Mai multe
| salutare !!!!va cafengiti bine ,bag sama..,iar eu ..,amaratul de mine :(( Dupa atatea biliboance...,facute de cele doua COTOHARLE,abia imi trag sufletelul :(( ,un fel de.., doua CADANE se joaca impreuna cu LIMBILE....=))) cu..., ale mele...,trei =)))))) etta,ema iordanescu si lion king ..,va multumesc pentru onoare... | ||
|
Postat pe 8 Iunie 2008 21:50 |
||
|---|---|---|
| sultaneeeeeeeee,dupa cite vad,teau stors fetele ca pe o lamiie,refate draga,ia gingiseng,ajuta,eu iar miam pus papucii la usa,ai grija sa nu mii fure,stii ce greu gasesc nr34,pupo pe tanta c.....anta,cum ii zici tu si spunei din partea mea sa stea linistita,ca,cei a ei e pus deoparte!noapte buna,vise placute,ingerii sa va sarute! | ||
|
mari58 Postat pe 9 Iunie 2008 01:35 |
||
| neata! o cafea cu lapte mai gasesc aici? | ||
|
|
||
|
OanaTrifu Postat pe 9 Iunie 2008 09:40 |
||
| eu beau oana trrifu,dar fara lape,amara,hai sa bem amindoua,fiecare cum ii place1va pup si vb mai tr am de lucru! | ||
|
mari58 Postat pe 9 Iunie 2008 09:52 |
||
| neatza!! pt ca-mi place sa fiu gazda buna..,te servesc eu oana trifu. pofta buna..!!!! | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 09:52 |
||
| mda! chiar se cere o cafeluta! of, iar e luni! | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 09:58 |
||
| miam. multumesc. | ||
|
OanaTrifu Postat pe 9 Iunie 2008 10:03 |
||
| da si mieeeee,ca m-am trezit devreme,si acu sunt somnambula rau de tot.fetelor va doresc o zi cu soare in suflet si multa multa placere de munca!!!ca doar e luni... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Iunie 2008 11:03 |
||
| iti dau iubita..,una mai speciala pt somnambuleeee:))si-un poopik MARE !! | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 11:21 |
||
| ehe.,.....am vazut pozele stef....te-au zapacit fetele,o ba? | ||
|
alone Postat pe 9 Iunie 2008 12:08 |
||
| m-au INCALECAT bine...,vai de capul meu =)))gainusa mea etta..,esti epuizata rau.?????????????=))))) | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 12:20 |
||
| hi hi.. vreau si eu cafeluta, dar asta numai daca e cu putin lapte si putina frisca..asa sa-mi indulciti saptamana;)).. sa aveti un inceput de saptamana extraordinar, asta ca sa va mearga bine pana lunea cealalta..pupiceiiiii:*:*:* | ||
|
ciucika Postat pe 9 Iunie 2008 12:22 |
||
| buna dragii mei...gata, v-ati dezmeticit?...stefule ce ti-au facut mama fetili?...mai traiesti?...haideti la o cafeluta...va astept pe toti....saptamana asta,ca de saptamana viitoare...vacanta si concediu....va pup si va doresc o zi minunata:)) =))..:))=)) | ||
|
ginetta Postat pe 9 Iunie 2008 12:34 |
||
| ce nu mi-au facut ???ginetta draga..=)))) | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 12:41 |
||
| pana si patul i l-am luat(etta nu io)....da fu faaaain | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Iunie 2008 12:54 |
||
| :))))mancavar nasa de petrecareti! :)) | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 12:58 |
||
| ema si etta s-au distrat si au papat....mie mi-au ramas ochii pe mamaliguta aia...... | ||
|
alone Postat pe 9 Iunie 2008 13:02 |
||
| neatza!!!!!!!cam tarziu, nu? va invit la o cafelutza de...pranz, k p aia d dimineatza am ratat-o!!!!va pupacesc si va doresc o saptamana minunata tuturor!!!! | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 13:05 |
||
|
deiuta,cand bem o cafea impreuna,faca to face???? :D:D:D astept propuneri... |
||
|
alone Postat pe 9 Iunie 2008 13:23 |
||
| vvvaaaiii,ce greu m-am "sculat"!!!.....pai daca m-am "sculat" in week-end-ul asta tot timpul!!!....acu' e mai greu singurica.....si daca nu mai e perna sultanului!!!....mmmmm...si acu'-i mai simt mireasma!!!....buna fetelor!!!....baui o cafeluta,da' as mai bea una de la voi....ei,cine mi-o "da"???....mama,am ramas setata pe "primit"!!!.... | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 13:34 |
||
| etta,iti ofer eu o cafeluta.....:D una irish.....ce zici merge? | ||
|
alone Postat pe 9 Iunie 2008 13:36 |
||
| Buna ziua fetelor!!! Ma primitzi la o cafelutza? Cu frisca!! Yummy:) | ||
|
Barby_girl_023 Postat pe 9 Iunie 2008 13:45 |
||
| eheeee!ia, uitatzi-va cata lume sa strange deja prin zona asta!ink o data banatu' va fi "fruncea"!!!!eu, onnyta(care din toamna va fi si ea d-a noastra si cu care am stabilit deja k voi bea o cafelutza face to face), mari58(de la care astept raspuns p privat sa vedem dc ne intalnim intr-o zi la o cafelutza prin Arad) si uite.....acuma si ancutza!!!!!ancutza draga, ma bucur enorm d mult k m-aiinvitat!pt o cafelutza sunt disponibila orikand!!!!asa k spune o zi si o ora si ramane stabilit:cafelutza face to face!!!!abia ashtept!!!vedetzi?ieri, alaltaieri imi plangeam p aici d mila d una singura k altzii se distreaza p la Snagov si akum....uite k am si eu prilejul sa ma intalnesc cu cineva face to face!te pupacesc, dragutza mea, si ashtept cu nerabdare cafelutza!!!! | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 13:50 |
||
| deiuta,astept un mesaj pe privat...ca eu nu pot sa-ti scriu...... | ||
|
alone Postat pe 9 Iunie 2008 14:14 |
||
| rauri de cafeleala au curs pe forum de cand nu am mai intrat...."intarziatul de serviciu" va invita la cafeleala de dupa amiaza!!!!!o zi buna!!!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 14:31 |
||
| buna vivi! din cate stiu eu se apropie fericitul moment! :))) sa ne spui cand e! macar sa-ti facem si noi uraturile de rigoare! :)) | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 15:39 |
||
| va las si eu o cafelutza si eu plek, mi-a ajuns p ziua d azi!ce moment, vivi?copilash sau nunta sau...????nu fitzi rele, vreau si eu sa shtiu!!!:D | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 17:21 |
||
| vivi..?se apropie ce stim noi?ma bucur din suflet pentru tine...te pupic si te astept maine la o cafeluta...impreuna cu toate prietenele noastre... | ||
|
ginetta Postat pe 9 Iunie 2008 17:59 |
||
| si eu.......!!!astept cu nerabdare..,de mai vrei sa fii cadana mea :)),de nu...nu... | ||
|
Postat pe 9 Iunie 2008 18:03 |
||
| vivi poze pt prieteni sa curga rauri rauri sa ne bucuram si noi pt tine iubita,meli cred ca vorba totusi de nunta nu de bebe ca vivie mai cu capul pe umeri asa nu ca mine care viseaza cai verzi pe peretei si aspirine la 5 dimineata...... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Iunie 2008 18:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Schimb de link-uri | 1 | De la: hannahmiriam 30 Noiembrie 2009 14:14 |
| kudika nicoll,,m am indragostit de tn | 16 | De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53 |
| oameni impertinenti si idioti............. | 59 | De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42 |
|
|
||
| alt topic al meu | 1067 | De la: monreve3031 20 Februarie 2012 06:28 |
| Craciunul!!! | 4 | De la: adaeva 19 Decembrie 2009 14:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.