Setari Cookie-uri

cum sunt femeile islamice in intimitate ?

N-o sustin pe cleo caci se vede clar ca minte dar unele v-ati facut un scop din a o desfiinta. Lasati-o si pe ea sa traiasca!

Postat pe 27 Mai 2008 06:30
Pentru raspunsul la intrebarea topicului mai aveti de asteptat caci femeile islamice de pe aici sunt in perioada de castitate.

Postat pe 27 Mai 2008 06:33
mai fetelor...eu m-am convins cu cleo ..poate ca ashe e ..nu contesta nimeni ..dar nu trebuie sa fim neaparat de acord cu ea....dar farmacia nu e medicina fetelor..se face si 3 ani ..daca faci colegiu ..si 4 daca faci facultate...la unele universitati...
mia_mia
Postat pe 27 Mai 2008 08:43
Si intrebarea de la topicu de mai sus ..ma doare capu ..numai cand ma gandesc la curiozitatea asta a fetii ..:))))
mia_mia
Postat pe 27 Mai 2008 08:44
buna donatela,am intrat la confesiuni,dar nu mai era:(si cred ca are ceva la cap fata asta..ca titlul seamana cu celalat subiect..iubirea mea patimasa pentru un iranian..o avea obsesie cu musulmanii mai stii?eu cred ca ea era..se joaca,ca alta treaba nu are,sau, mai rau,chiar practica...

Postat pe 27 Mai 2008 09:52
vai cleopatra,dar de ce nu vb draga?te provoc la niste raspunsuri.te tine?????????????????????sau nu mai sti ce sa mai inventezi...??!!si la celelalte subiecte te astept,sa mai rad un pic.:)))hai..curaj!

Postat pe 27 Mai 2008 10:01
mi-a explicat mie cleo cand am intrebat-o acelasi lucru, donatela.. :)) hai sa te luminez si pe tine..deeeeeci..cleopatra-preacurata a fost ATAT de inteligenta la viata ei incat a terminat liceul inainte de 17 ani.. Cum.. ??numai ea stie( astea sunt secrete de genii) buuuun.. la 19 ani avea deja si facultatea terminata!! Hm?? Ce zici?? Te pui..??? si stai ca nu e tot.. are si 2 ani de practica!! Deci te rog frumos, putin respect.. :D Concluzia mea.. cleopatra-luminata a fost( ca din pacate nu mai este) un copil minune care a crescut intelectual intr-un an cat altii in 6. Interesant mi se pare si faptul ca munceste intr-un spital.. nu am prea inteles ce cauta o farmacista intr-un spital, dar ma rog.. la ea orice e posibil. Ai inteles nu? De-acum nu uita sa ii faci o plecaciune virtuala cand mai apare prin zona!! Ca nu oricine poate sa fie cleopatra.. si nu oricine poate debita ATATEA prostii
oana81
Postat pe 27 Mai 2008 10:02
mi-a explicat mie cleo cand am intrebat-o acelasi lucru, donatela.. :)) hai sa te luminez si pe tine..deeeeeci..cleopatra-preacurata a fost ATAT de inteligenta la viata ei incat a terminat liceul inainte de 17 ani.. Cum.. ??numai ea stie( astea sunt secrete de genii) buuuun.. la 19 ani avea deja si facultatea terminata!! Hm?? Ce zici?? Te pui..??? si stai ca nu e tot.. are si 2 ani de practica!! Deci te rog frumos, putin respect.. :D Concluzia mea.. cleopatra-luminata a fost( ca din pacate nu mai este) un copil minune care a crescut intelectual intr-un an cat altii in 6. Interesant mi se pare si faptul ca munceste intr-un spital.. nu am prea inteles ce cauta o farmacista intr-un spital, dar ma rog.. la ea orice e posibil. Ai inteles nu? De-acum nu uita sa ii faci o plecaciune virtuala cand mai apare prin zona!! Ca nu oricine poate sa fie cleopatra.. si nu oricine poate debita ATATEA prostii
oana81
Postat pe 27 Mai 2008 10:02
si sa nu uit! sotul ei e tot din categoria iluminatilor, avand in vedere ca are vreo 26-27 de ani si e medic de ani buni.. :))))))))))))
oana81
Postat pe 27 Mai 2008 10:04
or face parte din categoria "fat-frumos"... invata intr-o luna, cat altul intr-un an.... si cand te gandesti ca sunt 6 ani numai facultatea de medicina plus ce urmeaza dupa.... asa se explica:)))))

Postat pe 27 Mai 2008 10:08
6 ani facultate plus 3 stagiatura(obligatoriu)
oana81
Postat pe 27 Mai 2008 10:30
Oana ce 9 ani de facultate se pot transforma fff usor in: 3 ani colegiu si 2 ani lucrati efectiv intr-o farmacie si poate fi considerata farmacista pe functie cu vechime si studi. Practica la colegii se face in timpul anilor de studiu si este considerata ca si un examen, nu are nici in clin, nici in maneca cu faptul ca dupa ce termini te angajezi in domeniu.

Postat pe 27 Mai 2008 11:54
asaaaaa,hai sa dejghiocam "misterul".....am intrat la liceu in clasa I la 6 ani....am ajuns in clasa a IX la 14 ani...LA NOI PE LANGA LICEU EXISTA SI SCOALA GENERALA,LA CARE SE INVATA 11 CLASE.....LA SFARSITUL STUDIILOR SE INMANEAZA ATESTAT CU CARE SE POATE INTRA LA UNIVERSITATE....IAR EXAMENELE DE BAC DE 3 ANI DE ZILE Au DEVENIT OBLIGATORII,SI DE ACEEA ELEVII CE AU ABSOLVIT SCOALA GENERALA IL SUSTIN IN PRIMII 2 ANI DE UNIVERSITATE...cand am intrat in clasa a X,la liceu..,aveam 15 ani,am invatat 2 luni, dupa care am reusit sa ma schimb de la liceu la o scoala generala,CU AJUTORUL UNOR CUNOSTINTE DIN MINISTERE SI DEPARTAMENTE,am nimerit direct in clasa a XI....clar ca dupa aceasta au urmat examene de sustinere a diferentei de program.....adica programul de studii pu clasa a X....asa ca la varsta de 16 ani,am absolvit scoala....dupa care am intrat la usmf......universitatea de medicina si farmacie....peste 5 ani,am terminat universitatea....aveam 21 ani....deoarece in israel studiile la facultatea de farmacie dureaza doar 3 ani,si absolventii sunt specialisti de gradul 3,daca vor sa urmeze rezidentiat si masterat au nevoie de inca 3 ani....cand am egalat diploma mea de farmacist,in israel...acei 2 ani de studii pe care i-am facut adaugator celor ce se invata in israel...in diploma...am fost calificata drept farmacist de gradul 2...adica am 2 ani de practica...si pot activa in domeniu fara a fi necesar rezidentiatul.....asta e...nu sunt geniu,ci pur si simplu dumnezeu ma iubeste,am avut mare noroc ca mi s-a intamplat exact asa....deoarece cand incepusem clasa X,actualul meu sot intrase la universitate in anul I...DECI DACA NU AVEAM SA PASESC ANUL ACELA DE STUDII,SOTUL MEU TREBUIA SA MA ASTEPTE INCA UN AN,DUPA CE TERMINA STUDIILE,DAR CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU AM TERMINAT IN ACEEIASI PROMOTIE....

Postat pe 27 Mai 2008 14:56
SOTUL MEU A IMPLINIT DE CURAND 26 ANI...SI FACE SPECIALIZARE CARDIOLOGIA,LUCREAZA LA SECTIA DE CARDIOLOGIE SI REUMATOLOGIE IN SPITALUL RAMBAM,HAIFA....,MAI ARE 1 AN SI TERMINA...DUPA CARE VREA SA FACA SPECIALIZAREA DE GRADUL 2....SI ANUME SPECIALIST PE ARITMII CARDIACE...SPER CA TE-AI LAMURIT....OANA...."PROST SA FII NOROC SA AI"...NU-I ASA.????????????????????

Postat pe 27 Mai 2008 15:03
PLUS LA ACEASTA STUDIILE LA FACULTATEA DE FARMACIE USMF...ERAU SECTIA "LA ZI"...SI SECTIA "FARA FRECVANTA".....ADICA STUDENTII SE PREZENTAU LA SFARSITUL FIECAREI LUNI DE STUDIU SI DADEAU TOTALIZARI....IAR LA SFARSITUL ANULUI DE STUDII...EXAMENE(SESIUNEA DE VARA)......FARA A FI PREZENTI LA ORE DE DIMINEATA PANA SEARA...

Postat pe 27 Mai 2008 15:12
SPER CA UNELE PERSOANE SA POATA DORMI NOAPTEA MAI BINE....:)MAI ALES OANA....NOAPTE BUNA,VISE PLACUTE...

Postat pe 27 Mai 2008 15:15
Cleo dragute poze,dar cred ca D-zeu nostru si Allah al vostru nu vor o confruntare pe forum.Cred de asemene ca e frumos din partea ta sa iti sustii sotul si sa porti accel val, dar scumpo de ce nu recunosti ca voi musulmancele sunteti mult mai batute de soarta si ma refer in general la cele care traiesc in miezul problemei, nu voi cele care aveti benefici si facilitati. Una peste alta fiecare de pe accest forum isi sustine religia cu care ne nastem si crestem, dar tu scumpo exagerezi putin. Toate cele bune si multa sanatate.

Postat pe 27 Mai 2008 15:36
PAI DRAGA PINOCHIO(cleopatra)HI HI HI,NOI TOTI DORMIM BINE,CRED CA TU NU DORMI CA STAI SI TE GANDESTI LA CE MINCIUNI SA MAI ZICI AICI..deja ma doare capul de atatea vrajeli..UF!!!

Postat pe 27 Mai 2008 15:39
TE AM INTREBAT SI INAINTE CEVA DAR VAD CA NU AI CURAJ SA RASPUNZI..MIE LENE SA MAI SCRIU ASA CA ,DA SI TU IN URMA SI CITESTE,SI APOI TE ROG RASPUNDE..

Postat pe 27 Mai 2008 15:53
miki iubita,nu e ea in pozele acelea!hai cleo de ce nu zici de unde le ai luat????

Postat pe 27 Mai 2008 15:57
ah ce vrajeli Doamneeeee...in viata mea n-am mai auzit asa porcarii....pffff poi nu stateai in Iasi pana sa te casatoresti? si exista asemenea scoli in Romania???? pfoaiiii ce nebuneala pe fata asta Iisuseeee..da nu te supara cleo dar in pozele de la nunta nu arati de 17-19 ani cat ziceai u..acea mireasa pare a avea 25..si..oricum m-ai lamurit in privinta curiozitatii mele, din explicatiile tale mi-am dat seama ca esti o mincinoasa iluminata..Doamne ajuta-ti sa ajungi pe calea cea buna..se pare ca noua ta religie te invata numai lucruri bune,tine-o tot asa cu siguranta intri in cartea recordurilor la capitolul cei mai iluminati mincinosi..multa bafta ;)

Postat pe 27 Mai 2008 18:17
ah si peste povestea cu iranianul ai trecut dar oricum nu mai conteza...ne-ai explicat destule..nu-ti mai chinui talentul si cu alte minciuni

Postat pe 27 Mai 2008 18:19
sunt de acord cu tine donatela:)fac pariu ca nici nu e casatorita!

Postat pe 27 Mai 2008 18:26
deci stiti bine ca ma lasa rece marita clopatra deoarece pe unde sint nu se poate sa nu ma salute dar ceea ce spune poate sa fie real.in occident se pot face doi ani intr-un an la scoala si nu trebuie sa fi geniu.fiul meu termina liceul la 17 ani.iar eu am facut masteratul in 2 ani.deci indiferent de forma de invatamint este posibil ce spune ea.cu pozele de la mariaj nu este frumos ceea ce faceti deoarece eu am sarit ca arsa cind s-au luat de pozele mele care pentru mine sint sfinte............deci fiecare om arata cum arata iar pozele uneori degenereaza.stef cind a vazut-o pe OCTAIA a ramas perplex de cit este de frumoasa iar in poza e normala nu rapitoare.nu sint lupul moralist dar faza cu pozele ma facut sa comentez deoarece este un moment unic in viata noastra si nimeni nu are dreptul sa intineze asta.va pup si va doresc toate cele bune cu rugamintea de a reflecta uneori atunci cind ranim.

Postat pe 27 Mai 2008 19:42
tu ce puii mei faci inteligentule aici?????????te bagi in seama cu femeile??,venisi ca musca in lapte .......fugi pe topicul cu gramer ca am chef sa ma joc cu tine sa te umplu de respect.

Postat pe 27 Mai 2008 19:47
Intrebare: Cum sunt femeile musulmane in intimitate? Raspuns: Supuse. =))))
Josie
Postat pe 27 Mai 2008 19:56
normal ca e un moment unic,dar nu pt ea..nu cred ca ea este in poze,drept dovada ca nu a sarit ca arsa..

Postat pe 27 Mai 2008 20:12
Luna 87 sa ma ia naiba daca eu nu am luat de bune pozele cu Cleo, cum dracu poti sa pui pe pag. ceva ce nu e al tau si sa te mai si lauzi?

Postat pe 28 Mai 2008 16:09
draga miki,fa cunostiinta cu iubita cleopatra!:))sau pinochio:)nu stiu de ce face asa ca si eu o intreb acelasi lucru,da vad ca nu mai apare..ce pot sa zic,asa sunt unii oameni,care vor sa fie cineva si nu sunt..

Postat pe 28 Mai 2008 17:24
pai asa aveti unul din raspunsurile la ...intrebarea topicului...cum sunt femeile islamice in intimitate???unele mincinoase altele supuse si altele....hmmmm pur si simplu femei.
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Mai 2008 18:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DECLARATIE DE DRAGOSTE!!! 15 De la: anya016 13 Februarie 2009 01:14
Despre fantezii. 227 De la: kind_er 19 Mai 2013 19:06
Aveti fantezii sexuale (si nu neaparat numai sexuale)cu vedete? 128 De la: just_laura 30 Iulie 2009 18:34
Nu stiu ce sa mai cred: ma insala sau nu 10 De la: doridor 13 Decembrie 2010 21:44
HERPES GENITAL 8 De la: littlebig77 18 Mai 2013 08:48