Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: salimgandapur, la data 2009-02-06 18:06:58wolfy
2278 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 17:12 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

De la: salimgandapur, la data 2009-02-05 09:24:42

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:42 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

Salimgandapur - pentru ca asta sa fiu un dialog, ideea e sa vorbim mai multi, nu sa imi citezi mormane de sure.

Deocamdata, accepti premisele mele ca fiind cele corecte?
Il n'y a rien hors du texte

DUPA CIT AM INTELES"PREMIZELE" TALE SUNT SA DEMOLEZI ISLAMUL, ARUNCAND ACUZATII NEFONDATE PE SURSE ACCEPTE DE ISLAM.
DACA CREZI CA AI ADERAT COMPLET LA MISIUNEA ASTA NU CRED CA AM AVEA CE SA VORBIM. NU SUNT OBISNUIT SA VORBESC DIN BURTA DESPRE LUCRURI FUNDAMENTALE. SURAH DIN QURAN SUNT DOVEZI VII SI NU "MORMANE" SA TE DERANJEZE PE TINE CARE, PASAMITE, AI LUCRURI MAI SERIOASE DE SPUS. ISLAMUL E DE FAPT QURAN DE CARE VOI SUNTETI PREA DEPARTE.

SERIOOOOS? Si nu scrie in Coran ca barbatul isi poate lua patru neveste? Nu scrie in Coran ca femeia neascultatoare trebuie batuta? Unde sunt acuzatiile nefondate?

SPRE DEOSEBIRE DE ALTE RELIGII INCLUSIV CRESTINISMUL, ISLAMUL PT PRIMA DATA ADUCE LEGI PT ORGANIZAREA FAMILIEI PANA ATUNCI PUSA IN PERICOL DE POLIGAMIE NECONSTRANSA DE NUMERE SI REGULI. BARBATII ERAU STAPANI PT CA ERAU FIZIC SUPERIORI, IAR FEMEILE NU CONTAU PANA ATUNCI CA CETATENI DE CARE SA SE OCUPE CINEVA DIN AFARA. ERAU SOCIETATI CA ACEEA A AMAZOANELOR SAU IN ALBION, ANGLIA DE AZI, UNDE FEMEILE ERAU FOLOSITE DE TOTI MEMBRII FAMILIEI IAR COPIII AVEAU PATERNITATEA CELUI CARE O AVEA PRIMUL. IN BABILONIA ASTA GENETICA ISLAMUL A ADUS ORDINE FARA SA INCALCE OBICEIURI TINAND DE NATURA SEXELOR.
NUMARUL DE PATRU EVIDENT E MINIM SI MAI TREBUIE TINUT CONT DE FAPTUL CA INJUNCTIA RESPECTIVA SE TERMINA NU INCURAJATOR PT BARBATUL CARE S AR FI BUCURAT TOTUSI DE PATRU FEMEI CUM AR FI VRUT. I SE PUNE IN VEDERE CA E OBLIGAT PERFECT EGAL FATA DE FIECARE DIN ELE, MORAL, MATERIAL, EMOTINAL.
INCHIEREA VERSETULUI NEECHIVOC PREVEDE CA BARBATII NU VOR PUTEA RESPECTA INTOCMAI LEGEA ACEASTA A EGALITATII SI DE ACEEA MAI BINE SA SE LIMITEZE LA O SINGURA SOTIE.

2-POLIANDRIA DE CARE VORBESTI CA EGALITATE PE CARE SA SI O DOREASCA FEMEILE
MODERNE, TINE DE PROMISCUITATEA REBARBARIZARII SOCIETATILOR "MODERNE" CARE NU VAD DECAT PROGRESS IN ASTFEL DE ATITUDINI SEXUALE SI SOCIALE.
UNDE DUCE ACEST PROGRES DIN PUNCT DEVEDERE AL GENEALOGIEI, SANATATII,FIZICE SI MENTALE GENERALE. IMAGINATI VA ATATIA COPII CARE N AR AVEA OCAZIA SA SI CUNOASCA TATII SI SA SE BUCURE DE OCROTIREA LOR. FAMILIA N AR FI EXISTAT SI FARA EA INTREAGA BAZA SOCIALA S AR FI TRANSFORMAT DIN SOCIATE OMENEASCA INTR O SOCIETATE ANIMALA.

3- QURANUL E FOARTE PARTICULAR DESPRE COMPORTAMENTUL FATA DE FEMEI. IN REPETATE RANDURI SE ATRAGE ATENTIA ASUPRA NATURII LOR SENSIBILE FATA DE CARE ABUZUL SI FORTA NU SI AU LOCUL. VORBA BUNA INTELEGEREA ACORDUL SUNT ADESEA RECOMANDATE.REBROBAREA FEMEILOR INDECENTE OBSCENE CHIAR E CU GRIJA RECOMONDATA INCEPAND CU OBSERVATIE, SEPARARE TEMPORARA SI CA O ULTIMA INCERCARE DE A O ADUCE PE FEMEIA RATACITA LA O INTELEGERE A SITUATIE CREATE E O DELICATA ATINGERE FIZICA CARE S O TREZEASCA LA REALITATE, RUSINAND O.

Ei nu mai spune, adica atunci cand un barbat isi ia patru neveste, e ok, atunci cand o femeie are mai multi barbati, e destrabalata! Pai nu zisesi ca sunt egali? Unde e egalitatea aici?Egalitatea inseamna sa aplici acelasi reguli, nu reguli discriminatorii. Nu te-au invatat treaba asta la scoala?

Delicata atingere fizica zici? In coran scrie @loviti-le@. Atat. Si de ce trebuie folosita pedeapsa fizica impotriva unei femei, fie ea si delicata? Si ce inseamna delicat? Poate in viziunea unui barbat delicat e sa dai cateva palme!

Inteligentule, incurci borcanele! Familia crestina nu era pusa in pericol de poligamia neconstransa, fiindca crestinismul, religie cu 600 de ani mai veche ca islamul, A INTERZIS COMPLET POLIGAMIA!!!!
Familia pre-musulmana a fost pusa in pericol de aceasta practica! Sincer, du-te si tu si minte prin alte parti!
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Februarie 2009 13:28
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-07 00:24:58stiti ceva si tu si kathara(wolfi) si aia care se crede cool .....dor_a ...p.........mele aderati la cretinism in continuare si mai lasa ti lumea in pace ca ne ati intoxicat destul......nici una nu este in masura sa critice religia indiferent care e aia.......este un subiect mult prea vast,,,,,,,ok ti ai spus parerea da GATA........time out ( ca tot imi plac mie termenii astia englezesti)
ati venit voi salvatoarele p..... va credeti Mesia

daca vii tu katharo si faci crize de isterie pe aici gata renunta lumea la religia islamica si se invarte pamantul invers .......penibilul a atins cote maxime ,,,,,,,nu iti licare girofaru'??
va da ti super women aici pe forum si in realitate sunteti niste ratate,,,,,
Salvati lumea in alta parte!!
of of mai mai

Mai-mai, treaba asta cu salvatoarele p... e foarte high class, n-am ce zice! Inca o data te-a dat de gol prostia!
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Februarie 2009 13:38
Ceea ce tu ai omis, Wolfy, e ca - in cazul in care ele isi iau mai mult de un barbat - sunt omorate cu pietre. Data dracu' egalitatea asta, te pui?
Realitatea e ca sunt penibili si patetici... Ne-am spart de ras la o emisiune pe un canal religios arabesc in care astora li se promiteau femei cu ghiotura in ceruri, daca sunt "musulmani buni"... femei, bogatii, sclavi, alea-alea... ce sa mai! ii face latifundiari...
Si femeile, daca nu sunt "cuminti" si credincioase, or sa fie date la toti, sa le violeze... Hehe! (am mai spus asta) mi-am zis... daca fetele au f'un neputincios caruia-i pute gura ar trebui sa roboteasca din greu si sa inghesuie cat mai multe pacate, macar pe lumea cealalta sa "se scoata" si ele, amaratele... Daca pe lumea asta tot le bat cu pietre daca isi cauta unul mai de Alah-ajuta
Dor_a
Postat pe 9 Februarie 2009 14:11
Ma doare capul de ce vad aici.....mai bine ateu.Va zic eu,pe bune.
Nu ma doare capul decat atrunci cand se trezeste unul sau una cu o oarecare religie sa-mi arate calea cea dreapta....In rest e perfect.
kassandry
Postat pe 9 Februarie 2009 21:41
bravo oana_81.asta i-am spus si eu intr-o discutie cleopatrei,dar nu a avut urechi sa auda(poate din cauza valului). scuze impertinenta(nu m-am putut abtine).d-zeu ne-a facut goi,goluti,nu cu haine pe noi.deci,de ce sa imi fie rusine,sau frica,ca mi se vede corpul,si sa incerc sa ma acopar????? eu sunt mandra de corpul meu,de ce mi-a dat d-zeu,pt ca el m-a facut asa.daca nu era bine,trebuia sa ne faca cu haine pe noi.
nefertitiafrodita
Postat pe 10 Februarie 2009 15:53
mi se pare o obraznicie sa traiesti intr o tara cu o religie diferita de cea la care te ai convertit,in care ai primit o educatie si apoi sa vii sa instigi oamenii ca nu au ales calea''cea dreapta''doar pentru ca tu iti schimbi religia ca pe sosete.n am afirmat niciodata ca religia x sau y este cea mai buna,insa sa te revolti impotriva celor care au convingerile pe care le ai avut si tu,mi se pare ipocrizie.si,apropo,vreau sa vad o femeie matura,nu una de 23-25 de ani care sa ne spuna cat de minunat este islamul in care femeia este mutilata ca sa nu simta placere sexuala
marinaruxandra
Postat pe 11 Februarie 2009 17:03
parerea mea este ca daca o femeie crestina a ales sa-si schimbe religia si e multumita sufleteste,asta e tot ce conteaza..nu cred ca ar trebui sa vina cutarescu sa zica ,vaaai,eu am trecut la islam si voi acuma nu sunteti pe calea cea dreapta! si nici invers!asta e ceva personal pana la urma.nu vad de unde atatea discutii pe tema asta..de fapt cred ca mai mult sa ajuns la o ura intre voi.
amirah_gh
Postat pe 13 Februarie 2009 12:45
daca tu crezi ca esti mai destept (desteapta)fie ca tine.dar nu iti permit sa ma faci mincinoasa.NU ESTI IN MASURA SA MA ACUZI TU PE MINE!!!!!!!!!!! REVIZUIETI COMPORTAMENTUL NU TE-AM JIGNIT CA SA MA JIGNESTI!!!!!!!!!OK?
shakirra_shakirra
Postat pe 13 Februarie 2009 23:39
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-13 23:39:55daca tu crezi ca esti mai destept (desteapta)fie ca tine.dar nu iti permit sa ma faci mincinoasa.NU ESTI IN MASURA SA MA ACUZI TU PE MINE!!!!!!!!!!! REVIZUIETI COMPORTAMENTUL NU TE-AM JIGNIT CA SA MA JIGNESTI!!!!!!!!!OK?

In Coran spune clar sa iti bati sotia. Tu spui ca asta e fals. Dar din moment ce e adevarat, rezulta ca minti. Ori ca esti prea proasta sa intelegi ce scrie alb pe negru. Deci?
Kathara
Postat pe 14 Februarie 2009 00:01
PROASTA ESTI TU!!!SI CRED CA TI-A BAGATO UN ARAB SI NU TEA PLATIT.ASA CA NUMAI FII ASA DE REVOLTATA,SI MAI CANTA SI LA ALTE MESE!!!!!!!!!!!!CA SUFERII RAU DE INTELIGENTA!!!!
shakirra_shakirra
Postat pe 14 Februarie 2009 00:12
PROASTA ESTI TU!!!SI CRED CA TI-A BAGATO UN ARAB SI NU TEA PLATIT.ASA CA NUMAI FII ASA DE REVOLTATA,SI MAI CANTA SI LA ALTE MESE!!!!!!!!!!!!CA SUFERII RAU DE INTELIGENTA!!!!
shakirra_shakirra
shakirra_shakirra
shakirra_shakirra
shakirra_shakirra

In crestinism barbatul nu are voie SUB NICIO FORMA sa-si ia alta sotie, ceea ce inseamna ca nu are drepturi suplimentare fata de femeie. A iti lua o a doua /a treia/a patra nevasta, fie si in anumite conditii, se numeste a avea privilegii fata de femei, din simpul motiv ca ele nu au voie in nicio conditie cu mai multi barbati.

Te rog nu ne minti, sura a 4-a, versetul 34 a fost citat de multe ori aici, si se stie clar ca sunt cativa pasi pana la bataie: incercarea de a o convinge cu duhul blandetii, parasirea in pat, dupa care urmeaza, in mod evident, aplicarea corectiilor fizice.

Esti mincinos(mincinoasa) ca orice musulman.[/quote] mai deci pana la urma haideti sa dam cartile pe fata!!intradevar,in coran spune sa lovesti femeia.acuma,mai sunt si extremisti care chiar recomanda bataia,dar important este sa luam ce e bun din fiecare religie pana la urma.si sa nu uitam,ca educatia conteaza cel mai mult si mediul in care a crescut.ca mai sunt si musulmani care inteleg islamul altfel,si il aplica cum vor ei,asta e alta mancare de peste!dar eu vreau sa cred ca nu toti sunt asa.
amirah_gh
Postat pe 14 Februarie 2009 00:24
mai deci pana la urma haideti sa dam cartile pe fata!!intradevar,in coran spune sa lovesti femeia.acuma,mai sunt si extremisti care chiar recomanda bataia,dar important este sa luam ce e bun din fiecare religie pana la urma.si sa nu uitam,ca educatia conteaza cel mai mult si mediul in care a crescut.ca mai sunt si musulmani care inteleg islamul altfel,si il aplica cum vor ei,asta e alta mancare de peste!dar eu vreau sa cred ca nu toti sunt asa.
amirah_gh
Postat pe 14 Februarie 2009 00:26
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-14 00:12:42PROASTA ESTI TU!!!SI CRED CA TI-A BAGATO UN ARAB SI NU TEA PLATIT.ASA CA NUMAI FII ASA DE REVOLTATA,SI MAI CANTA SI LA ALTE MESE!!!!!!!!!!!!CA SUFERII RAU DE INTELIGENTA!!!!

Mersi. Dovedesti inca o data ca femeia musulmna e educata si desteapta.
Kathara
Postat pe 14 Februarie 2009 12:21
De la: amirah_gh, la data 2009-02-14 00:26:01mai deci pana la urma haideti sa dam cartile pe fata!!intradevar,in coran spune sa lovesti femeia.acuma,mai sunt si extremisti care chiar recomanda bataia,dar important este sa luam ce e bun din fiecare religie pana la urma.si sa nu uitam,ca educatia conteaza cel mai mult si mediul in care a crescut.ca mai sunt si musulmani care inteleg islamul altfel,si il aplica cum vor ei,asta e alta mancare de peste!dar eu vreau sa cred ca nu toti sunt asa.

Nu a contestat nimeni ca sunt si musulmani care nu aplica ce scrie in Coran 100%. Dar, pe de alta parte, este stipulata in Coran bataia femeii, motiv pentru care mie Islamul mi se pare o religie care aduce rusine ideii de om.
Kathara
Postat pe 14 Februarie 2009 12:22
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-14 00:12:42PROASTA ESTI TU!!!SI CRED CA TI-A BAGATO UN ARAB SI NU TEA PLATIT.ASA CA NUMAI FII ASA DE REVOLTATA,SI MAI CANTA SI LA ALTE MESE!!!!!!!!!!!!CA SUFERII RAU DE INTELIGENTA!!!!

invata sa scrii, ca dupa cate se vede, tu esti proasta

Postat pe 14 Februarie 2009 12:23
De la: amirah_gh, la data 2009-02-14 00:26:01mai deci pana la urma haideti sa dam cartile pe fata!!intradevar,in coran spune sa lovesti femeia.acuma,mai sunt si extremisti care chiar recomanda bataia,dar important este sa luam ce e bun din fiecare religie pana la urma.si sa nu uitam,ca educatia conteaza cel mai mult si mediul in care a crescut.ca mai sunt si musulmani care inteleg islamul altfel,si il aplica cum vor ei,asta e alta mancare de peste!dar eu vreau sa cred ca nu toti sunt asa.

crede ma ca de degeaba spui toate astea....eu in 50 de pagini incerc sa le fac sa inteleaga k nu e doar si alb si negru...
myeyes
Postat pe 14 Februarie 2009 15:21
De la: Georgia99, la data 2009-02-14 12:23:21

invata sa scrii, ca dupa cate se vede, tu esti proasta

eh hai alta inteligenta!! a scris in graba se observa.....nu mai jigniti atat.....ne am prins ca toata lumea e proasta doar kathara geniul neinteles.....
myeyes
Postat pe 14 Februarie 2009 15:23
^ Daaa, trei greseli intr-o simpla propozieit ... graba.
Kathara
Postat pe 14 Februarie 2009 16:27
* propozitie
Kathara
Postat pe 14 Februarie 2009 17:15
wolfy
2314 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:21 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-05 18:43:29

BUNA SEARA,PT.CEI CARE SPUN CA IN ISLAM BARBATUL ARE DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE.IN CORAN DUMNEZEU NU NE SPUNE CA AVEM DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE ASA AIUREA.PUTEM SA NE CASATORIM CU ALTA FEMEIE DACA PRIMA ESTE GRAV BOLNAVA SAU NUMAI POATE FACE COPII SI BINENTELES CU ACCEPTUL PRIMEI SOTII .DACA PRIMA SOTIE NU ESTE DEACORD ATUNCI BARBATUL TREBUIE SA TINA CONT DE SFATURILE SOTIE.SI IN LEGATURA CU :"FEMEIA DACA NU ASCULTA TREBUIE BATUTA".ESTE FALS.IN CORAN SE SPUNE CA:SOTIEI TREBUIE EXPLICAT CU BLANDETE DE MAI MULTE ORI CA SA INTELEAGA ,NU CA DACA NU INTELEGE ESTE BATUTA.INTRADEVAR EXISTA MULTI MUSULMANI MA REFER LA BARBATI CARE IAU RELIGIA CUM VOR EI,SI IN BENEFICIUL LOR!DAR ACESTEA NU SUNT MUSULMANI!!IN ACEST TOPIC NIMENI NU INCEARCA SA CONVINGA PE NIMENI SA TREACA LA ISLAMISM.SI DOAR CEI CARE VOR SA INTELEAGA RELIGIA MUSULMANA SI SA ISI REZOLVE ANUMITE NENTELEGERI IN LEGATURA CU ISLAMISMUL SA FIE LAMURITI.

In crestinism barbatul nu are voie SUB NICIO FORMA sa-si ia alta sotie, ceea ce inseamna ca nu are drepturi suplimentare fata de femeie. A iti lua o a doua /a treia/a patra nevasta, fie si in anumite conditii, se numeste a avea privilegii fata de femei, din simpul motiv ca ele nu au voie in nicio conditie cu mai multi barbati.

Te rog nu ne minti, sura a 4-a, versetul 34 a fost citat de multe ori aici, si se stie clar ca sunt cativa pasi pana la bataie: incercarea de a o convinge cu duhul blandetii, parasirea in pat, dupa care urmeaza, in mod evident, aplicarea corectiilor fizice.

Esti mincinos(mincinoasa) ca orice musulman.

Asculta Agenta provocatoare de Mossad! Sa nu vorbesti in numele crestinilor. I ati prostit destul in ultima suta de ani de cand aveti interese in conflict cu ale lor. Cunosc destui crestini care nu se comporta atat de josnic si nerusinat fata de cei de alte religii.
Pe ce se bazeaza insultele si acuzatiile tale? Arata mi un singur citat din biblie in sprijinul monogamiei si al egalitatii femeii. PANA NU GASESTI CITATUL(TI AM CERUT DOAR UNuL) SA NU MAI APARI CU PROPAGANDA SECULARISTA DE DOUA PARALE, INTELIGENTO?
UITE TE(DACA CUMVA AI O BIBLIE) LA URMATOARELE CA SA VEZI CE FEL DE EGALITATE PREVEDE:

Forbidden to open their mouths in the Church�
(a). For it is a SHAME for women to speak in the Church" 1 CORINTHIANS 14:34-35
(b) To chop off her hands for saving her husband's life. Deuteronomy 25: 11-12.
(c) Her husband to rule over her. Genesis 3:16. The head of the woman is the man.
Birth of females a DOUBLE pollution LEVITICUS 12:1,2,5 ( ADICA DACA O FEMEI NASTA O FATA RAMANE SPURCATA PE O PERIODA DUBLA DECAT PT UN BAIAT).

VERIFICA, SA TACI SI SA STAI IN BANCA TA CA ALTFEL O SA VIN CU ATATEA CITATE NU DIN QURAN SI DIN BIBLIE CA NU VA RAMANE NIMIC DIN OBRAZNICIA TA INGANFATA SI STUPIDA.

salimgandapur
Postat pe 14 Februarie 2009 18:37
Stupida, stupida, dar macar stiu sa scriu "ingamfat".

Matei 19

4Drept rãspuns, El le -a zis: ,,Oare n'aþi citit cã Ziditorul, dela început i-a fãcut parte bãrbãteascã ºi parte femeiascã,
5ºi a zis: ,De aceea va lãsa omul pe tatãl sãu ºi pe mama sa, ºi se va lipi de nevastã-sa, ºi cei doi vor fi un singur trup?`
6Aºa cã nu mai sînt doi, ci un singur trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul sã nu despartã."

Alta poveste, fata de insoara-te cu 4 si bate-le pe toate.

Ca sa nu mai spunem ca Iisus nu a violat nicio fetitia.

Diferente, diferente!
Kathara
Postat pe 14 Februarie 2009 19:16
De la: Kathara, la data 2009-02-14 19:16:39Stupida, stupida, dar macar stiu sa scriu "ingamfat".

Matei 19

4Drept rãspuns, El le -a zis: ,,Oare n'aþi citit cã Ziditorul, dela început i-a fãcut parte bãrbãteascã ºi parte femeiascã,
5ºi a zis: ,De aceea va lãsa omul pe tatãl sãu ºi pe mama sa, ºi se va lipi de nevastã-sa, ºi cei doi vor fi un singur trup?`
6Aºa cã nu mai sînt doi, ci un singur trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu, omul sã nu despartã."

Alta poveste, fata de insoara-te cu 4 si bate-le pe toate.

Ca sa nu mai spunem ca Iisus nu a violat nicio fetitia.

Diferente, diferente!
.................................Sibarbatul sasi iubeasca femeia cum a iubit ISUS BISERICA adica ia dat ei autoritatea deplina...
erikahd2008
Postat pe 14 Februarie 2009 19:31
De la: salimgandapur, la data 2009-02-14 18:37:13wolfy
2314 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:21 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-05 18:43:29

BUNA SEARA,PT.CEI CARE SPUN CA IN ISLAM BARBATUL ARE DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE.IN CORAN DUMNEZEU NU NE SPUNE CA AVEM DREPTUL LA MAI MULTE NEVESTE ASA AIUREA.PUTEM SA NE CASATORIM CU ALTA FEMEIE DACA PRIMA ESTE GRAV BOLNAVA SAU NUMAI POATE FACE COPII SI BINENTELES CU ACCEPTUL PRIMEI SOTII .DACA PRIMA SOTIE NU ESTE DEACORD ATUNCI BARBATUL TREBUIE SA TINA CONT DE SFATURILE SOTIE.SI IN LEGATURA CU :"FEMEIA DACA NU ASCULTA TREBUIE BATUTA".ESTE FALS.IN CORAN SE SPUNE CA:SOTIEI TREBUIE EXPLICAT CU BLANDETE DE MAI MULTE ORI CA SA INTELEAGA ,NU CA DACA NU INTELEGE ESTE BATUTA.INTRADEVAR EXISTA MULTI MUSULMANI MA REFER LA BARBATI CARE IAU RELIGIA CUM VOR EI,SI IN BENEFICIUL LOR!DAR ACESTEA NU SUNT MUSULMANI!!IN ACEST TOPIC NIMENI NU INCEARCA SA CONVINGA PE NIMENI SA TREACA LA ISLAMISM.SI DOAR CEI CARE VOR SA INTELEAGA RELIGIA MUSULMANA SI SA ISI REZOLVE ANUMITE NENTELEGERI IN LEGATURA CU ISLAMISMUL SA FIE LAMURITI.

Esti mincinos(mincinoasa) ca orice musulman.

Asculta Agenta provocatoare de Mossad! Sa nu vorbesti in numele crestinilor. I ati prostit destul in ultima suta de ani de cand aveti interese in conflict cu ale lor. Cunosc destui crestini care nu se comporta atat de josnic si nerusinat fata de cei de alte religii.
Pe ce se bazeaza insultele si acuzatiile tale? Arata mi un singur citat din biblie in sprijinul monogamiei si al egalitatii femeii. PANA NU GASESTI CITATUL(TI AM CERUT DOAR UNuL) SA NU MAI APARI CU PROPAGANDA SECULARISTA DE DOUA PARALE, INTELIGENTO?
UITE TE(DACA CUMVA AI O BIBLIE) LA URMATOARELE CA SA VEZI CE FEL DE EGALITATE PREVEDE:

Forbidden to open their mouths in the Church�
(a). For it is a SHAME for women to speak in the Church" 1 CORINTHIANS 14:34-35
(b) To chop off her hands for saving her husband's life. Deuteronomy 25: 11-12.
(c) Her husband to rule over her. Genesis 3:16. The head of the woman is the man.
Birth of females a DOUBLE pollution LEVITICUS 12:1,2,5 ( ADICA DACA O FEMEI NASTA O FATA RAMANE SPURCATA PE O PERIODA DUBLA DECAT PT UN BAIAT).

VERIFICA, SA TACI SI SA STAI IN BANCA TA CA ALTFEL O SA VIN CU ATATEA CITATE NU DIN QURAN SI DIN BIBLIE CA NU VA RAMANE NIMIC DIN OBRAZNICIA TA INGANFATA SI STUPIDA.

Poti face un efort sa inveti "quote" - apeshi pe citeaza in loc sa faci copy paste. Mersi.
amalia18
Postat pe 14 Februarie 2009 20:00
De la: Kathara, la data 2009-02-14 00:01:19
De la: shakirra_shakirra, la data 2009-02-13 23:39:55daca tu crezi ca esti mai destept (desteapta)fie ca tine.dar nu iti permit sa ma faci mincinoasa.NU ESTI IN MASURA SA MA ACUZI TU PE MINE!!!!!!!!!!! REVIZUIETI COMPORTAMENTUL NU TE-AM JIGNIT CA SA MA JIGNESTI!!!!!!!!!OK?

In Coran spune clar sa iti bati sotia. Tu spui ca asta e fals. Dar din moment ce e adevarat, rezulta ca minti. Ori ca esti prea proasta sa intelegi ce scrie alb pe negru. Deci?

explica-mi si mie cum poti sa scrii alb pe negru?exista pagini negre??
myeyes
Postat pe 14 Februarie 2009 23:47
da chiar...exista pagini negre...?
topsan91
Postat pe 14 Februarie 2009 23:57
De la: Ali_Alina, la data 2009-02-14 23:47:31
De la: Kathara, la data 2009-02-14 00:01:19

explica-mi si mie cum poti sa scrii alb pe negru?exista pagini negre??

Combinatiile pot fi multiple.
Kathara
Postat pe 15 Februarie 2009 00:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PRODUSE PROFESIONALE JOICO, TIGI BED HEAD, L`OREAL EXPERT SERIE online 1 De la: afroditalady 5 Octombrie 2008 17:59
Bijuterii hand-made 40 De la: mmar_cella 8 Iulie 2009 02:23
florile de apartament ....gradina mea 1 De la: rolly17 11 August 2009 03:53
Merita citit!!! 3 De la: Indiana_Jones 27 Septembrie 2011 23:49
consumi alimente,produse si esti platit 5 De la: mituta 1 Decembrie 2009 18:08