Setari Cookie-uri

Pro/Contra casatoriei intre homosexuali !

Cred ca la toti/toate ni s-a luat de cerintele lor de a avea drepturi....Eu nu sunt de acord cu aceasta boala ! Esti pro sau contra ? Semneaza aici si da mai departe ! http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_casatoriilor_intre_homosexuali_in_romania-p59520047.html
Caliope
Postat pe 13 Februarie 2008 19:01
pe mine una nu ma deranjeaza homosexualii,ca preferinta a aceluiasi sex ...este problema lor,sunt simturile lor..nici casatoria intre acestia nu ma deranjeaza..dar ar trebui impusa o conditie:de a nu creste un copil in acel mediu...un copil,pt o dezvoltare armonioasa,are nevoie de parinti de sexe opuse...un om nu trebuie judecat cum isi traieste viata atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni...dar aici intervine problema,ca in ultimul timp "se cam dau in spectacol"....si deja deranjeaza...ar trebui sa stie ca de regula minoritatea se cam supune majoritatii...asa ca ar trebui sa-si cam vada de viata lor fara a mai incerca "sa se bage in fata"...sa fie multumiti ca unii ii accepta...pentru ca pana la urma D-ZEU a lasat ca oamenii sa traiasca in cuplu heterosexual...deci ar fi cazul sa nu-l mai manie...

Postat pe 13 Februarie 2008 19:28
de ce te deranjeaza,caliope ?ti-au facut ceva ???Doamne,rai sunt oamenii!
lief
Postat pe 14 Februarie 2008 15:56
Fiecare cu preferintele sale sexuale , chiar daca normal a fost lasat ca barbatul sa se iubeasca cu femeia! Nu judec pe nimeni si cred in libertatea omului sub toate formele sale ! Totusi , trebuie sa ii dau dreptate Ettei referitor la cresterea unui copil! Am prieteni in strainatate si mi`au povestit k in unele tari s`a dat dreptul la adoptie de catre cuplurile de homosexuali ...Ei bine , sa fim seriosi , un copil trebuie sa aiba mama si tata ,trebuie sa creasca intr`un mediu favorabil unei dezvoltari psihice normale! Nu am nimic impotriva acestor oameni cu orientari sexuale diferite , insa pana aici , trebuie sa accepte ca un copil este creat de un barbat si o femeie si daca ei nu au astfel de raporturi sexuale sa isi asume situatia! Crede`ti ca nu judec..dar haideti sa ne gandim la un copil crescut intr`o asemenea familie...si veti vedea ca e total gresit...pt ca cei mici de astazi sunt oamenii maturi de maine!
Kittynelle
Postat pe 14 Februarie 2008 16:07
credeti`ma *
Kittynelle
Postat pe 14 Februarie 2008 16:08
sa stii ca uneori e mai bine sa aiba 2 mame decat o pereche de parinti care se cearta si se razboiesc zi de zi ! bineinteles,conteaza educatia ca atare ,astfel incat sa-si formeze singuri liberul arbitru si sa nu fie influentati asupra relatiilor lor viitoare
lief
Postat pe 14 Februarie 2008 16:17
niciodata un copil nu va creste armonis intr-o familie cu persoane de acelasi sex..de exemplu,nu homosexuali,ci chiar o familie formata dim mama,fiica(deci 2 femei) si nepotulnepoata...e mai mult ca sigur ca nepotul va fi prea feminin si prea sensibil pt un barbat,iar nepoata s-ar putea sa ajunga chiar sa ajunga sa nu-si doreasca o familie cu un barbat...pt ca intr-o familie fiecare parinte(feminin si masculin) are rolul lui determinant in educatia si comportamentul viitorului adult....dar este si adevar in faptul ca un copil mai bine traieste cu unul din parinti(atentie: nu cu 2 mame sau cu 2 tati!!!),decat intr-o familie agitata si plina de certuri si razboaie...deci daca in familii cu membrii de acelasi sex,dar nu homosexuali, exista asemenea probleme...in cazul homosexualiloooor...ce sa mai zicem

Postat pe 14 Februarie 2008 16:52
Deci..hai sa fiu clara...chiar nu ma intereseaza deviatia lor,ma deranjeaza actiunile lor de a legaliza casatoriile intre ei si adoptia de copii de catre ei..nimic altceva...Cum ati spus si voi,un copil nu are ce invata de la o familie de homosexuali plus ca mai mult ca sigur acesti copii vor fi marginalizati pe viitor.Nu cred ca acest lucru e benefic ptr. viitorul unui copil.O zi buna la toti/toate..:)
Caliope
Postat pe 15 Februarie 2008 08:34
corect. NU TREBUIE LASATI SA ADOPTE COPII. NICIODATA. copilul respectiv va fi condamnat la o viata "bolnava" fiind nevionvat.

Postat pe 15 Februarie 2008 10:29
Nu am nimic cu homosexualii!Ii admir pt. curaju de a-si recunoaste "boala" in fata atator oameni care sunt incontra lor!Eu cunosc de mica un homosexual care acum are peste 50 de ani, care a facut inchisoare pe vremea comunimsmului i tosui merge inainte si nu ii este rusine sa recnoasca cate a pierdut din cauza homosexualitatii.
In rest sunt de acord cu Puffilici ;) si eu chiar ii sustin!
iulia12
Postat pe 15 Februarie 2008 12:01
pe bune atitudine homofoba.luati in calcul faptul ca-s si ei oameni cu trairi si sentimente ca si noi astia 'normali'.s-a demonstrat stiintific ca nu ei aleg sa fie asa ci se nasc cu deviatiile astea. dc ei doresc sa treaca pe la starea civila ,eu personal nu am nimic impotriva. si dc mai vor si un copil adoptat foarte bine consider ca se da o sansa unui damnat sa traiasca fara caldura unui camin. mai bine lasam copii sa traiasca in iadurile numite case de copii??? lasati oamenii sa traiasca fara constrangeri de natura sexuala! sunt o groaza de copii nefericiti care traiesc cu sufletele schingiuite in familii mixte.avem si noi astia 'normalii' pacatele noastre, cine ne da dreptul sa judecam si sa aruncam cu pietre in ' ceilalti'?ce prostie cu petitia asta, cel care a initiat-o e un frustrat si un ingust la minte. sa invete sa traiasca acceptandu-i pe cei din jur asa cum sunt, nu sa-i judece! ce usot e sa dai cu piatra.

Postat pe 26 Februarie 2008 10:36
by the way, atata timp cat homosexualii muncesc si platesc aceleasi 'biruri' ca si noi mi se pare normal sa aiba si drepturi.oricum sunt o categorie marginalizata, ca de, noi suntem plini de idei preconcepute. si-n ciuda initiatorului petitiei dc. voi avea ocazia ma voi duce la o nunta de homisexuali sau lesbiene, asa de a dracului.

Postat pe 26 Februarie 2008 10:41
mie chiar mi-ar placea sa am un amic homosexual. sunt oameni f inteligenti. nu am nimic cu ei. dar asa cum ei isi cer drepturile cred ca si un copil nevinovat care nu poate sa aleaga are dreptul din nastere sa aiba O MAMA SI UN TATA. nu doi tati sau doua mame. atat.

Postat pe 26 Februarie 2008 10:51
vivi anna,si eu la fel- sunt atatea alte rautati,nu vad de ce sa ne legam de cineva care...nu ne-a facut nimic rau ?din prea mult conservatorism ?v-a violat vreun homo,baieti ,sau fetelor,v-a parasit prietenul pentru alt baiat ??e usor sa fii rau cu altii care nu ti-au facut nimic
lief
Postat pe 26 Februarie 2008 12:09
UITATI-VA LA STIRI CATI COPII SUNT AGRESATI SEXUAL DE PARINTII NARURALI, CATI COPII RABDA DE FOAME SI TRAIESC IN CONDITII INUMANE ,CRED CA DC AM AVEA CEVA DE COMENTAT SI SCHIMBAT AR FI IN DIRECTIA ASTA , NU SA NE LEGAM DE TURUL NADRAGILOR UNUI HOMOSEXUAL SAU FUSTA UNEI LESBIENE CARE-SI TRAIESC VIATA DECENT. AM AVUT OCAZIA SA INTRU INTR-UN LEAGAN DE COPII UNDE LUCREAZA O PRIETENA A MEA, CREDETI-MA M-AM INTORS BOLNAVA ACASA. SA VEZI 20 DE COPII PANA-N 5 ANI CARE SPUN MAMA UNEI SINGURE PERSOANE PE MINE M-A FACUT SA MA DOARA PANA-N STRAFUNDUL SUFLETULUI. DE CE SA NU LI SE DEA DREPTUL LA O VIATA NORMALA INTR-O FAMILIE DE HOMOSEXUALI? CU CE AU FOST MAI BUNI PARINTII NATURALI CARE AU ARUNCAT COPII IN LEAGANE, SAU LA TOMBEROANE CUM SE POARTA MAI NOU?

Postat pe 26 Februarie 2008 14:40
asta ma intrebam si eu ... sa raspunda cel ce lanseaza petitia asta de 2 bani
lief
Postat pe 26 Februarie 2008 14:55
CALIOPE., TE-AI DESCRIS IN' PROFILUL' TAU CA AI FI NONCONFORMISTA. INTRA IN CONFLICT CU ATITUDINE TA MULT PREA CONSERVATOARE IN ABORDAREA ACESTUI SUBIECT. (AM FOST CURIOASA SA VAD CINE DA CU PIETRE).ORI POATE AM INTELES EU IN SCOALA GRESIT SEMANTICA!?

Postat pe 26 Februarie 2008 15:13
vivi..nu e vorba daca parintii naturali au fost sau nu mai buni. ai vrea ca acel copil infiat de un cuplu de homosexuali sa fie tinta batjocurei colegilor la scoala? sa se intrebe de ce el are doi tati si nu o mama si un tata ca toti ceilalti. crede-ma, un model de femeie si un model de barbat sunt esentiale in buna dezvoltare a copilului din punct de vedere psihic. are nevoie de ambii. trebuie sa i se acorde sansa de a avea o familie normala si de a nu nu fi traumatizat de societate. pentru ca , draga mea, nu traim in padure, oamenii sunt rai si inevitabil acel copil va fi tinta agresiunii verbale a celor din jur. cate oare dintre voi ati putea spune ca nu ar fi fost nimic in neregula cu voi daca ati fi avut doi tati. sau doua mame. ca fata mai ales. sa ai doi tati. sau ca baiat. E O ABERATIE SI NIMIC NU POATE SCHIMBA ASTA. repet: nu am nimic cu ei. ii apreciez. sunt niste oameni deosebit de inteligenti. ii respect. dar sunt categoric impotriva adoptiei pentru ca oricine si mai ales un copil car enu poate alege pentru el are in mod normal, natural, dreptul la O MAMA SI UN TATA.

Postat pe 26 Februarie 2008 15:20
Roxanik,cu toate ca ai numai 24 de ani,te admir ptr. maturitatea de care dai dovada :) Toate cele bune..:)
Caliope
Postat pe 12 Martie 2008 23:09
Viviana draga,a fi nonconformista,nu inseamna si a fi pe invers....si sper sa nu-mi ceri explicatii...O zi buna..:)
Caliope
Postat pe 12 Martie 2008 23:16
caliope,a -i accepta pe ceilalti nu inseamna sa fii ca ei,sau sa fii pe invers,confunzi notiunile
lief
Postat pe 13 Martie 2008 11:03
atata timp cand oamenii din jur ( indiferent de orientatrea sexuala) nu te-au lezat cu nimic, nu inteleg de ce atata inversunare in "ai pune la zid si ai mitralia"! nu putem accepta ca mai sunt si alti oameni altfel decat noi? nu pedez cauze, nu vreau sa intru in polemici, dar mi se pare ca avem o problema in a-i accepta pe cei din jurul nostru, asa cum sunt. se spune ca dumnezeu ne iubeste pe toti. noi de ce nu ne putem tolera?

Postat pe 13 Martie 2008 11:46
Nu am nimic impotriva celor care au alte inclinatii sexuale!Fiecare traieste cum vrea si consider ca nu e dreptul nostru sa judecam!
Poate ca si noi suntem ciudati din punctul lor de vedere si nu am vazut un homosexual sa fie impotriva celor diferiti de el.
Atata timp cat ei nu deranjeaza pe nimeni, nu vad de ce as fi impotriva lor.

Postat pe 13 Martie 2008 18:50
lief si viviana...cred ca voi totusi nu ati inteles ce-am spus mai sus,sau nu ati citit...bun ! Sa o luam de la capat,poate intelegeti...deci,reaplic ,,chiar nu ma intereseaza deviatia lor,ma deranjeaza actiunile lor de a legaliza casatoriile intre ei si adoptia de copii de catre ei..nimic altceva...,, acum e bine ? Oricum codul familiei a fost schimbat,si CHIAR MA BUCUR ! Si cred ca am incheiat... O zi buna !
Caliope
Postat pe 14 Martie 2008 14:53
cred ca s-a inteles foarte bine subiectul, don'soara caliope nonconformista doar din gura, ca ne-ai lamurit cat de nonconformista esti postand subiectul asta...si mai cred ca ti s-a si raspuns...ar fi trebuit sa pricepi...oamenii care ti-au raspuns au spus, in mare parte, ca n-au nimic impotriva casatoriilor homosexuale...deci, care parte n-ai inteles-o? si daca n-au nimic impotriva, de ce mai insisti? tu ai parerea ta, noi avem alte pareri...unde e problema?

Postat pe 14 Martie 2008 15:06
sincer,cred ca ar trebui sa te deranjeze mai tare cei de la metrou care cersesc,si nu oricum...se f...pana fac copii cu duzina,ca sa-i trimita la cersit,situatia copiilor alora nu te intereseaza ??chiar e superficialitate ceea ce zici....hai sa ne plangem toti de ...incalzirea globala
lief
Postat pe 14 Martie 2008 15:06
caliope face o propaganda de 2 bani,sau esti cumva barbat si te simti "amenintat" cand te intorci cu spatele ?:)
lief
Postat pe 14 Martie 2008 15:08
pai bine ma nu sunt si ei oameni, ca tine ca mine, ca noi, ce te deranjeaza atat ca vor si ei sa se casatoreasca? ai porniri xenofobe. si citeste tu cu atentie ca am fost destul de clara si pe subiect. dc nu sunt de acord cu tine, o dai pe eu nu am inteles. eu nu am nevoie de desen ca sa pricep ca numai un frustrat nu-i poate accepta pe cei din jur asa cum sunt. si de fapt de ce te opui, asa ca sa fii tu un fel de gica contra? sau nu ai gasit alta cauza mai nobila pentru care sa militezi? militeaza si tu impotriva violentei casnice...pt protectia animalelor...pt protejarea parcurilor rezervatii naturale...defrisarea padurilor...
tu nu-ti poti trai viata de frica ca se casatoresc si infiaza copii homosexualii si lesbienele.

Postat pe 14 Martie 2008 15:11
vezi dc ma enervasi am sccris gresit, in loc de homofob am scris xenofob.

Postat pe 14 Martie 2008 15:12
un copil are nevoie de doi parinti normali la cap , sanatosi si capabili sa daruiasca tot indiferent daca au sau nu acelasi sex!e mai bine pt. un copil sa traiasca cu un tata betiv ? sau cu o mama depravata? se mandreste el ca are parinti de sexe diferite? il ajuta la ceva in viata?Decat o casatorie de forma si copii amarati mai bine un copil cu doi tati sau doua mame daca acest tip de cuplu ii ofera tot ce are nevoie sufleteste!si...caliope ai copii? daca ai descoperi ca este homosexual ce ai face? l-ai da afara din casa pentru ca nu este "normal"?! ce inseamna de fapt normal? cine hotaraste ce e si ce nu e normal?daca de fapt noi, marea majoritate , suntem anormali?
olga43
Postat pe 15 Martie 2008 15:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Porumbei albi la nunta !!! 12 De la: kudika347699 3 Ianuarie 2011 18:49
IONUTZCOIUTZ cer ajutor iar 67 De la: kudika364100 12 Februarie 2011 22:10
un sfat va rog.... cei smecheri sa se abtina..... 31 De la: kudika421339 21 Noiembrie 2011 20:35
ajutati-ma cu un sfat va rog! 10 De la: alfredodecurtofreco 11 Octombrie 2010 10:22
Ma doare inima 16 De la: pamela_1 31 Martie 2009 14:11