Setari Cookie-uri

CAFENEA!!!

sa fie!!!!! ema iordanescu am incercat sa te agat in lista de prieteni ba chiar sa te sms da...deocamdata astept confirmarea sau infirmarea.

Postat pe 10 Iunie 2008 16:29
vine fata confirmarea evident mai viv scuze dar la munci nu am acces la casuta mea de mail personal dar....acu ca am ajuns acasica imediat te accept in listuta.
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 22:23
sms???? de unde ai tu nr meu de tel???? aaa cine ma tradeaza???? glumesc dar iti trimit un msg pe privat daca vrei tu asa oricum te-am adaugat in listuta mea modesta.pupic si bafta la examene
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 22:28
melindutza,te-am sunat la 21.30,atunci am ajuns acasa,zicea blocaj,te mai sun miine,mai dragelor vati facut microbiste,de dragul sultanului si a,lui lion,mai,mai!
mari58
Postat pe 10 Iunie 2008 22:28
meiii ..,fetelor,vorba emei iordanescu,eu mi-am construit cu greu o lista de "STELUTE",CU ID DE MESENGER si telefoane...iar acum ..,constat ca..,rand pe rand,va selectati prietenii din lista mea..!!!Ba nu-i de-ajuns asta.., faceti schimb de telefoane,va dati intalniri..,POI E FRUMOS ..????eu chiar ma supar..,raman fara prieteni ?????:((

Postat pe 10 Iunie 2008 22:45
??? cum sa ramai fara prieteni sultane draga??? cui am dat io "numerele" si de telefoane si de la papuci???? pai asa crezi tu ca merge??? o prietenie se mentine cu siguranta ,si geloziile sunt inutile pt ca eu imi aleg prietenii pe spranceana si am grija de fiecare in parte.
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 22:55
no carei problema sultane,ti sa urcat la cap de la cirese mai,da ce areeeeeeeeee ca vb cu o banatana ma?
mari58
Postat pe 11 Iunie 2008 00:42
si dimineata trezirea vo fac io,sa va vad la cafea,ca tot sing o beau,somnorosilor!
mari58
Postat pe 11 Iunie 2008 00:44
trezirea,s-a facut ziua,gata cafeaua,am si 3 in 1,si naturala expreso,zahar nu oun,pune fiecare cit vrea!vad ca tot sing o beau,dar pina va treziti voi,merg sa fac si papa bun,rulouri piept de pui,cartofi noi,si supica,ce ziceti,va place?mai bine gatesc acum pe racoare,decit la amiaza,pe caldura.pai cind va treziti va astept si cu papa,gata.o zi buna va doresc!
mari58
Postat pe 11 Iunie 2008 06:04
sa va zic am vrut sa va fac si praji cu visine,dar nu am zahar,l-am pus la visinata,si am uitat sa cumpar,asa ca va fac dupa masa,si va servesc diseara,acum imediat plec la munca,pup!
mari58
Postat pe 11 Iunie 2008 07:50
buna dimineaaattaaaa!!!......mama,acu' chiar ca sunt prima la cafea....ca doamna cucuvea nu se pune,ca pe ea oricum n-o poate intrece nimeni.....mai Mary mama,cum draq traiesti tu doar cu 3-4 ore de somn,ca eu as fi zombie daca n-as dormi 8 ore pe noapte????.......deci si prin urmare.....va pup pe toti si va urez o zi frumoasa si insorita!!!!.....acu'sa stau sa-mi beau cafeluta....poate mai onoreaza cineva cafeneaua.....pup....

Postat pe 11 Iunie 2008 09:42
neatzaaaaaa!!!!!lumeeeee, am venit la cafelutza!!!si va dezvalui un secret!na, sultane, k sa mori d ciuda, nu alta!!!AZI BEAU O CAFELUTZA REALA CU ANCUTZA!!!!!na, sac-sac!!!!mari, nush ce se intampla, dar mie nu mi-a aparut nici un apel d la nimeni...lasa-mi mesaj privat cu nr tau si te sun eu, bine, draga???na, sultane, sa vezi tu acuma barfa!!!!!!!hehe, abia ashtept!!!mariiii, tzi-as aduce eu un kg de zahar intr-o fuga dc ar functziona rabla mea, dar ink e tot in service, din pakate :( yammyyy, prajiiiii, ce bunnnnnn, mi-ai facut pofta, mari!!!spor la treaba!pupici tuturor si o zi minunata!

Postat pe 11 Iunie 2008 10:25
fetelooooor,lasati draq cafeluta si treceti repejor la club,ca ne dete D-ZEU cadoul mult visat....un dansator traznet,nu alta!!!....

Postat pe 11 Iunie 2008 11:06
am o pauza de 10 min si ma vantur putin pe forum. ema vroiam sa dau cu ms pe privat. mersi de accept si am retinut nr. tau.stef, stai linistit esti preferatul fetelor si prieten " de nadejde" asa ca esti in carti:)) si decat sa ai o mare de dusmani , mai bine avem un noian de prieteni! hai ca-ti maresti " haremul" pe zi ce trece...aaaaaaaaa, am intrat sa bem ( pe fuga pe fuga) o cafeluta impreuna. una virtuala... deocamdata:))stef nu ramai fara prieteni( egoist nu cred ca poti fi sa-i pastrezi doar pt tine!), doar i-ti maresti cercul de " cadane".faci fata=))hai sa aveti o zi superba si... o noapte de povesti!!!! prietenii stiu de ce!!!!

Postat pe 11 Iunie 2008 11:45
Vio...comaneanu:)))stii f bine cat te apreciez!! am mai vb pe mas..despre nunta,nu ma grabesc sa iti urez inca.Cat despre prietenii mei "stelutele",cum va denumesc eu,am dus o lupta continua,pe privat,pe tel.,sa ii pun in contact..,sa le explic ce reprezinta celalalt..!!ANCUTA,draga mea "speriata",cum te-ai definit chiar tu :)),ma bucur din suflet,ca m-ai ascultat pe privat,iar acum sunteti impreuna la cafeluta..!!:))asa cum ti-am spus de multe ori..,deiutza pt mine .,este o MINUNE!! STIU CA AI SA TE BUCURI DE EA!!sunt convis!! si...,mai stiu ca o sa aveti o zi excelenta.!!!va poopik pe toate fetele..

Postat pe 11 Iunie 2008 12:10
stef parafrazandu-l pe caragiale as putea spune" mare om mare caracter!". va pup si acu fug ca mai am ceva trebi....

Postat pe 11 Iunie 2008 12:23
bunaaaaaaaa!!! vivi draga, nu participi la concursul cu rochiile?? ca vine nunta!! daca participi te votez viitoare miresica!:)))

Postat pe 11 Iunie 2008 12:58
am luat deja " locita"( asa spuneam cand eram mititica).oricum multam fain de votul de incredere si pritenie. nu prea am in arhiva personala poze cu mine in tinute de gala.am intrat cu viteza luminii sa vad despre ce e vorba cu concursul:)) sunt destule aspirante la premiu. le las lor placerea de a castiga.

Postat pe 11 Iunie 2008 13:46
multzumim, stefule!!!!ink nu ne-am intalnit, pt k eu sunt la lucru pana la 5, iar ancutza pana la 6, dar urmeaza!iti multumesc pt cuvintele frumoase adresate, eshti un "dragutz" in adevaratul sens al cuvantului!!!pupici multzi si dulci la toata lumea!!!

Postat pe 11 Iunie 2008 16:01
:)) pupici si tie drama mea si distractie placuta la cafeleala!! sa va ganditi si la noi!!

Postat pe 11 Iunie 2008 16:03
sa va simtiti bine si sa legati o prietenie frumoasa!!!

Postat pe 11 Iunie 2008 21:47
prajitura ii gata,am pt toata lumea,sultane poate te indulcesc,ce spui vr o felie de la mine o urita,mica,slaba,schioapa siBABA?ETA,traiesc si eu chiar daca nu dorm,am fost mult timp bolnava,si credema,mie greata de pat,si,daca in lumea asta dorm,in cealalta ce fac?o viata am,si pe aia sa o dorm?va pup si dimineata fiti sigure ca va astept cu cafeaua calda,bineinteles daca vr de la o urita ca mine.pup!am voie?
mari58
Postat pe 12 Iunie 2008 00:27
buna dimineata,cafeaua gata,pregatita special pt voi.azi e putin mai tare,ca la noi ploua,poate si la voi,si cred ca aveti nevoie de una mai tare!sultaneee,papucei mei,tot la usa ta stau,si daca nu mai imi vine rindu,ai grija,ca a aparut un mascul la Eta,si sa stii ca,cu lion nu team inselat,desi m-a invitat,daca continui asa,poate, poate,calc strimb cu asta,ca na,trebuie sa-mi tratez si eu hormonii,ca deja au luato razna.buna cafea am facut,ce ziceti,am si praji!o zi buna va doresc!
mari58
Postat pe 12 Iunie 2008 06:20
neatza!!!azi sunt mai matinala si eu, k si mari, desi...nu kiar!ea e treaza d la 6 si atunci, intr-adevar ploua la noi, dar acum e deja 9 si e soareeee!!!!va fac cafelutza si sa astept, kaci eu am muuuulta treaba azi,ufff nici nu vreau sa ma gandesc!am o tona de acte de indosariat :( mari, mi-a facut placere sa te aud ieri, esjti o scumpa si o nebuna!pupici!si sa nu mai zici k eshti urata, la un asemenea suflet mare, nu ai cum sa fii o urata!eshti o dragutza!!!pupici pt toti!poate mai beau mai tarziu o cafelutza cu voi, dc nu, o zi buna tuturor!

Postat pe 12 Iunie 2008 09:12
buna dimineataaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 12 Iunie 2008 09:16
buna dimineataaaaa!!!....la noi e soare si frumos afaraaaaaa!!!!!....nasaaa,ce vesela esti!!!.....losesi aspirina acu'dimineata,hotomanco,ai?????......va pupic pe toti si pe toate siii...pofta buna la cafelutaaaaaa!!!!!.....

Postat pe 12 Iunie 2008 09:20
Salutare natiune..:)) Beau si eu cafeluta cu voi ..si un suculet pe plaja mai tarziu :)) V-am facut pofta de plaja??? I-am zis melindutei ca e soare soare la mare..asha ca...v-as invita pe toate la un cico pe plaja..care vine??? Va pup .si sa aveti o zi ... ca a mea..frumoasa frumoasa..
mia_mia
Postat pe 12 Iunie 2008 09:21
buna dimineata tuturor!!mari cea urata ,slaba,schioapa si baba,praji ca praji fata...,dar daca te vede masculul dansator in pozele din iarba..,crapa inimioara-n el de ciuda:))iar de hormonii tai,voi avea eu grija sa-i calmez.. :))buna cafea facusi..,sa aveti pofta!!!

Postat pe 12 Iunie 2008 09:22
dragutzuleeeee!!!!!!!atentzie, natziune!aparu sultanu'!dreptzi!!!!!!te pusiiiiiiiiiiiii!!!!scumpuleeeeeee meuuuuuuu!!!!!!hai la kafelutza k o mai beau si p asta si zboooooorrrrr, nu d alta dar poate apare sefu' si imi inkasez vreo tastatura p caputzul asta minunat!!!! :P

Postat pe 12 Iunie 2008 09:33
:)) eeee, mai etta mai am doua zile pana sa-mi iau aspirina! of of.... numai gandul la ea ma inveseleste! ca o tine nasu ascunsa la el in ... bagaj! :))))))

Postat pe 12 Iunie 2008 09:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
friends 10 De la: soraderazboi 5 Martie 2010 17:30
LA MULTI ANI!! 1 De la: necula_lili 12 Aprilie 2009 08:50
Relaxare in fata pc ului 6 De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53
SALINA TIMISOARA 6 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:22
just married 1 De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:21