Mai multe
|
mai nasa,stii ce-mi pare rau???.....ca-mi pun sufletul la bataie pentru orice om aflat in suferinta!!!...ca de-aia mi-a si placut sa fiu medic!!!...dar poate D-ZEU nu a vrut sa fiu decat asistenta,ca sa nu sufar mai mult....si totusi....asta sunt eu....si sufletul meu nu-l va schimba nimeni si nimic.....nici chiar de va spune lumea ce va vrea.....asaaaa...deeeeci.....mia draga,vezi ca eu vin la mare pe 17 iunie,poate om reusi sa ne cunoastem.....daca vrei ,scrie-mi numarul tau de tf. pe privat...si ti-l dau si eu....si draga mea deiuta, o sa am grija sa nu te"stric" prea tare de azi inainte!!!....decat doar cu acordul tau!!!...ha ha... |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:28 |
||
|---|---|---|
| :)) asa, asa imi place de tine etta! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:34 |
||
| pai, orikum, nu ai fost singura care m-a strikat, d aia am si disparut o perioada si am facut p "lasha", am stat un pik la naftalina k sa imi revin! | ||
|
|
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:36 |
||
| eee....ce zici ,deiuta,o punem de-o perversitate,asa,in vazul lumii,fara perdea???...sa moara dusmanii de ciuda!!!....ooooooooofffffff viataaaaaaaa meeeeeeaaaaaa........ | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:42 |
||
| da, etta, uite, accept provocarea ta!si kiar acum incep sa pun la cale!revin in 10 minute cu detalii!te-am facut curioasa, perversooooo?????ei, las' k vezi tu despre ce e vorba! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:48 |
||
| aoooollleeuuuu!!....mi-am facut-o cu mana mea.....sa vezi ce "ma strica" ea acum pe mine.....da' nu prea tare,deiuta,da??....ai mila de-o batranica suferinda....de perversitati.....ha ha ... | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:52 |
||
| as vrea sa scriu ceva ,dar nu mai pot deiutza,etta ,mia, nasa..,citind ce ati POSTAT mai sus.Imi vine mereu in cap ,aceeasi intrebare,:VA MERIT OARE?????va multumesc, ca EXISTATI!!..lumea fara voi ar fi mult mai urata..pofta buna la cafeluta!! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:56 |
||
|
:) ptiu pe voi de fete! mancavar mama de fete nastrusnice! :))) chiar fara perdea???? :))) |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:57 |
||
| sunteti "nebune" ,toate.,!!:))"perverselor":))uite ca acum chiar zambesc... | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 13:36 |
||
|
pai sa stii mai stef ca lumea ar fi prea trista fara noi. sintem extraordinare!!!!!!! :)))) ups, cred ca-mi uitai modestia in borcan! :))))) iti garantez ca pana si cei care au incercat sa ne jigneasca s-au amuzat cand au citit comentariile noastre! sa fim noi sanatosi si voiosi iar relele.... la fund cu ele.. :)))))) |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 13:46 |
||
| poi ce ,mai morcovelule,tu crezi ca ne lasam "calcate"...in picioare(mama,ce pozitie!!)...asa de repede????....poate doar de tine!!!...ha ha ha....oileu,ce razatoare sunt azi!!!......pai fac ca rumanul: intai ma cacofoneeeezz...si apoi fac haz de necaz!!......HA HA HA HA HA ..... | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 13:57 |
||
|
ce se intampla???? m-am bucurat ca am gasit acest site si stiu ca am primit sfaturi bune,in momentele de cumpana...dar ceea ce nu pot sa inteleg,de unde atata samanta de scandal...... deiuta,sincer,nu cred ca ne-a spalat nimeni creierul si ne-a obligat sa facem ceva... |
||
|
alone Postat pe 6 Iunie 2008 14:29 |
||
| ancuta,sfatul meu este sa nu mai incerci sa te dumiresti asupra samantei noastre de scandal,ca n-are rost,ca nu vrem sa te afecteze si pe tine....ca ne-a afectat destul pe noi....stai linistita,ca noi nu ne certam...o zi buna... | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 14:57 |
||
| ancuta ,tu esti nevinovata..,incearca sa cunosti cat mai multe..,pt ca altfel ,fara informatie,poti sa gresesti!! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 15:06 |
||
| sultane,ai puso! | ||
|
mari58 Postat pe 6 Iunie 2008 16:17 |
||
| etta,grija mare la morcovel,curatal,incet,cu grija,sa ne mai ramina si noua! | ||
|
mari58 Postat pe 6 Iunie 2008 19:49 |
||
| buna dimineata dragele mele...haideti cafeluta-i gata.va invit cu drag..si pe tine stefule..si nu mai pune la suflet,,ca nu ai pentru cine si pentru ce,,,este bine ca si-a dat arama pe fata acum si nu mai tarziu...deci...cafeluta va asteapta...maiiiiiiiiiiii..dar nu auziti niciunul?...si accum dormiti?...ce ati facut fratilor de sunteti asa de obositi?ati fost la club..nebunaticilor...va pup si va doresc o zi perfecta... | ||
|
ginetta Postat pe 7 Iunie 2008 09:39 |
||
| ginetta, imi pare rau, dar numai akum am reusit sa intru aici!eram preocupata cu altele, mi-am mai dat o tura cu capul d pereti si mi-am mai lins ranile un pikutz! si am reusit sa ma si enervez!dar uite, am ajuns!te onorez cu prezentza si t cinstesc si cu o cafelutza, in cazul in care alea s-au racit!pupici!o zi minunata! | ||
|
Postat pe 7 Iunie 2008 10:29 |
||
| buna!!!! ce faceti azi dragilor? :))) va distrati?? ma bucur! va pup pe toti! | ||
|
Postat pe 7 Iunie 2008 14:40 |
||
| bem cafea de la melindtza,si ne simtim bine. | ||
|
mari58 Postat pe 7 Iunie 2008 14:49 |
||
| Mai fetelor..io beau si acum cafea...ca la nopate joc la nunta..:)) mi-am luat si papucei cu pufulet....:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 7 Iunie 2008 18:21 |
||
| fetelor sint frinta!am fost la paris in parcul de distractii cu familia din romanica.sint tare fericita dar terminata!va pupic dulce pe toate! | ||
|
Postat pe 7 Iunie 2008 23:17 |
||
| no lasa,ia o aspirina si trece! | ||
|
mari58 Postat pe 7 Iunie 2008 23:48 |
||
| fetelor,haideti la cafea,e calda,acum am facuto,numai ce am ajuns de la biserica,si m-am rugat si pt prieteni si pt dusmani.va scriu un pic ce am cintat eu azi la biseria,numai un pic sa nu va suparati,ok.Inblinzeste tu maicuta,Sufletele celor rai,Intinde mila ta cereasca,Peste copilasii tai.atit va cint sa nu va plicti si sa o iau iar in freza.va tuc! | ||
|
mari58 Postat pe 8 Iunie 2008 14:07 |
||
| va pup pe toti! o zi cu soare sa aveti, dragi prieteni! | ||
|
Postat pe 8 Iunie 2008 15:06 |
||
| buna dragele mele...Onnyta,esti singurica pe aici?Mary...mi-a placut cantecul..nu ai de ce sa ti-o iei in freza...fetelor.....hei snagovul...nu ati terminat bairamul?...haideti ca asteptam poze...vad ca vorbesc singura ca televizorul...asa ca ma duc sa va pregatesc cate o cafeluta...sa tai prajitura...si poate daca simtiti aroma cafelei....poate....veniti vreuna....pupici | ||
|
ginetta Postat pe 8 Iunie 2008 16:19 |
||
| hei ce faceti dragelor ? unii fac bairam la snagov si la Lyon.noi pregatim materialul pentru meci si costumele de plaja!va pupic si va las pentru vreo doua saptamani.toate cele bun e va doresc la toti! | ||
|
Postat pe 8 Iunie 2008 16:46 |
||
| salutare fetele mele!!!!...dupa infinite "numere" de "calcatura" in pozitia Morcovelul urias, gainusa de aur va roaga frenetic sa-i dati si ei o cafeluta,sa se dreaga nitel....ca nici voce ,nici pene nu mai are!!....cat despre morcovel,s-a deshidratat in draci ,desi a"turnat" la radacina Red-Bull cu galeata!!.....ne scuzati ca nu v-am onorat cu "prezenta" deloc zilele astea ,dar va dati seama ce focuri de artificii au fost pe aici.....si strigaturi....si ragete.....am fost insotita de "originalul" Lion,care a avut grija de Ema,cat timp am "avut de lucru" eu cu sultanelul!!!....e frant si terminat....a fost "supt" de la radacina pana la varf....de seva si putere.....CADANELOOOOOORR......AM FOST UNICA SI PRIMA CARE AM AVUT ACCES LA PATUL MATRIMONIAL AL SULTANULUI!!!!....SI PE PERNA LUI!!!!....mama,si am avut niste vise erotice toata noapteeeeaa!!!.....stai sa vezi cand s-o culca sultanul deseara,ce vise o sa aibe!!....sa va rugati pentru Tantica,ca o s-o rupa la noapte!!!.....va pupa si sultanul,ca inca nu a scapat de mine!!!....un pupic dulce de la amandoi,ca Ema a plecat mai devreme....si-o sa va "transmitem" poze cu biliboacele facute de noi sultanului.....hai,mamica,imi dati si mie cafeaua odata???....ca sunt franta!!!..... | ||
|
Postat pe 8 Iunie 2008 18:29 |
||
| doamne da nu pot sa te las...ia la baba o cafeluta...si asa soro...ai avut de furca cu sultanu...vai de tine fata mea...pai daia te-a chemat acolo...sa te rupa...sa ajungi fara fulgi la targoviste?...asteptam pozele...hai ia cafeaua asta ca ma frige....doamne sfinte ce ti-o fi patit pielicica ....te pupic draga mea...!!!!!!!!!!!1 | ||
|
ginetta Postat pe 8 Iunie 2008 19:38 |
||
| etaaaaaaaaaa,ce am zis eu,incet,cu grija,sa ne ramina si noua! | ||
|
mari58 Postat pe 8 Iunie 2008 21:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Polemici fel de fel... | 9 | De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53 |
| Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum | 8245 | De la: 10 Decembrie 2013 21:36 |
| O noua criza | 4 | De la: miss_darine 11 Ianuarie 2010 20:15 |
|
|
||
| Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? | 60 | De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05 |
| Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent | 3 | De la: Katte02 27 Decembrie 2009 17:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.