Setari Cookie-uri

Pro/Contra casatoriei intre homosexuali !

De la: alexandra_92, la data 2008-07-23 01:58:02Scumpule mai bn ai sta tu in banca ta...am scris asa pt ca eram foarte nervoasa despre cat de incuiati sunt unii oameni...daca te intereseaza atat de mult parinti mei stiu ce prieteni am si nu culeg capsuni prin spania mama e judecator si tata e regizor daca te roade atat de mult cu ce se ocupa parintii mei.Stai in banca ta de incuiat la minte mai bine...aaa si apropo vezi ca am luat premiu si bursa de merit la scoala si sunt la filologie asa ca te rog nu ma invata tu cum sa vorbesc corect...Shi sfatul meu prietenesc pentru tine e ca si cel pentru restu incuiatilor...SHOOT YOURSELF!!!


Daca tot te lauzi cu filologia ta ar trebui sa stii ca pluralul pentru capsuna este capsune , atata lucru va invata si pe voi astia cu burse nu?

Ai mai putea lucra un pic la modul de exprimare ,vocabularul tip messenger in mod sigur nu se accepta la scoala iar tu ai ceva probleme cu el.
Nici macar nu am citit toate mesajele postate , mi-a sarit in ochi modul tau de exprimare care pur si simplu lasa de dorit.
Invata sa interactionezi cu oamenii si apoi incepi sa dai lectii altora,cea care a inceput ,,cearta'' ai fost tu prin modul agresiv de exprimare.

Daca tu esti de acord cu persoanele cu orientari sexuale anormale nu inseamna ca restul oamenilor sunt incuiati.
Cand vei invata sa-ti exprimi punctul de vedere fara sa jignesti lumea nu vei mai fi intrebata de arborele genealogic
iris_4_ever
Postat pe 23 Iulie 2008 03:43
Draga mea, nu sunt emo daca te pasioneaza prea mult viata mea si mai bine nu ai vorbi ca nu ma cunosti ca sa poti vorbi despre mine.Din partea mea jigneste-ma cat vrei nu pun la suflet vorbele, deoarece cei care scot vorbe sunt niste oameni rai, parsivi si complexati.Vorbele zboara in vant prostii raman pe pamant...
alexia_victor
Postat pe 23 Iulie 2008 23:43
De la: alexandra_92, la data 2008-07-23 01:58:02Scumpule mai bn ai sta tu in banca ta...am scris asa pt ca eram foarte nervoasa despre cat de incuiati sunt unii oameni...daca te intereseaza atat de mult parinti mei stiu ce prieteni am si nu culeg capsuni prin spania mama e judecator si tata e regizor daca te roade atat de mult cu ce se ocupa parintii mei.Stai in banca ta de incuiat la minte mai bine...aaa si apropo vezi ca am luat premiu si bursa de merit la scoala si sunt la filologie asa ca te rog nu ma invata tu cum sa vorbesc corect...Shi sfatul meu prietenesc pentru tine e ca si cel pentru restu incuiatilor...SHOOT YOURSELF!!!

Penibil!
N-ai cu ce te lauda....saraca....
Oricum, nu merita sa-mi "tocesc" timpul raspunzandu-ti!
PS- ( restu` = restul - premianto! :-))
pentru "capsune" ti-a raspuns deja avocata mea ( care e mai "tare" decat mama ta- judecatoarea :-))
Cat despre frazeologie....las` ca mai sunt locuri in TV- sa te angajeze taticu`...nu trebuie sa disperi... am vazut multe fete la metoe si sport :-)) ( aoleu- pentru asta ar trebui sa fii macar aratoasa....ceea- ce-ti doresc! :-))
Cu toata jena,
al tau,
Gabriel :-)))
G_I_JOE
Postat pe 28 Iulie 2008 14:57
De la: alexandra_92, la data 2008-07-23 23:43:01Draga mea, nu sunt emo daca te pasioneaza prea mult viata mea si mai bine nu ai vorbi ca nu ma cunosti ca sa poti vorbi despre mine.Din partea mea jigneste-ma cat vrei nu pun la suflet vorbele, deoarece cei care scot vorbe sunt niste oameni rai, parsivi si complexati.Vorbele zboara in vant prostii raman pe pamant...

OUPS! Trebuia sa ma uit mai bine;
Mai fetitzo- tu ai probleme de conexiuni logice! Nu neaparat dislexie, dar poate lipsa de atentie si oarece dificultate in exprimarea coerenta;
Vorbesc foarte serios- ar trebui sa consulti un specialist; Nu-mi permit sa-ti recomand pe cineva pentru ca nu stiu exact de cati bani dispui- dar ar trebui sa faci ceva cu viata ta;
Cu cat mai repede cu atat mai bine!
Cu multa placere,
Gabriel
G_I_JOE
Postat pe 28 Iulie 2008 15:02
Parca am fi la acel concurs de injurii. Citisem mai devreme acel subiect cu sex anal. Unde e diferenta intre ce fac homosexualii si ce fac heterosexualii? Sex oral, anal.. nebunie, frate! Dar avem tupeul sa pozam in oameni "normali". Da, acea femeie care a luat hormoni sa devina barbat dar apoi a ramas insarcinata.. Cred ca ar fi trebuit sa fie evaluata psihiatric. Dar pe de alta parte ar trebui sa fim evaluati toti inainte de a deveni parinti. Una a facut copil sa ramana cu amantul insurat. Cu ce e mai zdravana la cap cea din urma?

Postat pe 28 Iulie 2008 15:55
Dragule vorbele tale nu ma impresioneaza cu absolut nimic, nu stiu de ce va roade atat de mult viata mea personala sau ce voi face eu pe viitor, dar vad ca esti un mare complexat dragule, ai grija de tine ca ai mai multa nevoie decat mine...
alexia_victor
Postat pe 30 Iulie 2008 03:49
Nu mi se pare normal sa ne opunem sau sa militam pentru decat daca ne incadram in categoria respectiva. Ceilalti trebuie sa invatam lectia tolerantei. Fiecare are dreptul sa traiasca cum vrea. Avem de dat socoteala doar in fata lui Dumnezeu si a constiintei proprii. Nepotrivit este dreptul de a avea in grija un copil. Aici se poate interveni.

Postat pe 4 August 2008 20:42
D-le Dorin- va rog atunci, in numele tolerantei, sa-i explicati dvs copilului meu de 4 ani de de la televizor au aratat ( la stiri) doi "barbati" pupandu-se "cum te putpi tu cu mami";
Sau- doriti sa-i tin de la varsta asta curs de educatie in privinta "dezaxarii sexuale, traume si deviatii"?
Sau, cumva - sa ajungem sa se predea- precum religia in scoala ( vrei- nu vrei- ai ora de religie ortodoxa - obligatoriu- chit ca tu- poate esti protestant- sau iudeu" ?
G_I_JOE
Postat pe 5 August 2008 17:05
PS- fetitei cu nume de port egiptean ( si orasel de provincie romanesc) nu-i raspund; Nu merita efortul;
G_I_JOE
Postat pe 5 August 2008 17:06
caliope bolnava esti tu!
snoopitzsa
Postat pe 6 August 2008 13:24
bine k esti tu destept!
snoopitzsa
Postat pe 6 August 2008 13:31
aaahhh!si daca copilul tau va fi gay ce vei face???il vei da afara din casa?il renegi???nu poti sa alegi tu orientarea sexuala a copilului tau pur si simplu el o face.poti sa-i explici anumite lucruri dar pana la urma el decide.crezi k parintii isi invata copii sa fie gay???
snoopitzsa
Postat pe 6 August 2008 13:39
De la: snoopitzsa, la data 2008-08-06 13:39:22aaahhh!si daca copilul tau va fi gay ce vei face???il vei da afara din casa?il renegi???nu poti sa alegi tu orientarea sexuala a copilului tau pur si simplu el o face.poti sa-i explici anumite lucruri dar pana la urma el decide.crezi k parintii isi invata copii sa fie gay???

Daca mie mi te adresezi; atunci raspunsurile mele sunt urmatoarele;
La varsta la care un copil are sansa sa recunoasa singur ceea ce vrea el personal ( si nu sunt impresii din ceea ce aude/vede/i se imprima ca "educatie" ) va decide singur(a)
Copilul meu NU e gay! pentru ca are parte de o educatie echilibrata ( si atenta); Nu traieste pe langa casa omului si "in fata televizorului" de una singura; Are parinti responsabili care o coopteaza permanent ( nu e o vorba- zilnic stam cu ea- seara- la jocuri, discutii...interactivitate, modelare...) in diverse activitati;
Ca sa-ti spun mai pe scurt: parintii din ziua de azi ( maare parte) nu-si educa deloc copiii; DELOC!
Asa ca- gay- invata sa fie din mijloacele de informare obisnuite;
G_I_JOE
Postat pe 6 August 2008 17:47
Domnule Gabriel sunt ferm convins ca in ziua de azi copiii sunt foarte expusi multor nereguli, multor deviatii, multor exagerari. Oare dumneavoastra nu ati vizionat la televizor scene inadecvate chiar si intre persoane heteroxesuale? Nici acelea nu sunt tocmai sanatoase pentru buna dezvoltare a unui copil, nu? Tot ce putem face este sa ii invatam noi sa DISCEARNA si sa selecteze. In viata nu totul este roz, frumos sau moral. Tine de noi sa alegem bine si sa ii sprijinim pe cei apropiati in aceeasi directie.

Postat pe 7 August 2008 02:46
WOW!!! mi-a placut tot ce ai scris! ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni destepti
val_icat
Postat pe 7 August 2008 08:33
Saracii de voi...Credeti ca daca aveti ceva ani in plus sunteti mai destepti...Sincerele mele condoleante
rosebud
Postat pe 7 August 2008 09:45
De la: Dorin36, la data 2008-08-07 02:46:38Domnule Gabriel sunt ferm convins ca in ziua de azi copiii sunt foarte expusi multor nereguli, multor deviatii, multor exagerari. Oare dumneavoastra nu ati vizionat la televizor scene inadecvate chiar si intre persoane heteroxesuale? Nici acelea nu sunt tocmai sanatoase pentru buna dezvoltare a unui copil, nu? Tot ce putem face este sa ii invatam noi sa DISCEARNA si sa selecteze. In viata nu totul este roz, frumos sau moral. Tine de noi sa alegem bine si sa ii sprijinim pe cei apropiati in aceeasi directie.

Chiar crezi ca poti controla tot ce face copilul tau? O sa mergi cumva cu el la scoala? Ar fi intradevar ceva ca fiica ta sa aiba alta orientare sexuala. Poate atunci te-ai mai lumina...desi sincer ma cam indoiesc. Saracul copil, sa creasca cu un tata asa de arogant si marginit.
rosebud
Postat pe 7 August 2008 09:51
nu am nimic cu modul fiecaruia de a-si construii propria viata,si spun asta chiar daca contrazic perfect modul in care am fost crescuta.,nu am nimic cu ei....dar nu cred in astfel de relatii.nu mi se pare insa ok...sa aiba dreptul la a avea copii....pt asta e nevoie de 2 oameni diferiti...femeie si barbat.
caty2407
Postat pe 7 August 2008 10:44
Sincer mie nu imi vine sa cred ca exista o astfel de tema.
Initial am crezut ca nu citesc bine.
Nu imi vine sa cred ca suntem in sec. XXI, suntem intr-o tara care se vrea libera si democrata, si o tanara -eu speram totusi ca tinerii vor schimba Romania -e un exemplu cras de homofobie si ignoranta.
Vorbiti despre homosexuali de parca sunt niste bolnavi, paria, de parca ar trebui exclusi din societate si marginalizati undeva pe o insula, dumnezeule mare, sa nu care cumva sa intrezarim 2 barbati care se tin de mana sau se saruta pentru ca ne simtim oripilati si nu ne mai revenim.
Toate astea in conditiile in care in Romania sunt copii pe strazi, bolnavi pe la toate colturile posibile, orfelinate execrabile (vezi un comentariu mai sus) si nu mai spun ce alte atrocitati in adevaratul sens al cuvantului.
Altfel spus am gasit problema domne: hai sa marginalizam homosexualii si sa luptam impotriva lor...SUNT ATATEA LUPTE DE PURTAT SI TU CALIOPE AI ALES-O PE CEA MAI STUPIDA SI INUTILA POSIBILA! Nu stiu cum sa iti explic mai exact dar subiectul te caracterizeaza, si crede-ma ca nu e nimic pozitiv.
In primul rand care e problema ta cu homosexualii? Spui ca nu ai nimic cu ei (asa spun toti) dar nu au dreptul sa aiba o familie. De unde si pana unde? Si de unde stii cum se va simti copilul respectiv si cat de demoralizat si marginalizat va fi el? Esti dintr-o data expert psiholog si poti sa vorbesti in cunostinta de cauza?
Sunt state si tari unde casatoria intre homosexuali e legala, sunt familii fericita, cu copii fericiti, etc. Daca te documentezi putin poate te deschizi un pic la minte.
Apareti aici cu niste opinii de experti in domeniu si habar nu aveti ce spuneti.
Oameni buni eu zic sa va treziti totusi, am trecut de anii 1900. Pe vremurile acelea femeile nu aveau nici un drept, pentru ca erau considerate inferioare.
Mi se pare sincer ca este o initiativa patetica. Si nu o sa ma surprinda ca va avea rezultate la noi. Pentru ca, e o dovada, romanii inca nu s-au desteptat.
Nu inteleg de ce ai caracteriza un om cu o alta orientare sexuala deviat sau bolnav? De unde si pana unde noi, cei straight, suntem cei sanatosi si ei sunt cei bolnavi? Bine, nu vreau teorii acum de la Darwin la Biblie, vorbesc din punct de vedere uman. In final suntem oameni. Sa spunem ca e mai sanatos un tata care isi violeaza copilul, un fiu care isi ucide o mama, un preot care violeaza o copila si asa mai departe...???????
Sunt total dezgustata de initiativa asta si de ignoranta de care dati dovada...
Si sincer nu mai am de comentat...pentru ca nu consider ca mai exista vreo speranta pentru oameni ca voi. Traiti acolo in negura voastra de acum 100 de ani...
andreea_new
Postat pe 7 August 2008 10:57
Nu as putea fi deacord cu ceva cu care Dumnezeu in primul rand nu este deacord !De aceea a lasat Adam si Eva si nu(Adam si Adam sau Eva si Eva).Din pacate nu-i pot opri pe acesti homosexuali,criminali,violatori,etc... dar nici nu sunt pro e treaba lor ce fac cu partile lor intime dar sa nu le inoculeze copiilor in cap de mici sa faca acelasi lucru.ca din cauza asta a luat-o lumea de tot razna,de aceea la 11 ani ajungi sa ucizi doar ca s-a luat cineva de tine ,sau ajung sa te macelareasca doar ca au vazut intr-un joc video.Oameni buni in fiecare zi ma ingrozesc ce vad si ce aud si din pacate cei mai multi sunt copii.Si de ce???pentru ca adultii nu stiu sa-i invete ce e bine si ce nu,ce a lasat Dumnezeu sa fie si ce nu...din pacate lumea se tampeste si se inrautateste pe zi ce trece.
raluca_sarbu
Postat pe 7 August 2008 11:04
Ah da si inca un lucru: hai sa nu mai confundam homosexualii cu travestitii. Pentru ca sunt total diferiti.
Nu vreau sa va dau definitii sau nimic de genul dar e o confuzie generala. Una este sa preferi persoanele de acelasi sex din punct de vedere sexual, cu totul altceva este sa vrei sa fii o persoana de sex opus.
Confuzia asta atrage si parerea generala despre homosexuali/lesbiene...
andreea_new
Postat pe 7 August 2008 11:12
A si am uitat pentru oamenii acestia care zic ca e ceva normal ca sa fii homosezual..voi de ce nu sunteti? Sau sa aveti copii, si sa o vezi pe fata ta ca si-o trage si se mangaie cu alta fata scuzati-mi expresia! sau sa ai un baiat care vine acasa si ti-l prezinta pe iubitul lui si se duc in camera pe urma...voi ca parinti cum v-ati simti?ati spune vai mama ce frumos !!cand faceti nunta???Eu nu cred si sa mai adopte si un copil si sa-l invete sa faca la fel, sau mai rau...sa nu se poata integra in societate ca toti rad de el si il batjocoreste. Daca Dumnezeu a lasat femeia cu barbatul a stiut el de ce, nu?de ce sa facem noi invers????
raluca_sarbu
Postat pe 7 August 2008 11:14
De la: Dorin36, la data 2008-08-07 02:46:38Domnule Gabriel sunt ferm convins ca in ziua de azi copiii sunt foarte expusi multor nereguli, multor deviatii, multor exagerari. Oare dumneavoastra nu ati vizionat la televizor scene inadecvate chiar si intre persoane heteroxesuale? Nici acelea nu sunt tocmai sanatoase pentru buna dezvoltare a unui copil, nu? Tot ce putem face este sa ii invatam noi sa DISCEARNA si sa selecteze. In viata nu totul este roz, frumos sau moral. Tine de noi sa alegem bine si sa ii sprijinim pe cei apropiati in aceeasi directie.

Foarte bine spus.

Postat pe 7 August 2008 11:20
pai mai draga CALIOPE , un copil nu are ce invata dintr-un cuplu de homosexuali ? zici tu ?
dar intr-un orfelinat are ce invata ? sau in canale si pe strazi ? ce zici acum ?
e mai frumos asa nu? de ce sa beneficieze macar de un camin , pentru ca si parintii de acelasi sex pot da o educatie sanatoasa unui copil si-l pot invata codul bunelor maniere , mai mult decat invata din ghetouri , parasiti , sau la case de copii
de ce nu-i lasati in pace pe homosexuali ? adica noi facem reclama la a adopta caini nu?
si cand evorba de copii toti suntem moralisti , dar nu in sensul bun
nu se face nicaieri reclama la a adopta copii strazii , dar ne preocupa cainii si animalele
pacat de voi
mitzi_love2006
Postat pe 7 August 2008 13:00
Va spun sincer ca am avut ocazia sa cunosc si homosexuali care sunt super-misto.Eu n-am nimic cu ei,sa se casatoreasca.Cu ce va deranjeaza pe voi?Treaba lor ce fac.
Si inca ceva.Daca e casatorie intre lezbiene e mai ok?
sweetpink
Postat pe 7 August 2008 13:05
TE SUSTIN IULIA LITLE si pe toate care ganditi cu adevarat logic si nonconformist ,
ce aveti impotriva casatoriilor lor , doar nu le dati voi de mancare
intr-adevar sunteti rele ce care aruncati cu piatra
decat sa traiasca pe strazi sau alungati de proprii lor parinti , lasa sa fie si ei ingijiti de cineva
toti avem nevoie de afectiune si sustinere , unde scrie ca trebuie sa o primesti egal de la un barbat si o femeie care pentru un moment din viata ta se numesc parinti
credeti ca homosexualii nu au suflet ? credeti ca vor ei sa fie asa ? si ei pot iubi si darui caldura unui sulfet necajit de copil , care oricum abandonat fiind nu are nimic
nu vedeti cate babe isi plimba catelul in loc sa o faca cu un copil ?
despre acele egoiste care iubesc un catel in loc de nepotel , nu aveti nimic de obiectat ?
mitzi_love2006
Postat pe 7 August 2008 13:07
O sa va dau un citat din Biblie deoarece consider ca este Cuvantul inspirat al Lui Dumnezeu.
Este din Romani Capitolul 1 versetele 21 pana la 32.
Trageti voi singuri o concluzie in urma lecturarii!

"21 Fiindcã, deºi l-au cunoscut pe Dumnezeu, nu l-au glorificat ca Dumnezeu, nici nu i-au mulþumit, ci gândirea lor a devenit deºartã, iar inima lor fãrã pricepere s-a întunecat. 22 Deºi spun cã sunt înþelepþi, au înnebunit 23 ºi au schimbat gloria Dumnezeului nepieritor în ceva ce seamãnã cu chipul omului pieritor, al pãsãrilor, al patrupedelor ºi al târâtoarelor.

24 De aceea, Dumnezeu i-a lãsat pradã necurãþiei, dupã dorinþele inimii lor, ca sã-ºi dezonoreze corpurile între ei, 25 da, pe cei ce au schimbat adevãrul lui Dumnezeu cu o minciunã ºi au venerat creaþia, îndeplinind un serviciu sacru mai degrabã pentru ea decât pentru Creator, care este binecuvântat pentru totdeauna. Amin! 26 Iatã de ce Dumnezeu i-a lãsat pradã unor pofte sexuale ruºinoase, cãci femeile lor ºi-au schimbat întrebuinþarea naturalã în una contrarã naturii; 27 ºi la fel ºi bãrbaþii au pãrãsit întrebuinþarea naturalã a femeii ºi, în dorinþa lor pãtimaºã, s-au aprins unii faþã de alþii, fãcând lucruri obscene bãrbaþi cu bãrbaþi ºi primind în ei înºiºi rãsplata deplinã care li se cuvenea pentru nelegiuirea lor.

28 ªi aºa cum ei n-au gãsit de cuviinþã sã aibã o cunoºtinþã exactã despre Dumnezeu, tot aºa ºi Dumnezeu i-a lãsat în voia minþii lor, pe care el n-o aprobã, ca sã facã lucruri care nu sunt potrivite, 29 astfel cã sunt plini de orice nedreptate, de nelegiuire, de lãcomie, de rãutate, plini de invidie, de omoruri, de ceartã, de înºelãciune ºi de înclinaþii rele. Sunt ºoptitori, 30 bârfitori, îl urãsc pe Dumnezeu, sunt neruºinaþi, trufaºi, aroganþi, nãscocitori de rele, neascultãtori de pãrinþi, 31 fãrã pricepere, neloiali în angajamente, fãrã afecþiune naturalã, neîndurãtori. 32 ªi, deºi aceºtia cunosc foarte bine hotãrârea dreaptã a lui Dumnezeu, cã oricine practicã aceste lucruri meritã moartea, nu numai cã le fac în continuare, dar îi ºi aprobã pe cei ce le practicã."
Amiable
Postat pe 7 August 2008 13:17
Nu stiu ce sa zic, nu stiu Biblia pe de rost da nu scria pe acolo pe undeva ca cel fara de pacat sa aruce prima piatra? Si nu mai zice tot Biblia ca e pacat sa judeci pe altii? Daca ceea ce fac ei se nu numeste pacat atunci e pacatul lor si nimeni nu are dreptul sa ii judece. Fiecare ar trebui sa aiba grija de propriile pacate mai intai si apoi de cele ale celorlati. Ca pana la urma nimeni nu e perfect, nu?
rosebud
Postat pe 7 August 2008 14:56
Buna Puffi,
Cu toate ca iti accept si respect opinia vreau sa te intreb un singur lucru,,,ai idee cati copii crescuti in culpuri gay ajung sa fie la randul lor gay?? iti spun eu ,,,foarte foarte putini, si asta nu pentru ca au fost crescuti intr-un astfel de mediu, ci pentru ca aceasta este orientarea lor sexuala. Apoi, vezi un pic pe net cam cati gay provin din familii hetero,,,,numarul e astronomic.
Crezi ca unui copil ii e mai bien sa fie crescut intr-o familie in care tatal isi abuza sotia zilnic, in care copilul (pentru ca el este subiectul de baza) este abuzat fizic si verbal in mod repetata?? Unui copil ii este mai bine sa fie crescut de mama sau de tata dupa ce celalalt parinte l-a abandonat?? Acel copil nu are doi parinti decat in acte,,,pentru ca realitatea e altfel, si parinte nu iti e cel ce te concepe ci cel ce te creste si te ajuta sa devii om.
Eu cred ca ar fi mai normal, si mai de bun simt sa iei intai in considerare binele copilului, si daca acesta poate avea parte de dragoste , intelegere, si poate fi ingrijit si ocrotit asa cum se cuvine de un cuplu gay, in loc sa se piarda in lantul birocratic si in sistemul de stat in vreo casa de copii care la 18 ani il va arunca in strada ,,,,atunci de ce sa le interzicem cuplurilor gay sa poata infia copii??
Ziceai ca, prin faptul ca pesoanele homosexuale aleg sa fie cu parteneri de acelasi sex, ei trebuie sa isi asume conseciintele de a nu avea copii,,,,dar vin si te intreb?? Daca traiesti intr-un cuplu hetero si nu poti avea copii din diverse motive medicale, nu apelezi la clinici de fertilizare ?? De ce nu ar putea, spre exemplu cuplurile de lesbiene sa faca acelasi lucru?? Si sa isi creasca in mod foarte frumos proprii copii?? Ce e atat de rau in asta?? Partea proasta, si pentru care ar trebui ca si cuplurile homosexuale sa poata infia , este ca , barbatii homesexuali chiar nu au nici o varianta de a "face" copii proprii,,,decat poate prin mame surogat dar deja se intra in altfel de discutii....
In concluzie,,,,,
Nu exista absolut nici o dovada stiintifica care sa arate ca un copil crescut de un cuplu gay, este supus mai multor factori traumatizanti sau ca, faptul ca a este crescut de 2 persoane de acelasi sex, il impiedica sa se dezvolte dim punct de vedere fizic si psihic.
Stiu ca e mai usor sa il punem pe nu in fata pentru ca asa ne indeamna instinctul, dar poate ar trebui sa vedem intregul ansamblu al imaginei si sa luam in calcul toti factorii.
Inca odata respect opinia ta,,,dar poate iei in considerare si ce am scris eu
aricica_pogonica
Postat pe 7 August 2008 16:32
Caliope dar ca esti tu asa de tare, i-a spunene noua, daca un copil nu are ce invata din exemplele parintilor sai gay,,,pentru ca este vb de puterea exemplului, nu e asa ca ,poate invata mai multe cand isi vede tatal venit beat mort de la carciuma, care o bate pe masa pana nu se mai ridica, si care daca mai are energie,,,il ia si pe micut la o serie de suturi,,,sau de la maicasa care pange si o da in depresii ca barbatsu a plecat cu alta si a lasato sa creasca singura un copil, pe care poate nici nu si la dorit asa mult, da la facut la insistentele barbatului, sau pt ca a fost proasta si nu a stiut sa se protejeze???
Revino la realitate,,,o parte din problemele din cuplurile hetero se regasesc si in problemele cuplurilor gay,,,dar sti care e diferenta?!?! Cuplurile gay isi inteleg mai bine partenerii,,,pt ca din cate imi amintesc barbatii folosesc frecvent expresia: "FEMEILE,,,,CINE SA LE INTELEAGA??" ei bine,,,iti zic eu,,,,femeile inteleg femeile, si barbatii inteleg mai bine mentalitatea barbatilor
Asa ca mai gandestete daca e chair asa de rau sa cresti copii intrum mediu in care parintii sunt gay
aricica_pogonica
Postat pe 7 August 2008 16:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un sfat va rog.... cei smecheri sa se abtina..... 31 De la: kudika421339 21 Noiembrie 2011 20:35
Sprancenele.. 16 De la: kudika074314 10 Noiembrie 2009 21:34
depresie din cauza sotului sau a mea? 133 De la: sofia_maria 20 Decembrie 2010 18:59
Sa-ti visezi alesul... in noaptea de sanziene 28 De la: stephaniecarmen 15 Septembrie 2009 18:02
mare dilema 25 De la: cristinarudi 17 Mai 2009 13:20