Mai multe
| sunt de un an intr o tara araba, si credeti ma k la inceput eram oripilata sa le vad p aceste femei mereu imbracate cum sunt calugaritele la noi(abbaya) dar acum cred k le inteleg mai bine k niciodata.le vad la cumparaturi prin mall uri si credeti ma k majoritatea p sub acele abbaya au numai haine d la brand uri celebre.iar in ceea ce priveste intimitatea lor au grija cu ce se imbraca pt barbati lor si se ingrijesc din cap si pana in vf unghiilor.k sa nu mai vrb de lenjeriile intime p care si le cumpara.credeti ma sunt femei care vor sa si fascineze barbatii d la dansuri cum ati vazut probabil prin 'clona' pana la diverse jocuri erotice, caci nu sunt deloc pudice.o sa spuneti k aberez k si noi avem femei frumoase si k si ale noastre stiu c sa faca pt un barbat.asa e, dar am obeservat k barbatii lor sunt mult mai atenti cu femeile lor de cat sunt ai nostri si probabil si asta le ajuta si mai mult sa fie si ele mai atente la randul lor.asa k sa nu le compatimiti sau sa spuneti k sunt lipsite de libertate si k vai saracutele d ele nu stiu c pierd k va inselati teribil.sunt femei patimase care stiu sa si tina barbatii aproape. | ||
|
alice_g Postat pe 9 Septembrie 2008 04:22 |
||
|---|---|---|
| Mie intrebarea mi se pare oarecum justa, din cate stiu eu Coranul interzice unele practici sexuale cum ar fi sexul anal. Dar parca la fel si cu Biblia. | ||
|
Kathara Postat pe 9 Septembrie 2008 14:59 |
||
De la: alice_g, la data 2008-09-09 04:22:11sunt de un an intr o tara araba, si credeti ma k la inceput eram oripilata sa le vad p aceste femei mereu imbracate cum sunt calugaritele la noi(abbaya) dar acum cred k le inteleg mai bine k niciodata.le vad la cumparaturi prin mall uri si credeti ma k majoritatea p sub acele abbaya au numai haine d la brand uri celebre.iar in ceea ce priveste intimitatea lor au grija cu ce se imbraca pt barbati lor si se ingrijesc din cap si pana in vf unghiilor.k sa nu mai vrb de lenjeriile intime p care si le cumpara.credeti ma sunt femei care vor sa si fascineze barbatii d la dansuri cum ati vazut probabil prin 'clona' pana la diverse jocuri erotice, caci nu sunt deloc pudice.o sa spuneti k aberez k si noi avem femei frumoase si k si ale noastre stiu c sa faca pt un barbat.asa e, dar am obeservat k barbatii lor sunt mult mai atenti cu femeile lor de cat sunt ai nostri si probabil si asta le ajuta si mai mult sa fie si ele mai atente la randul lor.asa k sa nu le compatimiti sau sa spuneti k sunt lipsite de libertate si k vai saracutele d ele nu stiu c pierd k va inselati teribil.sunt femei patimase care stiu sa si tina barbatii aproape. Bunica-mea mi-a zis o vorba. Ca sa fii sigura ca iti tii barbatul aproape, el trebuie sa stie ca mai alearga vreo 3 dupa tine. Acum, sincer, la ce mi-o folosi sa port o rochie frumoasa numai in casa, nu stiu. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 9 Septembrie 2008 15:00 |
||
|
Ai probleme cu crestinii? Ei sunt curioase despre islamiste, islamistele despre crestine care eproblema? |
||
|
cesar Postat pe 9 Septembrie 2008 16:19 |
||
De la: alice_g, la data 2008-09-09 04:22:11sunt de un an intr o tara araba, si credeti ma k la inceput eram oripilata sa le vad p aceste femei mereu imbracate cum sunt calugaritele la noi(abbaya) dar acum cred k le inteleg mai bine k niciodata.le vad la cumparaturi prin mall uri si credeti ma k majoritatea p sub acele abbaya au numai haine d la brand uri celebre.iar in ceea ce priveste intimitatea lor au grija cu ce se imbraca pt barbati lor si se ingrijesc din cap si pana in vf unghiilor.k sa nu mai vrb de lenjeriile intime p care si le cumpara.credeti ma sunt femei care vor sa si fascineze barbatii d la dansuri cum ati vazut probabil prin 'clona' pana la diverse jocuri erotice, caci nu sunt deloc pudice.o sa spuneti k aberez k si noi avem femei frumoase si k si ale noastre stiu c sa faca pt un barbat.asa e, dar am obeservat k barbatii lor sunt mult mai atenti cu femeile lor de cat sunt ai nostri si probabil si asta le ajuta si mai mult sa fie si ele mai atente la randul lor.asa k sa nu le compatimiti sau sa spuneti k sunt lipsite de libertate si k vai saracutele d ele nu stiu c pierd k va inselati teribil.sunt femei patimase care stiu sa si tina barbatii aproape. daca stiu sa-si tina barbatii aproape de ce ei isi mai 2-3 sotii pe langa cea de acasa?!pt ca are prea multi bani si isi permite sa le intretina pe toate?! chiar le rog pe fetele care sunt musulmance sa-mi spuna si mie de ce unii din barbatii lor isi iau mai multe sotii. si apropo de musulmanii pacifisti si ingaduitori cu celelalte religii o sa va dau un singur exemplu....constantin brancoveanu si fii lui care au murit pt ca nu au vrut sa se converteasca la religia musulmana si mai sunt multe alte exemple dar asta mi-a venit in minte |
||
|
elenacristina Postat pe 10 Septembrie 2008 14:44 |
||
| Fetelor nu mai postati pe forum!Mai bine cititi o carte.Scrieti atatea prostii incat ma simt nevoit sa va spun asta.De pilda,nu se spune musulmanca ok? | ||
|
hatice Postat pe 10 Septembrie 2008 16:42 |
||
De la: hatice, la data 2008-09-10 16:42:32Fetelor nu mai postati pe forum!Mai bine cititi o carte.Scrieti atatea prostii incat ma simt nevoit sa va spun asta.De pilda,nu se spune musulmanca ok? imi cer scuze pt greseala mea de exprimare....dar o sa postez in continuare "prostii" pe acest forum.... fericita?! ma gandeam eu ca da....nu te pune nimeni sa citesti "prostiile" tale si ale altora....eu am pus cateva intrebari si daca o sa vrea cineva sa-mi raspunda bine...daca nu iarasi bine....fiecare face ce vrea,nu?! cu degetele si tastatura lui...du-te tu si citeste si pt noi,ce zici???
|
||
|
elenacristina Postat pe 11 Septembrie 2008 13:54 |
||
| pt hatice...uite k nu prea e asa...unele femei pot citi o carte, pot munci intr o tara straina, chiar araba, pot vizita multe alte tari si pot sta si p forum...oricum e buna ideea dar fii sincera cu tine, atunci c cauti p forum....si oricum e deplasata toata discutia k s a indepartat d la subiectul principal | ||
|
alice_g Postat pe 13 Septembrie 2008 18:33 |
||
| Bravo tie Alice g. Ma refeream la cele care scriu prostii.Ma refeream si la cele care vorbesc in necunostinta de cauza.Ai dreptate.Deplasarile in strainatate sunt chiar folositoare mai ales atunci cand mergi sa cunosti alte culturi si religii si nu cand mergi la cumparaturi:)cum spun unii ca e la moda si te intreaba ce ti-ai cumparat din strainatate si nu ce ai vazut acolo. | ||
|
hatice Postat pe 14 Septembrie 2008 20:23 |
||
respect pu alice g
|
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:44 |
||
|
nu am citit ce s-a scris pana acum....daca inca nu s-a dezlegat misterul va arata eu o araboaica sexy, frumoasa in camasuta de noapte (adik in intimitate cum ar veni)aici http://www.youtube.com/watch?v=5UjRoWpHAE8 |
||
|
Postat pe 24 Septembrie 2008 20:52 |
||
| Poate cineva sa imi spuna de unde as putea sa imi mai cumpar imbracaminte islamica? vreau sa imi cumpar mai multe modele de hijab..o abaya noua...si nu stiu unde as putea gasi... | ||
|
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:50 |
||
| te duci in dubai . gasesti de toate acolo .daca ar fi sa ne intrebam cine din credicioase este bizara in viata intima tre sa recunoastem ca femeia ultraortodox are o viata intima bizara .face sex doar sa ramina gravida si este acoperita cu un cearsaf care are o gaura in zona genitala . el face ce face acolo si ....asta este . | ||
|
cameliro Postat pe 25 Octombrie 2008 13:27 |
||
De la: wdy, la data 2008-04-07 23:40:01CURIOZITATEA TA ESTE PUTIN SUSPECTA ATATA TIMP CAT REIESE DIN POZA CA ESTI FEMEIE .OARE ESTI FEMEIE....?????.ORICUM MI SE PARE O INTREBARE DEPLASATA ,CE-TI IMAGINEZI CA MUSULMANCELE SUNT EXTRATERESTRI?Corect...Cea ce simte o femeie din islam are si o femeie din alta religie... nu are nici o legatura cu religia femeia e femeie.... Si din experienta ... Va pot spune ca sunt mult mai enigmatice... si interesante cu mai multe hainutze pe ele decat cu o fustita scurta scurta si cu sanii pe dinafara... Unde deja nu mai ramane nici o curiozitate... |
||
|
Pierdut_in_lume Postat pe 26 Octombrie 2008 05:04 |
||
De la: oana81, la data 2008-05-19 23:33:57hehe..musulmanele or fi ca toate femeile in pat..cu o exceptie..ele au interzis prin coran(cica) sa faca sex in pozitia care imita actul sexual la animale :))) deci..niciun doggy-style!..si mai au interzis sexul anal..cu toate ca CUNOSC o multime de musulmane care fac sex anal inainte de casatorie tocmai pt a se mentine virgine pana in noaptea nuntii Da, Oana, asa e. Marocancele sunt foarte cunoscute pentru asta: 98% (fara cea mai mica intentie de exagerare). SI "barbatii lor" cum zicea.. nu-mi mai amintesc care intr-un raspuns anterior (Ete! I-o fi incercat pa toti, oare? Ca parca din ce le 'ice lor Coranu' e "no-no-no-no situation) incearca si ei faza asta destul de des (intre ei, indiferent ca-s homo au ba,tot cam in aceeasi proportie)... Pesemne insa se feresc sa stea in pozitia animalelor ... or face-o de-a-n'piciorelea, ca asa s-au scos, nu-i mai trage da urechi Alah
|
||
|
Dor_a Postat pe 26 Octombrie 2008 09:32 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-10-26 09:32:27nu vreau sa te dezamagesc dar vine cam tirziu mesajul tau!intre timp femeia a citit si a studiat foarte mult schimbindu-si ideile!!!!!!!!De la: oana81, la data 2008-05-19 23:33:57hehe..musulmanele or fi ca toate femeile in pat..cu o exceptie..ele au interzis prin coran(cica) sa faca sex in pozitia care imita actul sexual la animale :))) deci..niciun doggy-style!..si mai au interzis sexul anal..cu toate ca CUNOSC o multime de musulmane care fac sex anal inainte de casatorie tocmai pt a se mentine virgine pana in noaptea nuntii |
||
|
FRANNNCE Postat pe 26 Octombrie 2008 10:56 |
||
Bine France, acum am vazut topicul, ce sa fac, na!
|
||
|
Dor_a Postat pe 27 Octombrie 2008 13:50 |
||
| mie mi se pare ca nu sunt diferite fata de celelalte femei!eu asa cred | ||
|
playboy Postat pe 2 Noiembrie 2008 17:15 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=jdXgQnbvucw&NR=1....uitati-va aici | ||
|
playboy Postat pe 2 Noiembrie 2008 17:21 |
||
|
Asa scrie in Coran Problema e alta ... cate crezi ca o respecta :))) |
||
|
Pierdut_in_lume Postat pe 4 Noiembrie 2008 04:13 |
||
| la fel ca si celalalte femei ca doar sunt tot femei sunt pana la urma nu inseamna ca daca sunt islamice si cred in Allah si in Profetul Mohamed nu se pot simtii bine in pat cu sotii lor.Daca ai citii in Coran ai vedea ca nu au nici o restrictie din punct de vedere sexual | ||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:41 |
||
|
Acuma sincer numai batranii mai respecta Coranul si fac exact ce zice acolo Sotul meu este arab si sta in Israel acolo sincer nu prea am vazut femei musalmance care sa poarte baticuri doar in Ierusalim sunt palestinieni si acolo femeiele poarta dar in rest nu si e adevarat ca femeile musulmance chiar ca se ingrijesc si stiu sa se aranjeze pentru barbatii lor nu sunt asa cum le percep romanii Barbatul arab e mult mai atasat de familie si de nevasta o protejeaza ii face pe plac. La ei nu sunt divorturi ca aici se casatoresc si divorteaza dupa 1 an.Chiar ca la ei e pana la sfarsitul vietii |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:51 |
||
De la: cameliro, la data 2008-10-25 13:27:36 te duci in dubai . gasesti de toate acolo .daca ar fi sa ne intrebam cine din credicioase este bizara in viata intima tre sa recunoastem ca femeia ultraortodox are o viata intima bizara .face sex doar sa ramina gravida si este acoperita cu un cearsaf care are o gaura in zona genitala . el face ce face acolo si ....asta este . Iubita mea ce zici tu e la religa mozaica la evrei nici intr-un caz la ortodocsi asta e la evrei |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:54 |
||
De la: rani, la data 2008-11-09 19:41:08 la fel ca si celalalte femei ca doar sunt tot femei sunt pana la urma nu inseamna ca daca sunt islamice si cred in Allah si in Profetul Mohamed nu se pot simtii bine in pat cu sotii lor.Daca ai citii in Coran ai vedea ca nu au nici o restrictie din punct de vedere sexual Ba pardon, sunt restrictii - citeste Coranul. |
||
|
Kathara Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:39 |
||
De la: cameliro, la data 2008-10-25 13:27:36 te duci in dubai . gasesti de toate acolo .daca ar fi sa ne intrebam cine din credicioase este bizara in viata intima tre sa recunoastem ca femeia ultraortodox are o viata intima bizara .face sex doar sa ramina gravida si este acoperita cu un cearsaf care are o gaura in zona genitala . el face ce face acolo si ....asta este . wtf???? asta de unde a mai iesit??? ma refer la replica.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:46 |
||
Rad singur de la Femeia islam am ajuns la femeia aia cu gaura in cersaf :)) oare in ce directie mai mergem eu cred ca sa ajuns la ceva offtopic ... eu am locuit in turcia o perioada foarte lunga... tipa care spunea de coran are in mare parte dreptate .... dar :)) la urma urmei sunt si ele femei nu? Toate fac sex oral asta e clar ca spunea o tipa ca nu au voie 69 nu au voie dar toate fac nici doggy style nu au voie dar toate o fac Toate sunt femei asa cum in romania exista gelozie intriga si asa mai departe si la islamici sunt aceleasi lucruri si deasemenea barbatii inseala femeile si invers :)) deci femeia islamica in concluzie este o femeie normala :) acum 5 6 ani in arabia saudi toate femeile erau kapali adica batic si exact cum era acum 1000 de ani acuma avem de a face cu femeia islamica moderna :) Fara batic si cu fustita scurta crede-ma pe cuvant ca eu am vazut in turcia mai multe fuste scurte decat in romania... |
||
|
Pierdut_in_lume Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:29 |
||
| salut fetelor!!! sunt membru nou al acestui sait! si am citit mesajele voastre .............da curiozitatea e mare .... eu pot sa va spun ca nu e asa tema de discutie ,inchipuitiva ca va povestiti una la alta care si cum face sex cu sotul !!! asa ca nu e placut sa povestesti lucrurile intime? pai asa sunt femeile musulmane nu povestesc cum fac sex....dar sunt ca toate femeiele.......... dar referitor la ce fel de sex aici pot sa spun ca sex oral si cum mai spuneati acolo mai sus nu exista e sex obisnuit si simplu asa cum am fost creati,nu pricep in felurile de sex anal, oral si mai cum???hai sa fim putin serioase si nu va ginditi asa de neplacut de aceasta tema....si nu va suparati una pe alta | ||
|
leyla2009 Postat pe 19 Mai 2010 10:55 |
||
|
Si femeile musulmane sunt femei normale ca oricare alte femei din toate religiile din lume, nu exista diferente, diferentele sunt in religii nu la persoanele umane, dumnezeu ne-a lasat pe toti la fel si nu uitati, toate femeile si barbatii indiferent de religie sunt frati si surori creati de dumnezeu prin Adam si Eva, indiferent de limba si tara. Femeile musulmane sunt cele mai modeste femei, asta o denota si imbracamintea, dar asta nu inseamna ca nu sunt normale, si ele au familie, au copii, sot si toate cele, traiesc o viata foarte normala. Am creat un forum pentru femeile musulmane gratuit, din respect si admiratie pentru ele, dar orice femeie este binevenita care doreste sa citeasca, sa stie cat mai multe despre femeile musulmane si viata musulmanilor. http://surorilemusulmane.forumgratuit.ro/ Aruncati o privire daca va intereseaza si mai mult daca doriti sunteti binevenite sa va inscrieti ! |
||
|
kudika036725 Postat pe 9 Mai 2011 09:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AJUTOR URGENT !!! E posibil sa fiu insarcinata? :(( | 29 | De la: felixcat 9 Iulie 2009 13:48 |
| despre marele vot.... :D | 1 | De la: Dieggo 11 Iulie 2008 23:15 |
| HELP MEE!!! | 41 | De la: GODZILA 2 Decembrie 2011 21:05 |
|
|
||
| pentru toate bithes care imi scrie | 37 | De la: Barbie30_ 6 August 2011 22:13 |
| Aveti incredere sa va lasati cel/cea mai bun/a prieten/a cu iubita/iubitul cat timp mergeti la cumparaturi | 33 | De la: roscatika23 5 Iunie 2009 08:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.