Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

na, ca rebela noastra isi luote papucii la spinare si pleca!!!....iubito,mult succes in ceea ce vrei sa realizezi si in ceea ce te asteapta acolo unde ai plecat!!!...stiti ce mi-a placut mie la fata asta,asa ,rebela si inversunata cum e ea???....capacitatea ei de a recunoaste cand a gresit si de a-si cere scuze!!!....ca e lucru mare sa poti face acest gest!!!....pe care unii nu-l fac nici atunci cand realizeaza ca au gresit....un gest care nu te costa nimic ,dar valoreaza foarte mult!!!...eeeeiii...ia sa-mi iau si eu papuceii in spinare si sa plec spre alte locuri de p-aicea!!...

Postat pe 5 Iunie 2008 13:23
rebela te asteptam sa mai treci pe la noi. Mult noroc in drumul care ti se asterne in fata!
amme22
Postat pe 5 Iunie 2008 21:17
adicaaaa...,de rebela iti pare rau???MIE NU MI-AI FACUT ASEMENEA DECLARATIE ,CAND M-AI PIERDUT..,amme22,desi ai fost PRIMA MEA nevasta..

Postat pe 5 Iunie 2008 22:56
iete-te meii,ce scriu.,!!CADANA...,trebuia...:))poopici,amme22..si ,mai des pe la noi:))

Postat pe 5 Iunie 2008 22:59
meeei stef vazusi meeei ca ma scoasera asti si din top 10.....asa sunt de suparata!!!! de n-ai vazut din alea...ecident ca glumesc.
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Iunie 2008 12:57
ema iordanescu..,facusi tu draga mea ce facusi si MI-AI LUAT PAPUCI..,prima de pe forum!!!NU POT DECAT SA TE FELICIT!!si.., ce PAPUCI...=))mov si cu fundita...!!!

Postat pe 9 Iunie 2008 15:25
asa este mai sultane pt toata fidelitatea mea si pt cat a incercat lion sa ma cucereasca si pt ca mi-am rupt toculetul la papuceii mei favoriti....s-o milostivit sultanul sa imi ia papuci....asta ca asta dar imi era asa mila sa ii port ca erau noi si imi erau dragi foc.....asa ca pan la urma tot desculta am umblat. meeeei sultane dragul meu nu iti spun multumesc pt papucei ci ptinima ta maaaaare cat cuprinde.
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Iunie 2008 18:42
rebela a plecat,dar de tot :( de pe kudika.ro, de pe yahoo messenger, telefonul il are inchis.. :( sper sa nu fi patit nimic..
focsa05
Postat pe 9 Iunie 2008 19:42
si eu ,draga focsa 05...:((sincer nu raspunde la mesaje..:((nu cred ca s-a intamplat ceva cu ea...si sigur pe mine..., ma va cauta....REBELOOOOOOOOOOOOOOOOOO...,IMI ESTE DOR DE TINEEEEEEEEEE SI NU MUMAI MIE...!!!!,TUTUROR !!!RAZBOINICA NOASTRA...,pana la urma toti te vrem....:(((

Postat pe 9 Iunie 2008 21:22
telefonul primit sambata de la voi a fost o surpriza foarte placuta pt care inca nu am gasit destule cuvinte spre a va multumi. Sunteti exceptionali. Va imbratisez pe toti si va iubesc :)
amme22
Postat pe 9 Iunie 2008 21:42
te pupam si noi,amme,si sper ca te-am impresionat in mod placut.....pupici dulci....

Postat pe 9 Iunie 2008 21:50
tuuuu..,stii ..,mai bine,ca eu ..,te iubaresc mai mult!!!nesuferitoooo..!!!:)))imi este dor de tine ,amme22(ema 2) :)))si noi te iubim...,fii convinsa....

Postat pe 9 Iunie 2008 21:53
:)) da, m-ati impresionat intr-un mod f placut; nu ma asteptam sa vorbesc cu toti oamenii minunati care sunteti voi. Sunt bucuroasa ca pe lume pot fi astfel de oameni.
amme22
Postat pe 9 Iunie 2008 22:02
pooop muuuuult !!!!!!!!prima mea...si vom vorbi!!

Postat pe 9 Iunie 2008 22:07
va imbratisez pe toti. Acum plec sa dorm si sa vizez frumos cu gandul la voi. Sa fiti iubiti!
amme22
Postat pe 9 Iunie 2008 22:08
sunt convinsa stef ca " te va cauta" :) get real ;) ideea e ca eu vb serios..
focsa05
Postat pe 9 Iunie 2008 22:11
SI EU....F SERIOS!!REBELOOOOOOOOOOO,DA UN SEMN SULTANULUI...,ca pierzi HAREMU'

Postat pe 9 Iunie 2008 23:07
e,amme tiza mea, sa vezi dupa ce trece socul cat de bine incepi sa te simti!!!mi-am propus cu prima ocazie cand trec prin brasov cadana sefa,tantica si sultanul nostru drag,sa le dau macar o parte din ceea ce ei mi-au oferit,sper doar sa imi onoreze invitatia cat mai curand,evident si etta &CO sunt la fel de bineveniti,ca patul meu e mare si mai am si vreo 2 saltele gonflabile(a nu se intelege femei gonflabile)....
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 13:23
eeee,mai ema draga,io ma multumesc si cu UN PAPUS GONFLABIL......da vezi sa fie pe marime.....si vezi sa aibe toate"tepele" cat mai lungi(nas,degete siii...stii tu)......ca daca nu ma multumeste,imi iau papucii la spinare si mut cortu' de la tine.....in piata centrala din Brasov,la aer liber....asa caaa....ai grija si studiaza problema pana atunci....pup...

Postat pe 10 Iunie 2008 14:19
no d'ala inca nu am ca ...deocamdata ma mai tine sa nu fie nevoie sa achizitionez unul :) daaaaar,nu se stie niciodata.ce cort sa pui in piata sfatului mai etta draga ca si acolo da ursu' peste tine,nu te uiti si tu la stiri??? tot la mine e mai bine ca e si aqua park-ul nou deschis peste drum ne uitam la "bunataturi" de pe balcon si pe urma mergem la agatat....glumesc evident,nu in legatura cu aqua park....ci cu agatatul ca ma strange lion de gat daca vede ca te corup de sultan nici nu mai pomenesc ...cu siguranta ma expulzeaza din harem....dar totusi e bine sa visezi cu ochii deschisi,nu????
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 21:37
saltea gonflabila ????,mai bine.., dormi pe mine,cel putin sunt real,chiar daca ..,nu-s adevarat..:))

Postat pe 10 Iunie 2008 21:55
pai stef mami aia era pt etta ...dar daca zici tu...cine sunt io sa te contra zic????gluuumeeeeesc.ma refeream ca .... paturi sunt putine intr-o casa de om dar se recurge si la variante mai aconomice pt musafiri,dai patul musafirului si gazda doarme pe saltea.acu pricipelisi?
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 22:09
draga ema,am tinut pana acum un harem intreg si acum nu pot pe voi doua si cu cadana sefa, trei..?????:)))vai de voi....,jar mancati...:))

Postat pe 10 Iunie 2008 22:33
ba da mai stef tu ne poti tine io vorbeam de mine daca vii la mine unde dormi??? iti dau meeei patul meu ca e mare si moale,sau ettei ce crezi ca o s-o las sa doarma pe saltea???chiar daca e moale si aia parca tot mai bine e in pat.hmmm ce zici ca tot nu te iert in septembrie cand vii pe la bv si mai devreme daca ajungeti evident
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Iunie 2008 22:51
sa dorm in patul tau,cu etta??? poi, dorm cu tine meiii..,doar sunt sultanul,cand merg la gainusa mea,noi impartim cuibarul:))

Postat pe 10 Iunie 2008 23:15
morcoveluleeee,ma sacrific mama,si in afara cuibarului!!!....pentru tine ,orice,oricand si oriunde!!!.....ca lu'lion ii tine companie Ema....

Postat pe 11 Iunie 2008 09:45
etta70..buna esti tare de tot....CE CONCURS FRATILOOR CE PAPUCI PE VREMEA ASTA?E CALD UMBLATI DESCULTE..AM PAPUCI NU AM NEVOIE DE ALTII PORT 35 LUAMI-ATI PAPUCII. EMA BUNA E TARE DE TOT ACEST TOPIC..ACU NTRAI SI EU SI CITII...IMI PLACE DAR PUTEM INTRA FARA PAPUCI?SA INTRAM DESCULTI.....!
pace
Postat pe 11 Iunie 2008 12:28
se poate intra cum doresti,doar sa nu-ti placa gramatica!!!...si sa fii vesela si receptiva la glume!!!...stefuleee,vezi ma ca-ti mai veni o candidata la "numar" mic....cica 35.....ocupa-te tu de ea ,ca e domeniul tau!!!...

Postat pe 11 Iunie 2008 12:40
:))) sefaaaaaaaaaaa!! cred ca trebuie schimbata denumirea topicului! ca concursul cu papucii s-a dus! acusica cica se dau rochii in valoare de 2000 de E! eeeeee! :)))))))

Postat pe 11 Iunie 2008 12:49
bine nasaa....studiez problema....da'lasam si topicul asta ca le place oamenilor!!!....nu vazusi??....

Postat pe 11 Iunie 2008 12:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Copilul meu si copilul lui 22 De la: mipotop 9 Decembrie 2013 12:34
Caut reteta indiferentei... 6 De la: elle26 13 Mai 2009 19:30
Vise "primitive" si realitatea iubiriilor 3 De la: diana1981 6 Septembrie 2009 19:50
cum sa devenim indiferenti? 30 De la: TIGRA 15 Octombrie 2010 12:25
sunt timid 35 De la: bruneagra25 12 Martie 2009 11:30