Mai multe
mia,draga,io deja sunt iiiiinnn.....lista lui.......si la invitatia lui!!!........si deja am sarit direct la capu' lui !!!!!.......ce ,doar nu pot sa-mi stic reputatia de baba perversa.......
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 14:30 |
||
|---|---|---|
De la: mia_mia, la data 2008-07-10 14:25:00Nu fi curios Georgica.. ca stii ce se zice de curiosi ???!!??! Ia uite ca esti si "consatean" de=al meu .. :))) hai mah ca se respira bine aici ... mai vine si briza marii in ajutor.. ooo , ma simt deja pe tigaie sfaraind!
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 14:32 |
||
in locul tau,nu mi-as face griji in privinta tigaii,ci in a modului in care gandirea unui om,pune pe fuga pe toata lumea....
|
||
|
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 14:45 |
||
|
sunt curios iar. foc de curios. daca un om nu are aceiasi mentalitate ca tine , il cataloghezi automat diliu, nebun , sarit, naiv, pervers? pentru ca in mediul in care traiesc , am intalnit barbati cu aceasta mentalitate. cea in care rolul femeii se limita la a face copii si de mancare. |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 14:50 |
||
geo nu te-am catalogat,in vreun fel,pentru simplul fapt,ca nu am cuvinte... pacat de femeile, care au nenorocul sa intalnesca, astfel de barbatii.. |
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 14:56 |
||
mai,Geo,si eu sunt o femeie in care rolul primordila este sa am grija de casa si sa fac mancare !!!!....caci sunt casnica....da' asta nu implica numa' obligatii......am al de multe si drepturi !!!!.....ca pana la urma ,e grea rau meseria de casnica si trebuie si io sa fiu recompensata ,nu????......si ,sa stii,ca totusi cu mentalitatea asta de "tiran" al femeii,nu stiu daca sari parleazul ....mai ales in zilele de azi......cand,hai sa fim cinstiti,femeia este,de multe ori, mai puternica financiar decat barbatul si lipsita de timp,pentru o cariera....atunci,ce ar insemna,sa va punem la cratita pe voi,barbatii ????......
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 14:57 |
||
|
ma repet ..mai scumpete draguta.... no apai io mi-s o muiere tare a dracului si cam ciufutica asa din fire...in cariera imiplace sa fac ce vreau ca deh minte am destula....m-o facut mama mai "teligenta" asa.... eu iti vorbeam despre viata personala ....daca asi avea o podoaba ca tine la usa...ar dormi cu catelul sau mai rau cu pisicile in patut....ca mie unu ca tine nu mi-ar trebui nici macar pt o noapte.... la naiba mai bine utilizez dusul cum spun si dau exemple si variante fetele astea pe forum la un alt topic.... deci nu avea impresia ca a provoca inseamana a junge sa cunosti pe cineva ca pot fii o scorpie de nici dunarea nu te spala de ma apuc sa te spurc io...asa ca o mahalagioaca.... deci sunt educata si bine crescuta pt ca ma abtin de la comentarii belicoasa....si nu cred ca ti-am facut propuneri indecente de genul aventurilor de o noapte asa ca abtinete sa crezi ca iti poti permite sa imi faci astfel de propuneri ....sau macar sa le gandesti....aveam pretentii de la tine ....dar se pare ca instinctul nu prea ma inseala si tare esti...mocofan . |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iulie 2008 14:58 |
||
|
sa va readuc in minte, ca cei mai destoinici bucatari sunt barbati? :) pentru ema i : no , daca acest dialog ar fi avut loc fata in fata, altfel ti-ar fi fost tonul. da' asa ai toata stima mea pentru curaj . |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:00 |
||
|
mai baietica tu chiar esti mai increzut din fire sau doar asa te comporti de obicei??? pfuiii!!! io cred ca tu nu ai vazut pana acu o muiere nervoasa foc....sau cel putin pe mine infuriata....deja ma vad rosie de nervi si daca ai fii in fata mea cred ca pana acu te-ai fii ales deja cu ceva invctive...daca nu si cu vreo palma peste ochi....sau ai cumva impresia ca imi e frica de vreun mocofan???? piiii ha auzi la el!!!! cat despre curajul meu stai tu linistit ca e destul cat sa iti tina unuia ca tine piept si inca cum!!! si dca cei mai destoinici bucatari sunt barbati....stai mai mami tu la cratita sa vezi cum e .... aaaaaahhh !!!! mai de unde Doamne iarta-ma ai iesit tu???? DINOZAUR ce esti!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iulie 2008 15:06 |
||
|
sa-ti reamintesc si de dreptul la opinie? furioaso, bruta mica ce esti! |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:09 |
||
asa e ,DINOZAUR CE ESTI !!!!!.... ... .... ... .... .... ....
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:14 |
||
la naiba m-ai facut sa bufnesc in ras....ai dreptate.... esti fenomenal.... mersi de portia de ras!!! spor la treaba in continuare...am ceva treaba acu dar....daca tii cu tot dinadinsul ne contram mai incolo
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iulie 2008 15:15 |
||
uff.....mai,geo(or whatever your name is),eu muncesc zilnic de la 9 la 6,iar seara ma pun pe gatit,spalat si tot ce trebuie,dar o fac din placere,NU PENTRU CA SUNT FEMEIE!!!! e o diferenta,dar oamenii ca tine nu au cum sa intelega,asa ca,daca tot ai 'coborat' din deal in valeeeee....go..... |
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 15:17 |
||
Mai fetelor ..nu va ambalati asha de tare... :))) Eu ma stiu cum sunt si nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic..doar mie.. si mie imi demonstrez in fiecare zi ..cat de "deternimata" sunt in multe domenii ... Geo ..barbatii astia de care spui tu .. care cred ca femeile-s bune doar sa faca copii si sa stea la cratita...sunt niste complexati .. le e teama ca nu cumva femeile lor sa fie mai "barbati" decat sunt ei ...sau mai stiu eu ce ciudatenie din asta ... :))) Asta cu barbatii sunt cei mai destoini bucatari .. nu o inteleg.. :))) ce-are a face coada vacii cu stampila primariei?!?!!? Suntem si noi bune la multe lucruri ..si voi pe de-o parte... Sau e vreo competitie ceva??? ... N-a cerut nimeni superioritatea femeilor fata de barbati in toate domeniile... si faptul ca sunt domenii in care unii o fac mai bine ca altii ..e realitatea... In sfarsit.. nu incerca sa ne arati calitatile barbatilor ca le stim ..prea bine chiar.. incearca mai bine sa vezi calitatile unei femei .. Si lasa scosu din monotonie pe discutii serioase...scoate-ne din monotonie pe alte parti ..:))) P.s. Si eu am ton ..:))) si inca ce ton .. diferenta dintre noi si ...tu... e ca avem un singur ton .. dragalas.. dar asurzitor.. |
||
|
mia_mia Postat pe 10 Iulie 2008 15:17 |
||
aaaaloooooooo,bruta mica !!!!....te mai miri de ce fug barbatii de tine !!!!!.......da'ce puuuuuu....a mea(asa ,cu gurita rotunda si bland ,cum numa' tu zici...=))))))...),esti o doamna,pana la urma !!!!!....eeeee...... .... .... ...
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:19 |
||
|
pentru mia : atunci de ce nu ne lasati pe noi barbati sa scoatem in evidenta calitatile femeii, s-o facem din proprie initiativa si sa nu mai ne scoateti ochii cu asta. pentru ca am auzit de nu stiu cate ori expresiile : - spune-mi daca sunt frumoasa? -spune-mi daca ma iubesti! -spune-mi daca imi sta bine! lasa-ti barbatu' sa vina cu initiativa si atunci raspunsurile vor fi din inima. |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:24 |
||
De la: ancuta240783, la data 2008-07-10 15:17:06 deja m-ai catalogat cand ai zis "oameni ca tine". suna un pic rasist, xenofob si ....nu mai stiu io ce!! io cred ca problema este la tine, nu la mine! |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:30 |
||
dragutule,eu chiar nu am probleme si nici nu imi intreb barbatul, daca ma iubeste sau daca sunt frumoasa.... hai noroc!
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 15:37 |
||
|
astea le-ai auzit de la femeia nepotrivita...sau imatura...mai incolo pe un topic pe undeva....perversa etta a posta niste diferente majore intre femeile mature si alea imature. ca tu ai avut parte de femei imature care iti pun tie intrebari de genul asta...nooooo pace buna data viitoare alege si tumai bine sau definesteti exact tipologia de muiere care ti se pare tie potrivita si ...stai fratie cu ea pana ti-o manca ficatii sau ti-o bucura batranetile..nu te plange ca sunt pitipoance care intreaba asta la tot pasul.... parerea mea proprie si personala...o femeie nu prea cere opinia unui barbat nici in ceea ce tine de moda nici in ceea ce tine de silueta sau alte chestii femeiesti...o femeia stie ce anume i se potriveste si cum arata ...si nu e nevoie sa ceara parerea barbatului se oglindeste in ochii lui si stie daca a ales bine sau rau stie daca arata bine sau "naspa" etc...nu cred ca e nevoie sa iti dau eu exemple cu si despre femei.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iulie 2008 15:39 |
||
| atunci cand n-are cine sa te intrebe, stiu, e nasol! | ||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:39 |
||
| scuze de greseli dar acu chiar va las ca am treaba | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iulie 2008 15:40 |
||
|
Mai Gergica..ai si tu o varsta...ar trebui sa stii mai bine ... pai femeia aia intreaba si ea...daca nu=i spune "animalu" de la sine .. :)))) Si tocmai de aceea exista femei si femei ..cele care cersesc pentru o vorba buna..si cele care stiu ce sunt.. Pe mine personal ma bucura o vorba frumoasa din partea "barbatului" ... insa nu o astept.. nu o iau "ad literam" Ai spus..atunci de ce nu ne lasati pe noi barbati sa scoatem in evidenta calitatile femeii, s-o facem din proprie initiativa si sa nu mai ne scoateti ochii cu asta.... Pai va scoatem ochii mai ... pentru cei ce n-au intiativa..ca la restu nu cred ca se plange careva... Si mai invata ceva de la o pustoaica.. Femeia trebuie ...si accentuez...trebuie.. iubita...Si asta presupune ...te iubesc..ce bine arati ..ce bine iti sta.. etc... Daca nu vine din proprie initiativa...e clar ca e ceva la mijloc.. Dar noi vb aici de egalitate... nu de scoatere de ochi .. "scumpete draga" .. Ca daca e sa ne scoatem ochii ....pai ..scriu aici pana maine vizazi de rasa asta aparte... a barbatului .. sau cel putin de majoritatea dintre voi ...caci dam Cezarului ce=ial Cezarului ..si recunoastem ca aveti in "turma" ..si specimene aparte...
|
||
|
mia_mia Postat pe 10 Iulie 2008 15:45 |
||
|
'tu-i animalu' ma'sii! pai ala nu-i barbat daca nu-si atentioneaza femeia din cand in cand cu cate o flecusteata de expresie de genu' " ah , iubirea vietii mele, ce bine arati azi!" sau " iubito, sa nu te deochi, da' parca intinereste pe zi ce trece"! pana si oile negre ale regnului barbatesc mai au cate un moment de luciditate in care-si iubesc femeile neconditionat, da' io vorbeam de femeile ce-si cersesc iubirea. alea de cred ca-i obligatie de partid sa auda in fiecare zi cat de frumoasa e si ce bine-i sta magaoia de rochie de pe ea. |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:55 |
||
De la: ancuta240783, la data 2008-07-10 15:37:03 vezi tu draga ancuta, diferenta dintre tine si celelate femei care au scris pe acest topic, e ca tu ai incercat discreditarea mea, in timp ce celelalte au incercat ridicarea femeii din mocirla in care le-am aruncat. acu' te las pi tine sa judeci lucrurile! |
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 15:59 |
||
|
Pai mai Gergica ..specifica si tu ..pentru cine ...ce??!?!?! Sau ai senzatia ca suntem "cersetoare pe acilea"??? Vezi daca nu faci bine delimitarea... ti-am zis ca-ti pui fetele-n cap .. nu m-ai crezut... Tu te amuzi bag de seama copios.. insa si eu de asemenea.. caci ne mai descretim fruntile ..cateodata la adresa unor vorbe frumoase.. catodata la nistre idiotenii scapate de cate unu si altu pe acilea... Pana si "ambalarea" asta a noastra..e tot amuzament... ca deh ..ti-am mai spus... multe dintre noi ..nu cerem aprobari ..nu cerem vorbe bune... pentru ca stim care cu ce se mananca.. Iti mai zic una...asha .. Barbatu' care tipa in gura mare..ca femeia lui e domne supusa..si nu iese din vorba lui ...e taur d=ala fara "bilute" .. In sfarsit... iti repet ca acilea se vorbea de drepturile femeilor..si ca sunt incalcate..mai tot timpul .. de ce??.... nu se stie ...ba se stie...
|
||
|
mia_mia Postat pe 10 Iulie 2008 16:13 |
||
discreditarea! citeste mai bine ceea ce ai scris,tu cu degetele tale... ca sa vezi ca te 'discreditezi' singurel....hai ca-i buna,mor de ras
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 16:31 |
||
vai ce amuzant! ce-mi place partea asta in care barbatul se victimizeaza!! de ce oare? ca sa primeasca atentie din partea partii feminine!! vai, mancaiar mama pe ei de victime...
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 17:10 |
||
onyta!
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 17:12 |
||
lasa ca revine el,cu forte proaspete si idei noi,in legatura cu rolul femeii,in societate.....
|
||
|
alone Postat pe 10 Iulie 2008 17:16 |
||
un toast ancuta: SA TRAIASCA BARBATII!(aia care sint barbati)
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 17:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despre penisul perfect | 87 | De la: kudika375475 10 Martie 2011 20:33 |
| Casa de copii orfani Bucuresti | 2 | De la: kudika_3377 1 Martie 2012 10:41 |
| Paradoxul vremurilor noastre. | 2 | De la: 16 August 2015 16:06 |
|
|
||
| Urgent! Ajutor!! | 9 | De la: stefanant 18 Octombrie 2009 20:59 |
| buna | 1 | De la: kudika193021 12 Iunie 2010 10:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.