Mai multe
| mai Luciana,draga,cine esti tu,Dumnezeu sa ne judeci pe toti?oana,nu mai pune la suflet toate,crede fiecare ce vrea,si eu pot sa-mi fac poza linga turnul din PISA,si sa zic cai al meu,si ce areeeee?aici daca zici ca ai,e bai,daca nu iara-i bai,sa creada fiecare ce vrea!o zi buna va doresc,cafeaua am bauto oana cu tine ca,vad ca numai noi ne-am trezit,si acum merg la munca,ca noua nu ne pica din cer nimic,trebuie sa muncim,pa! | ||
|
mari58 Postat pe 4 Iunie 2008 08:11 |
||
|---|---|---|
| spor la treaba mari! si eu plec imediat.. in jumate de ora. Dar am noroc ca doar trec strada si sunt la birou.. langa calculator din nou :)) | ||
|
oana81 Postat pe 4 Iunie 2008 08:23 |
||
| luciano mama,se vede ca nu ai ajuns la doctor.debitezi numai prostii....daca nu agreezi ce spune stef nu poti spune tu in locul lui si pentru sufletul tau o vorba buna?????? vezi ca te bate DUMNEZEU ca vorbesti in necunostinta de cauza! | ||
|
|
||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 08:36 |
||
| luciaoanooo tata,prietenul ala al nost' bolnav ,ar trebui sa fie si al tau,asa ca formula "prietenul ala al vostru ",nu e cea mai potrivita!!puteai sa gasesti alta.Iar eu nu i-am vorbit urat cum spui tu...,pt ca el chiar imi este ,prieten.Da.., fiindu-mi prieten,imi permit sa am niste schimburi de pareri cu el ,asa cum si el ,are cu mine..si nu cred ca tu ai fi cea mai potrivita sa-ti dai cu parerea, in sensul asta!!Raportat la faptul ca sunt CEA MAI MARE ACRITUTRA,de pe forum,eii...,uite tin sa te anunt, ca am foarte multi prieteni adevarati de aici ,dar cum sigur intri pe forum foarte rar, nu ai de unde sti!!Iti recomand ,sa urmaresti mai cu atentie un topic,inainte de a intra si pune concluzii!!Da,sunt cea mai mare acritura dupa tine,iar dupa altii,DULCE!!he,he,he..te avertizez,ca lupti cu morile de vant si-n cazul OANEI,cu siguranta..,o cunosc destul de bine!!tu nu poti sa dai sfaturi,pt ca-ti trebui minte inca.. ,te poti doar integra..!!SA-TI FIE BINE !!luciano, draga.. | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 09:52 |
||
|
mai luciana, nu ma cunosti nu te cunosc.deci, nu ai cum sa-ti dai cu parerea! sint forte multi care sint noi pe forum si au intrat in discutie pentru ca le-a facut placere sa discute cu cei de aici.greseala ta este ca ai intrat sa jignesti oameni de care nu ai habar. pacat! se mai intampla sa existe si neintelegeri pe aici si este normal, pentru ca sintem diferiti.nu castigi nimic daca ii jignesti pe ceilalti! |
||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 10:08 |
||
| inca ceva lucico:decit sa injuri ca la usa cortului mai bine discuti cu noi ce probleme ai deoarece aceasta rautate izvoraste de undeva.te putem ajuta cu un sfat macar dezinteresat deoarece multi dintre noi avem o virsta rezonabila si pentru nimeni viata nu a fost roza.mai refelecteaza putin si chiar daca nu ne esti prea simpatica nu cred ca cineva te va refuza.o zi buna!!!!!!!!!fara injurii. | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 10:35 |
||
| Oana: "Apreciez la tine faptul ca spui ce te doare, insa ma deranjeaza foarte tare felul in care te exprimi. Iese rautatea si invidia in evidenta din vorbele tale.. parca ai fierbe de ciuda! Asta ma deranjeaza.. Tu nu-ti spui parerea.. tu acuzi direct.. " daca ai citi mai bine din urma ceea ce spui tu pe acest forum, ai vedea ca tu faci acelasi lucru de foarte multe ori... acuzi direct!!! in fine, chiar nu conteaza, s-a spus tot ce era de spus, eu oricum imi pastrez parerea, multi de pe forum cred la fel ca mine, dar nu au tupeu sa scrie aici, sa se expuna... dovada este faptul ca ai pus repede poze cu tine in alte contexte si "ca prin minune" nu ai poze cu tine la casa ta de vacanta... eu inca cred ca este o minciuna de 2 lei... dar nu conteaza, este parerea mea si gata! end of story! iti multumesc pt urari, deja am o vacanta frumoasa... acum plec, sunt inca la micul dejun... cam tarziu, dar asa este cand stau prea mult seara! | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 10:36 |
||
| drum bun ,cale batuta si sa fii cat mai ocupat!!!... | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 10:51 |
||
| Alex, nu mai vorbi fara temei. Si eu v-am dat mesaje si tie si Oanei in dorinta de a va impaca pt. ca va respect pe amandoi. Tu afirmi ca unii te-au laudat ca o ataci. Ori da numele ori nu mai spune. Nu vreau sa se creada ca eu sunt printre ei. Eu v-am vorbit frumos si va plac pe ambii, in acelasi timp nu aprob pe nimeni si nimic pt. ca nu e rolul meu. Puteti pune pe forum mesajele de la mine sa va convingei reciproc de faptul ca "nu joc pe doua fronturi". Cei care vor sa atace si nu o fac sunt lasi. O zi buna tuturor. | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 12:06 |
||
| Ariell... eu nu ti-am pronuntat numele, nu ma refeream la tine, nu am pronuntat numele nimanui din moment ce ei nu au curaj sa scrie pe forum ceea ce gandesc... nu sunt genul sa incep sa dau nume, din moment ce acele persoane nu vor sa se expuna... si oana a zis ca primeste pe privat mesaje si din cate stiu eu, nici ea nu a dat nume... eu nu am nimic cu tine, am citi mesajul tau, era foarte ok, nu ai jignit, nu ai spus cuvinte urate... dar vreau sa fie clar, nu m-am referit la tine!!!...in alta ordine de idei, eu i-am zis si oanei in mesajul anterior, o sa inchei discutia pe tema aceasta, parerea mea ramane aceeasi, dar asta nu conteaza, este parerea mea si gata! | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 12:36 |
||
| hai incetati !!!!!!!!! cearta intre barbati nu am mai vazut.in general noi femeile sintem mai rele de gura dar voi???????in fond fiecare scrie ce vrea si cum vrea ca nu este cenzurat forumul. | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 12:42 |
||
| daca nu are omul probleme.. cauta pe la altii .. ma bucur alex ca ai asa multi prieteni.. nevazuti si timizi.. iti doresc la fel de multi in continuare!! norocul tau ca nu se expun, ca atunci hopa! ai vedea ceva poze si nu ati mai fi prieteni.. hehe..end of story.. | ||
|
oana81 Postat pe 4 Iunie 2008 12:44 |
||
| france.. eu de la bun inceput.. de cand s-a gandit alex sa ma onoreze cu comentariile lui siropoase si mesajele private pline de ,,lauda,, ( adica acum vreo 2 luni), am banuit ca e femeie, nu barbat.. si sunt in continuare convinsa de acest lucru.. ca 2 poze cu un mascul nu m-au convins absolut deloc. Numai o femeie poate fi atat de... ma rog, ca alex. | ||
|
oana81 Postat pe 4 Iunie 2008 12:54 |
||
| Oana ..ce-o fi acum ..femeie ..barbat ..alex/alexandra..nu conteaza..:)) Cred ca l-a vazut pe sotul tau ..care n-arata deloc rau ..parerea mea.:))) e un compliment fara substrat asta :))) si chiar va potriviti ..poate ca nu crede ca un om poate avea tot ceea ce spui tu ca ai ..cel mai sigur pentru ca el/ea nu a reusit "performanta"... Iar porcaria aia care o tot aduce el in discutie cu "casa de vacanta" ..eii..pai ce probleme are omu ..iti dai seama?!?!?! :)) Macar Ariell a inteles ceva..,sa nu vorbesc cu pacat :)) Imi vad acum si eu de apartamentele mele regale..de piscina mea interioara..si de sala de forta de la "boxa" ..pardon ..subsol ..:))) Hai ..cu "lauda" asta niciodata n-am fost de acord..decat sa ma pupe unu-n fund..cum ai patit ...ca apoi sa faca ce face...mai bine...lipsa.. :))) | ||
|
mia_mia Postat pe 4 Iunie 2008 14:11 |
||
| si eu am o cabana,pe insula,daca nu crezi,hai sa vezi! | ||
|
mari58 Postat pe 4 Iunie 2008 14:38 |
||
| oana, nu ti-am trimis NICIODATA mesaj pe privat... doar ti-am postat anumite comentarii la cateva poze... astea se pot vedea inca. si toate discutiile pe care le-am avut cu tine au avut loc pe forum sau prin comentarii la anumite poze din albumul tau... niciodata mesaj privat!!!! tot timpul am comentat cu tine in fata tuturor!!!! si inca ceva..."Numai o femeie poate fi atat de... " - nu uita ca TU esti femeie (sau nu??), deci .... ce vrei sa spui cu asta... | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 14:50 |
||
| Alex, felicitari ca iti spui parerea fara sa jignesti si fara sa te enervezi. Mie mi se mai intampla sa ma enervez si folosesc cuvinte dure. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 4 Iunie 2008 15:17 |
||
|
helou people!!..e bine totusi ca nu ati inceput sa va certati!!!!era un tpic..fara topic..si totusi..v ati paruit ca la usa cortului :)) aa..da..am inceput si eu sa scriu..doar doar oi castiga papuceii:)))) |
||
|
wanna23 Postat pe 4 Iunie 2008 15:55 |
||
| ai dreptate wanna23,se vede ca ai citit introducerea topicului!!....in calitate de patroana a topicului va invit sa va mutati cortul in alta parte,ca aici aveti voie la discutii,dar numai fara cearta si ironii!!!....eeeiii,comedie!!!.... | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 16:02 |
||
| :)) sefa te suparasi??? toata lumea vrea papucei! :)) | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 16:07 |
||
| Imi i-au ramas bun de la toti incepand cu Stef,EMA IORGULESCU,FRANCIA,OANA,ONYTZA,ETTA ,sper ca nu esti suparata pe mine,amme22,SONYA111222,MARI58,MIA,WOLFFY,WDY,FOCSA,si chiar de la LUCIANA rautacioasa......si sper ca nu am uitat pe nimeni.SANATATE SI NUMAI BINE........PUPICI DE LA REBELA.AVETI GRIJA DE VOI.O SA-MI FIE DOR.......... | ||
|
Postat pe 4 Iunie 2008 16:54 |
||
| nu nu nu papuceii sunt ai mei ca asa mi-a promis sultanul,etta ai dreptate,acilea era un cort de sultan fain,dapai no se mai intampla si ....chestii naspa | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Iunie 2008 17:00 |
||
| rebela pleci undeva??? sa sti ca net exista in toata lumea asta oriunde ai merge poti sa te loghezi pe kudika.ro si sa vorbesti cu noi absolut orice vrei tu.....pupic | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Iunie 2008 17:04 |
||
| chiar imi pare rau ca a plecta rebela.. macar mai da un semn de viata din cand in cand, sa stim cum iti merge!! pupici | ||
|
oana81 Postat pe 4 Iunie 2008 23:09 |
||
| apreciez,enorm de mult,felul in care si-a luat ramas bun, acest copil!! eu ..,unul, CHIAR am avut ce invata de la ea!!!Rebelooo,razboinica mea ..,vreau sa revii...,fataaaaa!!!sincer o spun,ma uit in lista ,enumerata de tine,pe multi, eu ii cunosc..si-mi pare rau ca pleci!!! PT MINE,tractoristu',sultanu',TU REBELA ,ai fost un exemplu!!multumesc mult ,pt mesajul privat,care mi-a umplut ochii de lacrimi..!!! si-ti DORESC SANATATE,BUCURII,VICTORII IUBITULUI TAU SI VICTORII SA AVETI IN DRAGOSTE SI IN VIATA VOASTRA COMUNA!!! poop ,Razboinica din Berceni!!Snagovul e aproape.. | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 00:42 |
||
| copil REBEL!!acum ,te inteleg si-mi pare TARE RAU,ca am facut-o ...,prea tarziu!!DUMNEZEU SA FIE CU VOI!! | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 00:57 |
||
| ca sa se inteleaga.. eu si rebela ne-am impacat acum 2 zile.. am facut schimb de impresii pe privat si am ajuns la concluzia ca ne-am judecat gresit una pe alta. Chiar imi pare rau ca a plecat | ||
|
oana81 Postat pe 5 Iunie 2008 02:21 |
||
| va pup dragii mei.. mai am de facut cateva bagaje ca la pranz plecam.. am sa intru sa va salut din cand in cand.. Si am sa revin cu forte noi peste 2 saptamani :) Pupici si zile frumoase | ||
|
oana81 Postat pe 5 Iunie 2008 09:18 |
||
| rebela mama sper sa revii ........chiar daca sub alt nume si sigur o sa te recunosc. | ||
|
Postat pe 5 Iunie 2008 09:40 |
||
| DRUM BUN OANA81 SI CONCEDIU PLACUT! | ||
|
ramo77 Postat pe 5 Iunie 2008 13:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cand fostul te urmareste...:| | 3 | De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:33 |
| nu stiu ce sa cred.. :sml-indifferent0014: | 24 | De la: io___ 26 Martie 2010 20:32 |
| Ce se intampla??? | 14 | De la: kagome_kudika 8 Martie 2011 14:12 |
|
|
||
| salut | 5 | De la: baby_r 22 Mai 2010 20:23 |
| Nu vrea relatie | 2 | De la: kudika_1040832 30 August 2020 23:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.