Setari Cookie-uri

CAFENEA!!!

si euuuuuu....ca doar suntem coorasence de copilarie!!!......si nu-ti fie frica de mine,ca pe tine nu te "stric".....inca....pana la nunta....ca sa fii "curata"......

Postat pe 9 Iunie 2008 20:50
HAI ROMANIAAAAAAA!!!....am venit la o cafea,ca daca trag un snaps,de bucurie si de una singura, la club, ma imbat si ma perversitez singura!!!..... hai ca fac si pentru voi.....va pupic....

Postat pe 9 Iunie 2008 21:19
exista cineva pe aici, care are nevoie de copii ???????? :))gemeni ,tripleti sau stiu e ce..???:))capabili???..:))SULTANUL e prezent...,eu folosesc ,cafeaua mea...:)))

Postat pe 9 Iunie 2008 21:44
superbe pozele. Sunteti frumosi cu totii. Acum pot sa spun ca dragostea virtuala exista pt ca va iubesc.
amme22
Postat pe 9 Iunie 2008 21:52
sultaneee,iar ai inebunit???.....te oferi,asa, pe nimic si pe nimic???......fetelor,cred ca "l-am calcat" prea mult si s-a dezaxat,saracutul.....baga-ti mintile-n cap,iubitule,ca de ma intorc la Snagooooovvvv.....te pup de te zapacesc.....si pe toti ai tai....noapte buna....

Postat pe 9 Iunie 2008 21:54
si eu pe voi toti si pe amme22 !!!!!!!!!putin ,mai..,special :))

Postat pe 9 Iunie 2008 23:39
melindutza,scuze,nu am uitat,am fost la coafor,sa ma fac fr ca poate prind si eu o aspirina,sun miine la 5 promit.va pup si ma bucur ca v-am cunoscut pe toti si pe toate.asa cvirtual bineinteles!
mari58
Postat pe 10 Iunie 2008 02:21
alooooooooo,trezirea.haideti la cafea,e gata!mai drageloe,o viata aveti si pe aia o dormiti?pai eu va culc,eu va trezesc,treaba e asta?
mari58
Postat pe 10 Iunie 2008 07:14
Mari..onorez invitatia :)) Ai cafea d-aia care-mi place mie...neagra..tare...si dulce??? Aaaa..din asta e ...excelenta...Sa aveti o zi plina..si vivi ..nu stiu care-i ziua cea mare...:)) dar ...felicitari in avans!! Pupici la toata lumea..
mia_mia
Postat pe 10 Iunie 2008 07:57
aaaaa.....buna dimineata!!!.....astazi sunt si eu mai printre primii la cafea.....ca n-am cum sa le intrec pe cucuveaua Kudika de Mari si pe Biciuleasa de Mia!!!.....si ia uite la Biciulet,o vreaaaa....NEAGRA....TARE.....mama,mama.....stai ma ,ca e vorba de cafea,nu deeeee......se vede ca nu m-am trezit bine.....ha ha ha ....io beu o cafeluta mai LUNGA si mai dulce...si cu frisca,cand este .....va pup pe toti si va doresc o zi cu soare in inimile voastre!!!!....

Postat pe 10 Iunie 2008 09:51
buna dimineata!!! o zi cu soare sa aveti dragilor! aaa si fetelor vivi se casatoreste nu asteapta un bebe! eu la casatorie ma refeream! :)))))

Postat pe 10 Iunie 2008 09:53
buna dimineata fetelor...gata pentru cafeluta? azi vad ca mary a fost de serviciu ...dar singurica nu pot sa beau...se sacrifica cineva?va pup si va doresc o zi buna...
ginetta
Postat pe 10 Iunie 2008 10:07
pai atunci "casa d piatra" vivi draga!felicitarile mele!!!ettoooooo, babooooo, iar tzi s-a strikat placa???o luashi razna d tot d cand te-ai excursionat p la snagov!!!!! :P hai, uite, iti fac eu o cafelutza din aia mai lunga cu frishka cu tot!bine?poate isi mai revine nebuna asta, desi nu prea cred k mai are sanse!!!

Postat pe 10 Iunie 2008 10:08
deiuta...las-o mama ca este marti azi...pana sambata are timp sa-si revina...le-a naucit sultanul asta de tot...pupici..hai la o cafea..ca este facuta,adu tu frisca..
ginetta
Postat pe 10 Iunie 2008 10:21
neata,la toata lumea!!.....melinduta mea scumpa,cum sa mai imi reviu,draga mea draga,cand am "de educat" atata tineret p-acilea???....pai ce prefesoara as mai fi io???....mi-as strica renumele si nu voiesc asa ceva.....eeee.....pup pe toti....

Postat pe 10 Iunie 2008 10:22
:)))) he he he! gainusa noastra s-a transformat in paun!

Postat pe 10 Iunie 2008 10:24
sunt mutanta ,nasa,ca doar coada s-a transformat!!....

Postat pe 10 Iunie 2008 10:28
neatza!! ce puteri miraculoase am???:)) pofta buna tuturor si o zi vesela va doresc!!!!

Postat pe 10 Iunie 2008 11:02
stef... ce zici? am cam plimbat mingea aia cu Franta... Italia o sa vina pe noi, ca i-au umilit rau de tot olandezii... vineri o sa fie greu!

Postat pe 10 Iunie 2008 11:43
Cred ca o sa avem meci mult mai usor cu Italia . Sincer, ma asteptam sa ne umileasca francezii.., una peste alta a iesti bine, am luat un punct mare!!!IMI ESTE TEAMA ,TOT DE UN MECI EGAL!!dar ii vom bate..,am mai facut-o...:))HAI ROMANIAAAA..!!!!

Postat pe 10 Iunie 2008 11:54
hmmm... eu nu cred ca vom mai reusi nimic de aici incolo... cred ca italia ne va opri si olanda la fel.... sunt pusi pe fapte mari! ramane de vazut:) mi-as dori sa iasa din grupe... dar nu stiu... mutu nu a fost in forma, sper sa isi revina!

Postat pe 10 Iunie 2008 12:00
mai baieti, ce faceti voi aici?? pai in loc sa sustineti echipa... hai, fiti optimisti! ha ha ha... pana si eu care nu sint microbista si sint optimista!e vorba de madria noastra! asa ca.... HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
:))))))))

Postat pe 10 Iunie 2008 12:10
alex,daca-i batem ,dai berea..?????greu va fi.., dar ii vom bate..!!!

Postat pe 10 Iunie 2008 12:37
bau berea daca batem:))) evident!!! stii ce mi-a placut? cum au cantat imnul... niciodata nu am vazut asa misto, nici generatia lui hagi nu canta asa... astia si-au invatat imnul tarii:) chiar a fost frumos! cica i-ar fi pus piturca sa si repede cu o zi inainte:)))))

Postat pe 10 Iunie 2008 12:48
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! va raspund cu intarziere( ca de obicei in ultimul timp). pe 27 septembrie i-mi schimb statutul social, ma fac nevasta cu acte( patalama la purtator:)). ma inmatriculeaza barbatul pe numele lui si-mi pune nr de prahova ca pana amu' am posedat de dambovita=)) ceva timp mai e pana la fericitul eveniment care nu se tine la caminul cultural=)).multam oricum de urarile anticipate!!!!sa fie la toata lumea!si dc tot sunt pe topic va ' invitez" la o cafeleala! o zi buna!si-n trei saptamani termin eu sesiunea si o sa ne intalnim zilnic la cafea! parol!!!!

Postat pe 10 Iunie 2008 13:18
suntem onorate, vivi!!!!baietzi, eu ma cam uit la meciuri d fotbal,mai ales kand joaka romanica!!!dar ieri m-am enrvat k m-a prins meciul prin oras si nu am gasit taxi, park innebunise lumea cu meciul ala!m-am kinuit jumatate d ora k sa vina un prkajit d dacia din 1800toamna dupa mine si nenea...nici nu ma mir k nu era interesat d meci...pai la nenea asta shoferu' fulger nici antiperspirantul nu se inventase, dar mai fotbalul...pfffuu, mi-a pikat tot parul din nas pana akasa!!!iar despre mutu...ce sa zik?a fost in starea aia din 2 motive:ii murise bunikutza si...probabil k va ramane ruinat in curand dc trebuie sa le dea celor d la Chelsea 12 mil euro...uiiiuiiii saracie mare, mutule!asta e...ce-shi face omul cu mana lui....e lucru manual, nu? :D

Postat pe 10 Iunie 2008 13:52
bai,adevarata reclama aia de la Coca-Cola,care sugera ca fotbalul uneste toate "limbile".....ba,e bine si asa,poate s-o uita de gramatica....HAI ROMANIAAAAA!!!....

Postat pe 10 Iunie 2008 14:10
repede cafeaua va rog......meci.....am adormit aseara la meci asa de plictisitor mi s-a parut.poate cu italia va fii mai vioi.scuze fetele pt intarziere dar..... maine dau eu cafeaua
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 14:16
adevarul ca momentul intonarii imnului a fost inaltator si de ce nu emotionant. nu mai vorbim de galeria romanilor. hai ca nici frantuzii nu mai sunt ce au fost odata, bine ca a iesit asa da se putea si mai bine( perfectionistul din mine:)). amu vedem vinei( parca )ce o mai fi.am examen sambata da-mi rup timp sa ma uit si vineri.si-mi doresc sa bata romanii, ca macar prin sport sa demonstram ca contam.

Postat pe 10 Iunie 2008 14:17
succes la examene,vivi!!!.....si asteptam sa ne "acompaniezi "mai des.....acu' m'ac acasa ,ca mai am treba....pup fetiliii!!!....

Postat pe 10 Iunie 2008 14:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana 33 De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55
Un site de socilaizare pentru persoane care cred in iubire 36 De la: sad_heart 15 Iulie 2010 01:19
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33
intrebare 11 De la: mitura 20 Noiembrie 2009 23:46