Setari Cookie-uri

relatii extraconjugale?!

De la: Roco, la data 2009-01-27 17:21:51Evaaa ! Esti de serviciu la oala cu ambrozie !!! Se aude ...? , sau s-a stricat butonu' ?

PAREREA TA.
mkdisk
Postat pe 11 Februarie 2009 16:14
Traiesti in Paradis de te crezi Eva?

Postat pe 11 Februarie 2009 16:16
De la: Roco, la data 2009-02-11 16:16:17Traiesti in Paradis de te crezi Eva?

da tu de ce vrei sa fii adam?
mkdisk
Postat pe 11 Februarie 2009 16:25
Sunteti

Postat pe 11 Februarie 2009 16:26
Sunt putin surprinsa....Mereu condamn barbatii ca sunt infideli.Dar observ ca sunt si femei destule...
Nu pot sa inteleg de ce trebuie sa inseli.......Il mai poti privi in ochi pe sotul tau dupa aceea ? Vei putea continua sa fii fericita alaturi de familia ta, stiind ca ai calcat stramb....
Ciudat...Sunt total contra infidelitatii,am un fix...Nu stiu daca ma va putea convinge cineva vreodata ca " Asta-i viata ..asa-s oamenii...se mai intampla....Sa mergem mai departe si sa ne vedem fericiti de viata in continuare...CHIAR DAK TE-AM INSELAT " Pentru ce te mai casatoresti? Pentru ce iti mai intemeiezi o familie?Este primul lucru pe care nu il pot ierta INFIDELITATEA,urmat de minciuna...
De ce nu ramai singur/singura si te bucuri de asa zisele " placerile vietii " ...
rallu_31
Postat pe 3 Martie 2009 16:38
De la: Roco, la data 2009-01-19 14:36:01
De la: cristinarudi, la data 2009-01-18 04:26:24Toata lumea care e pe aici si e casatorita si are o casnicie superfericita de ce-si gaseste refugiul pe net? In casatoriile superfericite, nu e timp de net dragilor! Asta e pentru sufletele plictisite. E asa de rau sa realizam ce face rutina dintr-o casnicie? Vad zilnic zeci de cupluri cu privirea stinsa...fara viata in ei...morti! Dragostea chiar nu tine mult dragii mei!. Cand o sa intelegeti asta?

Adevaruri tari, greu de inteles de idealisti...

Daca dragostea de care vb voi se refera la a sta toata ziua impreuna, eu zis pas

Postat pe 9 Martie 2009 11:23
PENTRU TEODORRD....Da, am vb cu el...si a spus ca nu a fost placut...dar mie mi se pare de necrezut..daca n ar fi fost placut n ar fi durat atatea luni idila lui :(...si probabil tine la mine odata ce m a ales pe mine si nu pe ea...care e mult mai instarita si care il si dorea foarte tare ...in fine..l am iertat..acum ne e bine :)...dar eu mai am amintiri destul de dese despre asta...:(
Plopia
Postat pe 18 Martie 2009 12:20
De la: karina_vic, la data 2008-02-21 10:53:41Sunt casatorita de 14 ani, am copii si o viata de familie chiar in regula. Problema este ca m-am indragostit de un prieten comun(de familie, dar necasatorit).Sentimentul este reciproc, intens, dar si foarte chinuitor. Sunt o suta de motive pentru care imi doresc sa ma las furata de aceste sentimente, dupa care vin cele o suta de motive pentru care trebuie sa opresc bulgarele din rostogolire... Este o lupta intensa a ratiunii mele cu inima si chiar nu stiu cum sa mai ies din asta.
Cum sa procedez?

eu nu intzeleg daca tu ai o suta de motive pentru care sa nu faci asta atunci care e baiul? stii vorba aia ca tzi s-a urat de atata bine? eu nu intzeleg femeile care au o suta de motive si totusi se uita la cai verzi pe peretzi. incearca sa vezi care e buba in casnicie si apoi daca tu consideri ca nu esti fericita si multzumita, numnai atunci si singura..fa ceva.
cristi_nne
Postat pe 18 Martie 2009 15:23
De la: Georgia99, la data 2009-03-09 11:23:09
De la: Roco, la data 2009-01-19 14:36:01
De la: cristinarudi, la data 2009-01-18 04:26:24Toata lumea care e pe aici si e casatorita si are o casnicie superfericita de ce-si gaseste refugiul pe net? In casatoriile superfericite, nu e timp de net dragilor! Asta e pentru sufletele plictisite. E asa de rau sa realizam ce face rutina dintr-o casnicie? Vad zilnic zeci de cupluri cu privirea stinsa...fara viata in ei...morti! Dragostea chiar nu tine mult dragii mei!. Cand o sa intelegeti asta?

Adevaruri tari, greu de inteles de idealisti...

Daca dragostea de care vb voi se refera la a sta toata ziua impreuna, eu zis pas

sunt de acord cu tine!asta incercam si eu sa ii zic respectivei, dar se pare ca nu a inteles cum trebuie.
mkdisk
Postat pe 18 Martie 2009 17:21
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-18 12:20:23PENTRU TEODORRD....Da, am vb cu el...si a spus ca nu a fost placut...dar mie mi se pare de necrezut..daca n ar fi fost placut n ar fi durat atatea luni idila lui :(...si probabil tine la mine odata ce m a ales pe mine si nu pe ea...care e mult mai instarita si care il si dorea foarte tare ...in fine..l am iertat..acum ne e bine :)...dar eu mai am amintiri destul de dese despre asta...:(

Ma bucur pentru tine.....sincer,si sper sa ai noroc,
Eu nu am norocul tau.......
TEODORRD
Postat pe 19 Martie 2009 18:53
De la: TEODORRD, la data 2009-03-19 18:53:13
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-18 12:20:23PENTRU TEODORRD....Da, am vb cu el...si a spus ca nu a fost placut...dar mie mi se pare de necrezut..daca n ar fi fost placut n ar fi durat atatea luni idila lui :(...si probabil tine la mine odata ce m a ales pe mine si nu pe ea...care e mult mai instarita si care il si dorea foarte tare ...in fine..l am iertat..acum ne e bine :)...dar eu mai am amintiri destul de dese despre asta...:(

Ma bucur pentru tine.....sincer,si sper sa ai noroc,
Eu nu am norocul tau.......

Sincera sa fiu nu stiu daca asta e noroc...habar n-am.....sa speram ca e ....tu de ce zici ca nu ai noroc?
Plopia
Postat pe 20 Martie 2009 17:44
Asa....o idee numai,.......
TEODORRD
Postat pe 22 Martie 2009 10:08
De la: viatamea, la data 2008-03-19 12:32:47femeie la tine a intervenit plictiseala si tropaie hormonii.vezi-ti de treaba ta ca mai tirziu plingi cu lacrimi amare.ce dracu educatie dai tu la copii? du-te la doctor s-au la biserica pina i-ti trece s-au ti sa facut de ramas pe drumuri si de aratat cu degetul pe strada? daca sotul tau se indragosteste cu e?si nici macar nu ai cum sa te indragostesti asa tam nesam.

Ce D-zeu ai femeie? De cand te poti erija tu in dojenitoarea cea mai autorizata de pe site? Femeia cerea un sfat. Da-i-l in mod decent, daca esti capabila, fara ifosele astea de gospodina frustrata. Astea nu ii folosesc ei acum. Ce? E vreun secret pentru cineva ca relatiile se duc naibii in timp? Ce iubire a sotului ei ii invoci tu acolo? Daca o simtea femeia, mai privea pe alaturi? De unde naibii veniti, din padure? Voi pe unde ati trait de nu stiti nimic pe lumea asta de asa ceva? N-ati trecut prin asa ceva si dati 25 la curul altora? Sa va vad pe voi alea fericite, care daca se uita lumea la voi alaturi de sotii vostri pe strada, vad un barbat si remorca si atat. Nici o lucire in privire nimic...si vesnicul rictus amar de plictis in coltul gurii. Ati omori sa mai simtiti vreun fior sau o emotie, in schimb...daca cineva are framantari , sariti pe el/ea ca sacalii! Ce o sa rezolvati asa?
cristinarudi
Postat pe 22 Martie 2009 16:49
Bravo, Cristina :D
Plopia
Postat pe 22 Martie 2009 22:01
De la: alinapaun2003, la data 2009-03-22 22:01:24Bravo, Cristina :D

pai da.are dreptate.....pai exagerari din astea nu se scriu si nu se spun de catre un om civilizat...dar se pare ca unora nu le pasa, ca doar o dam anonima........
mkdisk
Postat pe 23 Martie 2009 15:35
Draga mea, cu siguranta toti ne indragostim , iubim, traim si murim ,asta face parte din natura umana, e de inteles ca nu esti singura careia i s-a intimplat, si nu trebuie sa faci din asta o tragedie, incearca doar sa faci lumina in mintea ta sa poti vedea lucrurile clar,in majoritatea cazurilor ne casatorim pt. ca iubim sau ne indragostim ,dar pe parcurs intensitatea iubirii scade, plictiseala si monotonia isi spune cuvintul iar nevoia de nou si oportunitatea ne determina sa facem lucruri la care nu ne gindeam.
Pe parcursul vietii intilnesti persoane care te atrag , simti ca le iubesti, dar nu te casatoresti cu ele,din motive lesne de inteles sau poate pentru ca pur si simplu nu e convenabil.
Ideea ar fi ca totul e trecator si trebuie tratat ca atare. Trebuie sa stim ca fericirea nu e o destinatie, ci este chiar drumul pe care il parcurgem spre un final pe care ni-l dorim cit mai tirziu.
Sentimentele pot fi schimbatoare ca si zilele unei primaveri dar sa incercam pe cit posibil sa nu-i ranim pe cei de linga noi
lian66
Postat pe 24 Martie 2009 09:45
Foarte frumos
Plopia
Postat pe 27 Martie 2009 14:45
De la: cristinarudi, la data 2009-03-22 16:49:00
De la: viatamea, la data 2008-03-19 12:32:47femeie la tine a intervenit plictiseala si tropaie hormonii.vezi-ti de treaba ta ca mai tirziu plingi cu lacrimi amare.ce dracu educatie dai tu la copii? du-te la doctor s-au la biserica pina i-ti trece s-au ti sa facut de ramas pe drumuri si de aratat cu degetul pe strada? daca sotul tau se indragosteste cu e?si nici macar nu ai cum sa te indragostesti asa tam nesam.

Ce D-zeu ai femeie? De cand te poti erija tu in dojenitoarea cea mai autorizata de pe site? Femeia cerea un sfat. Da-i-l in mod decent, daca esti capabila, fara ifosele astea de gospodina frustrata. Astea nu ii folosesc ei acum. Ce? E vreun secret pentru cineva ca relatiile se duc naibii in timp? Ce iubire a sotului ei ii invoci tu acolo? Daca o simtea femeia, mai privea pe alaturi? De unde naibii veniti, din padure? Voi pe unde ati trait de nu stiti nimic pe lumea asta de asa ceva? N-ati trecut prin asa ceva si dati 25 la curul altora? Sa va vad pe voi alea fericite, care daca se uita lumea la voi alaturi de sotii vostri pe strada, vad un barbat si remorca si atat. Nici o lucire in privire nimic...si vesnicul rictus amar de plictis in coltul gurii. Ati omori sa mai simtiti vreun fior sau o emotie, in schimb...daca cineva are framantari , sariti pe el/ea ca sacalii! Ce o sa rezolvati asa?

imi plac vorbele tale, cristina... :) totusi, nu prea sunt de acord cu cea care a deschis topicul, pentru ca, dupa spusele ei, are cam tot ce ii trebuie de la sot... dar, ma rog, fiecare face dupa cum crede el de cuviinta sii, de ce sa nu spun ca, daca e sa se intample lucruri de genul asta, nu avem cum sa facem sa fie altfel, mai e si fara voia noastra, in mod inconstient...ca mai apoi ne dam cu capul de sus, asta e, asa a fost sa fie...
in alta ordine de idei, pot spune ca, nu prea suntem in masura sa judecam pe nimeni, vom fi judecati de catre altcineva si inca ce...dar mai conteaza ce va fi in veci, acum sa ne fie bine...:) aveti gija pe unde si cu cine umblati! :))
lili_r
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:33
nu stiu dc toata lumea le gaseste decat pe femei vinovate,oare ei nu au cu c sa gandeask?nu sunt constinenti d c pierd avand o astfel d relatie?eu sunt cu un barbat insurat d 2 ani si il iubesc si ma iubeste!eu nu vreau sa se desparta d nevasta,d copiii ma rog d familie!!!!!!!!!asa k nu mai generalizati pt k toti 3 sunt d vina..amanta k trebuia sa se gandeask in c se baga[dak nu sa suporte]barbatul k tre sa fie constient d consecinte iar nevasta pt k nu face tot posibilul sa aibe o casnicie ok sa nu zic fericita!!!!!bafta la toate si mai intai ratiunea si dupa inima...parerea mea...va pooopicesc!!!
icekiss
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:29
coucou
dernive
Postat pe 24 Aprilie 2009 18:48
probabil nu e cel mai indicat sfat insa parerea mea e sa te gandesti la tine si sa profiti de fiecare moment al vietii tale,viata care in general e si asa destul de scurta si de urata.cred ca e mai bine asa decat sa traiaesti neimplinita peste ani sa te gandesti.cum ar fi fost daca.....eu am un principiu dupa care ma ghidez si a functionat intotdeauna:mi bine sa regreti lucurile pe care le ai facut decat sa regreti ca n ai avut curaj sa faci ceva...iar daca se intampla ca sotul tau sa afle..daca te iubeste suficient te va ierta,va intelege unde a gresit de te a impins sa faci asta si si va repara greselile astfel incat sa nu mai fii tentata sa faci alta data...
jade_eyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 14:52
Traiesc si eu aceasta poveste ..............am o relatie extraconjugala cu sotul prietenei mele ............sa va spun ce mi-a povestit el.........hmmm...............nu o sa va vina sa credeti ca ma doreste(doar atata e intre noi o relatie bazata daor pe placeri carnale ) de vreo 4 ani dar nu a avut niciodata prilejul si curajul sa imi spuna si devenind prieteni de familie pt ca suntem si vecini si-a luat "inima in dinti" si mi-a spus.............eu fiind neglijata de sot de cativa ani si devenind doar mama copilului lui am incercat propunerea lui.Momentan e bine...........nu e cazul de divort ,important ca ca sunt din nou fericita,ma face sa ma simt femeie,ma apreciaza la adevarata mea valoare,ma respecta,ma alinta.............lucruri dupa care tanjeam de foarte mult timp............opriti-va din acuzatii si priviti lucrurile in profunzimea lor.Pastrati-va criticile pentru voi ca nu stiti cata suferinta are in suflet ea sau..........chiar eu
alex_stancu_5
Postat pe 25 Aprilie 2009 16:34
P.S. e prima data cand imi insel sotul
alex_stancu_5
Postat pe 25 Aprilie 2009 16:39
O relatie extraconjugala nu aduce nimic bun niciodata decat pe moment sau pe o perioada foarte scurta,iar copiii sunt singuri care sufera, nu avem dreptul de a le lua fericirea si bucuria de a fii aproape de ambi parinti,la asta trebuie sa ne gandim in momentul cand ne trece prin cap cate o aventura.Eu am trecut prin aceasta experienta si nici acum dupa 8 ani de la divort nu ma pot uita in ochi ficei mele,cu toate ca nu eu am fost cel care a cakcat stramb.Am avut o casnicie fericita, sau asa am crezut eu,de 20 de ani si sotia ma inselat cu cel mai bun prieten al meu, asa il credeam eu,si a dat cu piciorul la tot ce a fost frumos intre noi,aveam o casnicie fericita,o fica pe care o iubesc mai presus decat viata mea,dar totul sa dus din cauza ca nu a stat sa gandeasca 5 min, asta este,viata trebuie sa mearga inainte, am acum o sotie care ma iubeste si o iubesc iar fica mea a ramas alaturi de mine
kudika011096
Postat pe 25 Aprilie 2009 19:51
procedeaza cum te indeamna inima...dar ai grija si nu strica casnicia...o partida de sex cu altcineva si mai ales drag face bine sanatatii si apropierea sotilor..am vazut raspunsuri rautacioase..astea sunt femei care habar nu au ce inseamna casatorie!!!! asa ca...viata e foarte scurta!!!
kudika008114
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:26
De la: kudika011096, la data 2009-04-25 19:51:48O relatie extraconjugala nu aduce nimic bun niciodata decat pe moment sau pe o perioada foarte scurta,iar copiii sunt singuri care sufera, nu avem dreptul de a le lua fericirea si bucuria de a fii aproape de ambi parinti,la asta trebuie sa ne gandim in momentul cand ne trece prin cap cate o aventura.Eu am trecut prin aceasta experienta si nici acum dupa 8 ani de la divort nu ma pot uita in ochi ficei mele,cu toate ca nu eu am fost cel care a cakcat stramb.Am avut o casnicie fericita, sau asa am crezut eu,de 20 de ani si sotia ma inselat cu cel mai bun prieten al meu, asa il credeam eu,si a dat cu piciorul la tot ce a fost frumos intre noi,aveam o casnicie fericita,o fica pe care o iubesc mai presus decat viata mea,dar totul sa dus din cauza ca nu a stat sa gandeasca 5 min, asta este,viata trebuie sa mearga inainte, am acum o sotie care ma iubeste si o iubesc iar fica mea a ramas alaturi de mine

sunt de acord cu tine..desi situatie a fost de asa natura si lucrurile asa au fost sa fie,eu as fi preferat de 100 de ori ca ai mei sa se desparta,decat sa ii aud mereu certandu-se
alexa228
Postat pe 27 Aprilie 2009 09:32
De la: sheikha, la data 2009-04-25 16:39:11P.S. e prima data cand imi insel sotul

Vrei aplauze si de la noi ?

Postat pe 27 Aprilie 2009 09:45
sa-mi spui ce decizie ai luat, sunt curioasa
si da, se poate intampla sa te indragostesti de alt brbat
kudika010299
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:21
io nici conjugale n-am
priest
Postat pe 27 Aprilie 2009 11:28
De la: sheikha, la data 2009-04-25 16:39:11P.S. e prima data cand imi insel sotul

adica vor mai urma!?
pot sa ma inscriu in lista?

Postat pe 27 Aprilie 2009 11:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietena cea buna&fostu iubit! 55 De la: sweetadryana 13 Iulie 2019 15:03
cum sa intretii o relatie? 28 De la: ramona_elisa 28 Octombrie 2010 20:52
IARTA-MA.TOPIC PENTRU IMPACACIOSI SI IMPACACIOASE. 13 De la: Eva32 20 Octombrie 2011 00:28
vreau sa scap de acnee 1 De la: kudika_4078 31 Martie 2012 19:50
Buna... 28 De la: kudika414141 2 August 2011 17:34