Mai multe
|
eu am baut deja 2.....:D france,trece si ziua de azi... |
||
|
alone Postat pe 4 Iunie 2008 11:22 |
||
|---|---|---|
| Trec si eu la a 2-a ..ca cica mi-a scazut tensiunea..:)) melinduta..hai mama..la una dulce..dulce..ca noi toate de pe acilea.. :)) ptiiiuuuu ...modestia bat-o vina :))) | ||
|
mia_mia Postat pe 4 Iunie 2008 14:29 |
||
| am tras chiulul azi la cafea ca e prea cald si pulsul meu a luat-o razna....dar maine o sa o beau ma de dimineata sa ma puna in forma....cine stie poate poate....france ce patisi mami ???? | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Iunie 2008 17:16 |
||
| daca te doare france,vaiiii....!!!,iti recomand o aspirina..si-un poopic ,de la mine,sigur te va vindeca. | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 22:33 |
||
| Cineva la o cafea?Sau e prea devreme?Sau prea tarziu? | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 00:20 |
||
| buna dimineata,dormiti?cafeaua e gata!haideti pina e calda si aromata,stiti ca zahar nu pun!azi e sarbatoare la ortodoxi,fetelor,sa nu spalati,calcati,etc,azi pauza!eu v-am spus,voi faceti ce vreti.o zi buna va doresc! | ||
|
mari58 Postat pe 5 Iunie 2008 07:36 |
||
| buna dimineata mari.. ce sarbatoare e azi? | ||
|
oana81 Postat pe 5 Iunie 2008 09:05 |
||
| am sa va parasesc cateva zile (nu ca nu v-ati bucura :)) ) , la pranz am avion, plec in concediu in spania.. si ma intorc peste 2 saptamani! am sa mai intru din cand in cand, bineinteles, dar asa, scurt.. ca sa fiu si eu la curent cu cine sa mai ia de mine.. ;) . Va pup pe toti si toate cu drag si aveti grija de voi!!! | ||
|
oana81 Postat pe 5 Iunie 2008 09:16 |
||
| ehei oana draga mea sa ai vacanta placuta!maine si eu o sa-mi iau la revedere.fetelor astazi este sfinta zi de INALTARE ziua in care fiul meu sa vindecat cu puterea lui DUMNEZEU.se implinesc cinci ani de cind divinitatea sa indurat de suferinta noastra si ceea ce nu au reusit medicii a facut cerul.acum beau o cafea cu voi si fug la munca dupa care revin sa vopsesc oua si sa gatesc ceva bunatati!o zi excelenta si sper ca macar astazi sa fim mai buni! | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 09:46 |
||
| buna dimineata! oana iti doresc concediu placut! sa te distrezi! france si tu pleci? doamne mai fetelor, ne lasati singurei? :)) | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 09:59 |
||
| uite acuma imi beau cafeaua si parca nu pot s-o beau singurica pot sa ma bag si eu in seama (ca sa zic asa) ? | ||
|
andromeda001 Postat pe 5 Iunie 2008 11:13 |
||
| am uitat sa zic ,,buna" la toata lumea >:D | ||
|
andromeda001 Postat pe 5 Iunie 2008 11:15 |
||
|
Asta facem si noi pe acilea.. ne bagam in seama :)) asha ca...io-s la prima cafea la ora asta...:)))puturoasa...Oana ..eu ce sa-ti zic...mor de ciuda pe tine..sper sa bata vantu tare..sa fi alba branza..(nebronzata).. :)))dar sper totusi sa te distrezi ..:)) France si eu fac outze..:)) pardon innrosesc oua..ca dupa ..iar interpreteaza careva...:)) Hai ..sa aveti o zi ...magnifica...ca mine :))) da da da nu aruncati cu pietre..e doar o glumitza... |
||
|
mia_mia Postat pe 5 Iunie 2008 12:26 |
||
| ca de obicei,io-s cea mai puturoasa!!!...la cafeneaua voastra....dar azi am motiv....m-am sculat cu noaptea-n cap si fara sa-mi beau cafeluta m-am dus sa ma fac mumoasa ,ca sambata am buseala tare....tare de tot....mama,ce scantei o sa iasa cand s-o-ntalni gainusa cu morcovelul!!!....o sa iasa CIORBA SECOLULUI!!!....demna de cartea recordurilor....caci cu ingredeiente tip prietenie adevarata,emotie,umor,puritate,cinste si multe altele,cum ar putea sa nu iasa buna si gustoasa!!!....de-abia astept.... | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 13:17 |
||
| etta reaua,iama si pe mine! | ||
|
mari58 Postat pe 5 Iunie 2008 14:20 |
||
| buna dimineata fetelor!!!!!!!!!!hei,unde sunteti?...nici una nu este dispusa sa bea o cafeluta cu mine?..haideti ca va astept cu mult drag...cafeluta este gata...si eu va doresc o zi buna si luminoasa ca sufletele voastre...va pup si numai bine.... | ||
|
ginetta Postat pe 6 Iunie 2008 10:17 |
||
| buna fetelor!oricat sunt de ocupata, nu am rezistat sa nu intru macar pt o cafeluta cu voi. o zi buna tuturor! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 10:36 |
||
| buna fetelor,azi cafeaua mea e cea mai TRISTA,din cate am baut pana acum....:(( | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 10:42 |
||
| buna tuturor!dupa cum ati vazut nu am mai postat nimik p nici un forum.pana acum!!!iar acum o fac pentru k vreau sa fiu alaturi de tine, sultane, si sa beau cafelutza cu tine si sa incerc sa iti mai "fericesc" ziua asta amara!pentru cei care ink nu stiu, sunt "deiutza1986" si am revenit cu fortze proaspete pt a va pliktisi in continuare p aici!pupici, sultanul nostru drag, fac eu cafelutza pt tine si pt ceilalti care mai sunt p aici si vor sa fie alaturi d tine! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 10:51 |
||
|
pai de ce,stef? si eu sunt cam trista,in timisoara ploua ingrozitor....... |
||
|
alone Postat pe 6 Iunie 2008 10:52 |
||
| ancutza, draga, zambeshte!soarele se kinuie sa ne zambeasca si el dintre nori, aici la tm!vezi, stef?pana si soarele te incurajeaza k sa nu mai fii trist si necajit! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 11:06 |
||
| :)) buna dimineata dragilor!! buna cafeluta cu voi! va pup. | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 11:12 |
||
| melinduta,pe mine ma deprima groaznic vremea rea.....acum beau un ceai de menta pentru ca am inceput sa stranut.....:P | ||
|
alone Postat pe 6 Iunie 2008 11:30 |
||
| offf, sanatate atunci, ancutza!o zi buna tuturor!sultane, eshti mai bine?hai...zambeshte!altfel ma vad nevoita sa vin sa te "binedispun" altefl si nu cred k ti-ai dori asta, crede-ma! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 11:48 |
||
| ce faci iubita? lasa ca stef isi revine el, ca e barbat puternic! :)) | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 11:56 |
||
| Stau prost cu tensiunea.:)..medicamentu ..nu l-am luat.. vreau si eu o cafea neagra..tare..si mare..:)) sa-mi revin .. Veniti la mare.....e cald..hihihi ..sa va fac pofta de-o plaja..de-o tereasa pe nisip...de-o briza placuta..si ...de mult soare..in fiecare zi ..:) | ||
|
mia_mia Postat pe 6 Iunie 2008 12:03 |
||
| Buna.....ziua!!!....ce faceti mai fetele mele,ca mie mi s-au inecat toate corabiile!!!.....dati si lu'baba o cafeluta,ca poate mi-o trece....PERVERSITATEA din mine....si deiuta mama,sa stai departe de mine ,mama,ca te perversitez,cum a zis Cosminas cel cu principii si mandru nevoie-mare!!!....nasa,da-mi una in cap cu varful de la papucei,sa-mi iasa perversitatea asta din mine!!!....si sa-mi dau seama sa nu mai fiu asa de miloasa si de empatica!!!....ooofff..... | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:04 |
||
| da!pai asta e!am auzit k voi, gainile astea batrane d p aici ne perversitatzi p aici, ne spalati creierul si ne faceti sa gandim cum vreti voi, iar noi, sarmanele d noi, demne de toata mila, suntem prostute pt k suntem mikute si tinere, "gaozare de 21-22 d ani"!!!!offff!corabiile mele nici p fundul marii nu se mai zaresc, asa k, mia, draga, degeaba mai vin akolo sa le caut, k tot degeaba! | ||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:11 |
||
|
:) hai mai etuta, pai apleci urechea la toate prostiile? fiecare e liber sa gandeasca ce vrea! dar, pacat ca unii jignesc fara sa cunoasca persoanele respective.asa devine omul nepasator! |
||
|
Postat pe 6 Iunie 2008 12:13 |
||
| Bei fetelor....beti-va cafeluta in liniste...:)) Lasati corabiile si gaozele..:)) Melindutza...nu zice asha..ca te transformi mama aici ... gesesti mai multe corabii.. :)) fara sa le cauti prea mult.. Iti zic eu ..bucuria e de vina..si soarele..si oamenii care zambesc pe plaja..si copii care se apropie de mal .sa-si bage piciorusele in apa asta rece.. si dansul prin natura..si sunetul marii ..gasesti mai mult decat crezi ..:)) Zici ca fac reklama...:))) Da nu la cafea...deci ..:)) | ||
|
mia_mia Postat pe 6 Iunie 2008 12:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| 2012 | 7 | De la: ana18 28 August 2009 02:36 |
| loc de intalnire | 24 | De la: oana84onutza 26 Ianuarie 2010 20:05 |
| PENTRU LAURA | 29 | De la: iulia069834 31 Ianuarie 2010 14:35 |
|
|
||
| Pui bichon frise | 5 | De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43 |
| Cocktail...si barfa.. :) | 13 | De la: Barbie30 5 Septembrie 2010 20:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.