Setari Cookie-uri

CAFENEA!!!

etta mai tine-o tu asa ,cu mielul asta si ai sa vezi ca pierzi haremul...:))

Postat pe 30 Mai 2008 15:53
vaiiiiii, dar ce pliktisiti atzi fost astazi cu totii!!!ce s-a intamplat cu voi? v-a moleshit weekend-ul? unde disparuratzi cu totii????

Postat pe 30 Mai 2008 16:12
pai am fost copilas pentru ca ne-am facut probleme din cauza ta cind ai disparut.scrie lui mami tau pe privat ce sa intimplat ca incepusem sa ma aprind.

Postat pe 30 Mai 2008 16:58
melinduta..,hai sa bem cafeluta.:)))vrei sa ne dam uta...???vino la harem,draguta!!:)))

Postat pe 30 Mai 2008 17:01
pai cum sa ma dau utza? nu vazushi k eu sunt batranika rau d tot?mai am un pik si ajung la 70 d anishori!vrei sa ametzesc rau d tot si sa ma desfiintzezi k sa nu ma mai pot da la haremul leului?shmeker sultanul asta!!!!

Postat pe 30 Mai 2008 17:07
vezi?nu eshti in stare nici makar sa raspunzi cadenelor tale!!!!vaiiiii!!!!halal sultan mai eshti! e clar!!!!!!aici nu e d mine!!!prea maaaare pliktiseala, mai bine plek catre haremul leului, el sigur v-a shti cum sa ma bine-dispuna si sa ma scoata din pliktiseala asta!!!!

Postat pe 30 Mai 2008 17:26
mai melinduta mama,eu am spus ca primesc pe oricine in turma mea,fie gainuse,fie puicute,fie prospaturi,fie mai "pleostite"asa ca tine,dar nu prea ma impac cu undercover-e,daca ma intelegi tu....ca am mirosul dezvoltat bine si nu ma pacalesc la diferitele "arome" pe care le simtesc eu pe aici....insa discutia nu e incheiata definitiv,daca treci proba de pozitie,acceptam.....ca am vazut eu pe ecranul din padurea noastra Google niste "batraioare" de-astea ca tineeeee....mama,mama,ce le mai mergea "motorasul"!!!....
lion_king
Postat pe 30 Mai 2008 17:45
aaaaaa,deci cu de-astea te ocupi,obsedatule:)))perversule:)))hmmm
sonia111222
Postat pe 30 Mai 2008 17:58
CE V-AM ZIS EU??????asta-i bolnav cu capul si sufera cu dosul..:)RISCATI-VA,dar va propun sa asteptati putin ,SULTANUL IL REZOLVA!!Pisoias drag ,de pozitia iepurasului speriat, stii ceva inocenta ???

Postat pe 30 Mai 2008 18:11
stai sa ma duc sa-mi chem iepurasul sia poi te informez!!!....
lion_king
Postat pe 30 Mai 2008 18:20
sonia ,iubito,ce sa fac si eu???...astazi cand e asa mare concurenta pe piata,fac si eu fata cum pot....ca nu pot sa risc sa-mi pieeeerd...avantajul in fata sultanului!!!....
lion_king
Postat pe 30 Mai 2008 18:22
gata ,m-a informat subalternul meu din jungla!!!....cica e aia cum sta sultanul cand "si-o ia " de la cadanele furioase ca nu le-a "aprofundat" la fel pe toate!!...adica pe burta,cu dosul in sus,oferindu-l "spre bataie"!!!.....cu sticle,cu deodorante ,cu coada de la matura...cu ce au si ele la indemana!!!...e buna explicatia???..."te satisface" pe deplin???....
lion_king
Postat pe 30 Mai 2008 18:35
bai baiatu,vezi frate ca exista un topic,,cu tratamente speciale,femei dornice sa-si ingrijeasca tenul,"CLEOPATRE" si-alte alea!!!!=))))STATUTULEEEEE:)))materie prima ce esti..=))

Postat pe 30 Mai 2008 18:50
buna dimineata!...nu-i nimeni aici....si cafeluta-i gata...pentru toata lumea

Postat pe 31 Mai 2008 08:34
buna dimineata mire la !!hmmm,ce araoma vine de la tine!!:))multumesc ..,ce buna este..

Postat pe 31 Mai 2008 09:16
multumim de cafeluta...........o zi placuta tuturor!

Postat pe 31 Mai 2008 09:45
buna dimineata dragii mei prieteni...am trecut pe la cafenea sa beau o cafeluta impreuna cu voi...va pup si sa aveti o zi buna si insotita...
ginetta
Postat pe 31 Mai 2008 10:55
iacata-mas si pe mine....am venit sa ma dezmeticesc ca abia acu am reusit sa imi beau cafeluta,munca munca si iar munca.....azi zi scurta insa da...tot stricata-i.spor la distracti dragilor
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Mai 2008 11:19
buna ziua la toata lumea!!!....cine imi da si mie o cafeluta????.....mmmmmm....ce bine miroase!!!!....salutari tuturor,ca mi-era un dor de vooooiii!!!....

Postat pe 31 Mai 2008 11:36
eu gainusa draga,de patru kilograme :))eu, morcovelul tau!!ti-o dau mai tare,ca stiu ca-asa iti place...=)))

Postat pe 31 Mai 2008 12:42
multumesc,morcovelul meu,dar mi-a cam stat in gat si plec pentru un timp.....ca tare ma enervai si trebuie sa-mi revin!!...pup pe toti!!

Postat pe 31 Mai 2008 13:30
sincer ,la toti ne-a stat!!sunt bombardat cu mesaje pe privat,nu stiu ce sa mai cred...si eu va poopik pe toti!!!

Postat pe 31 Mai 2008 14:53
credeam ca pe aici o sa am noroc!!!...dar de unde!!...nu-i nimeni si pace!!!......si se pare ca nici cafeau nu a fost prea buna astazi!!!...eeehhh...asta-i viata!!.....unii huzuresc si altii suspina!!!....dar lasa ca roata se mai si intoarce in viata!!!....
lion_king
Postat pe 31 Mai 2008 18:29
mai leule draga cafeaua fu numa buna pan sa apari tu amu tare amara mi se pare..etta mami ce s-a intamplat???si stef despre ce mesaje vorbesti tu acolo ???pune-le draga pe forum sa le dam de lucru la fete...eee comedie!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Mai 2008 18:58
las' ema, ca o facem din nou buna cu timpul
amme22
Postat pe 31 Mai 2008 20:18
ceeee in timp mai ammme ca sunt unii care strica si cheful de cafea...auzi la el,dupa ce ca muncesc de's rupta de oboseala ...vine pisoiu sa imi zica mie ca unii huzuresc evident ca mi-o picat amara cafeaua....io care o beu dulce ....of of mai mai...
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Mai 2008 20:54
pai si munca e tot un fel de huzur... petrecere in toata regula, ce sa mai zic...
amme22
Postat pe 31 Mai 2008 21:21
poop pe voi,mai vb si maine,fosta si actuala!!!=)))

Postat pe 1 Iunie 2008 00:12
buna dimineata!!! cafeluta-i gata, va asteapta.....sultane fa ceva la pisoiu ala ca daca pun mana pe el....e terminat... auzi, auzi nu-i buna cafeaua facuta de mine, io zic sa-i facem o programare la ciomu.

Postat pe 1 Iunie 2008 08:56
neatza...!!ce cafea bunaaaa..!!!iar.., cu amaratul asta de leut ,ii lansez o provocare de wekeendul urmator,sa vada ca nu imi este FRICA de el...:))),pt ca tot vine EMA IORDANESCU la Snagov,iti lansez si tie LION draga,aceasta invitatie ,sa vad cat de mult CURAJ AI !!!!!!ema iordanescu,lion si stef80 si sa vezi ce iese...!!:)))

Postat pe 1 Iunie 2008 10:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alt topic al meu 1067 De la: monreve3031 20 Februarie 2012 06:28
mai este cineva pe aici? 10 De la: pamela_1 12 Iunie 2009 14:38
de ce mint barbatii si nu isi recunosc greselile? 39 De la: Ame_ly 18 Mai 2011 14:43
Intamplari penibile din viata noastra 16 De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23
cafea cu aroma de femeie 16 De la: DON_LUCIANO 20 Iulie 2009 11:40