Mai multe
| buna dimineata! multumesc de cafea chiar daca uneori este amara.o zi buna va doresc! | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2008 10:06 |
||
|---|---|---|
| Neatza..la cafea vin si eu ..il primim si pe biciuitu asta de leut mic si fara putere de "cumparare" ??? Hai ..ca e 1 iunie..sa fim draguti si cu animalele..:))) O zi buna si voiasa si voua!!! | ||
|
mia_mia Postat pe 1 Iunie 2008 10:33 |
||
| sultaneeeeeeeeeee,ajutor,sia pus pata pe mine,cosmin si ,ma freaca la greu!cadina ta are nevoie de ajutor.fetelor o cafea de la mine vreti,cu tot dragul!ati primit ceva de la sultan de 1 iunie,ca eu nu,dar plec imedit la cumparaturi,daca nu ati primit nimic,ziceti si,va cumpar eu,bine? | ||
|
|
||
|
mari58 Postat pe 1 Iunie 2008 14:16 |
||
| ma simt neputincios mari.,serios... | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2008 14:51 |
||
| e nui nimic,am trecut eu prin mai multe si mai urite,trec eu si peste asta!dar adjunctul lion ce face,vandra creanga,pai nu imi sare in ajutor? | ||
|
mari58 Postat pe 1 Iunie 2008 15:29 |
||
| ce buna e cafeluta duminca... da' ce aveti de sunteti asa morcoviti? | ||
|
amme22 Postat pe 1 Iunie 2008 15:39 |
||
| amme22,eu nu sunt draga,haideti sa va mai servesc o cafea,buna tare,de la mine cu tot dragu,vreti? | ||
|
mari58 Postat pe 1 Iunie 2008 20:24 |
||
|
desigur la ora asta parca ar merge un 3 in 1, e mai slabut :) |
||
|
amme22 Postat pe 1 Iunie 2008 21:11 |
||
| va servesc cu tot dragul,si imi cer scuze la toate daca v-am suparat cu ceva,nu a fost cu intentie,va pup si noapte buna. | ||
|
mari58 Postat pe 1 Iunie 2008 22:52 |
||
| Haideti la cafea..astazi am gresit reteta..cred ca esspreso italian e putin spus...va sta inima in loc..:)))dar e ideala pentru luni dimineata .. Sa aveti o zi de luni pe placul vostru...ca sa urmeze o saptamana excelenta... | ||
|
mia_mia Postat pe 2 Iunie 2008 08:45 |
||
|
buna dimineata!! si LA MULTI ANI! pentru copilul din voi! va pup si va doresc o zi frumoasa! :)) |
||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 10:01 |
||
| sa traiesti nasaaaa:))cu totii sa traiti!!ce cadou ii dai copilului din mine????:))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 10:09 |
||
|
maaii!! numai la cadouri iti sta gandul! e mai buna o urare de bine din suflet decat un cadou material! :)) |
||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 10:30 |
||
| buna dimineata!sper sa aveti parte astazi de o cafea dulceaga care sa aiba cit mai putin venin!o zi insorita in suflete va doresc! | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 11:26 |
||
| "vleau " si io un piculet de cafea.....dulce dulce dulce.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 14:14 |
||
| am eu ema,si te servesc cu tot dragul,nu imi place sa imi beau singura cafeaua,asa ca esti invitata mea si am pt toata lumea,cine mai doreste? | ||
|
mari58 Postat pe 2 Iunie 2008 16:46 |
||
| o cafeluta mica si pentru bodyguardu' are cineva???....ca diseara e de servici iar,pentru ca se pare ca sefa si-a luat concediu si m-a lasat singur cu voi!!!....dar nu-i nici o problema,ca sunteti o companie tare placuta!!!...eeehhh...se pare ca trebuie sa-mi fac singur cafeaua.... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 19:28 |
||
| evudentr ca ti-o faci singur...si nu numai cafeaua....:P | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Iunie 2008 19:39 |
||
| aaa,ema ai venit sa ma ajuti???...ca inca n-am facut-o si mi-e o poftaaaa!!!!.... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 19:56 |
||
| tu chiar nu vezi ..,ca nu ai nici o sansa???:))pisoiule...,sunt..,adoratul lor...he,he,he,....=))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 22:16 |
||
| lasa ca vezi tu cand o sa-mi vina mie sa te adorez pe tine.....te mananc...cu fulgi cu tot!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 2 Iunie 2008 22:25 |
||
| ma pun la dispozitia ta si ma transform in iubita ta leoaica:))SCUMPA DOAMNA ...???????=))) | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 22:46 |
||
| Leusor,maria ta/ Maine-i vai de coama ta/Stefu' de nu s-o lasa/si o vrea "a te manca"!!/... Cartea pe fata se-arunca/ si-ti doreste viata lunga!!/Cand haremul s-o treziiii/....covor de parchet vei fii!!!.....noapte buna,morcovelul meu!!....si voua ,dragele mele prietene!!!....si sa nu uitati ca va iubesc, va stimez si va respect foarte mult!!!.....iar,tie,leutule,vise placute,despre ceea ce a fost!!!.... | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 23:21 |
||
| vaaaaiii, mama meeeaaa!!!..... | ||
|
lion_king Postat pe 3 Iunie 2008 00:16 |
||
| MINUNATA FEMEIE!!si MINUNATE mai SUNTETI TOATE!!cafelutele va asteapta dragelor...buna dimineata!!!si o zi cat mai vesela si buna!!!! | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 02:32 |
||
| Neatza !! Vai Stef ce bine e sa te astepte cineva cu cafelutza gata preparata..dar s-a cam racit de azi-noapte..:)) Las' ca poate face si leutu o fapta buna...ca a crescut si el un pic odata cu economia ..:)) si o incalzeste un pic.. Si leutule..daca o incalzesti ..nu prea fierbinte..ca stii ca te pun sa sufli in ea :))) Si la cate cadane sunt....o sa ai de suflat nu de alta..:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 3 Iunie 2008 07:57 |
||
| =))) | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 08:19 |
||
| buna dimineata dragii mei si degustare placuta la cafeluta.astazi sint ocupata toata dimineata........o zi buna! | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 08:28 |
||
| buna dimineata,tuturor!!!....am venit sa "va incalzesc" pentru ultima oara....cafeluta....si sa iau si eu o gura,caci am nevoie sa "ma trezesc" la realitate!!...mia,eu as mai "sufla" pe aici,dar ,gata,orice inceput are si un sfarsit!!!....ma duc spre paduri mai bune!!!....VA PUP DULE PE TOATE SI NU UITATI CA VA IUBESC SI VA RESPECT DIN TOT SUFLETUL MEU DE LION-KING!!!...ADIO.... | ||
|
lion_king Postat pe 3 Iunie 2008 09:43 |
||
| buna dimineata dragilor. haideti la o cafeluta!!! :)) | ||
|
Postat pe 3 Iunie 2008 09:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| paypal | 3 | De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37 |
| LA MULTI ANI!! | 1 | De la: necula_lili 12 Aprilie 2009 08:50 |
| CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste | 23 | De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00 |
|
|
||
| O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! | 8 | De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36 |
| castigati cu...mai nimic | 2 | De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.