Mai multe
| France, eu pe forum am vazut multi oameni care scriu gresit insa nu am considerat necesar sa le spun asta. Am facut-o intr-un singur caz, cel al Cleopatrei, pentru ca mi se pare prea mare diferenta intre ce sustine ea ca este si ce se vede din ce scrie. Si cand spun asta nu ma refer numai la greseli de grafie sau de gramatica, ci si la ce stie si la cum "gandeste". | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Mai 2008 10:57 |
||
|---|---|---|
| France.. eu sunt constienta de faptul ca o diploma nu-ti confera un statut de om destept.. sunt tare multi idioti cu diplome! Dar ma enerveaza persoanele care sustin ca sunt super inteligente si de fapt scot cele mai aberante aberatii din lume!!! (nu am stiut cum sa ma exprim altcumva ca sa ma fac inteleasa :)) ). Poate ca forma aceea de invatamant exista in israel sau franta.. dar fata asta zice ca a terminat scoala in romania.. universitatea de stat de medicina si farmacie din Moldova "Nicolaie Testimitanu"..... | ||
|
oana81 Postat pe 30 Mai 2008 11:22 |
||
| da wolfy ,si eu de multe ori scriu gresit,ma exprim greu si gasesc cuvintele dar asta nu inseamna ca ma identific cu prostia asa cum au sugerat unii si altii.pot sa trec orice test cu brio cel putin in domeniul literar dar asta nu ma face mai buna decit altii.nu stiu intreaga poveste a cleopatrei dar daca ea vrea sa se abereze e problema ei.sa sti ca de multe ori minciuna reprezinta o carapace s-au un fel de a te exprima dorind sa fi ceea ce nu esti.sint si persoane dependente de minciuna si mint chiar cu privire la lucruri marunte deoarece face parte din natura lor.cu privire la invatamint asta este legislatia aproape in tot occidentul care pesupune liceul pe o perioada de trei ani iar facultatea la fel.doar pentru medicina se fac patru ani.mai exista si posibilitatea de doi ani intr-un an la formele de invatamint care se realizeaza fara prea mult efort datorita invatamintului de la distanta.nu stiu realitatea cazului dar se poate. | ||
|
|
||
|
Postat pe 30 Mai 2008 12:29 |
||
| Cunostintele si mai ales capacitatea de a gandi nu ne fac mai buni decat altii, ci mai destepti. Daca vrea cineva sa minta pe forum nu are decat, insa trebuie sa o faca intr-un mod convingator, altfel jigneste inteligenta cititorilor.Iar greselile de grafie si de gramatica pot fi indreptate, e nevoie numai de un manual si/sau de un profesor bun. Sunt alte lucruri mai rele de atat. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Mai 2008 12:54 |
||
| sunt de acord cu oana.exact asta ma enerveaza si pe mine..si ripostez in speranta ca draga de cleo va aduce noi dovezi sau poze...iar draga moira...chiar te rog,nu intra in conflict cu mine.vezi-ti fata mea de treaba ta!daca eu sunt proasta,lasa ma sa fiu,care e probl.ta?!daca cleo poate spune aici verzi si uscate,na ca si eu sunt previzibila si sunt rea!ok? | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 13:04 |
||
| da asa e wolfy,de exemplu,minciuna e f greu de indreptat..si vorba lui francia,daca deja a devenit dependenta de minciuna,intrebarea e ,cum o poate ajuta un psiholog?o mai poate ajuta sau nu? | ||
|
Postat pe 30 Mai 2008 13:08 |
||
| sigur ca nu sunt eu cea din poza de la avatar si cred ca nu era un secret ,Cleopatra sufera grandomanie ,am mai spus ,sincer cred ca imita pe cineva sau braveaza in fata cuiva ,vrea sa ne convinga de niste lucruri neinteresante pentru noi,esentiale pt ea,,,,,,,,,,Cleo ,,,nu te mai agita ca nu-ti da nimeni premii ,aici,,,,,,,,,, si nici nu poti sa scrii doua pagini intr-una si sa promovezi ,,,,,he,he he | ||
|
wdy Postat pe 30 Mai 2008 21:57 |
||
| buna la toata lumea,sunt noua pe aici dar am ramaS f interesata de site-ul asta..imi place f mult forumul dar sunt putin acrita de rautatile si dorinta de injosire pe care o aveti pentru Cleopatra....rusinica fetelor nu e frumos ce faceti vedeti-va de oalele voastra ce va doare pe voi capu daca ea minte sau nush ce???? chiar asa mare e ura din voi? lasati-o in pace mey nu vedeti cat sunteti deja de ridicole?in toate topicurile va luati de ea de parca ati fi niste hiene..sunteti cumva adeptele barfelor si cicalelilor? da vedeti-va de viata voastra ca nu cred ca aceasta fata va facut nici un rau.Mvai cata discordie poate exista in unele persoane,nici nu ma mai mir de ce bate Dumnezeu asa lumea,pt ca merita in totalitate,iar voi ati merita sa aveti pus un pic de jar pe limba :D | ||
|
susu Postat pe 30 Mai 2008 22:49 |
||
| circula ]]]]]]] | ||
|
wdy Postat pe 30 Mai 2008 23:34 |
||
| no....ca deja avem avocati peaici..........sa vedem mai tarziu....oricum wdy pentru ca totusi pari cat de cat realista nu cezi ca acuzatiileadse trebuiesc probate?no ca amu am invatat si eu de-ale avocatilor?Qchiar nu poate fi o greseala ssi sa fie altcineva deca cleopatra....sepoate? | ||
|
pace Postat pe 31 Mai 2008 00:28 |
||
| draga pace,eu nu sunt avocata si nu iau apararea nimanui da sunteti penibile pe bune acuma deja o faceti lunga nu lata si da-o draq de treaba cat mai aveti de gand sa continuati pe subiectul Cleopatra???sau asa faceti voi raiting site-ului folosidu-va de numele ei si de gargaunii din capul vostru care vad ca incep sa va strice sistemul...Draga Cleo eu una nu le-as baga in seama si as raspunde frumos la subiectul topicului ignorand total aceste hiene. | ||
|
susu Postat pe 31 Mai 2008 03:39 |
||
| Cleopatra, moira, xxxx, susu si ce alte nume iti mai iei, tu esti penibila. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 31 Mai 2008 10:13 |
||
| Wolfy draga eu nu-s cleopatra te inseli total | ||
|
susu Postat pe 31 Mai 2008 13:48 |
||
| Sigur, sigur. Din cand in cand mai apare cineva cu un cont nopu creat si tot ce face este sa ii ia apararea Cleopatrei. Banuiesc ca daca iti faci cont pe Kudika sunt anumite subiecte pe care vrei sa le discuti, te intereseaza cum sa-ti argumentezi opiniile si alte lucruri de genul asta, nu sa ii iei apararea unei tipe pe care nu o cunosti si despre care nu ai cum sa afli prea multe lucruri in cateva ore de citit posturi. Si avea dreptate Oana, cel mai bun lucru pe care putem sa il facem este sa te ignoram, draga Cleopatra! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 31 Mai 2008 14:13 |
||
| Sigur, sigur. Din cand in cand mai apare cineva cu un cont nopu creat si tot ce face este sa ii ia apararea Cleopatrei. Banuiesc ca daca iti faci cont pe Kudika sunt anumite subiecte pe care vrei sa le discuti, te intereseaza cum sa-ti argumentezi opiniile si alte lucruri de genul asta, nu sa ii iei apararea unei tipe pe care nu o cunosti si despre care nu ai cum sa afli prea multe lucruri in cateva ore de citit posturi. Si avea dreptate Oana, cel mai bun lucru pe care putem sa il facem este sa te ignoram, draga Cleopatra! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 31 Mai 2008 14:13 |
||
| pace draga ,eu ma adresam cleopatrei nu altei persoane sau cleopatrei sub alt pseudonim si nu am acuzat-o de nimic ,,raspund la ce ne scrie ea | ||
|
wdy Postat pe 31 Mai 2008 23:12 |
||
| Imi pare rau wolfy ca ai tras o concluzie eronata. Nu sunt cleopatra si daca citesti cu atentie ce am postat vei vedea ca nu i-am luat apararea si nici n-am incurajat-o cum au facut altii, am spus chiar ca-i labila psihic si mincinoasa dar n-are rost sa va consumati energia incercand s-o desfiintati pe ea ca si persoana. Am inteles cu totii ca-i mitomana si-n consecinta trebuie ignorata. | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2008 06:31 |
||
| hahaha cika"sigur sigur"mai fato pe mine nu ma intereseaza ca tu nu ma crezi , si ce t-i se pare ciudat ca vin eu dintr-o data si ii iau apararea?poate vreau sa ma bag in seama sa va agit mai tare ca vad ca sunteti f rasculate impotriva acelei fete.Troglodite mai sunteti ...ca niste robotei...vai vai | ||
|
susu Postat pe 1 Iunie 2008 07:25 |
||
| auzi doamne "labila psihic,mitomana"tulai ce rea esti moira,ai dovezi ca ea ar fi asa?sau chiar asa v-i se pare de necrezut povestea ei?in lume orice e posibil dragelor nu e totul numa basme,mie una imi place sa cred ca povestea cleopatrei e adevarata poate o-i fi si yo labila psihic nah ce sa zic..fiecare crede ce vrea | ||
|
susu Postat pe 1 Iunie 2008 07:38 |
||
| susu draga ,poate nu esti labila psihic,dar sigur esti musulmanca si o mana spala alta mana | ||
|
wdy Postat pe 1 Iunie 2008 11:59 |
||
| nu wdy nu-s musulmana sunt ortodoxa si n-am nimic cu nici o religie , eu imi iubesc religia si nu mi-as schimba-o pt nimic,parerea mea e ca este pacat sa-ti schimbi religia in care te-ai nascut,poate sunt mai visatoare si credula ce sa zic, da imi place sa cred ca mai sunt si povesti de dragoste cum e a cleopatrei..eu cred ce vreau voi credeti ce vreti | ||
|
susu Postat pe 1 Iunie 2008 14:00 |
||
| ....luna87...esti ciudata rau.....cum poti sa iti imaginezi ca voi incerca sa-ti aduc dovezi...esti judecator,inchizitia suprema???????:):)hahaha...ti-am mai spus-o...ma doare in cot,daca ma crezi sau nu......vorbeste invidia din voi....nici nu va dati seama cat de inraite si haine pareti dintr-o parte.....sunteti ca niste" babute" din scara blocului,care in loc sa-si caute de viata lor,barfesc,arunca cu noroi si se mandresc cu asta.......si plus la accea ca judecati,fara a avea drept la aceasta,acuzati oamenii,aruncati cu noroi in stanga si-n dreapta.....asa ati facut si cu PACE.....ati facut-o mincinoasa in legatura cu copilul si sotul dansei....la fel si cu MUSLIM,ati facut-o mincinoasa,ca cica ar fi casatorita.....si nu celibatara cum zice ea.....la fel si cu BOSCUTA......la fel si cu SIRENA BLONDA....v-ati indoit ca e musulmana.....la fel ati procedat si cu ADRIANNE10......cand v-a dat peste nas..ca nu stiti decat sa atacati...sa faceti acuzatii nefondate...la fel si shada...a fost tratata ffffff "crestineste".....imi pare ca destula murdarie si rautate am vazut din partea unelor asa zise femei....incercati sa fiti voi mai respectuoase,inainte ca sa cereti de la ceilalti sa va respecte.......sau poate ati uitat cunoscuta pilda:"cand cineva te loveste pe un obraz ,intorce-l si pe celalalt.....daca stam sa analizam....comentariile unora de pe forum...v-om vedea cele mai urate cuvinte,cele mai murdare fapte,cele mai josnice comportamente....din simplu interes.... vedeti comentariile femeilor de pe acest forum"dedicat femeilor"..la fotografiile altor femei........majoritatea sunt imbibate cu rautate,ura si invidie....ex:ba ca sanii unei fete nu-s naturtali....ba ca una are 5 kg in plus....gata e "scroafa "....o fata draguta are poze...comentariu:ca e photoshop....sau ca nu sunt pozele ei.....etc.....ca mireasa e prea batrana.....ca una face fotografii in cabina de proba a magazinelor...etc.....as putea sa va dau mii de exemple.........si toate aceste exemple denota URA,INVIDIE,SUPRAAPRECIERE,MANDRIE FALSA,INTOLERANTA,RASISM...ETC.....asa suntem noi prin natura noasta.....acestea ne reprezinta ca popor.......si toti din afara tarii,ne vad exact asa.....cum suntem in realitate.....incat uneori iti e rusine sa zici ca esti roman.......din cauza ca nu-mi face placere sa dezbat prostii....o sa comentez numai acolo unde oamenii dau dovada de respect cel putin........... | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2008 15:40 |
||
| imi cer scuze...incat sa nu faceti presupuneri.....declar solemn :COMENTARIUL DE MAI SUS IMI APARTINE.....POZA AIA A APARUT PROBABIL....DIN CAUZA CA NU AM FOST LOGATA CAND L-AM POSTAT.....si nu sunt unica care pateste asa ceva..... | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2008 15:45 |
||
| ahhhhhhhhh,da si despre greselile de gramatica......n-am stiut ca pe forum-uri oamenii atrag atentia la mici scapari ortografice.....multi din forum-isti sunt in strainatate....vorbind toata ziua limba statului in care esti....mai faci unele greseli.....iar oamenii...intra pe forum sa gaseasca un compatriot,un frate,un suflet de roman,care sa-l inteleaga,sa-l faca sa se simta mai aproape de casa....dar ce gaseste?????????????gaseste indivizi ce stau si numara virgulele,parantezele.....sinonimele cuvintelor,acordul intre subiect si predicat........etc....RUSINE!!!!cred ca ortografia a devenit subiect de discutie,de vreme ce unii nu au alt ceva intelept sa zica........... | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2008 15:54 |
||
| Susu, ti-am mai spus asta: exprimarea ta arata ca esti vulgara si prost crescuta. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iunie 2008 10:02 |
||
| Susu, ti-am mai spus asta: exprimarea ta arata ca esti vulgara si prost crescuta. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iunie 2008 10:02 |
||
| Cleopatra, comentariile tale nu cuprind mici greseli de grafie datorate rapiditatii tastarii, ci greseli de gramatica. Ma scuzati, poate sunt eu mai inceata la minte, dar nu vad de ce ar ttrebui sa le fie rusine oamenilor care atrag atentia asupra greselilor in genere. Rusine ar trebui sa le fie celor care nu stiu sa scrie. Am mai spus-o Cleopatra, daca ai fi stiut vreodata sa scrii in limba romana nu ai fi produs niciodata grafii de genul: " scump-o", " cel care v-a veni, v-a fi profetul mohamed". Iti lipsesc primele patru clase draga. Din cate stiu eu geniile stiu macar sa scrie corect. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iunie 2008 10:06 |
||
| A, uitasem. Susu, invata mai intai ce inseamna cuvantul "troglodit" si abia apoi incearca sa-l pui intr-o fraza care are sens. Ma rog, daca poti. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iunie 2008 10:07 |
||
| Cleoptra, nimeni nu a adus acuzatii nefondate. Toate persoanele care au contestat nenorocita religie musulmana am venit cu argumente bazate pe ce scrie in Biblie si in coran(eu si Janice), sau din viata de zi cu zi(WDY). In schimb Adrianne, Boscuta, Shada si altele ca ele nu au reusit sa aduca argumente. Au plecat asa cum au venit. Tu reprezinti un caz tipic de persoana needucata care isi aroga de la sine putere dreptul de a le da ce celorlalti lectii legate tocmai de educatie. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iunie 2008 10:14 |
||
| Cleoptra, nimeni nu a adus acuzatii nefondate. Toate persoanele care au contestat nenorocita religie musulmana am venit cu argumente bazate pe ce scrie in Biblie si in coran(eu si Janice), sau din viata de zi cu zi(WDY). In schimb Adrianne, Boscuta, Shada si altele ca ele nu au reusit sa aduca argumente. Au plecat asa cum au venit. Tu reprezinti un caz tipic de persoana needucata care isi aroga de la sine putere dreptul de a le da ce celorlalti lectii legate tocmai de educatie. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Iunie 2008 10:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| virgina, singura | 147 | De la: dummygirl 10 August 2019 12:44 |
| ajutor disfunctii erectile | 49 | De la: lzak7260 14 Iunie 2013 09:54 |
| sex in trei cu o doamna sau domnisoara | 172 | De la: kudika321539 14 Septembrie 2010 22:57 |
|
|
||
| ce dracu se intampla aici?????????????? | 68 | De la: MaraDonna 1 Octombrie 2009 23:30 |
| kiwi kostums baie oh yes | 1 | De la: kudika045486 27 Iulie 2010 20:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.