Setari Cookie-uri

BANCURI

Ininte de 89 se intalnesc Bush, Gorbaciov si Ceausescu si se hotarasc sa viziteze cela mai tari inchisori din URSS, SUa respectiv Romania. Ajung p eundeva prin Siberia si, dupa protocol, cand sa plece , cei 3 aud un tipat"AAAAU". Se intrc si Ceausescu si Bush si il intreaba:
- BA Gorbaciov ce a fost asta?
- Nimic! A vrut unul sa evadeze, l-am prins si acum l-am electrocutat pe scaunul elctric.
La fel se intampla si la alcatraz, cu protocolul si respectiv incidentul de final de rigoare...(cand sa plece aud un tipat"AAAAAU")
- Ba Bush ce a fost asta?
- Nimc ma a vrut unul sa evadeze, l-am prins si l-am electrocutat pe scaunul electric.
Ajung si la Jilava. Cand sa plece aud niste tipete:"ARSI ARSI ARSI" (ma rog nu stiu exact cum se scrie aceasta onomatopee). Se intorc si intreaba:
- Ce a fost asta ma Ceausescule?
-Nimic, a vrut unul sa evadeze, l-am prins , am vrut sa il electrocutam pe scaunul electric, s-a luat curentul si acum il ardem cu paie.
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 17:20
Se intalnesc doi scotieni:
- Vai, ce ceas frumos ai, cred ca te-a costat foarte mult.
- Da de unde! Mi l-a vandut cu 4 lire tata, cand a murit!
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 17:21
Cel mai veninos sarpe din lume NUME: "Expecteria pantalonius" (Sarpele de pantaloni) RASP�NDIRE: �n toata lumea DESCRIERE: Culoarea poate varia de la roz la negru. Nu are colti, dar are un scuipat deosebit de veninos. Marimea variaza de la 8 la 30 centimetri, �n functie de starea de spirit si de subspecie. SIMPTOME: Acest sarpe ataca �n special femeile, �n partea de jos a abdomenului, av�nd ca rezultat o umflatura. Aceasta va creste, d�nd dureri groaznice dupa noua luni. Atacul, de obicei, nu este fatal. Se cunosc cazuri de atac la barbati �n partea din spate-jos a abdomenului, care pot duce la boli incurabile si posibil la moarte. HABITAT: De obicei poate fi gasit �n dormitor, dar a fost raportata aparitia sa �n cele mai ciudate locuri
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 17:22
Un betiv in tramvai, abia se putea tine pe picioare. La o frana mai puternica, betivul cade in bratele unei doamne, care il impinge cat colo. Betivul se uita la ea, o analizeaza din cap pana in picioare si-i zice: - Urato! La care doamna, raspunde promt: - Betivule! Betivul cu un aer plictisit, ii raspunde privind-o cu ochii pe jumatate inchisi: - Mie maine imi trece.

-De ce esti asa de obosita, draga mea? -Barbatul asta al meu... -Dar ce-ti face? -Pai se scoala de dimineata, facem dragoste, se duce la baie...revine si facem iar dragoste...mananca si apoi acelasi lucru...Si uite asa, toata ziua. -Si nu ai fost cu el la doctor? -Am fost. Si doctorul mi-a spus ca nu are tinere de minte!
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 17:23
Un tip are o fabrica de carnati. Intr-o buna zi, il aduce pe fiul sau la munca sa vada mostenirea familiei si ii face marele tur. Asta micu, rasfatzat de-ti venea sa-l bati, snob si plictisit, nimic nu il impresiona. In fine il aduce taica-su in inima fabricii, totul nou si ultra modern si cu mandrie declara (ca o ultima chestie care l-ar putea impresiona):
-Uite fiule, vezi aparatul asta? intr-o parte bagi cate un porc si prin alta ies carnatii!
Fiul, cascand:
-Da tata, foarte interesant...dar n-ai si un aparat in care sa bagi un carnat si din care sa iasa un porc?
La care tatal, infuriat:
-Ba da, fiule...pe ma-ta..
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 17:25
Adevarul despre munca intr-o banca

1. Lucrezi in ture ciudate (de noapte)...
Intocmai ca si o prostituata.

2. Te platesc pentru a face clientul fericit...

3. Clientul da multi bani, dar angajatorul pastreaza aproape fiecare leu...

4. Esti rasplatit pentru implinirea viselor clientului...

5. Ti se destrama prieteniile si ajungi sa-ti petreci timpul cu oameni care au aceeasi profesie ca a ta...

6. Cand ai o intalnire cu clientul, trebuie sa arati foarte bine ingrijit...

7. Dar cand te intorci acasa ti se pare ca ai venit din iad...

8. Clientul vrea sa dea mai putin intotdeauna, dar se asteapta la lucruri incredibile din partea ta...

9. Cand esti intrebat despre jobul tau, iti este greu sa dai explicatii...

10. In fiecare dimineata cand te trezesti iti spui: "Imi voi petrece toata viata facand asta."
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:33
Discu�ie �ntre o vac� �i vi�elul ei:
- Gata, de azi s� nu te mai prind c� te mai caut� Ghi��!
- De ce, mama?
- De-aia.
- De ce?
- P�i m�-sa e o scroaf�, taic�-su e un porc.
- Dar, mam�, �i tu esti o vac�.
- Da, dar tat�l t�u a fost veterinar...
_dulcik_
�ntr-o alimentar�, intr� un c�ine cu o bancnot� �n gur�, latr� spre un salam, d� bancnota v�nz�torului, ia salamul �n gur� �i pleac�. A doua zi la fel! A treia zi, v�nz�torul urm�re�te c�inele, care ajunge �n fa�a unei u�i, sun� �i iese un tip care �l ia la b�taie pe bietul c�ine. V�nz�torul, revoltat, intervine:
- Dom'le, e�ti nebun! C�inele �sta e foarte inteligent! De ce-l ba�i?
- Las�, domnule, c� �tiu eu ce �tiu! �l bat pentru c� iar �i-a uitat cheile acas�!
_dulcik_
Lupul o opre�te �n p�dure pe Scufi�a Ro�ie.
- Uite ce, nu te m�n�nc, dac� ne juc�m de-a ursul!
- Bine, dar cum?
- Tu mi-o sugi �i eu fac "Mor, mor, mor...".
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:34
Femeia merge �n pia�a de animale. Vrea s� fac� o suprinz� so�ului.
- Bun� ziua, doamn�!
- Bun� ziua, a� dori un papagal.
- Din p�cate, doar un singur papagal avem. Adev�rat c� p�n� acum a tr�it la un bordel, dar este foarte dr�gu�.
Femeia �l cump�r�. Acas� �l acoper� �i �i a�teapt� so�ul iubit. So�ul ajunge acas�, intr� �n camer�, so�ia ia bucata de c�rp� de pe colivie. Papagalul se uit� jur �mprejur �i spune:
- Hm... camer� nou�, hm... pat nou, hm... curv� nou�. Salut, Gheorghe!
_dulcik_
Animalele pun �ntreb�ri lui Dumnezeu. �ntreab� elefantul:
- Eu de ce am pielea a�a groas�?
- Ca s� te apere de toate, de exemplu nici ��n�arul nu te poate pi�ca.
�ntreab� girafa:
- Eu de ce am g�tul a�a de lung?
- A�a ajungi �i frunzele care se afl� la mare �n�l�ime.
G�ina nervoas�:
- Nici nu �ncerca s�-mi explici, ori oul �l faci mai mic, ori gaura mai mare.
_dulcik_
Se plimb� iepura�ul prin p�dure. �i ursul se plimb� prin p�dure. Hop, prinde iepura�ul �i-l bate. Pe acolo trece c�lare un cavaler, pe un cal negru, cu masc� neagr�, cu pelerin� neagr�. Se opre�te, snope�te �n b�taie ursul, �i scoate apoi sabia �i face un Z mare �n blana lui. Apoi se urc� pe cal �i pleac� mai departe. Iepura�ul cu greu �i revine, �i �opte�te:
- Mul�umesc, Zuperman!
_dulcik_
Cineva bate la u��. Tipul deschide u�a, se uit� �n st�nga, nimeni. Se uit� �n dreapta, nimeni. Se uit� �n jos, atunci vede melcul pe �terg�tor. �l prinde �i-l arunc� pe partea cealalt�, �n iarb�.
Trec zece ani, iar bate cineva la u��. Tipul deschide u�a, pe �terg�tor melcul, care �ntreab�:
- Auzi, ai ceva cu mine?
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:35
Doi �oricei se �nt�lnesc:
- Ce mai face familia ta?
- Mersi, bine. Unul dintre fra�ii mai mari lucreaz� la o farmacie, iar cel�lalt la clinica de cardiologie.
_dulcik_
Merge acas� motanul �mpreun� cu iubita, dup� o noapte plin� de evenimente. Motanul nu se poate st�p�ni �i miaun�:
- Oh, iubi�ica mea, a� muri pentru tine.
Pisicu�a �i arunc� o privire incitant� �i �ntreab�:
- Bine, dar de c�te ori?
_dulcik_
�n curtea ��r�neasc�, una dintre g�ini a ouat un ou de jum�tate de kilogram.
- Ne spui �i nou� cum ai reu�it? o �ntreab� celelalte g�ini.
- Secret de familie.
- Proiecte pe viitor?
- Voi oua un ou de un kilogram.
�l �ntreab� �i pe coco� cum au reu�it.
- Secret de familie.
- �i care-�i sunt proiectele pe viitor?
- S� pocesc mutra stru�ului.
_dulcik_
Directorul circului vorbe�te la telefon.
- Deci dv. s�nte�i artist �i a�i dori s� lucra�i la noi. Ce �ti�i s� face�i?
- �tiu s� c�t, s� m� dau cu bicicleta, s� dansez, s� jonglez.
- Altceva?
- S� c�t la trompet�.
- �mi pare r�u, dar aceste lucruri sunt prea pu�ine.
- Pu�ine? P�i la ce v� a�tepta�i de la un elefant?
_dulcik_
Un rom�n pleac� �n SUA pentru a se angaja. El g�se�te de lucru la
o gr�din� zoologic�. Trebuia s� poarte �n fiecare zi un costum de maimu��. �ntr-o zi, cade din gre�eal� �n cu�ca unui leu. �nsp�im�ntat, �ncepe s� �ipe:
- Ajutooooooor!
La care leul �i spune:
- Taci dracului c� ne pierdem slujba
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:36
Un tip bate la poarta unei case. Un c�ine se ridic� �n dou� picioare �i-i spune:
- St�p�nul nu e acas�!
Tipul le�in� de spaim�. C�nd �i revine, �l �ntreab� pe c�ine:
- Pai, dac� e�ti c�ine, de ce nu latri?
- N-am vrut s� te sperii!
_dulcik_
La gr�dina zoologic�, un vizitator vede surprins cum un leu �i linge dosul cu �nver�unare. Trece �ngrijitorul �i omul nostru �l �ntreab�:
- Spune�i-mi, �ntotdeauna se spal� leul a�a?
- Da' de unde! �ns� diminea�� a mu�cat un avocat �i altfel nu poate sc�pa de gustul lui.
_dulcik_
Un tip speriat intr� �ntr-un restaurant:
- Al cui este pitbull-ul de la intrare?
Un tip �i r�spunde plictisit:
- Este al meu, care-i problema?
- S�nt dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv.
- Imposibil, c�inele meu s� fie omor�t de un caniche... M� face�i s� r�d. Cum se poate ca o javr� pr�p�dit� s�-i fac� asta fiarei mele?
- Cred c� pitbull-ul dv. s-a �necat �n timp ce �mi m�nca caniche-ul.
_dulcik_
�n barul din p�dure, aglomera�ie mare... Intr� iepura�u' �i strig�:
- Dou� beri �i s� c�nte muzica!
Vulpea se scoal� de la o mas�:
- B�i iepura�ule, ce m�, te-ai f�cut �mecher? De ce strigi, b�?
Iepura�u' �i r�spunde calm:
- Ce vrei, f� nenorocito? Hai afar� s� ne ardem!
Ies afar�, se aud bubuituri �i intr� numai iepurele:
- Doua beri �i s� c�nte muzica!
Se ridic� �i lupul:
- Ce vrei, m�? Tu crezi c� dac� �i-a mers cu vulpea e�ti tare? Hai afar� s�-�i ar�t "Mortal Kombat 4"!
Ies �tia, dup� 5 minute intr� numai iepurele. De data asta, protesteaz� ursul, etc., aceea�i poveste... intr� iepurele �i strig�:
- Dou� beri �i s� c�nte muzica!
Se deschide u�a �i intr� leul:
- S� fie "Bergenbier", c� s�nt cu cumnat�-miu!
_dulcik_
Un papagal, care nu avea �i el pe cine f**e, se duce la m�gar s�-l �nve�e �i pe el cum s� fac� s-o pun� cu cineva.
- B�i papagalule, mergi �i tu la vulpi��, c� �tiu c� e mare curv� �i propune-i �i tu ceva.
Merge papagalul la vulpe �i �i face propunerea, dar este refuzat. Se duce din nou la m�gar:
- Ce-ai facut, m�?
- P�i i-am propus s� o punem!
- P�i nu a�a, m�! Te duci �i o invi�i �n ora� �i apoi �i ceri s� o pune�i!
O scoate papagalul pe vulpi�� �n ora� �i seara �i propune s� o pun�, dar este refuzat din nou. Se duce iar la m�gar:
- Acum ce-ai facut, m�?
- Am f�cut cum m-ai sf�tuit, dar m-a refuzat din nou.
- Du-te acum �i invit-o �n ora� �i dai �i ceva de m�ncat, �i de b�ut, ca eu a�a am f�cut �i nu m-a refuzat apoi!
Face papagalul �ntocmai, dar este refuzat din nou. Se sup�r� m�garul �i zice:
- Hai cu mine, s�-�i ar�t eu.
Se duc am�ndoi la vulpi��, o ia m�garul direct �i i-o pune!
Morala: Cu o femeie trebuie s� fii m�gar, nu papagal!
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:37
Mama molie cu puiul molie.
- Pui�or, te rog frumos s� papi cior�pel...
- Nu pap cior�pel!!!
- Ba, te rog frumos, ��i spun pentru ultima oar�: pap� cior�pel!
- NU pap cior�pel!!!
- Bineee, s� �tii c� cine nu pap� cior�pel nu pap� nici mohair.
_dulcik_
Scufi�a Ro�ie mergea spre bunica ei. Este prins� �i violat� de lupul cel r�u. El o �ntreab�:
- Ce-ai s�-i spui bunicii tale?
- C� m-am �nt�lnit cu tine �i m-ai violat de patru ori.
- De patru ori? se mir� lupul.
- Da! Sau te gr�be�ti?
_dulcik_
Trei tauri stau pe v�rful unui deal �i arunc� priviri pofticioase spre o turm� de vaci, aflat� �n vale, la p�scut.
- Repede, repede! S� cobor�m la ele �i s� le facem felul, spune cel mai t�n�r dintre ei.
- Ei, ei. Nici chiar a�a, tinerelule! Ai pu�intic� r�bdare. Mai �nt�i m�nc�m bine, ne facem b�ie�i frumo�i �i apoi chem�m doamnele s� vin� p�n� sus la noi, spune cel de-al doilea, ceva mai �n v�rst� dec�t primul.
- Fi�i seriosi. De ce s� cobor�m? De ce s� le chem�m? spune cel mai b�tr�n dintre tauri. Se vede foarte bine �i de-aici.
_dulcik_
Un tip mergea printr-o padure deas� �i dintr-o dat� aude:
- Mi-e foame, mi-e foame.
Se uit� el �n st�nga �i �n dreapta �i vede la r�d�cina unui copac un vierme ur�t care urla:
- Mi-e foame, mi-e foame.
Se opreste �i-l �ntreab�:
- Ce-i, m�?
Viermele r�spunde:
- Io-s Aristide �i mi-e foame.
Atunci tipul pune un picior, �l strive�te cu sete �i zice:
- Io-s nervos �i n-am chef de discu�ii..
_dulcik_
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:38
�ntr-o zi, Tache se hot�r�te s�-i fac� o vizit� prietenului s�u, Mache. Ajung�nd la casa acestuia, vede o plac� mare la poart�: "C�ine r�u! Intra�i pe propria r�spundere! Mai ave�i timp s� v� r�zg�ndi�i!" U�or intimidat, intr� �n curte. De c�ine, nici urm�. La u�a casei vede alta plac�: "C�INE R�U! Dac� �ine�i la via��, �ntorce�i-v� acum!" Speriat de-a binelea, deschide u�or u�a �i p�e�te �n hol, unde �l �nt�mpin� amicul Mache. �ntr-un col�, un c�ine apatic.
- Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, v�d c� dul�ul tau zace c�t se poate de pasiv. Parc� ziceai c�-i r�u?!
- E r�u, foarte r�u, r�spunde Mache, dar se consum� �n el�
_dulcik_
Unui �oricel �i pl�cea s� ias� din ascunz�toare, dar se temea teribil de pisic�. A ie�it p�n� la urm�. Ascult� cu aten�ie �i percepe un zgomot u�or de labe pe parchetul din camer�. Apoi aude l�tr�turi.
- Uf, e doar c�inele. Drumul e liber...
Iese. Dar chiar �n clipa aceea pisica �l prinde �ntre gheare �i �i spune:
- Vezi ce bine este s� �tii limbi str�ine?
_dulcik_
Mistre�ul neprietenos se plimba cu bicicleta. Iepura�ul alerga pe l�ng� el:
- O s� cazi, o s� cazi!
Deodata, mistretul cade. Iepura�ul:
- Ai v�zut, ai v�zut?
Din groap� se aude o voce r�gu�it�:
- Parchez unde vreau eu...
_dulcik_

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj