Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

francia.. ma refeream la atitudine.. tu ai schimbat-o, esti foarte placuta acum.. nu ca nu ai fi fost si inainte, dar acum esti placuta si pt cei care nu fac parte din grupul tau de prieteni.. si cred ca ai procedat foarte bine.. oricum, eu cred ca si un cocosat se poate indrepta, daca vrea cu adevarat.. :)
oana81
Postat pe 3 Iunie 2008 11:11
Sa fac plici daca m-am prins care e tema concursului....
What ever...se accepta masculi paciulea sau e plin de eunuci care...brr...nici nu vreau sa ma gandesc....?

Postat pe 3 Iunie 2008 11:52
se accepta!!! chiar sunt bineveniti.. ca eunuci au cam fost dar nu fac fata :))
oana81
Postat pe 3 Iunie 2008 12:08
I'm baaaack!!!.....cu forte proaspete, pentru prietenii mei dragi!!!....si draga iussy,chiar nu e nici o tema!!...ai ghicit!!....sunt discutii libere pe baza cuvintelor "papucei", "cizma","caramb"....wellcome in the club!!!....daca vrei sa te distrezi....stefuleee...mi-ai organizat o reintoarcere grandioasa!!!...multumesc,morcovelul meu drag!!!....acum imi mai dai papucii???....

Postat pe 3 Iunie 2008 14:34
se poate ,GAINUSA MEA!!:)))ABIA ASTEPT SA TE STRANG IN BRATE,parca nu mai vine sambata odata...poopa morcovelul tau ,pe etta.:)))

Postat pe 3 Iunie 2008 14:53
:)))si nasa vrea papucei fineeeeee!! ca se duse pufuletu' la aia vechi si li se stramba varful! :)))

Postat pe 3 Iunie 2008 14:57
nasa pt tine orice..:))dar deocamdata ,nu am bani nici pt pufulet =))))

Postat pe 3 Iunie 2008 15:15
oana... acum cateva saptamani spuneai ca tu iti faci poze peste tot, ca iti place sa ai multe poze, ca nu faci poze special pt acest site... cum se face ca tocmai acum, nu ai o poza, una!!!! cu tine pe langa acea casa de vacanta!!! stai linistita, am vazut ca e "casa de vacanta", asa ai scris! asadar... las-o mai moale! nu suntem chiar asa toti pe aici sa credem tot ce ne spui! eu nu am probleme sa recunosc atunci cand ai dreptate intr-o discutie, eu nu te-am facut niciodata tampita sau mai stiu eu cum, asa cum ti-ai permis tu sa ma faci... si cred ca niciodata nu am folosit pe acest forum acest gen de cuvinte... hmm doamna cea stilata isi mai arata "educatia" din cand in cand! ideea este ca nu are sens sa pui poze luate de pe net sau poze facute cine stie pe unde si sa spui ca sunt lucrurile tale... iti repet, nu ma intereseaza, poti sa ai 100 de case si 100 de masini, atat timp cat sunt ale tale, este ok, sunt multumit pt tine ca le ai... din pozele tale se vede clar (cele cu sotul si pisica) era o iesire oarecare intr-un loc frumos la un gratar!!! cum oare de nu stateati pe terasa?!! la cum te stiu de aici de pe site, in mod sigur, daca exista acea terasa si casa iti faceai poze si in cap, numai sa le pui aici!!! sunt multi aici pe site care au mult mai multe case si masini si restaurante sau ce vrei tu... si nu spun nimic, nu se umfla, si nu pun nicio poza de acest gen ...

Postat pe 3 Iunie 2008 15:29
si inca ceva... schimba-ti poze de la avatar, ai altele mai frumoase, asta iti arata multe defecte!

Postat pe 3 Iunie 2008 15:35
acum v-am lasat, trebuie sa plec... se pare ca voi stai mai mult decat am stabilit in Austria... am un prieten italian si merg cu el pe 13 in Elvetia la Italia-Romania, dar avem bilete in galeria Italiei... oricum, e echipa mea favorita, cu toate ca acum tin cu Romania:) dar stati linistiti, internet am oriunde... timp sa fie:)))

Postat pe 3 Iunie 2008 15:40
alex.. du-te si bea un ceai verde.. ajuta la constipatie.. ca o sa explodezi imediat.. si nu am vrea sa ne ineci in rahat.. ti-am mai spus.. du-te si munceste.. poate o sa-ti permiti si tu o terasa ca a mea.. nu costa deloc mult.. daca ma rogi frumos o sa ti-o fac chiar eu si-ti fac si reducere de pret.. si daca nicicum nu reusesti.. iti mai trimit eu poze, sa-ti speli ochii macar. Vreeeei? Din pacate pt tine.. la acvariu nu ai nici o sansa.. ca e mai scump decat terasa.. si pestii aia nu traiesc in orice mediu.. mai ales in unul atat de toxic ca cel din jurul tau.. Da' te las sa te mai uiti si la aia! Ca sunt miloasa de felul meu.. Hm? Ce zici.. negociem?
oana81
Postat pe 3 Iunie 2008 17:22
chiar.. cineva de pe acest forum mai iese cu pisica la gratar??? :)))) sau sunt singura..?
oana81
Postat pe 3 Iunie 2008 17:23
Oana, pisica la gratar= codita lui alex 80?-)

Postat pe 3 Iunie 2008 17:25
:)) pacat de cainele ala din poza, am mai zis eu.. ca-i strica imaginea animalului. Pai mai alex nu te-ai gandit ca poate il vede cineva pe strada, crede ca esti tu si da cu bolovani dupa sarmanul patruped?? Cum poti fi asa crud?!!
oana81
Postat pe 3 Iunie 2008 17:33
pisica la gratar=codita lui alex 80---> 8=== he-he

Postat pe 3 Iunie 2008 17:40
imi pare rau ca te-am nasit alex =)))semneaza, TRACTORISTU'...SI CA SA NU FIU RAU.., CU TINE FAC ECHIPA! ! HAI ROMANIAAAAAAAAAA!!!!

Postat pe 3 Iunie 2008 18:19
oana... ce "faptura fina", ce mod poetic de a te exprima... excelent!!!! complimente!!! m-ai innebunit ca acvariul ala!!! hai ca esti chiar "simpatica"... incerci sa imi bagi pe gat chestii care nu ma intereseaza... ce era de demonstrat, ai demonstrat deja... hai fuguta sa te tragi in poze cu terasa vecinului sau sa iti faca cineva vreo poza trucata... depinde de unde ai procurat pozele in cauza... si nu mai imi duce mie atat grija, stau bine din punct de vedere material si viitorul chiar se arata mult mai bun... investesc banii, calatoresc, pana la 30 de ani voi fi implinit din punct de vedere material si sentimental sunt deja implinit mai demult! casa o am deja in Sibiu cu vedere catre Fagaras.. nu mai imi duce atat grija... daca nu pun 100 de poze de la catel pana la purcel nu inseamna ca stau pe strazi... si aici, pe acest site, sunt multi in acest caz, care au multe si nu isi etaleaza "averile"...

Postat pe 3 Iunie 2008 20:23
stef, hai romaniaaa, dar tu ce zici, are vreo sansa??? speranta moare ultima, dar nu stiu ce sa zic...

Postat pe 3 Iunie 2008 20:25
si stai linistita oana, nu se ia nimeni de cainele meu! de fapt foarte multi ma felicita ca am tupeul sa iti zic anumite chestii in fata! din pacate nu au curaj sa intre pe forum sa iti zica, pt ca nu le place circul pe care il faci dupa... s-a demonstrat, cum nu iti convine ceva, incepi sa arunci cuvinte "frumoase". normal, daca nu ai avut poze sa pui imediat... daca era adevarat si aveai, in secunda 2 umpleai site-ul... ce naiba, parca nu stie lumea cum faci!!!

Postat pe 3 Iunie 2008 20:44
???no! si pacilea va gasirati???
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Iunie 2008 21:15
si oana si ceilalti tinem cu ROMANICA:))Vb lui france.Din partea mea alex, imi retrag toate calificativele ,ce le-am avut la adresa ta!! dar, lasa fetele in pace, iti place cearta asta???uite ,crezi sau nu?????????? oana a fost cea mai NESUFERITA fiinta de pe forum pt mine!!iar acum 5 min,am vb cu ea, aproape o jumatate de ora la telefon !!:))E ALTA OANA ,decat cea care o "vedem"aici!!!si stiu ca va fi si mai buna !!are valori???,nu are..,e treaba ei..!!eu unul chiar nu am..si nu mi-e jena...HAI ROMANIA!!!!sanse ,putine...:))

Postat pe 3 Iunie 2008 21:20
no ca sa fiu in ton cu voi zic si io: HAI ROMANIA!!! STEF NE DAM SEAMA CEI CARE CITESC DINCOLO DE CUVINTELE DE PE FORUM CA PERSONELE CARE SCRIU AICI IN REALITATE SUNT ALTFEL,CHIAR DACA PAR SCORTOASE SI SUNT MAI ....INTEPATOARE IN COMENTARII CU SIGURANTA CA IN REALITATE POT FII FOARTE DIFERITI.scuze pt majuscule,sta pisica langa mine si mai apasa si ea pe taste. iussy se accepta masculi si nu tre sa faci plici deloc...era vorba de un topic deschis de etta pt a abera pe marginea concursului cu papuceii ,si noi am tot facut misto pt ca uneori pt cele cu numere dificile(foarte mici sau foarte mari) e greu sa gasesti papuci care sa si placa,asa ca....l-am tot rugat pe sultan sa ne cumpere papuci....etta ma bucur ca ai revenit,lipseai de o buna bucata de vreme,si sa inteleg ca fidelitatea se rasplateste meeeei sultane?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Iunie 2008 21:35
un morcovel,de mare calitate etta,sa facem ciorba buna:)))mocovelul tau ,eta.:))

Postat pe 3 Iunie 2008 22:00
chiar asa,morcovelul meu,voiam sa te atentionez sa pregatesti pentru sambata cel mai mare,mai tare si mai gros morcov(atentie,morcov,nu morcovel!!!) din sera ta!!!...ca mi s-a cam bulit vederea de la cat am scris saptamana trecuta,de cand cu lionul...sincer ,ma simt usurata,una,pentru ca nu mi-am luat "carambi" in dos de la fete,si ,doi,pentru ca obosisem sa o tot tin asa....asa caaa....morcovul urias vreau sa apara!!!....

Postat pe 3 Iunie 2008 22:24
apare etta,draga:))doamne sa fie vremea frumoasa..,si sa vezi ce bine va fi!!poop ,noapte buna!!!vb

Postat pe 3 Iunie 2008 22:28
alex.. daca nu pui poze cu casa si cu iubita nu te cred!!!! :)))) plus poze cu biletele catre destinatiile unde calatoresti.. ca poate stai prin aeropoarte si te pozezi cu biletele oamenilor.. hai ca am glumit.. cat despre ,,spus in fata,, am impresia ca am fost prima care a facut-o intotdeauna!!! ca doar de aia m-ati catalogat unii dintre voi nesuferita, scortoasa si mai stiu eu cum.. Apreciez la tine faptul ca spui ce te doare, insa ma deranjeaza foarte tare felul in care te exprimi. Iese rautatea si invidia in evidenta din vorbele tale.. parca ai fierbe de ciuda! Asta ma deranjeaza.. Tu nu-ti spui parerea.. tu acuzi direct.. si nu ai habar despre ce vorbesti.. Daca ai avea pic de cunostiinta poate te-as tolera, dar asa e peste puterea mea de intelegere.. la fel primesc si eu mesaje cu,, felicitari,, .. probabil de la aceleasi persoane de la care primesti si tu, cine stie.. ideea e urmatoarea.. ca tu crezi sau nu pozele mele, nu ma intereseaza absolut deloc!!. Nu ai tu nimic de castigat sau de pierdut, de asta nu inteleg de ce te agiti atat de tare!! Motive sa mint nu am iubitul meu.. sunt pe acest site persoane din orasul meu care ma cunosc si, sincer mi-ar fi fost rusine sa mint in legatura cu asa ceva. Pt ca ei si-ar fi dat automat seama.. e un oras destul de mic in care ne cunoastem cu totii. Dupa cum vezi m-am expus foarte mult si nu mi-as permite sa-mi dau singura cu firma in cap mintind in legatura cu o amarata de cabana (de la care chiar nu am alte poze, momentan).. pe cand tu iti permiti sa spui orice, deoarece esti anonim. Daca era asa usor imi trucam si eu poze cu brad pitt si ma faceam vedeta!! :))) Tu ai o problema si ar fi cazul sa o rezolvi.. ca altfel tare grea viata ti-ai ales.
oana81
Postat pe 4 Iunie 2008 00:27
si despre ,,faptura fina,, mai am de spus ceva.. :)) Sunt cat se poate de fina dragul meu, se si vede asta.. Sunt sociabila, prietenoasa, caritabila, eleganta etc etc.. sunt tot ceea ce inseamna un om bun.. si pot fi cel mai bun prieten daca cineva isi doreste asta! Dar a fi fina nu e echivalent cu a fi ,,slaba,,.. am o tarie de caracter pe care ti-ai dori-o poate si tu! Iar in momentul in care este vorba de demnitatea mea de om .. sunt in stare sa sfasii.. am mai spus eu ca vb,, intoarce si celalat obraz,, nu e pt mine.. Ma ataci fara motiv? Te tolerez o data.. de 2 ori.. si atat.. Nu te astepta sa fug plangand numai pt ca asa ar face o ,,faptura fina,,.. hehe.. Dar cand deja intreci masura, las finetea la o parte si te mananc de viu. Si uite cum iti spun totul in fata! Daca dorinta mea era sa fiu placuta de toata lumea, faceam pe victima nefericita de la inceput, ma bagam sub pielea tuturor .. si eram cea mai de treaba fata de pe forum! Dar nu ma intereseaza asa ceva. Vreau ca lumea sa ma cunoasca asa cum sunt in realitate. Cine are ochi sa vada.. vede.. Cine nu.. problema lui.
oana81
Postat pe 4 Iunie 2008 00:38
iar acum.. ca ne-am descarcat amandoi.. hai sa ne vedem fiecare de treburile lui... vrei? Distractie placuta la meci si sa ai o vacanta frumoasa..
oana81
Postat pe 4 Iunie 2008 00:40
cea mai mare acritura este stef80.. prefacutule!!!!!! tu nu vezi ce naspa esti? pana si la prietenul ala al vostru, bolnav, ii vorbesti urat! si de ce a fost oana cea mai nesuferita de pe forum? ti-a facut ea tie ceva? iar acum o aperi si spui ca e minunata?? oricum oana..nu trebuia sa cedezi si sa te imprietenesti cu hienele astea care s-au comportat urat si neprietenos cu tine de la inceput. esti frumoasa si foarte inteligenta si asta te scotea in evidenta. dar acum te-ai amestecat cu turma si o sa te ratacesti printre ei. te-ai lasat influentata si o sa ajungi probabil la fel de ipocrita cum sunt ei. sincer m-ai cam dezamagit, trebuia sa fii tare pe pozitie.

Postat pe 4 Iunie 2008 01:14
of mai luciana.. si tu ai inceput?? pana acum erai de partea mea.. sau cel putin ma ,, simpatizai,, ..
oana81
Postat pe 4 Iunie 2008 06:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat, va rog! 2 De la: kudika_nikole 18 Decembrie 2011 21:44
Dragostea nu este niciodata mai puternica decat atunci cand te faci sa suferi!! 91 De la: shirine 31 Iulie 2009 10:10
Ce mai ramane de facut? 25 De la: anamaria_brunetik 19 Aprilie 2010 12:01
definitie.... 14 De la: _dulcik_ 28 Aprilie 2009 23:05
Am facut un pact de coexistenta cu timpul: nici el nu ma urmareste, nici eu nu fug de el. Intr-o zi ne vom intalni... 11 De la: pisicuta_razboinica 27 Februarie 2009 09:43