, admitted they carried out the killing to uphold the "family honor." The practice is known in many Muslim communities as a way of applying justice to a woman deemed to have harmed a family's reputation. The Times said the 27-year-old sister left home two years ago to marry a man without her family's permission. Three months ago, her 20-year-old sister ran away to join her. Jordanian officials said someone tipped off the brothers about where the sisters were living. The men went into their home with axes and hacked them to death. "It was a brutal scene," the official said, according to the paper. "One victim's head was nearly cut clean off." On Sunday, the Jordanian parliament rejected a bill that would strengthen relevant laws, which currently mete out sentences as light as six months in prison for people guilty of honor killings. The Jordanian paper said, officially, 12 women are reported to have been killed this year for reasons of "family honor." http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=34530 Si exemplele pot continua. Eu ti-am citat dint-un caz petrecut in Marea Britanie ... deci. Mi se pare extrem de grav ca o femeie musulmana sa nu stie chestiile astea. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 18:03 |
||
|
Kathara Avatarul lui Kathara 2897 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: BUCURESTI Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:16 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde Stupida, stupida, dar macar stiu sa scriu "ingamfat". O alta dovada de stupiditate, altfel nu te ai fi legat de un accident de ortografie minor din cauza Key Board-uli. Stiu ca ai complexe dar nu ma privesc. Daca crezi ca eu nu te pot face sa te opresti din diareea "ideologica" de ce cu altii folosesti aceleasi argumente care nu se pot mentine di nici un punct de vedere?Nu ti se pare ciudat, psihologic vorbind. |
||
|
salimgandapur Postat pe 15 Februarie 2009 18:10 |
||
|
Avatarul lui Kathara 2900 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: BUCURESTI Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 18:03 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde De la: amirah_gh, la data 2009-02-15 14:28:31 De la: Kathara, la data 2009-02-15 00:24:01 Mai fetita, esti proasta? Ai auzit de honor killing? Sau de lapidarile din Iran si Arabia Saudita? Sau de mutilarile genitale? Toate se intalnesc copios in lumea araba. honor kiling in iran,nu se mai practica ,decat daca omori pe cineva sau daca vorbesti ceva urat de khamenei,sau de ahmadinejad.da inainte cand era khomeini,se practica f des crimele astea,dar acuma nu.si arabia saudita n u stiu,cred ca sa se practica,dar eu personal nu sunt de acord cu asta.si cred ca nicimeni nu e de acord.cine e la conducere in arabia saudita sunt wahabii,si astia sunt niste idioti extremisti,care nu practica cum trebuie islamul.iar legea sharia consta in iertare,dar ei ai schimbat o in rau...... Imi pare rau sa-ti spun, dar honor killing nu se practica numai in Iran; este o practica raspandita in tot Orientul Mijlociu. PT CA AI INTRAT IN ALTE SUBIECTE PREFERATE CA SA DEFAIMEZI ISALMUL SI CA SA TI FACI PROBABIL DATORIA FATA DE NU NE INTERESEAZA CINE, AI INCEPUT IAR CU "HONOUR KILLINGS" CU LAPIDARI SI MUTILARI GENITALE FOARTE VICIOS. CREZI CA IN ORIENTUL MIJLOCIU LUMEA N ARE ALTA TREABA DECAT SA VA PROCURE VOUA ENTERTAINMENT? CRIME PASIONALE IN NUMAR MAI MARE SE INTAMPLA PESTE TOT. CE AR FI SA VANAM ASTFEL DE STIRI SENZATIONALE SI SA VENIM CU ELE LA INTERNT SA ARATAM CE BARBARI SI INAPOIAT SUNT CRESTINII EVREII SAU HINDUS! SUNT TARI CA FRANTA UNDE PANA NU DE MULT CRIMELE PASIONALE NU ERAU URMARITE DE LEGE. TI ADUCI AMINTE DE FATA ACTORULUI TRINTIGNAN? NU LEGA TOATE ORORILE DE ISLAM. NICI UN CRIMINAL NU TINE CONT DE RELIGIE CAND UCIDE. |
||
|
salimgandapur Postat pe 15 Februarie 2009 18:57 |
||
| Cum sa nu, al de ucide in numele religiei tine cont de religie. De-aia ucide de fapt. | ||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 19:39 |
||
De la: salimgandapur, la data 2009-02-15 18:10:23Kathara Nu, nu mi se pare deloc. Vad ca suferi de mania" executiei", te urmareaste Mossadul si probabil si CIA, FBI si KGB in timpul lor liber. Cat despre greseala ta ... am auzit mult prea multe din partea musulmancelor ca sa ma mai mire ceva sau sa mai acord presumtia de nevinovatie. |
||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 19:59 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-15 19:59:12De la: salimgandapur, la data 2009-02-15 18:10:23Kathara hai fato ne lasi ..macar la noi nu ''a-dus'' , oaia face muuu etc etc |
||
|
myeyes Postat pe 15 Februarie 2009 22:08 |
||
doamne ce se mai discuta aici...........de fapt nu e o discutie ....e o cascada ..ucigatoare ..stiti ca ...cu vorba poti ucide?
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 15 Februarie 2009 22:17 |
||
De la: erikahd2008, la data 2009-02-15 22:17:00doamne ce se mai discuta aici...........de fapt nu e o discutie ....e o cascada ..ucigatoare ..stiti ca ...cu vorba poti ucide? serios? pai se sinucide kathara??? |
||
|
myeyes Postat pe 15 Februarie 2009 22:18 |
||
| Iubita, tot nu mi-ai demonstrat unde as fi gresit eu. | ||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 22:31 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-15 22:31:46Iubita, tot nu mi-ai demonstrat unde as fi gresit eu. ti am aratat de n ori..dar te-ai facut ca nu vezi |
||
|
myeyes Postat pe 15 Februarie 2009 22:54 |
||
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-15 22:54:06De la: Kathara, la data 2009-02-15 22:31:46Iubita, tot nu mi-ai demonstrat unde as fi gresit eu. Nu, nu mi-ai aratat niciodata.
|
||
|
Kathara Postat pe 15 Februarie 2009 23:43 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-15 23:43:05De la: Ali_Alina, la data 2009-02-15 22:54:06De la: Kathara, la data 2009-02-15 22:31:46Iubita, tot nu mi-ai demonstrat unde as fi gresit eu. exact si oaia face muuu |
||
|
myeyes Postat pe 16 Februarie 2009 15:03 |
||
| Va recomand filmul Not Without My Daughter, din anul 1991 , cu Sally Field si Alfred Molina . O sa va impresioneze.Vizioare placuta! | ||
|
coole_tl Postat pe 16 Februarie 2009 18:03 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-16 18:03:27Va recomand filmul Not Without My Daughter, din anul 1991 , cu Sally Field si Alfred Molina . O sa va impresioneze.Vizioare placuta!unde il pot gasi ,ca il caut de mult?este pe net?mersi |
||
|
amirah_gh Postat pe 16 Februarie 2009 19:55 |
||
| Exista si o carte, eu am imprumutat-o de la biblioteca. | ||
|
Kathara Postat pe 16 Februarie 2009 22:12 |
||
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-15 00:21:52Acum chiar voi incepe sa atac!!DrageLE MELE CRESTINE !!IN PRIMUL RAND DACA NU VA PLACE TOPICUL NU INTRATI! IN AL DOILEA RAND;TOT BATETI CU PUMNII IN PIEPT CA MUSULMANII SUNT SI MUSULMANI FAC.DAR CRESTINI NU FAC?????PANA UNA ALTA NU AM VAZUT NICI UN MUSULMAN SA ISI VIOLEZE FATA PROPRIA FATA!!!DAR LA TV AM VAZUT CRESTIN CARE ISI VIOLEAZA PROPRIA FATA!!!MSULMANU CAT DE INAPOIAT AR FII NU SI-AR VIOLA PROPRIUL COPIL SANGE DIN SAGELE LUI ,CARNE DIN CARNEA LUI.AR OMORA PT.COPILUL (FATA)LUI.DAR CRESTNUL VAD CA NU!!!VA MAI DAU SI ALTE EXEMPLE CA SA VA SATURATI :UN MUSULMAN NU AR RIDICA NICIODATA MANA LA PARINTII LUI .UN CRESTIN ISI OMOARA TATAL CA A CUTEZAT SA BEA MAI MULT DECAT EL !!!UN MUSULMAN NU SI-AR OMORA MAMA LA BAUTURA DAR UN CRESIN O OMOARA !!!FATA DE VOI CRESTINII NOI AVEM RESPECTUL FATA DE CEI CARE NE-AU FACUT!!!SI LE PUPAM MANA PARINTILOR NOSTRI!!!TOT ACUZATI MUSULMANII FARA SA CUNOSTETI VIATA SI OBICEIURILE LOR!!I CELE CARE SUNT CASATORITE CU MUSULMANI SI SUNT NEMLTUMITE DE EI(MUSULMANI)DE CE SAU CASATORIT CU MUSULMANI SAU NU VATI GANDIT DECAT CA MUSULMANU ARE BANII SI ESTE BOGAT!!!NU ?!TREBUIA SA VA GANDITI CA ARE SI ALTA RELIGIE SI SAR PUTEA SA VA CEARA SA TRECETI LA RELIGIA LUI!!!!ASA CA DESTEPTELOR, DIPLOMATICELOR,DE CE NU ATI FOST PUTIN DESTEPTE SA LUATI UN CRESTIN ,CA SA NUMAI "SUFERITI"CU UN MUSULMAN SI SA AJUNGETI SA II JIGNITI PE SITURI ,IAR DUA CE I JIGNITI VA BAGATI LANGA EI (MUSULMANI)IN PAT!!!RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!SUNT SIGURA CA VOR VENI SA ATACE SI ACEST RASPUNS AL MEU DESTEPTELE TOPICULI!!! sunt de acord cu ceea ce zici ... imi este rusine ca sunt crestina .... ai pus punctul pe "i" .. felicitari ... multe fete ar trebui sa isi de.a seama de riscurile asumate atunci cand e cu un musulman ...
|
||
|
juwairiyah Postat pe 17 Februarie 2009 01:38 |
||
| Daca il cauti pe strong sau pe orice torent,cred ca il vei gasi.Eu l-am vazut ..pot spune ca m-a emotionat si m-a socat . Filmul este facut dupa un caz real,mai exact cel al lui Betty Mahmoody o femeie , cetatean al Statelor Unite casatorita cu un medic iranian. Inainte de productie,ea a scris cartea relatand perioada de timp traita alaturi de sot,fetita si familia acestuia in Iran . Daca vei cauta si mai bine, inafara de cartea respectiva si film,vei gasi si partea de poveste ,respectiv filmul-documentarul fostului sau sot Moody. | ||
|
coole_tl Postat pe 17 Februarie 2009 03:15 |
||
De la: amirah_gh, la data 2009-02-15 14:03:22eu sunt de acord cu circumcizia la barbati,dar la femei cu siguranta NU!oricum cei care practica asta ,in primul rand sant f putini,si din cate stiu eu,in irak si africa...asta e o prostie sa mutilezi niste fetite,DAR repet ca nu toti musulmanii procedeaza si sunt de acord cu asta.oricum kathara,faptul ca tie nu ti place religia asta ,nu inseamna sa sari la gatul altuia care e musulman.nu e frumos ce faci. Amirah, in general ele nu vorbesc despre asta, dar nu, nu doar in Africa se "poarta" ... Am cateva amice araboaice musulmane care sunt circumcise... Bine, cred ca doar prima faza, aia pe care o expunea Kathara... sunt din Egipt (ceea ce E in africa, dar ele sunt araboiace), din Emirate, etc. Au fost circumcise la 12 ani, in conditii mai igienice, i-adevarat. Imi face rau sa intreb, si dealtfel e o invadare a intimitatii, dar cred ca au fost circumcise pe viu... |
||
|
Dor_a Postat pe 17 Februarie 2009 08:24 |
||
De la: coole_tl, la data 2009-02-17 03:15:46Daca il cauti pe strong sau pe orice torent,cred ca il vei gasi.Eu l-am vazut ..pot spune ca m-a emotionat si m-a socat . Filmul este facut dupa un caz real,mai exact cel al lui Betty Mahmoody o femeie , cetatean al Statelor Unite casatorita cu un medic iranian. Inainte de productie,ea a scris cartea relatand perioada de timp traita alaturi de sot,fetita si familia acestuia in Iran . Daca vei cauta si mai bine, inafara de cartea respectiva si film,vei gasi si partea de poveste ,respectiv filmul-documentarul fostului sau sot Moody.da stiu povestea,dar tot cautam pe net si nu l gaseam,cred ca mai bine cumpar cartea.oricum mersi de raspuns. |
||
|
amirah_gh Postat pe 17 Februarie 2009 10:43 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-17 08:24:05eu sunt de acord cu religia barbatului meu,o respect,dar sunt niste chestii in coran,cu care nici noi nu suntem de acord...de ex. circumcizia la femei...e o prostie asta si dreptul de a avea 4 sotii.oricum eu cred (ca) ,coranul mai mult se adresa timpului respectiv,acuma e altceva.da il respectam,dar in limita normalului.sotul meu nu e genul de barbat care zice ca ar mai vrea alta sotie,ca stie clar ca as pleca.adika dupa parerea mea nu e normal asta.in rest respect orice alta religie.De la: amirah_gh, la data 2009-02-15 14:03:22eu sunt de acord cu circumcizia la barbati,dar la femei cu siguranta NU!oricum cei care practica asta ,in primul rand sant f putini,si din cate stiu eu,in irak si africa...asta e o prostie sa mutilezi niste fetite,DAR repet ca nu toti musulmanii procedeaza si sunt de acord cu asta.oricum kathara,faptul ca tie nu ti place religia asta ,nu inseamna sa sari la gatul altuia care e musulman.nu e frumos ce faci. |
||
|
amirah_gh Postat pe 17 Februarie 2009 10:47 |
||
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-15 00:35:06ma faci sa rad in hohote!!!!IRANIENI PT.CUNOSTINTELE TALE GENERALE NU SUNT MUSULMANI SUNNI!!!MUTILARILE GENITALE IN AFARA DE CIRCUMCIZIE LA BARBATI IAR ACEASTA NU SE POATE NUMI MUTILARE ,SE FACE CAND BAIATUL SE NASTE .PT CA ESTE MAI IGIENIC!!!IAR CA SA STII SI TU NU NUMAI MUSULMANI FAC CIRCUMCIZIE MAI FAC SI EVREI DAR LA ALTA VARSTA LA 12ANI!!!SI MAI NOU ESTE O MODA IN AMERICA SI MAJORITATEA BABATILOR ISI FAC CIRCMCIZIE!!!SI MAI FETITO TU ESTI GRAV DE PROASTA SI DE INCULTA!!!DAR SA STII CA NOI MUSULMANI DE PE ACEST TOPIC CHIAR NE ESTE MILA DE TINE PT.CA TE-AM INTELES !!!!ESTI FOARTE FRUSTRATA SI SUPARATA PE MUSULMANI PT.CA AI FOST PARASITA PROBABIL DE UN MUSULMAN!!!!SINCERE REGRETE FETITO!!!!!!!!!DAR VIATA MERGE MAI DEPARTE TREBUIE SA DEPASESTI MOMENTUL!!!! Deci cine e grav de proasta si de inculta? Cine nu isi cunoaste propria religie? Aud? |
||
|
Kathara Postat pe 17 Februarie 2009 12:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CASTIGI BANI USOR GARANTAT 100% | 1 | De la: kudika442578 27 Septembrie 2011 22:57 |
| sunt indragostita si nu stiu ce sa fac....poate ma ajutati voi...... | 8 | De la: sirra 15 Octombrie 2009 09:15 |
| Cu ce sa accesorizez? | 14 | De la: Shhh 23 Mai 2010 11:47 |
|
|
||
| Moda virusilor pe calculator! | 6 | De la: dandanaua_reloaded 21 Noiembrie 2008 00:01 |
| Cadouri de Craciun pt colegii de clasa??? ceva ideii? | 13 | De la: _oktober_ 19 Decembrie 2010 12:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.