Mai multe
| unde plecarati fratilor si ma lasara_ti singurica?stef ma gindeam sa facem economii si sa te imbracam in costumul viitorului tau fiu daca incapi in el........vezi si tu am pus poze special. | ||
|
Postat pe 1 Mai 2008 23:59 |
||
|---|---|---|
|
Ma gandeam ca nici trei neveste nu ar fi sufieciente, nu mai apare si o a cincea pe site? |
||
|
vera11 Postat pe 2 Mai 2008 11:16 |
||
| cred ca e in cautari ca a disparut ginerica.unde esti stefule?ne-ai lasat seduse si abandonate.nu mai facem nunta? | ||
|
|
||
|
Postat pe 2 Mai 2008 11:33 |
||
| salutari..!!sigur ca nu scapati asa usor de mine..dar,stefu'mai are si altili' pe capul lui:)))france,ideea ta nu e rea,mai fc ceva economii:))despre poze...,,minunati sunteti!!!! | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 11:51 |
||
| merci prietene dar hotaraste-te .nu ne lasa cu ochii in soare.stai calm ca te intelegem ca nici noi nu avem mereu timp. | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 11:57 |
||
| deci pana la urma scapi femeia de soacra ca nu am inteles? vad ca esti curtat nu gluma! | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 13:35 |
||
| cam greu vivi cu stefanut al nostru ca e curtat nu gluma dar poate are un tata,prieten,var ,unchi etc.totusi sper sa jucam la nunta. | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 13:43 |
||
| ooooo 14 pagini cu folos sau fara ??? pana la urma se insoara omul sau nu???eeee pai ce sa-i faci poate nici altora nu prea le place sa imparta barbatul....cam asa ca mine ....no mai stef din cate vad ...tot neansurat ramai. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Mai 2008 15:48 |
||
| ema draga,tu ai pierdut partida.te-am invitat in patul nostru,ai refuzat si ai pierdut..:))neansurat eu nu raman,steluta e a mea,chiar daca uneori o mangai "scorpiuta":)) | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 17:37 |
||
| deci pina la urma se pare ca scap cu ajutorul cu stef care nu sa razgindit. | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 17:48 |
||
| te scap draga france,,dar nu uita ce ai promis ,,de mica zestre-n , romanica...:))) | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 19:21 |
||
| daca ai stii valoarea la zestre pardon a imobilului ai fi deja la pitesti cu socrela in brate.fugi sa nu ti-o ia altul inainte.as vrea totusi zestrea sa ramina in familie. | ||
|
Postat pe 2 Mai 2008 22:27 |
||
| sunt geloasa. | ||
|
amme22 Postat pe 3 Mai 2008 14:03 |
||
| ma dore rau de tine ,,draga amme,dar trebuie sa ma gandesc la mine...zestre ,averi,imobile,luna de miere...,tu m-ai fi dus la iasi???? | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 15:00 |
||
| aaah profitorule...si io care ma indragostisem sincer de tine si nu mai vroiam sa te impart cu nimeni...te dovedesti a fiii ...banl....de barbat. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2008 17:08 |
||
| ehe ema draga banii sint putereasi puterea e banii.macar sa scap de soacra.cred ca stie ca o marit ca azi am scapat nesunata.lasa ema ca gasim un frantuz ca toti vecinii mei sint neinsurati. | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 17:20 |
||
| eeee asa macar ma consolez si eu....ok dar sa fie pe placul meu ca altfel....nu il vreau | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2008 17:35 |
||
| o sa studiez problema si vedem ce iese.vad ca incep sa capat experienta in imobiliare. | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 17:50 |
||
| buna fetelor.vezi tu france cum e viata...zici ca ai vecini neinsurati...sunt o groaza de fete "interesate" de stef,fa si tu un bine acum (dupa)pasti,impusti doi iepuri deodata,ajuti si vecinii sa-ai gaseasca jumatatea..si o sa ai si fetele aproape..viitoare vecine...ema este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau...francezii in general sunt baieti manierati si stilati...cum zice baiatul meu"baieti de baieti"...nu va lasa france,e fata faina,cu gusturi...va pup si un sfarsit de saptamana placut..pupici pufosi... | ||
|
ginetta Postat pe 3 Mai 2008 18:08 |
||
| merci draga prietena si fi sigura ca nu va las la greu.macar de v-as avea aproape si fizic nu numai on line.dar e bine si asa decit deloc. | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 18:11 |
||
| meama ce conjunc ce cerc conjugal in cadrul acestui triunghi, patrat, patrulater vicios. Am plecat si io cateva zile din tara si gata lumea a luat hotarari majore? pana la urma eu cu cine votez? ce trebuie sa fac? cu cine ma insor sau ma marit?? :D ca vb aceea daca e bal, bal sa fie- cu petreceri de burlaci/burlacite, nebuniii, nu altceva .daia suntem oameni cu capul pe umeri, sa stim sa ne distram regeste :D | ||
|
smecta Postat pe 3 Mai 2008 21:58 |
||
| hei bine ai venit!ce nu intelegi ca am o soacra de maritat!daca nu o mai ia stef ti_o dam tie.ce zici o vrei? | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 23:37 |
||
| mai SMECTA foarte original numele asta al tau .,nu ma pot abtine de cate ori citesc,ma duce cu gindul undeva in spatele gradinii | ||
|
wdy Postat pe 4 Mai 2008 19:41 |
||
| :))))))))))),te rog wdy,te stiu altfel....=))))) | ||
|
Postat pe 4 Mai 2008 22:54 |
||
| daca nu o ia nimeni pe a ta mult prea iubita soacra, ma sacrific io, ca vb aceea dupa nume iti dai seama ca sunt facut pentru treburi "Murdare". :D | ||
|
smecta Postat pe 5 Mai 2008 08:20 |
||
|
Si cu mine cum ramane? Eu cu cine voteeez? Cand sa zic si eu ca"uite de unde sare iepurasu,dragalasu?" Deci ne mai pregatim de nunta au ba?Sa stiu daca plec la Lyon sau i-mi fac bagajul pentru Anglia? Hotarati-va oameni buni,sa stim; cine cu cine si pe cine,de ce si pentru ce:))) Deci, pana una alta aveti grija....cad stanci,pietrii,etc,etc.... |
||
|
OCTAIA Postat pe 5 Mai 2008 08:55 |
||
|
fineeee, hai te hotarasi? ca am vorbit cu nasu' si asteptam nunta aia! dar inainte trebuie sa stim, noi cu ce ne alegem? :) |
||
|
Postat pe 5 Mai 2008 09:53 |
||
| ha! ha! stef nimic nimeni nu face moca.ai vazut?smecta dragule sa sti ca ajuti la o cauza nobila si s-ar putea sa faci o partida chiar buna ca nu i-i dai virsta la socrela.doar ca cine o ia trebuie sa-i lege gura cu scoci ca vorbeste si povesteste continuu si sa ascunda telefonul din calea ei ca e virusata de telefon.in rest ar fi fata buna ..................depinde de gusturi.o zi buna va doresc! | ||
|
Postat pe 5 Mai 2008 10:11 |
||
|
pana la urma il insuram pe finutzu si cu mai multe! dar, sa se hotarasca domnule! ha ha ha! sa vezi cum ma imbogatesc acum! :)) |
||
|
Postat pe 5 Mai 2008 10:18 |
||
| hopa!!!! mai multi pretendenti la manuta catifelata a soacrei lui france! asta nu e rau!da oare care sa fie motivul,zestrea sau frumusetea (cu eforturi conservata) a soacrei?????????smecta, dc nu o ia stef ti-o dam tie da cu conditia sa ne chemi la nunta, ca asa a fost tocmeala! | ||
|
Postat pe 5 Mai 2008 12:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Recuperare bani din strainatate | 2 | De la: deeatya 20 Mai 2014 11:32 |
| femeia divortata.subiect tabu? | 14 | De la: kudika193639 6 Iunie 2010 18:59 |
| credeti ca exista dumnezeu? | 350 | De la: mikela_4u 29 August 2015 09:32 |
|
|
||
| ***STATUSURI -TEXTE- MESAJE *** | 9 | De la: kudika_nikole 20 Iunie 2012 20:57 |
| Va rog sa ma ajutati, nu va costa nimic | 62 | De la: mitura 9 Octombrie 2009 23:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.