Mai multe
De la: lili08, la data 2009-05-27 16:48:46si asta e o necesitate fiziologica, la fel ca si celelalte..nu cred ca tu esti fecioara maria si nu ti-o tragi cu nimeni... iar daca ti-o tragi cu al tau sot sau mai stiu eu ce iti este, atunci fii sanatoasa si nu mai face comnetarii absurde..bucura-te ca ai avut noroc si taci ca mai bine faci! am zis eu ca sunt? chiar mi.o trag! si responsabil. si nu cu oricine, care vai....ma face sa ma simt femeie doar pt ca ma f..e bine! era doar o intrebare si nu cred ca iti era adresata! |
||
|
l_diana_c Postat pe 27 Mai 2009 18:55 |
||
|---|---|---|
| draguta,responsabil sau nu toti o facem.......ca recunoastem sau nu asta e partea cea mai int.............si nu cu oricine........ca nu poti face ceva daca nu ai sentimente pt cel cu care o"faci" .....cel putin eu nu pot | ||
|
alex_stancu_5 Postat pe 27 Mai 2009 21:25 |
||
| si replica asta trebuia sa ma contrazica la ce? ca n-am inteles... | ||
|
|
||
|
l_diana_c Postat pe 27 Mai 2009 21:35 |
||
De la: sheikha, la data 2009-05-25 22:51:39aceasta reltie nu o sa afecteze nicidecum casnicia mea..........nu implicam copiii aici........ca sa ii raspund unei tipe care nu am retinut numele ei."prietena mea" ia facut avansuri sotului meu inainte ca eu sa ma cuplez cu sotul ei..............am aflat acum de la ....al meu iubit....hahaha Asa te a convins??Ca sotia lui a facut avansuri sotului tau???iar voi sa faceti replica??cati ani ai?crezi in povesti????chiar crezi ca nu se va afla??cate persoane vor fi afectate??? |
||
|
lizzy74 Postat pe 28 Mai 2009 08:27 |
||
|
DRAGA MEA!DACA AI AJUNS IN SITUATIA SA TE UITI IN ALTA PARTE INSEAMNA CA CEVA S-A STRICAT IN RELATIA VOASTRA!DACA TU CREZI CA MERITA SA MAI INCERCI SA REPARI SI CREZI CA O SA FIE TOTUL CA ININTE CEEA CE MA INDOIESC,INCEARCA!DACA NU FII FERICITA E DATORIA TA FATA DE TINE!!!!!!!!!!!!SI EU SUNT CAM IN ACEEASI OALA CU TINE!(doggyeyez@yahoo.com) !DOGGYEYEZ |
||
|
Postat pe 28 Mai 2009 11:13 |
||
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!11
|
||
|
anca0704 Postat pe 28 Mai 2009 11:27 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 18:55:56De la: lili08, la data 2009-05-27 16:48:46si asta e o necesitate fiziologica, la fel ca si celelalte..nu cred ca tu esti fecioara maria si nu ti-o tragi cu nimeni... iar daca ti-o tragi cu al tau sot sau mai stiu eu ce iti este, atunci fii sanatoasa si nu mai face comnetarii absurde..bucura-te ca ai avut noroc si taci ca mai bine faci! ma bucur ca ti-o tragi si tu...si sa stii ca nici eu nu cu oricine...ci cu cineva care nu numai ca f..e bine, dar mai are si alte calitati...si da...ca sa te simti femeie nu trebuie sa fie prezent doar sexul, ci tot arsenalul...atunci nu s-ar mai numi a te simti femeie, ci femela...in ce ma priveste nu pot spune ca e asa...in secunda 2 i-as fi zis "pas", asa ca nu tine vrajeala numai cu sexul...nu imi place sa fie ca...stii vorba din popor " si batuta si f....ã" dar, ma rog...fiecare face ce vrea si nu cred ca trebuie sa ne implicam in mod negativ asupra nimanui, pentru ca riscam sa ii aducem un plus de stres si nu cred ca acea persoana asta isi doreste...si, daca cineva cere ajutorul, indiferent de domeniu, ar fi cazul sa il dam cum se cuvine..in limita bunului simt, asa incat sa fie ca un balsam pentru suflet...chiar si atunci cand e contrar vointei noastre...diplomatia e un cuvant care, daca exista in vocabular, trebuie uzitat..face bine pe undeva si noua, ca am adus persoanei, careia l-am aplicat, un plus de fericire si incredere de sine. |
||
|
lili_r Postat pe 29 Mai 2009 11:06 |
||
|
Ce mod de primate de a privi viata! De un egoism si o ingustime uimitoare! Stiti vorba ”ce bagi in gura si ce tragi pe ....”? Vi se potriveste pt ca nu reusiti sa treceti de baza piramidei, adica de trebuinte. Toti ne folosim limitat capacitatile, dar la modul asta e injositor! Ar trebui sa mai invatati de la unele animale si pasari care va fac de rusine! Ca sa nu mai aduc in discutie faptul ca va credeti superiori animalelor! |
||
|
kudikaroxi Postat pe 29 Mai 2009 11:43 |
||
|
Pot sa-ti dau un sfat?.....ABANDONEAZA-L!!! Si tine cont,sunt barbat. Ceea ce ma face sa-ti spun aceste cuvinte este ca ,acel baiat nu are intentii bune,crede-ma! Fa-i o propunere (ce stiu eu...sa fiti impreuna si....etc,planuri de viitor)vei vedea reactia lui...Nu te lasa luata de val....In ziua de azi sa-ti intemeiezi o fam cu tu zici ca ai,este fff greu.Las-o sa ramana o aventura si atat. Iubeste-ti sotul!!! |
||
|
duma1976 Postat pe 18 Iulie 2009 16:49 |
||
|
Important este ca tu ai recunoscut...Ce ar fi sa ne cunoastem mai bine,poate un mic si fff intens ''sentiment''(te-am citat) se formeaza intre noi... Uitam....esti simpatica rau!(in ciuda faptului ca esti f modesta) |
||
|
duma1976 Postat pe 18 Iulie 2009 16:54 |
||
|
Duma, cat imi place de tine!!! Asa raspuns pentru un barbat...ce sa zic?!....cred ca esti barbatul ideal :P Bravo! |
||
|
Plopia Postat pe 21 Iulie 2009 16:47 |
||
m aveti pretentia sa nu fiti inselate, cand de fapt voi sunteti alea cu coarne........meritati sa fiti inselate la greu si in orice secunda , penalelor ce sunteti (doar cele care se simt) , v dati palme cand va abureste unul putin si gata voi sunteti indragostite , jalnik
|
||
|
bella28 Postat pe 22 Iulie 2009 10:40 |
||
|
La un moment dat, dupa cativa ani de casnicie, toti ne confruntam cu dorinta aceasta...., dar ce ne-am face daca s-ar putea indeplini toate dorintele noastre? Nu cred ca ar mai exista idea de casnicie, ideea de parinti,... Mai gandeste-te putin si intreaba-te daca merita sa risti tot ce ai, adica actuala familie, chestiile astea se afla intotdeauna, mai devreme sau mai tarziu...., daca concluzionezi ca merita, fa-o! Poate iti faci curaj si vorbesti inainte cu sotia sa clarificati situatia voastra ..... Succes! |
||
|
Tinet Postat pe 21 August 2009 10:23 |
||
| in general cand "ne indragostim" de o alta persoana este clar ca scirtie ceva in casatoria noastra,Poate nu mai comunicam destul, nu mai stim sa-l ascultam si sa-l observam pe celalat...un barbat sau o femeie daca raman descoperiti sunt vulnerabili...cel mai bun lucru este sa incerci sa vb cu sotul tau...despre "posibilitatea" de a te indragosti de altcineva...daca i s-ar intampla lui ce ar face???...asa tragi un semnal de alarma..daca nu incearca sa faca schimbari inseamna ca este prea stapan pe el si casnicia voastra( asta e grav)..prietenul necasatorit este un vanator liber..cat isi va asuma din responsabilitati in situatia in care i-ai propune sa o faca??? Oricum ai o lectie de viata pe care trebuie sa o treci cu bine...in primul rand gandeste-te la tine: ce vrei? ce poti? incotro?...restul este o problema de timp... | ||
|
pacifista Postat pe 22 August 2009 18:31 |
||
... prietenul comun ... ... ''valori'' si curvarasie a la romanica ... ... caracter, bre ... ... ce mizerie scirboasa ... ... apropo ... ''pretenul'' nu are bunul simt sa isi ia boarfele sa plece si sa caute o alta duduie disponibila (dar probabil nu ar mai fi asa credula) ... el astepta sa cada la pat ''pretena'' in calduri (dar cam trecuta) ... iar femeia chiar isi inchipuie ca inseamna ceva pentru el ... oricum ''pretenia'' respectiva e de tot ... CACA_UL ... vai de mama lor ... ... o sa iasa rau de tot ... ca intotdeauna ... cu sechele ... o sa vedem urmarea, alte articole gen - m-a parasit amantul ''iubit'', sint insarcinata cu ''pretenul'', sotul a luat-o razna, nu ma mai inteleg cu copii, ... si alte povesti din ce in ce mai lacrimogene ... beeeeaaah ...
|
||
|
marco918 Postat pe 23 Octombrie 2009 12:20 |
||
daca nu esti fericita cu sotul si ai facut tot posibilul da nu merge pai atunci accepta celelalte sentimente ale prietenului altfel iti distrugi viata...daca totul e ok si incerci sa strici tot doar pt niste sentimente despre care nu sti daca vor trece usor sau nu...vei reusi sa distrugi cel putin 3 vieti....
|
||
|
miruna09 Postat pe 7 Noiembrie 2009 04:19 |
||
|
Important e sa fi fericita nu conteaza cum decizi, nu? |
||
|
anastas Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:01 |
||
De la: sheikha, la data 2009-05-25 22:51:39aceasta reltie nu o sa afecteze nicidecum casnicia mea..........nu implicam copiii aici........ca sa ii raspund unei tipe care nu am retinut numele ei."prietena mea" ia facut avansuri sotului meu inainte ca eu sa ma cuplez cu sotul ei..............am aflat acum de la ....al meu iubit....hahaha ....daca e carpa, trebuie neaparat sa fi si tu unde ti e respectul ptr tine??? cand sunteti lovite de vreo nenorocire , va intrebati de ce tocmai voi ...astea "pure"si "nevinovate", mi ar fi rusine cu o asa mama , scuza ma da nu te numesti om , animal niciatat caci alea dau lectii de cele m multe ori oamenilor .....probabil un wc public sau un imens zero barat
|
||
|
bella28 Postat pe 13 Noiembrie 2009 12:03 |
||
|
si eu am patit-o! suntem amandoi casatoriti si totusi ne iubim. stiu ca nu e ortodox ce am facut, am incercat de nenumarate ori sa renunt la aceasta aventura dar nu am putut. mereu ne ciondanim pt ca nu avem mai mult timp pt noi (ce-i drept ma cam tem sa risc, mai ales ca sotii nostri se cunosc si mai si banuiesc ceva) dar apoi ne agatam unul de altul si ajungem sa ne impacam si o luam astfel de la capat. am avut si dicutii, mai in gluma mai in serios, despre viitor, dar eu parca evit sa dezvolt acest subiect. sincer nu ma vad divortata, imi iubesc sotul (desi poate parea o aberatie), dar il iubesc si pe el, si simt ca nu pot renunta la el. am incercat sama despart de el si simt ca se rupe ceva in mine cand ma gandesc ca vom trece ca doi necunoscuti unul pe langa altul cu tot ce a fost intre noi. cel mai rau e ca lucram si impreuna. nu vreau judecati, de astea gasesc la tot pasul, m-ar interesa sa stiu daca a reusit cineva sa iasa cu bine dintr-o problema asemanatoare. |
||
|
y_danyy Postat pe 13 August 2010 17:58 |
||
De la: kudika313999, la data 2010-08-13 17:58:17si eu am patit-o! suntem amandoi casatoriti si totusi ne iubim. stiu ca nu e ortodox ce am facut, am incercat de nenumarate ori sa renunt la aceasta aventura dar nu am putut. mereu ne ciondanim pt ca nu avem mai mult timp pt noi (ce-i drept ma cam tem sa risc, mai ales ca sotii nostri se cunosc si mai si banuiesc ceva) dar apoi ne agatam unul de altul si ajungem sa ne impacam si o luam astfel de la capat. am avut si dicutii, mai in gluma mai in serios, despre viitor, dar eu parca evit sa dezvolt acest subiect. sincer nu ma vad divortata, imi iubesc sotul (desi poate parea o aberatie), dar il iubesc si pe el, si simt ca nu pot renunta la el. am incercat sama despart de el si simt ca se rupe ceva in mine cand ma gandesc ca vom trece ca doi necunoscuti unul pe langa altul cu tot ce a fost intre noi. cel mai rau e ca lucram si impreuna. Doamna, acest topic a fost deschis in 1900 toamna:)) Cautati pe aici, sunt altele mai recente:) Cu certitudine ca sunteti indragostita, daca nici n-ati observat data ultimei postari. Sfaturi nu am sa va dau pt. ca mie nu-mi plac complicatiile:)) |
||
|
stem_29 Postat pe 14 August 2010 04:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cu si despre AMANTE/AMANTI | 75 | De la: mimoz 23 Noiembrie 2011 14:56 |
| sunt o amanta si deocamdata sunt fericita . | 255 | De la: paradoxion_tertz 5 Septembrie 2013 22:26 |
| Fosta iubita .. subiect inca | 8 | De la: kudika_595 16 Februarie 2016 11:55 |
|
|
||
| Sunt pierduta | 2 | De la: kudika_1033230 12 Noiembrie 2019 13:11 |
| Tine la mine sau ma minte? | 34 | De la: anastasia_m 13 August 2010 17:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.