Setari Cookie-uri

profetul Mohammad in biblie

De la: Kathara, la data 2010-03-24 15:47:57Ce propaganda de doi bani. Tu, baiete, chiar ai probleme cu homosexualii, parerea mea e ca ar trebui sa te resemnezi si sa schimbi tabara, altfel te chinuiesti degeaba.

Auzisi de Alexandru cel Mare? Asa gay cum era, a trecut prin sabie o gramada de popoare.

Ala era Crestin medieval .., astia modernii intorc fundul ...
Master
Postat pe 25 Martie 2010 21:16
De la: Master, la data 2010-03-25 21:16:04
De la: Kathara, la data 2010-03-24 15:47:57Ce propaganda de doi bani. Tu, baiete, chiar ai probleme cu homosexualii, parerea mea e ca ar trebui sa te resemnezi si sa schimbi tabara, altfel te chinuiesti degeaba.

Auzisi de Alexandru cel Mare? Asa gay cum era, a trecut prin sabie o gramada de popoare.

Serios? Sunati Academia, Alexandru cel Mare a devenit si crestin si medieval!
Kathara
Postat pe 25 Martie 2010 21:18
De la: Kathara, la data 2010-03-25 21:18:00

dar ce era . moslem ? sau poate iudeu ..mda . sau poate cei care l-au mostenit sunt iudei sau musulmani ..oricum tu esti saraca in duh si tu sti mai bine ..

Mate: Fericiti cei saraci in duh....''
Master
Postat pe 25 Martie 2010 22:06
De la: Master, la data 2010-03-25 22:06:59
De la: Kathara, la data 2010-03-25 21:18:00

Hai totusi sa-ti spun ce era ..era un politeist , idolatri si bulangiu ..asta spune tot
Master
Postat pe 25 Martie 2010 22:08

Oricum vor disparea toti bulangii ..doar nu or sa se imulteasca intre ei .., asa cum au disparut si cei din Sodoma so GOMORA ..si nici
Master
Postat pe 25 Martie 2010 22:12
Paste fericit de acuma Crestinilor .. se apropie sarbatorirea nasterii Soarelui care vine iar cu putere ''slava'' in Glorie ..dupa care va muri si va invia din nou si va veni la aunu iar in Glorie ..si in toate zilele va fi cu voi pana la sfarsitul veacului .., dupa veac Dumnezeu mai sti cine si cum va fi cu voi ..

''Cel viu, am fost mort si iata ca sunt viu ...''

Sarbatoare foarte veche care s-a modernizat si a evoluat dar s-a pastrat
Master
Postat pe 25 Martie 2010 22:19
De la: lovefreedom, la data 2009-03-12 22:57:46
De la: ana_r_1979, la data 2009-03-12 18:10:57imi pare rau ca informatiile din capul tau sunt ....mixate.ar trebui sa citesti si Biblia mai atenta, nu sa crezi tot ce zice preotul in biserica, fara sa citesti cu ochii tai Biblia. in nici un caz NICI O RELIGIE nu instiga la rau.

Am citit Biblia cu ochii mei,eu nu cred din auzite.Si am citit si Coranul cu ochii mei si nu am crezut vorbele musulmanilor.Islamul-religia pacii????Hai sa fim seriosi.Sunt vreo 100 de versete care te indeamna sa omori.Ca sa nu mai vorbim de viata profetului.Cred ca am regasit toate pacatele posbile in acest om.

Doar nu incredinta Dumnezeu Cartea (Coranul) unuor bulangii . daca ar fi incredintat Dumnezeu Cartea unor bulangii Coranul ar fi ajuns ceea a juns Biblia adica Coranuri asa cum sunt acum Biblii..dar mai inaintea le-a dat lor Biblia tocmai ca sa nu zica ei ca nu li s-a dat o Carte si nu au avut un trimis , numai ca Biblia nu au avut grija de Ea si a devenit Bibliii iar pe trimis l-au luat drept Dumnezeu

Si nu vor fi ei nedreptatiti caci Dumnezeu este drept , si trimisul va fi martor impotriva lor si nu-i va cunoaste le va spune ..'' Plecati de aici , nu va cunosc toti cei care lucrati fara de lege ''... asa cum chiar el (trimusl ) marturiseste in Biblia ce le-a fost incredintata ..si uite ce a ajuns din Ea . Nu au fost statornici , au intors fundul ( si celalalt) obraz ...

Pacatele pot fi iertate cu exceptia unuia , S-a nu-i asociez pe nimeni si nimic Lui Dumnezeu , sa nu-i faci semeni si egali numai Lui sa i te inchini '' asta este prima porunca si nu degeana este prima porunca.

Iar schisma este mai rau decat omorul , dar de unde sa sti ce este schisma ?

Eu daca ucid pe cineva pot fi iertat dar tu daca intorci funsul nu vei fi iertat caci ai facut mai rau decat am facut eu ..ex:

Familia mea este atacata iar eu ucid pe atacator pentru a-mi proteja neamul si credinta ''

Neamul tau si credinta ta sunt atacate ..daca tu intorci fundul( si celalat obraz ) si nu aplici Legea care a fost anulata de Crestini in Crestinism , faci mai rau decat am facut eu sau ba ?

Pe cine va ierta Dumnezeul in care tu crezi , pe tine sau pe mine?

Master
Postat pe 25 Martie 2010 22:36
Mai pune mana pe o carte de istorie! Sau pe goagal vorba lu' Vaghelie!
Kathara
Postat pe 26 Martie 2010 09:59
De la: Kathara, la data 2010-03-26 09:59:01Mai pune mana pe o carte de istorie! Sau pe goagal vorba lu' Vaghelie!

Ce rost mai are daca sti tu , spunene si noua ...ce a lasat in urma Alexandru , sodomismul sau Crestinismul : ?

Master
Postat pe 26 Martie 2010 11:22
De la: Master, la data 2010-03-26 11:22:36
De la: Kathara, la data 2010-03-26 09:59:01Mai pune mana pe o carte de istorie! Sau pe goagal vorba lu' Vaghelie!

Ce rost mai are daca sti tu , spunene si noua ...ce a lasat in urma Alexandru , sodomismul sau Crestinismul : ?

A lasa in urma implica ideea ca nu mai suntem. Deocamdata tot noi conducem lumea!
Kathara
Postat pe 26 Martie 2010 23:08
De la: Kathara, la data 2010-03-26 23:08:42
De la: Master, la data 2010-03-26 11:22:36

A lasa in urma implica ideea ca nu mai suntem. Deocamdata tot noi conducem lumea!

Voi fiind cine , Sodomistii , Crestinii ? sau idolatrii , netaiatii (paganii) ?

Daca e sa ne luam dupa Scriptura si sa credem in Ea ..se spune ca Diavolul va ajunge sa conduca Lumea , ca se va pune in Templul Lui Dumnezeu si se va da drept Dumnezeu : a si ajuns Diavolul sa conduca Lumea ?

Inseamna ca au inceput zilele Apocaliptice, prorocite ..., si inseamna ca Finalul este aproape .

Ma adapostesc la Dumnezeu de Satana cel fugar .
1 In numele Lui Dumnezeu Cel Milostiv , Indurator ,
2 Lauda Lui Dumnezeu , al lumilor Stapanitor ,
3 Cel Milostiv , Indurator,
4In Ziua de Apoi Stapanul Carmuitor ,
Pe Tine Te adoram , la Tine cerem ajutor ,
5 Pe drumul drept Tu fii-ne Calauzitor ,
6 Drumul celor cu care fost-ai Tu daruitor , nu al celor pe care Tu Te-ai maniat , nici al ratacitilor .

AMIN

Printre oameni sunt unii care spun : ''Noi credem in Dumnezeu si in Ziua de Apoi '', in vreme ce ei nu cred .
Ei incearca sa-i insele pe Dumnezeu si pe cei care au crezut , dar nu se insala decat pe ei insisi , fara a-si da seama .
Daca li se spune lor : ''Nu faceti stricaciune pe pamant !'', ei zic: ''Noi ,doara suntem facatori de bine ''.
Iar daca li se spune lor : ''Credeti asa cum au crezut oamenii !'', ei zic: '' Sa credem precum au crezut prostii ?''. De buna seama ei sunt cei prosti ,dar nu o stiu !
Iar daca se intalnesc cu cei care au crezut , ei zic: ''Noi credem;; , dar cand raman numai cu diavolii lor , zic ei : ''Noi suntem cu voi , ne batem numai joc ''.
Dumnezeu a-si bate joc de ei si-i pasuieste in faradelegea lor si ei ratacesc in nestire .

Aceia sunt cei care au schimbat calea cea dreapta cu ratacirea , dar negotul lor nu le-a adus castig si ei nu au fost bine indreptati .

Aceia care rup legamantul cu Dumnezeu , dupa incheierea lui si despratesc ceea ce Dumnezeu a poruncit sa fie impreuna si fac stricaciune pe pamant , aceia sunt pierzatori .

Master
Postat pe 27 Martie 2010 10:37
De la: wolfy, la data 2008-05-19 12:34:20Imi spui si mie Cleopatra din ce Biblie ai luat tu citatul asta?

Corect spus , punctul pe i:

La cate Bibliiii unt azi , Dumnezeu mai stie ..
Master
Postat pe 27 Martie 2010 10:59
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-05-20 13:34:49cred ca ma repet a mia oara,NUMELE de mohamed unde anume este pomenit in BIBLIE?????nu ma intereseaza alte carti sfinte!!!! inceteaza cu aberatiile nu ma refer la prorociri ci la "titlul topicului" care de altfel e o tampenie si la faptul ca in Biblie se proroceste despre un profet ce va sa vina si nu e mentionat numele lui.sper ca de data asta m-am facut inteleasa.in BIBLIE mohamed nu e POMENIT CU NUMELE!!!! acu ati priceput la ce naiba ma refer???? si cred ca am mai spus ca exista pe undeva scris faptul ca aceleasi lucru se poate aplica si in cazul lui HITLER conform unor cercetatori, acelasi hitler care a lasat ca "religie" nazismul ca sa exprim in putine cuvinte ce vreau sa spun, sau multor alte persoane cre au influentat soarta lumii intr-un fel sau altul,si nici numele lui hitler nu apare mentionat pe undeva prin Biblie.

Hitler purta ca semn al credintei lui tot un crucifix , adica tot o cruce .., vezi dex ..svastica (cruce)

Iar numele lui Muhammad este pomenit in Biblie asa cum este pomenit numele lui Isus in Tora , Evreii nu-l recunosc pe iSUS nici macar ca fiind vreun calugar in vre-o sinagoga ..voi Crestinii de ce la-ti recunoaste pe Muhammad?

Evreii intreaba pe Crestini: unde este pomenit numele lui Isus in Tora asa cum voi pretindeti ?
Evreii spun: Isus a fost nimeni , nici macar'' cleaner'' in vre-o sinagoga , noi nu am auzit prorociri referitor la el ..,dupa ce le ve-ti raspunde evreilor si ei vor recunoaste pe Isus ca fiind macar profet , atunci sa aveti pretentia sa vi se raspunda referitor la Muhammad ca apoi voi sa-l recunoasteti ca trimis , proroc si profet .

Si ce nu am inteles niciodata ,de ce Crestinismul a adaugat vechiul testamant (Tora tradus de Crestini ) la Noul Testament (Biblia) daca ei nu tin de nici-o Lege a Torei ( vechiul testament)?

Master
Postat pe 27 Martie 2010 11:18
De la: Master, la data 2010-03-27 10:37:53

Da, da, chiar noi. Aiurea, nu?
Kathara
Postat pe 27 Martie 2010 22:29
De la: Kathara, la data 2010-03-27 22:29:58
De la: Master, la data 2010-03-27 10:37:53

Da, da, chiar noi. Aiurea, nu?

Nu este aiurea deloc.

Tot in Scriptura spune:

'' Bucurati-va ceruri si vai voua pamant si mare si cei care locuiti pe pamant ! caci Diavolul s-a pogarat la voi si stie ca mai are putina vreme ''

Tu cat crezi ca va domni El si cei care il slujesc ?

Asa cum chiar El marturiseste in Cartea sa :

''Voi fi cu voi in toate zilele pana la sfarsitul veacului ''

Dupa cum poti observa nu va domni decat un timp ..dupa care se va intoarce in Iad impreuna cu cei care l-au slujit si-l slujesc , si despre asta marturiseste :

''Cel viu , am fost mort , si iata ca sunt viu , eu detin cheile mortii i a Iadului !!!''

Spune si cine va putea vedea imparatia Lui tot in Cartea Sa ( Noul Testament)

1 Cei saraci in Duh

2 Cei care nu vor tine de Lege (nelegiutii)

3 Cei care vor ramane asa cum sunt

4 Cei care a-si vor urI mama , tatal , fratii si susrorile ,si vor lua semnul Lui (crucea) si-L vor urma inspre locuinta mortilor (Iadul)

5Cei insurati care vor sa-i vada imparatia trebuie sa fie ca si cum nu ar avea neveste ( desprate ceea ce a impreunat Dumnezeu , dezbina ) , iar schisma este mai rea decat crima .

Cei ce i se vor inchina fiarei si semnului ei vor vedea imparatia Lui , Stapul Iadului , Dumnezeul celor morti si celor saraci in Duh .

Cei care nu au vrut sa se inchine fiarei si semnului ei au fost decapitati asa cum a cerut El''

'' Cei care nu au vrut sa domnesc peste ei , aduceti-i si taiati-i in fata mea''(Noul Testament)
Tot spui ca esti invatata si cititoare , ar trebui sa sti despre convertirile cu forta la inceputul Crestinismului atunci cand li se impunea cu forta Crucea iar aceia care nu acceptau asta erau decapitati ..si arsi pe rug sub semnul crucii .

Primii care au acceptat fiara si semnul ei ca fiind noul legamant sunt chiar intemeietorii aceste religii Greco-Romanii , pentru ei era cea mai buna religie , desi erau sodomisti , netaieti ..(pagani) politeisti si idolatrii , li se promitea de catre Cel care insala (Diavolul) mantuire prin credinta anuland astfel faptele si taierea (adevaratul botez cerut de Dumnezeu care nu le dadea nici o sansa celor sodomisti , netaiati ,idolatrii si politeisti )

Dumnezeul profetilor precum Avraam si Moise era un Dumnezeu aspru pentru nelegiuti , Legile acelea nu erau pe placul sufletelor lor ..., asa ca au imbratisat fiara si semnul fiarei care arata iubire si bunatate fata de ei si le permitea orice placea sufletele lor , care desfiinta Legea si prorocii

Dupa ce au imbratisat aceasta religie au impus-o asa cum le-a cerut stapanul lor si au decapitat pe aceia care nu au acceptat fiara si semnul ei iar pe altii i-au ars sub semnul fiarei ...asa adeveriduse si prorocirile .

Pan la urma cat crezi va domni nelegiurea si cei nelegiuti ?

Master
Postat pe 29 Martie 2010 16:41
Vom domni intotdeauna!
Kathara
Postat pe 29 Martie 2010 22:51
De la: Kathara, la data 2010-03-29 22:51:18Vom domni intotdeauna!

Deocamdata sunteti in criza , mai intai iesiti din criza si dupa aia mai vorbim
Master
Postat pe 30 Martie 2010 01:24
Stiu si eu voi cel putin va omorati singuri.
Kathara
Postat pe 30 Martie 2010 09:21
De la: Kathara, la data 2010-03-30 09:21:11Stiu si eu voi cel putin va omorati singuri.

Noi fiind cine?

Nu se omoara singuri stai linistita , se apara caci ei sunt atacati si cei nedreptatiti , li s-a permis sa lupte atunci cand sunt atacati si dupa cum vezi nu intorc fundul asa cum au facut si ar fi facut romanii nostrii ..
Ei sunt mostenitorii acestui pamant care se va lua de la Diavol , vor mostenii pamantul la timpul potrivit caci ei opresc de la ce este rau si poruncesc ce este bine,si-l lauda pe Dumnezeu atat dimineata cat si seara , pe timp de zi si pe timp de noapte .., iar Diavolul este intrat inn criza , i se apropie termenul care este hotarat .

....., .., vezi ca ca sunt subiecte cum ar fi sexul oral si altele incearca sa postezi acolo , te-ai descurca mai bine zic eu .., lasa-l pe Muhammad , nu ai nici-o treaba cu el , vezi-ti de icoanele si de sfintii tai inaintea carora te inchini si ceri ajutor cand esti la greu

''Muhammad nu este Tatal niciunuia dintre voi , el este trimisul LuI Allah pentru cei supusi credinciosi(musulmani)..''

Macar marturisiti ca noi suntem musulmani .

''Fiecare profet a fost trimis pentru neamul sau , eu am fost trimis pentru toate neamurile si sunt ultimul profet si incheietorul profetiilor''

'' Dupa moartea mea sa nu cumva sa faceti ce au facut Crestinii , caci eu nu dunt decat robul si trimidul Lui Allah, numai Lui sa va inchinati..'''

Multumim Lui Allah ca suntem musulmani si nu Muhammadani cum le-ar fi placut unora , si avem ca religie Islamul si nu Muhammadanismul cum ar fi placut unora ca sa fim la fel ca ei ..

Multumim Lui Allah , Stapanul Llumilor! Alhamdulillahi rabi alemin !

PROFETUL A SPUS:

„Nici un arab nu este superior unui ne-arab si nici un alb nu este mai presus de un negru, decat prin evlavie.”

a spus el si „am fost trimis doar ca un invãtãtor”.

"O, oameni! Dupa mine nu va mai veni nici un profet si nici o noua religie nu se va mai naste. Las in urma mea doua lucruri: Coranul si Sunnah (traditia Profetului). Urmati-le si nu va veti pierde drumul cel drept. Feriti-va de Satana si protejati-va religia! Transmiteti cuvintele mele si altora, pentru ca aceia la randul lor sa le transmita mai departe.”

La moartea sa, unii voirã sã-l transforme într-un zeu, dar succesorul sãu administrativ [Abu Bakr] puse capãt valului de isterie prin unele din cele mai frumoase cuvinte din istoria religiei: “Dacã unul dintre voi îi va face un cult lui Muhammad, el este mort. Dar dacã îi va face un cult lui Dumnezeu, atunci sã ºtie cã El va trãi veºnic.”

"Eu am mai multe nume: sunt Muhammed, Ahmed, Al-Mahi (cel prin care Allah Preainaltul elimina necredinta), al-Hasir (cel care va aduna oamenii la picioarele mele), Al-Aqib (cel care nu are urmas)". Abu Musa al-As'ari a relatat ca Profetul (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui!) ii invata numele sale, spunand: "Eu sunt Muhammed, Ahmed, Al-Muqafii, Al-Hasir, Profetul caintei si Profetul Indurarii."

"Eu sunt considerat de Allah Preainaltul in "Mama Cartilor" (Quran) ultimul dintre profeti. Am sa va explic de ce. Datorita rugaciunii facute de tatal (stramosul) meu Ibrahim,(AVRAAM) vestea adusa de 'Isa (Isus) poporului sau si lumina vazuta de mama mea, care a luminat castelele Samului.

"Li s-a ingaduit (sa se apere) acelora care sunt atacati, caci ei sunt neindreptatiti." ( surat Al-Hajj:39)." Acesta este primul verset revelat in legatura cu razboiul.
Profetul (pacea ºi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui!) a purtat 27 de razboaie. A participat personal la noua. Acestea sunt: Bedr, Uhud, Mureisi, Khandak (transeele), Qurayza, Khaiber, Feth (cucerirea Mekkai), Huneyn si Taif.

Avea grija de familia sa si ii indumna si pe ceilalti sa faca la fel: "Cel mai bun dintre voi este acela care se poarta cel mai frumos cu familia sa. Iar eu sunt cel mai bun dintre voi cu familia mea."

Master
Postat pe 30 Martie 2010 11:55
Aidede, si voi mosteniti pamantul?Violatori si ucigasi? Ia zi zau cu limba scoasa!
Kathara
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:21
De la: Master, la data 2010-03-27 10:59:25
De la: wolfy, la data 2008-05-19 12:34:20Imi spui si mie Cleopatra din ce Biblie ai luat tu citatul asta?

Nu exista mai multe Biblii, domnule imbecilitate. Sau cel putin in lumea crestina nu exista asa ceva, caci la musulmani exista intr-adevar Biblii modificate astefl incat sa fie mai aproape de coran. Eu am verificat citatele in mai multe Biblii crestine si nu existau. Intrebata din ce Biblie a luat citatele, D-ra C nu a dat un raspuns.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:50
De la: wolfy, la data 2010-04-01 11:50:36
De la: Master, la data 2010-03-27 10:59:25

Nu exista mai multe Biblii, domnule imbecilitate. Sau cel putin in lumea crestina nu exista asa ceva, caci la musulmani exista intr-adevar Biblii modificate astefl incat sa fie mai aproape de coran. Eu am verificat citatele in mai multe Biblii crestine si nu existau. Intrebata din ce Biblie a luat citatele, D-ra C nu a dat un raspuns.

Dute la 10 crestini de diferite secte si nu vei gasi doua la fel ..sorry paganilor , idolatrilor , mergeti si convingeti-va ..va inchinati inaintea idolilor , nu stiati , nu a-ti auzit de prima porunca ?
Master
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:44
De la: Kathara, la data 2010-04-01 11:21:24Aidede, si voi mosteniti pamantul?Violatori si ucigasi? Ia zi zau cu limba scoasa!

Pui de naparca cine a-ti permite sa ne faci violatori , te-a violat vre-un musulman si nu te-a platit ?

Politesitilor , dar de unde sa sti tu ce este ala un politesist .
Master
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:46
Aduceti macar un verset din Tora unde spnune sa va inchinati ianintea idolilor si sa luati semnul mortii (crucea ) ca semn sfant?

Cititi cele 10 porunci si spuneti-mi care diavol v-a permis sa luati semnul mortii ca semn divin si sa va inchinati inaintea chipurilor pictate pe bucati de lemn ori piatra.
Master
Postat pe 3 Aprilie 2010 20:52
De la: Master, la data 2010-04-03 20:46:22
De la: Kathara, la data 2010-04-01 11:21:24Aidede, si voi mosteniti pamantul?Violatori si ucigasi? Ia zi zau cu limba scoasa!

Pui de naparca cine a-ti permite sa ne faci violatori , te-a violat vre-un musulman si nu te-a platit ?

Politesitilor , dar de unde sa sti tu ce este ala un politesist .
:

sml-happy0028: Asta cu platitul o stii din famile? Cate camile valora maica-ta?

Saracul de tine, nu tii minte ce scrii singur? te-am mai facut o data violator si ai recunoscut implicit. Nu asta va invata profetul, blestemat sa-i fie numele de toti oamenii drepti ? Aia cu daca sotia nu vrea, sileste-o? Sau nu mai stii cum suna hartia noastra igienica?
Kathara
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:46
De la: Master, la data 2010-04-03 20:52:32Aduceti macar un verset din Tora unde spnune sa va inchinati ianintea idolilor si sa luati semnul mortii (crucea ) ca semn sfant?

Cititi cele 10 porunci si spuneti-mi care diavol v-a permis sa luati semnul mortii ca semn divin si sa va inchinati inaintea chipurilor pictate pe bucati de lemn ori piatra.

E langa citatul ala care vorbeste despre cum analfabetii scriu carti sfinte. Primul de langa numarul paginii!
Kathara
Postat pe 3 Aprilie 2010 22:47
Nu, stiam ca este un profet. Am aflat la liceul catolic ca si religia musulmana e revelata. Dar cea mai adevarata, revalata de Dumnezeu, este credinta crestina catolica, cu Sf. Parinte. Nu, seria profetilor sau a mesajelor de la Isus, de la Maria, nu s-au incheiat. Isus poate vorbi in continuare, in mai multe feluri. Sunt si mesageri prin lume care primesc mesaje de la Isus, de la Maria. De exemplu, si mesagera J.N.S.R., "Je ne suis rien", despre care zicea Isus ca este ca un fel de Moise.Bine, ca zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.", "Jesus, Notre Senieur, Revient", "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", ca toti suntem ca un fel de Moise, cu poporul, prin pustie, si purtam o haina care ii face pe ingeri sa zambeasca, pentru ca seamana atat de mult cu o rochie de mireasa.
Sigur ca da, mergem, sper, cu totii, spre Mirele creaturilor. Sa ne rugam si pt. salvarea sufletelor de iad, sa nu fie prea multa suferinta...
Dar ma mai gandeam si la ce am mai citit in Biblie, de exemplu, despre Moise.
Ca altor profeti, Dumnezeu le vorbeste in alte feluri, de exemplu, prin vise...
Dar cu Moise vorbeste fata catre fata.
kudika081126
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:52
Nu, nu e bine sa se duca si lupte, nu.
kudika081126
Postat pe 5 Aprilie 2010 00:58
Despre Moise se citeste in vechiul Testament.de aceea a venit IIsus, sa schimbe legea "ochi pt.ochi,dinte pt.dinte" in iubire. ce tot vorbiti despre coran- cu arabii aia infecti si cu jihadul lor de kakat. (cica razboiul sfant).
bozolica
Postat pe 5 Aprilie 2010 01:33
Am citit in mare parte ce ati scris,sunt perfect de acord cu doamna WDY,de unde atata inversunare a fetelor pentru aceasta religie nu inteleg?!,va rog sa vizionati pe TRUTHTUBE,marturisiri socante ale femeilor musulmance,care aduc nenumarate argumente contra religiei de care ele apartin.De la faptul k sunt invatate sa urasca orice alta natie care NU le impartaseste credinta si convingerile,sunt instigate la violenta pana la omor in cazul acestora,sunt obligate sa se SINUCIDA daca pateaza onoarea familiei sau daca nu se supun,nu au drept la educatie,dezvoltare individuala,formare a personalitatii!!chiar una dintre ele recunoaste k le sunt SPALATE CREIERELE!! sunt doar SCLAVE si nimic altceva!!....ce vedeti voi bun in asta?!?veniti cu citate si ganditi ca dati lumea pe spate!!!sa fim seriosi!!fiecare e liber sa creada ce vrea si sa traiasca dupa propriile convingeri nu dupa prejudecatile si dogmele altora!! poate ca exista viata de apoi sau poate nu,dar asta nu face din cel ce nu are credinta acestui lucru k e pacatos sau nu e crestin!!! si inca ceva vorbeam mai demult cu o colega de clasa la liceu,ea fiind adventista,si imi spune ca ei nu cred in minuni DAR scopul credintei lor este a doua venire a lui Iisus pe pamant,la care eu o intreb:poi...bine...si asta nu ar insemna o minune?s-a gandit si dupa mici ezitari nu a stiut ce sa-mi raspunda.Religia a fost intotdeauna o forma de conduita in a tine lumea sub control,si suntem multi care credem in lucruri pe care le citim,dar ganditi-va si la lucrurile de care noi suntem privati,la care noi nu avem acces,citim si credem lucrurile care EI vor sa le credem!! ganditi-va cum ar fi fost in lipsa religiei?fara ca nimeni sa nu creada in nimic!! am fi trait in haos intr-o dezordine mondiala!! poate ca am deviat putin de la subiect dar aici ar fi multe de spus...poate data viitoare!numai bine!!
_EnYa_
Postat pe 5 Aprilie 2010 19:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pentru iubitorii de animale ! 0 De la: 4 Martie 2010 17:53
topic pentru priteni buni 11 De la: erikahd2008 17 Martie 2009 05:29
VAMPIRII 181 De la: lavigne_mlv 19 Aprilie 2012 22:45
2 sufletele 1 De la: diana1981 22 Ianuarie 2009 19:33
nu ma inteleg cu mama 46 De la: kudika109268 28 Decembrie 2013 13:56