Mai multe
| Nu sunt o fiinta care sa inghita orice si sa se lase batuta fara sa lupte,am acceptat un timp cat eram f preocupata de sanatatea copiilor si nu am avut din acest motiv resurse materiale pentru un proces,dar au fost ani grei si plini de suferinta,nu doresc nimanui sa traiasca asa fara a simti efectiv ca traieste. | ||
|
agabrielle Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:52 |
||
|---|---|---|
| Ce spunea de obicei cand stia ca am dreptate,adica nimic sau incerca sa ma faca pe mine vinovata de actiunile lui.. | ||
|
agabrielle Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:54 |
||
De la: agabrielle, la data 2009-01-25 18:52:07nu doresc nimanui sa traiasca asa fara a simti efectiv ca traieste. Asa zic si eu. |
||
|
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:55 |
||
| De ce ,faci parte din cei care vor o nevasta pentru siguranta si in rest propia viata????? | ||
|
agabrielle Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:58 |
||
|
Sincer imi pare f. rau ptr. tine ca treci prin asa ceva.Eu sunt casatorita de 18 ani si pina acum pot spune ca nu mi s-a intimplat asa ceva,ca sa pot fi in masura de a-ti da sfaturi insa parerea mea da ca as fi in locul tau i-as da ignor o perioada sa vad daca il pot scoata din inima,viata mea.Daca nu il vei putea uita nu-ti ramane decat sa discuti cu sotul tau ,ptr.ca si pe el l-ai iubit candva.Cu siguranta te vei amagi singura.Sotul tau nu merita sa fie mintit.Sunt 14 ani care i-ati imaprtit impreuna.Eu nu iti pot spune decat sa fi foarte atenta ,ptr.cine ranesti.iti doresc tot binele din lume,si ai grija de tine sa nu ajungi la suferinta |
||
|
adelaraducan Postat pe 26 Ianuarie 2009 04:10 |
||
De la: Roco, la data 2009-01-25 10:12:19Ursule, nu le zici rau !Nu am date de la chinezi dar daca este asa atunci nu ne miram ca au inceput sa "umple lumea"... Greu de raspuns. |
||
|
mareleurs Postat pe 26 Ianuarie 2009 07:42 |
||
| eu zic sa incerci sa iti imbunatatesti viata de cuplu,...descopera adev sexualitate alturi de barbatul care il aii...cred ca e doar o senzatie...dorinta de a avea ceva nou in pat..nu iti ruina viata pentru un sentiment care nici macar nu stii catr o sa dureze...gandeste-te k poate fi totul dezamagitor..nu cum te astepti...SI CREZI CA SE MERITA?? | ||
|
aly_billi2007 Postat pe 26 Ianuarie 2009 08:17 |
||
| Daca se descopera o relatie extraconjugala, recomandat este DIVORTUL. Divortul salveaza demnitatea celui inselat,da libertate partenerilor sa -si gaseasca adevarata dragoste. Daca nu se divorteaza , sau se incearca lozinca falsa "salvarea casniciei " acea familie este pentru toata viata falsa bazata pe interes si dragoste falsa pe viata, ce poate dauna celor apropiati , mai ales copiilor ! | ||
|
tinel Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:28 |
||
Poþi sã faci ce îþi dicteazã conºtiinþa ,dar sã nu uiþi cã în viaþã totul are un efect bumerang ...
|
||
|
karanfy Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:20 |
||
|
Ai zis ca intre tine si sotul tau e totul ok? La ce te-ai referit cand ai spus asta?E ok ce ,mai exact? Eu sunt mai mult ca sigura ca tu nu iti mai iubesti sotul.si e ok pt ca tu vrei sa fie asa Te simti poate vinovata si joci intrul fel teatru,adica esti poate mai afectuoasa cu el,tocmai ca el sa nu isi dea seama de nimic. Un lucru ai omis sa spui,cat de departe ar merge pt tine "Domnul X",pt ca ma gandesc ca ati avut discutii de genul asta. Daca si el e dispus sa faca sacrificii (cu siguranta o sa fie nevoie),si sa iti iubeasca copiii,ca si cum ar fi ai lui? Daca si el te doreste langa el la fel de mult,nu stiu de ce mai stai pe ganduri. In sanul familiei ar trebui sa ne simtim cel mai bn,dar in felul asta tu nu o sa te mai poti simti bn. UNul din motive ar fi ca o sa te simti vinovata pt ce faci,Iar al doilea "Domnul X",evident.Multa bafta iti doresc si sunt convinsa ca vei lua decizia cea mai buna
|
||
|
aylyna Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:31 |
||
Divortul cred ca este optiunea cea mai buna atat pentru tine,atat pentru el.Si copii inteleg.....sunt in aceeasi situatie,dar eu m-am hotarat si am introdus divort.Voi vedea ce va fii mai departe....
|
||
|
TEODORRD Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:09 |
||
De la: cristinarudi, la data 2009-01-25 03:49:30De la: mkdisk, la data 2009-01-20 09:18:06De la: Roco, la data 2009-01-19 14:30:43De la: mkdisk, la data 2009-01-13 15:55:48eu nu ma gandesc la fericire, ma gandesc la datorie. draga mea...daca intri pe net nu inseamna ca ai plictiseala in relatie!asta e un site de femei unde diverse doamne si domnisoare isi expun anumite probleme.a intra inseamna a socializa.....e ceva nou si interesant sa vb cu atat de multe pers in acelasi timp cu un singur clik.chiar daca sunt casatorita, asta nu inseamna ca trebuie sa ma izolez! |
||
|
mkdisk Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:33 |
||
| si cred cu adevarat in ceea ce am scris despre casatorie. | ||
|
mkdisk Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:34 |
||
| si mai e adevarat ca sunt o persoana sociabila si imi lipsesc uneori unele prietene care au plecat din tara.si ghici! vb pe net cu ele.....si in acelasi timp mai vb si cu voi.nu e nimic gresit aici!si nu, nu m-am suparat.nu am de ce....vorbitul asta nu afecteaza viata de familie.si chiar eu/noi ne consideram fericiti.a fi casatorit nu inseamna a sta toata ziua cu celalalt, ca oamenii mai au si alte preocupari in viata asta.au si prietene, nu numai soti, job si preocupari personale.ca si sotii nostri! | ||
|
mkdisk Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:41 |
||
| nu am fost niciodata o persoana posesiva in relatie, sufocanta.si nici sotul meu nu este o astfel de persoana! | ||
|
mkdisk Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:45 |
||
| Evaaa ! Esti de serviciu la oala cu ambrozie !!! Se aude ...? , sau s-a stricat butonu' ? | ||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 17:21 |
||
|
Doamne fereste sa mi se intample asa ceva!!! Eu te-as sfatui ca inainte de a pune in balanta casnicia si aventura, (vezi care atrarna mai greu) sa te gandesti CE CREZI CA-TI VA FACE IN PLUS AMICUL TAU FATA DE CE ITI FACE SOTUL TAU??????? |
||
|
mmaaxx Postat pe 29 Ianuarie 2009 22:57 |
||
|
Nu prea am scris pe forum as des,insa am citit ma multe subiecte nteresante.Insa acesta m-a fascnat. Dar pate reusiti sa-m aspundeti s mie la o intrebare."Dc partenerul casa 2 luni/an sau.... numeri lele cand sunteti impreuna si ajungi in siuatia asta.Cumse ma numeste lucul asta?Pacat?Eliberare?sau..ca observ ca multi isi dau cu parerea si multi nefiind in cunostinta de cauza,sau mai bine zis...snt straini d aceste"legaturi" Eu sunt in aceasta situatie si mi-e teama ca intr-o zi am sa ma cam abat dn drum
|
||
|
yasmine07 Postat pe 1 Februarie 2009 01:36 |
||
Am cam mancat litere dar cred ca se intelege ideea:::
|
||
|
yasmine07 Postat pe 1 Februarie 2009 01:39 |
||
|
salutare! Spunea cineva ceva de juraminte...Hmmm...M-am maritat la 20 de ani de teama de a nu -mi fura cineva alesul si dupa 4 luni de casnicie am divortat.nu l-am inselat si nu cred ca m-a inselat,insa a inceput sa ma jigneasca asa de rau si sa ma loveasca,lucru care mi-a distrus iubirea sufocanta ce i-o purtam.Eu am calcat juramintele rupand relatia prin divort,dar oare el n-a depus aceleasi juraminte?Si ,sa fiu sincera ,daca nu divortam cred ca urmatorul pas era refugiul in bratele altuia.Asa ca,trebuie sa fim realisti,sa ne autoanalizam si sa luam decizia corecta in privinta cuplului ,fara a tine cont de alte sfaturi sau pareri! |
||
|
tristeama Postat pe 4 Februarie 2009 19:21 |
||
| am vazut aici o gramada de pareri in ce priveste inselatul...majoritatea nu mi au placut. eu am 28 de ani si am trecut deja prin greutatea asta a vietii. prietenul meu cu care sunt de 3 ani m a inselat de 2 ori pana acum cu 2 femei diferite. deci in concluzie daca el nu s a abtinut sau nu a putut ce ne face pe noi femeile sa ne abtinem?...d c noi suntem mereu mai puternice si avem cu mult mai putine experinte sexuale decat ei?...inainte gandeam ca nu este ok inselatul,,,acum imi doresc sa ma indragostesc si sa trec prin TOT ce a trecut si el,,,probabil a fost placut :) | ||
|
Plopia Postat pe 7 Februarie 2009 13:15 |
||
De la: alinapaun2003, la data 2009-02-07 13:15:51am vazut aici o gramada de pareri in ce priveste inselatul...majoritatea nu mi au placut. eu am 28 de ani si am trecut deja prin greutatea asta a vietii. prietenul meu cu care sunt de 3 ani m a inselat de 2 ori pana acum cu 2 femei diferite. deci in concluzie daca el nu s a abtinut sau nu a putut ce ne face pe noi femeile sa ne abtinem?...d c noi suntem mereu mai puternice si avem cu mult mai putine experinte sexuale decat ei?...inainte gandeam ca nu este ok inselatul,,,acum imi doresc sa ma indragostesc si sa trec prin TOT ce a trecut si el,,,probabil a fost placut :) Draga Alina,de ce crezi ca a fost placut? Daca era asa de placut,nu crezi ca ar fi plecat la cealalta? El este un om slab,si nu tine la tine cat ar trebui,
|
||
|
TEODORRD Postat pe 7 Februarie 2009 16:37 |
||
| Nu ar fi mai bine ca inainte sa va casatoriti sa zaboviti mai mult asupra partenerului, asupra relatiei pe care v-o doriti ? Asa poate ca va scadea procentul divorturilor, femeilor deprimate, sinucigasilor etc | ||
|
Postat pe 7 Februarie 2009 22:27 |
||
De la: Hefe_me, la data 2009-02-07 22:27:13Nu ar fi mai bine ca inainte sa va casatoriti sa zaboviti mai mult asupra partenerului, asupra relatiei pe care v-o doriti ? Asa poate ca va scadea procentul divorturilor, femeilor deprimate, sinucigasilor etc Ai foarte multa dreptate si-mi pare rau ca,tinand cont de multa psihologie ce zace in mine,nu am putut decide dinainte de a ma casatori sa abandonez o relatie supusa esecului!!! Macar de-ar mai citi si altii,pentru ca sunt mai mult ca sigura ca mai sunt destui care trec prin asa ceva,si sa ia aminte! |
||
|
tristeama Postat pe 8 Februarie 2009 09:34 |
||
De la: cristinarudi, la data 2009-01-25 03:55:11[quote name=\\\'Roco\\\' date=\\\'2009-01-20 16:19:38\\\'][quote name=\\\'mkdisk\\\' date=\\\'2009-01-20 09:33:16\\\']sunt infractiuni adulterul, abandonul de familie....sunt trecute in Codul Penal! Total fals! Tu pari a fi o vituoasa! Asta nu e rau, e chiar o raritate. Iar felul cum te lupti tu pentru un ideal e miscator. Tu poate te afli intr-una din situatiile fericite! Eu te invidiez. [/quote]Atunci roco... poate imi explici de ce pierde vremea pe aici (nu am nimic cu ea...doamne fereste) dar in casniciile fericite, partenerului ii dedici putinul timp ramas...nu internetului. Daca as avea unul, as prefera sa stau in bratele lui si sa vedem un film....furandu-i cate o sarutare din cand in cand....nu sa postez aici![/quote] poate nu e acasa cand scriu eu. la asta te-ai gandit? sau poate nu sunt acasa atunci....oricum, treaba voastra ce credeti. eu stiu mai bine!si DA, cred in tot ceea ce am scris si le aplic in viata reala. |
||
|
mkdisk Postat pe 9 Februarie 2009 14:00 |
||
| si nu trebuie sa dau socoteala nimanui pentru ceea ce fac si spun.EU stiu mai bine viata mea si a noastra-adica a mea si a sotului.Si este una frumoasa si fericita. | ||
|
mkdisk Postat pe 9 Februarie 2009 14:03 |
||
|
Eu va doresc sa nu ajungeti niciodata in situatia de a va minti pe voi ca e bine. Nu e bine deloc sa inseli pe cel care te iubeste sincer. Nici razbunarea pe o astfel de greseala nu e mai buna. Incercati, inainte de a face PROSTIA sa ii marturisiti partenerului ce simtiti pentru altcineva, si ce il deosebeste de el sau de ea. Divortul e ultima solutie atunci cind exista dragoste, dar inselatul lasa urme care se vindeca foarte greu, si ramin cicatrici permanente. Pentru amindoi. Relatii sexuale doar carnale nu exista decit la bordel. In rest orice relatie cu cineva in care pui un gram de suflet se lasa cu urmari... Si de cele mai multe sufletul care ne intelege cel mai bine e cel de linga noi, cautati-l, si redescoperiti-l! |
||
|
brad71 Postat pe 10 Februarie 2009 16:27 |
||
eu am fost in situatia ta si te inteleg perfect ceilalti vb. asa din teorie. Fa cum iti dicteaza inima oricum nu poti opri ceea ce simti si bineinteles ce simte si el pt. tine! Sper sa faci alegerea corecta!!!!!!!!!!
|
||
|
marialumi Postat pe 10 Februarie 2009 18:04 |
||
|
Nu pot sa zic decat .. doamne fereste-ne de asa ceva Eu abea m-am casatorit si nici nu vreau sa imi imaginez sa ma insele sau sa il insel.La mine e totul in alb si negru( sunt de acord cu ce zicea andreea ionica) . Poate e o gandire infantila .. nematura pt unii dar eu asa gandesc . |
||
|
flururas Postat pe 10 Februarie 2009 23:13 |
||
| sal !Eu am 22 si un copil.Dar dak as avea un sot care mi-ar oferi o fam fericita si km ai zis zi si u o viata in regula,nu mi-ar mai trebui nimeni.Uita-l pe celalalt si ai grija de fam u.Cel de care te-ai indragostit nu va putea sa ofere dragostea pe care o ofera sotul copiilor tai.Asa k uita-l si fii fericita k fam ta.Succes!!! | ||
|
glorya20onna Postat pe 11 Februarie 2009 09:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| M-am indragostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!! | 13 | De la: scorpio67 12 Mai 2011 20:29 |
| Nu ma mai cauta | 12 | De la: kudika_16855 19 Octombrie 2012 23:05 |
| am nevoie de parerea voastra | 6 | De la: kudika369746 30 Martie 2013 03:08 |
|
|
||
| mama ei de infidelitate... | 12 | De la: dulcycka 6 August 2013 15:34 |
| Iubitul meu si prietena mea | 4 | De la: Shhh 12 Mai 2010 10:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.