Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

fiind cea mai nou intrata in HAREM..,raspund cu pace..COTOHARLELOR !!!:))

Postat pe 15 Iunie 2008 19:58
PACE SI TIE SULTANE...AI FOST PRIN TARG AZI SA VEZI CEVA CADINE NOI?PE AICI SUNT MULTE,..........HAHAHAHA CATE CAMILE DAI SULTANE?
pace
Postat pe 15 Iunie 2008 20:57
camile ??? eu sa dau, sau voi..???????sa ma aveti..:)),la usa mea ..,e coada permanent..:))in seara asta-i randul tau si pace..!! asa ca ..,lua-mi-ai papucii de la usa ta ,pace ..:))

Postat pe 15 Iunie 2008 21:24
camile,sultanelule???.....se lasa greu,cadana....ia vezi nu primeste si gainuse,ca ma ofer moneda de schimb ,pentru binele tau!!!.....

Postat pe 15 Iunie 2008 21:50
ma sultane cat dai am zis?gainile sunt pentru ciorbe camilele sunt de admirat....hahaha!etta70 ma las geu imi stiu valoarea.....sultanul are nr mare la papuci cred eu asa ca traieste pe picor mare are de unde sa dea mai mult.....sultane ofera..........etta70 salut...
pace
Postat pe 16 Iunie 2008 10:56
fara numar ,pace draga..:))multumita de raspuns????multumesc etta..., PRVEROOOO,te oferi tu pt binele meu...!!=)))sa cred ?????? :))

Postat pe 16 Iunie 2008 11:32
draga mea pace, ai dreptate,camilele sunt pentru admirat,daaar....gainusele sunt pentru "mancat".....pentru "degustat".....pentru"saturat",ca sunt pline de vitamine si energie!!!....sultane,eu ma ofer,dar tu ma dai???....

Postat pe 16 Iunie 2008 12:21
NICI PENTRU TOT HAREMU'...,tu stii mai bine asta :))

Postat pe 16 Iunie 2008 12:40
vezi mai pace,cum sta treaba??....asa ca ramai cu camilele.....si imi stiu si eu valoarea,dar cand vazui "valoarea"(marimea,talia!!!) morcoveluluuuuuiii....sultanului......imi lasai papuceii in fata usii lui si-i onorai cortul!!!....si chiar si patul.....si perna,intr-un final.....

Postat pe 16 Iunie 2008 13:39
etta70 e bine ce zici tu referitor la gainuse...numai ca steff80 ar putea sa ne ia pe amandoua ce zici?o gaine o camila?o fripptura un sos.................numai ca sultanelul ar face fata?e prea tanar si nu prea stie cand trebuie pus zahar sau sare...........te mai bagi sultane?!
pace
Postat pe 16 Iunie 2008 15:06
o fi el "tanar" daaaaa'......e smecher.....stie el trucuri sa faca fata.....si nu s-a plans nici o cadana pana acu'......

Postat pe 16 Iunie 2008 15:32
draga mea,pana acu'facui fata la zeci de cadane:)),ce te face sa crezi, ca daca venisi tu nu mai fac fata ?? va trebui sa treci probele si dupa.., sa vorbesti :))te bagi ori ba,in patul meu ???? gainusa etta,dormi pe perna mea,tu inca nu..!!!

Postat pe 16 Iunie 2008 15:35
pai e o zicala:"cine se scoala de dimineata ,departe ajunge!!".....si vezi daca eu "ma sculai" prima dintre toate cadanele si te vizitai mai repedeeee.....ajunsei direct in patul tau!!!....sultanel drag....

Postat pe 16 Iunie 2008 15:42
hopaaaa
ce faceti bai destrabalatilor?
iar faceti prostii? doamneeee!! :))

Postat pe 16 Iunie 2008 15:49
unde sa ma bag steff80in patul tau mai este loc?imi cunosc calitatile sultane poate vreau sa fiu prima adina ce zici tu te-ncumeti sa ma primesti?ce oferi?
onnyta buna....junele tanar se lauda dar sa vedem calitatea..........
pace
Postat pe 17 Iunie 2008 18:56
june tanar ???? =)))sunt "ruginit"...,noua mea cadana ...,vz poze la album !!sau pot sa zic expert...:)))

Postat pe 17 Iunie 2008 19:29
nu pace, nu e ruginit deloc, altfel nu ar fi rezistat pana acum intre noi. Nu vezi ce bine se tine?
amme22
Postat pe 17 Iunie 2008 21:33
vezi stef cum te apar?
amme22
Postat pe 17 Iunie 2008 21:34
ms..!!!!!!!poop mult amme...,a inceput meciul cu olanda.....HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..!!!!!

Postat pe 17 Iunie 2008 21:43
HAI ROMANIAAAA!!!!!!!!!!!!
amme22
Postat pe 17 Iunie 2008 21:46
BUNA AMME22....INTOTDEAUNA PRODUSULUI CARUIA II FACI RECLAMA TREBUIE SA-I VERIFICI CALITATEA.....SULTANE TE LASI ASA USOR ITI LUASI PAPUCII DE LA USA MEA SI TE DUSASI LA ALTA CADINA?TE-AI DAT BATUT?
pace
Postat pe 19 Iunie 2008 00:49
:)),DESIGUR NU MA DAU BATUT,FUSEI UN PIC LA "VORBE...".VAZUI CA-I O GOLANCA PE ACOLO,CU CHIPUL DE BARBAT ,CE TOT IMI DA TARCOALE...!! :)),DAR II CAM PUTE GURA SI NU-NTELEG DE CE...=)) ici ,draga mea PROSTITUATA,te-astept aici sa-ti dau mapuci..:))LU-A-MI-A-I.......,SA-MI IEI..:))

Postat pe 19 Iunie 2008 01:24
sultanele...sultanele cegolanca?cine te supara sultanele...poate te afecteaza aceasta suprare si e de rau.....
pace
Postat pe 19 Iunie 2008 11:53
lasa stef draga nu iti mai bate capul cu asta.eu stiu ca te doare pt ca sunt lucruri care te ranesc in suflet nu vorbele jignitoare care ti s-au spus ci faptul ca ,desi acele persoane te cunosc personal nu sunt capabile sa te inteleaga dar asteapta de la tine intelegere si gasesc tot felul de pretexte pt asi scuza purtarea si dau vina pe toate relele din lume pt ceea ce cred,si vor ca toata lumea sa credea la fel ,ma repet nu te preocupa pt asta,mai bine preocupate de "haremul"tau de minunatii prieteni pe care ti-i faci in fiecare zi,de acele 2 suflete care sunt mereu langa tine (sotia ta si fiul tau) de noi cei care desi te cunoastem putin si am avut ocazia sa stam doar putin timp impreuna ...am inteles ce suflet mare esti si cat idealism exista in tine.bucura-te si razi cu gandul la revederi cu noii prieteni si la noi intalniri cu alti prieteni.nu mia pune la suflet chiar tot ce spun acesti iubiti prieteni ai .... ce sens are????? "haremul" te vrea in toate puterile nu slabit de prostioare din astea.!!!! auzisi????ia mai da-o incolo de treaba!!! capul sus ,zambeste smechereste, asa,zburleste-ti parul si mai zi o vorba de duh!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 19 Iunie 2008 14:41
multumesc ema pt cuvintele frumoase...!!ce am postat mai sus, era sub presiunea bobardamentului de azi noapte, la ora 1 si 24 min,atat pe topic cat si pe privat..Tu nu ai vazut decat f putin,pt ca ai iesit,iar ei de dimineata au sters totul de pe topic ,sa nu mai vada si altii..,rusinos..!!"HAREMUL" meu si l-ar dori si ei..!! In el am strans cu mare grija ..,cele mai minunate fiinte ce l-am cunoscut aici,stelutele mele, cum imi place mie sa le zic...!!si de care sunt foarte MANDRU.De cadanele ,de cotoharlele si vulpitzele mele..!! :))va poop PE TOATE,prietenele mele dragi..

Postat pe 19 Iunie 2008 15:07
asa, asa fineee! :))) mamaa ce ma gadilara la orgoliul meu de scorpiuk cuvintele astea! :))

Postat pe 19 Iunie 2008 15:09
nu-i asa ca le zice bine sultanu'???? meeeei stef meeeei ia zi.....cum e vremea la snagov ca la bv ploua de rupe cerul in 2
dandanaua_reloaded
Postat pe 19 Iunie 2008 17:52
serios ?????????aici sunt peste 30 de grade,canicula mare!!!,vreme de stat cu fesele la soare,precum gainusa mea la mamaia..:))

Postat pe 19 Iunie 2008 18:09
:))he he he!! si ce se mai distreaza gainusa! dar ce o face morcovelu ala primit cadou? :)))

Postat pe 19 Iunie 2008 20:32
salut onyta ,,,,,ce tare esti@cu siguranta nu o sa=l fiarba sa nu se-nmoie!hahahaha!
pace
Postat pe 19 Iunie 2008 20:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Petreceri pentru singles 2 De la: SERPICO 2 Februarie 2012 09:51
De ce ranesc oamenii? 65 De la: Barbie30_ 22 Decembrie 2010 08:57
cum as putea sa-l uit?? 16 De la: Kudika228 2 August 2009 13:01
oare sunt paranoica? 23 De la: adnana20 25 Iunie 2009 10:05
inca o problema a sufletului... 66 De la: vas25 27 Aprilie 2009 12:46