Mai multe
|
buna...voi vb de amante..ca fac sau nu bine...dar cum ramane cu barbatii care se indragostesc de amante si nu renunta nici la ele nici la sotii?? eu am un caz in familie in care el iubeste si amanta si sotia...amanta si-a lasat sotul pentru el, el se simte vinovat dar nu poate renunta la casnicie...dar nici la amanta? nu am fost in aceasta situatie...am evitat pe cat de mult posibil tocmai pentru a nu suferi sau a face pe altii sau altele sa sufere. nu judec pe nimeni...dar cateodata e bine sa nu te legi la cap... va pup |
||
|
hamade79_elena Postat pe 27 Martie 2008 10:20 |
||
|---|---|---|
|
DRAGA MEA amantele ? ufffff pot spune ca am trecut si eu prin asta si pot spune cam asa : sunt Director vanzarii la o firma de constructii , amenajarii etc , la mine acum ceva timp a intrat in birou un barbat avea niste ochii superbi era vara , atat m a privit incat eu femeie sigura pe mine ma fastaceam , am discutat cu el si imi simteam tamplele incordate o caldura in corp ceva ce cu greu simti din proima clipa , am incheiat contractul am batut pala urmand sa ii construim o pensiune undeva la munte , la plecare mi a luat mana in mana lui si mi a zis cam asa " mi a facut o reala placere sa va cunosc as vrea sa imi dati nr de tel din aceea clipa am devenit un suflet [ era insurat eu maritata ] asadar amanti dar plangea dupa mine ma adora si eu pe el era atat de fericit in bratele mele ca uita sa mai plece s a pus problema sa divortam sa ne uinim destinele numai ca sotia lui cand a aflat de mine a avut un soc puternic sfatul meu ptr el a faost cam asa ramai langa sotia ta trebuie sa ii fi alaturi si uita de mine indiferent cat de mult ne iubim nu pot distruge alta femeie sa fiu eu fericita dar am incetat sa ma vad cu el , vb zilnic la tel de catvia ani dar prefer sa ii spun sunt ocupata imi spune ca ma iubeste dar ce as fi tot ce am fost pana acum ptr el o amanta atat femeia in bratele careia traieste o mare iubire dar nu femeia langa care se scoala zi de zi cu care imparte si binele si rau |
||
|
alex_sh07 Postat pe 4 Aprilie 2008 12:02 |
||
| incep sa inteleg si eu un lucru: inimii nu-i poti impune pe cine sa iubeasca si cand.si cand pica dragostea pe tine... nu am avut nici o relatie cu un barbat implicat intr-o casatorie sau alta relatie, dar la un moment al existentei mele un barbat casatorit s-a indragostit de mine.eram subalterna, el era director comercial si foarte casatorit si cu 2 copii.intr-o zi m-a chemat la el in birou si mi-a spus franc ca el s-a indragostit de mine, ca nu se asteapta la nimic din partea mea data fiind situatia, dar ca nu mai poate tine in el si simte nevoia sa-mi faca cunoscut acest lucru. am ramas socata pe moment, dar am avut prezenta de spirit sa-i multumesc pt sentimentele lui dar, l-am asigurat ca eu nu-i pot raspunde cu aceeasi moneda.atat!ani la randul l-am simtit undeva in umbra mea, dar niciodata nu a indraznit sa faca vreun gest deplasat.la un moment dat am plecat din firma si cand mi-a semnat nota de transfer m-a rugat sa-i permit sa ma sune din cand in cand.sunt ani buni de atunci... uneori ma suna( e adevarat rar) si ma intreaba doar dc sunt bine. e adevarat orice femeie este flatata in astfel de situatii, dar eu am vazut imposibilul acestei relatii. am evitat contactul direct cu el, cu toate ca el incerca sa gaseasca motive care sa ne aduca fata in fata. am evitat cat s-a putut si nu regret.nu pot spune ca el nu i-mi placea ca barbat, dar era o relatie imposibila care nu ducea nicaieri. | ||
|
|
||
|
Postat pe 4 Aprilie 2008 16:35 |
||
| E alegerea ta...nimeni nu te obila(nici macar iubirea) sa fii fericita cateva clipe si nefericita zile, saptamani, luni, ani...In perioada in care astepti sa te sune(timp irosit) poate ar fi bine sa socializezi, sa gasesti barbati cu care sa interactionezi, sa cunosti pe altcineva...asa te vei elibera de el si viata ta s-ar schimba...dar toate astea tin de alegerile pe care le facem noi pentru noi...daca tie iti place sa fii pe locul 2 este f bine...de ce te plangi?, te obliga cineva?, in numele carei iubiri o faci?...iubirea nu insemna suferinta, lacrimi...iubirea insemna sa fii libera sa razi, sa saruti, sa plangi alturi de omul care nu lipseste zile in sir...dar fiecare isi alege drumul...poti sa fii amanta daca iti place sa fii amanta si nu iubita, sotie, prietena...Pana la urma nu moralitatea lui este probema ta ci viata ta... | ||
|
serghey1976 Postat pe 6 Aprilie 2008 01:54 |
||
| daca il iubesti...atunci lupta pentru dragostea ta.am trecut si eu prin asta..si el a parasit-o pe ea pentru mine.nu imi pare rau pt ea, de ce sa ma simt vinovata?macar stiu ca a fost mult mai fericit cu mine decat cu ea. | ||
|
Postat pe 7 Aprilie 2008 18:12 |
||
| Incurcate sunt caile inimii as putea spune.Cred ca subiectul asta a fost, este si v-a fi discutat, despicat in 15 mii de parti.Parerea mea este ca, pana nu treci prin asa ceva nu ai de unde sa intelegi...Iar daca nu esti o fire puternica sa realizezi ca, ceea ce faci nu e tocmai bine, mergi pe drumul pe care il crezi tu mai bun si convenabil pt tine.vivi_anna e un exemplu foarte bun..dar din pacate nu toate pot sa isi controleze sentimentele si emotiile. Multa dragoste si fericire va doresc. | ||
|
Postat pe 11 Aprilie 2008 15:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| frica de a fi inselata | 55 | De la: alesandu 28 Aprilie 2009 16:32 |
| ce sa fac? sa mai continui? | 10 | De la: ralukama 19 Martie 2009 21:48 |
| Salut!!! | 61 | De la: geo_resuscitat 11 Ianuarie 2011 22:25 |
|
|
||
| poti iubi doi barbati de odata? | 103 | De la: kudika082532 12 Noiembrie 2009 08:47 |
| Oare pt mine este prea tarziu?... | 97 | De la: kudika161238 30 Iulie 2010 09:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.