Setari Cookie-uri

ajutor!! cum pot reusi sa ma las de fumat?

da cunosc,sora mea s-a lasat de tigari odata cu sotul ei ,au avut muuuuuuuuuulta vointa,deoarece ei fumau foarte mult si tigari destul de tari dar intr-o zii au pus piciorul in prag si nu au mai fumat ,au 4 ani de cand nu mai fumeaza
kudika027606
Postat pe 13 Iulie 2009 09:25
BUNA,

AM FUMAT 10 ANI CAM UN PACHET PE ZI SI DIN NOIEMBRIE AM SPUS GATA, STOP TIGARILOR.
MI A FOST TEAMA SA RECURG DOAR LA VOINTA SI AM INCEPUT CURA CU PLASTURI NICORETTE DE 15 MG( SUNT MAI PUTERNICI) DUPA CE I AM TERMINAT AM MAI LUAT UN PACHET TOT DE 15 PT CA NU AM GASIT DE 10(ATENTIE 15 NU E NR DE BUCATI CI TARIA NICOTINEI) SI AM MAI FOLOSIT DIN EL VREO TREI ZILE DUPA CARE AM UITAT SA MI PUN DIMINEATA CAND AM PLECAT LA SERVICI SI DIN ZIUA ACEEA NU AM MAI PUS PLASTURI.NU MI S A PARUT DELOC GREU SA RENUNT LA TIGARI SI VA SPUN CA ERAM FUMATOARE INRAITA,NICIODATA NU AM RAMAS FARA TIGARI IMI FACEAM PROVIZII TEMEINICE CA NU CUMVA SA RAMAN IN PANA.ITI TREBUIE PUTINA VOINTA ADICA LA PRIMUL GAND NU DAI FUGA LA TIGARE SI SPUI CA NU POTI, EU AM TINUT TIGARILE IN GEANTA DUPA CE M AM LASAT DE FUMAT CAM DOUA SAPTAMANI SI CAND M AM CONVINS CA POT CU ADEVARAT LE AM ARUNCAT.NU EXISTA UN SECRET IN A TE LASA DE FUMAT, ESTE VOINTA SI AMBITIE SI MAI MULT DECAT ATAT DORINTA DE A NU TI FACE RAU CU MANA TA.
MULTA BAFTA TUTUROR CELOR CARE INCEARACA!
misha_4_u_all
Postat pe 13 Iulie 2009 12:05
si am trecut prin aceeasi situatie...nu sunt bolnava, dar am reusit sa renunt la tigari...important este sa ai vointa si sa iti impui sa nu mai fumezi...sau daca nu merge asa incearca sa reduci numarul tigarilor la inceput...
multa bafta
cristinaval20
Postat pe 13 Iulie 2009 12:26
parerea mea este ca e bine sa incerci sa te abtii fara tot felul de trucuri,plasturi si alte porcarii.daca vrei cu adevarat sa renunti,poti.incearca sa te abtii si in momentul in care te impinge ceva de la spate sa ti aprinzi una,gandeste te kt de bine te simti in acea zi in care n ai fumat...ce frumos mirosi si ce curat se simte corpul tau pe interior.de ce sa bagi otrava in el?asa k draga mea...inarmeaza te cu vointa k dk ti lipseste nu faci nimik.si dupa ce te simti hotarata k vrei sa te lasi,ai sa vezi k poti!
kudika037917
Postat pe 14 Iulie 2009 03:01
Sunt fumatoare. Si nu una ocazionala. Si intotdeauna mi-am spus.. daca vreau. o sa ma las. Dar eu nu vreau!! Imi trebuie o motivatie. O sa imi spuneti ca sanatatea mea ar trebui sa ma motiveze. Posibil...... daca as sti ca ... daca, daca.. daca. Dar nu stiu. Si atunci daca toate sunt pline de E-uri si ne pot ucide in timp, daca o piatra aruncata din senin ma poate ucide..., daca o gripa aviara sau porcina ma poate ucide.. atunci carpe diem!!
Am incercat sa ma las de fumat si eram ingrozita ca ma voi ingrasa. Asa de ingrozita am fost ca am slabit in 2 saptamani 4 kg. Pe urma am spus.. lasa, ma las altadata. Cand o sa vreau! Numai daca vrei.. poti. Pana la urma si fara o motivatie.
rashela
Postat pe 14 Iulie 2009 04:01
Fumam doua pachete pe zi ; am renuntat cu ajutorul gumei de mestecat cu nicotina :NICORETT si foarte multa vointa.
kudika012686
Postat pe 14 Iulie 2009 19:33
Sa-ti zic..eu am fumat 10 ani, acum am 26, si de un an nu mai fumez deloc. Am inceput sa fumez din ce in ce mai putin cand eram la birou, iar acasa nu mai ieseam pe balcon sa fumez cand aveam chef(daca treci de momentul in care ai pofta, iti trece si pofta) pana am ajuns sa nu mai fumez deloc acasa. Iar la birou ma gandeam ca se uita sefa la mine de fiecare data cand ies la tigara. Pe langa asta ma uitam incontinuu la filmuletele acelea care iti arata ce se intampla cu fumul din momentul in care tragi din tigara si pana ajunge la tine in sange si ma gandeam ca(vizualizam chestii foarte naspa:D) fiecare fum de tigara ca ma imbolnavesc de cancer. E ca si cum te-ai arunca cu incetinitorul in fata masinii..eu m-am gandit la asta constant..ca sa nu mai spun ca toateeee fetele din jurul meu pareau mai tinere decat mine, numai eu eram obosita si cu fata fara nici pic de sclipire; acum dupa un an de zile arat mai bine, arat mai mica, ma simt mai bine, nu-mi mai miros hainele si patul asa cum miroseau inainte si din decembrie s-a lasat si prietenul meu. I-am spus ca nu vreau sa moara de cancer si sa ma lase singura dupa ce ne casatorim..a functionat..important e sa te gandesti la tine cu adevarat, nu doar sa repeti ce-ti spune lumea din jur. Bafta!
toffifee
Postat pe 15 Iulie 2009 15:55
am sa iti spun cum m-am lasat eu de fumat...cand voiam o tigara mancam bomboane foarte mentolate....unde ma duceam aveam bomboane la mine...ajunsesem sa mananc si cate o punga de bomboane la inceput,dar apoi,usor usor,ai sa vezi ca nu ai sa mai simti nevoia de a fuma ...dar incearca totusi sa iti faci si vointa,caci si autocontrolul face mult...iti urez succes
doareu85
Postat pe 15 Iulie 2009 23:16
draguta prin vointa ...daca nu ai asa ceva mai greu ,acum cativa ani am fost obligata sa ma las de fumat si crede-ma ca nu am reusit ,pana intr-o zi cand mi-am impus sa mai fumez ,le-am aruncat si nu am mai fumat .
nu pot spune acelasi lucru si acum ,dar nu despre mine e vorba aci ...
multa bafta !
gugulina74
Postat pe 7 August 2009 22:50
sau daca n-ai vointa poti incerca tigarea electronica a don`soarei de a postat pe aici ...desi ma-ndoi ca are vreun alt efect de cel de disperare cand vezi cati bani ai dat pe un r...t
mitura
Postat pe 12 August 2009 00:06
De la: oanaoana42, la data 2008-05-26 09:47:12ajutati-ma va rog cu ceva realist in lupta mea pt a ma lasa de fumat. Nu reusesc deloc, si tr sa o fac pt sanatatea mea.

Buna ,eu nu mai fumez din noiembrie...sincera sa fiu nu credeam ca voi lasa tigarile...era singura mea satisfactie sa ii zic asa...am mers la un cabinet de biorezonanta undeva prin zona dorobanti si in urma tratamentului cu produse naturiste si sedintelor de acolo...fara sa depun un efort supra natural m-am lasat brusc..fara a dori sa le reiau ,desi perioadele au cam fost de alea mai "nervoase" si puteam sa le iau...in schimb am pus cateva kg....ma rog la atatea calitati merge si un defect daca vei dori detalii te rog sa ma contactezi....mentionez ca lasatul de fumat a fost bonusul deoarece m-am dus acolo pentru diagnosticare....
maissa
Postat pe 29 August 2009 17:31
ai zis-o si tu ca Raduleasca pe afis
mitura
Postat pe 29 August 2009 17:36
De la: oanaoana42, la data 2008-05-26 09:47:12ajutati-ma va rog cu ceva realist in lupta mea pt a ma lasa de fumat. Nu reusesc deloc, si tr sa o fac pt sanatatea mea.

...devii nervos si cand iti este sete ...sau foame ...sau te strang pantofii....aceiasi nervozitate creata si de dorinta de a fuma.....asta am observat dupa
maissa
Postat pe 29 August 2009 17:44
De la: mitura, la data 2009-08-29 17:36:32ai zis-o si tu ca Raduleasca pe afis

Mi-am spus doar parerea...si v-am impartasit din experienta mea ..carcotasii ar trebui trimisi la plimbare sau asta e rolul lor sa polenizeze
maissa
Postat pe 29 August 2009 17:47
De la: maissa, la data 2009-08-29 17:47:45
De la: mitura, la data 2009-08-29 17:36:32ai zis-o si tu ca Raduleasca pe afis

Mi-am spus doar parerea...si v-am impartasit din experienta mea ..carcotasii ar trebui trimisi la plimbare sau asta e rolul lor sa polenizeze

carcotasii apreciaza parerea...fie ea si neoriginala
mitura
Postat pe 29 August 2009 17:50
De la: maissa, la data 2009-08-29 17:44:18

...devii nervos si cand iti este sete ...sau foame ...sau te strang pantofii....aceiasi nervozitate creata si de dorinta de a fuma.....asta am observat dupa

hai sa-ti povestesc cum m-am lasat eu de fumat...pur si simplu...n-am avut nicio stare nevricoasa,niciun gand sinucigas...si nici nu le-am aruncat...le-am lasat intr-un sertar....
ce-i drept, la cateva luni bune dupa situatie am revenit la sentimente mai umane si m-am apucat iar ...anywayz..ideea e ca te poti lasa de fumat..iti trebuie doar o motivatie
mitura
Postat pe 29 August 2009 17:56
De la: mitura, la data 2009-08-29 17:56:16
De la: maissa, la data 2009-08-29 17:44:18

hai sa-ti povestesc cum m-am lasat eu de fumat...pur si simplu...n-am avut nicio stare nevricoasa,niciun gand sinucigas...si nici nu le-am aruncat...le-am lasat intr-un sertar....
ce-i drept, la cateva luni bune dupa situatie am revenit la sentimente mai umane si m-am apucat iar ...anywayz..ideea e ca te poti lasa de fumat..iti trebuie doar o motivatie

Motivatie iti trebuie in tot ceea ce faci...nici o cauza fara efect si invers......eu am acus anul si stau printre fumatori si ma felicit...fara a dori sa epatez.....pupice
maissa
Postat pe 1 Septembrie 2009 10:50
buna,
sunt luxa si sfatul meu ar fi vointa muuulta! pentru sanatatea noastra trebuie facut orice!
organismul trebuie curatat de toxine printr- o cura de gel de aloe si cateva suplimente alimentare pana nu e prea tarziu.Afla cateva informatii de pe http://luxa.dlb.ro/
multa sanatate!
luxxy_2007
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:14
buna eeste foarte greu sa te lasi de fumat dar e greu terbiue sa ai vointa sa te lasi de fumat pentru sanatate mea si eu sunt fumator dar e greu de lasat dar trebuie sa las de ele
mihai_sufletist
Postat pe 24 Iunie 2010 21:47
De la: mihai_sufletist, la data 2010-06-24 21:47:41buna eeste foarte greu sa te lasi de fumat dar e greu terbiue sa ai vointa sa te lasi de fumat pentru sanatate mea si eu sunt fumator dar e greu de lasat dar trebuie sa las de ele

asta era topicul tau..doamne..ce om
dragon_fly88
Postat pe 24 Iunie 2010 21:50
De la: mihai_sufletist, la data 2010-06-24 21:47:41buna eeste foarte greu sa te lasi de fumat dar e greu terbiue sa ai vointa sa te lasi de fumat pentru sanatate mea si eu sunt fumator dar e greu de lasat dar trebuie sa las de ele

bravo mai sufletel ..............da-i cu vointa ...........da de ce sa se lase pentru sanatatea ta???????????????????? poate ne lasam si noi.........zic si io
anastasia_m
Postat pe 24 Iunie 2010 21:53
Eu m-am lasat de fumat pt 9 luni prin vointa proprie.Dupa aceea am mai fumat inca vreo 9 .Mereu ziceam ca maine ma voi lasa.............si tot asa treceau zilele,iar eu fumam 1 pachet pe zi.Acum m-am lasat iar de la 1 mai 2010.Sper sa ma tin de cuvant si sa nu mai pun niciodata tigara in gura.Mentionez ca am fumat 15 ani.Totul e sa ai incredere in tine ca vei reusi.Nici o pastila nu da rezultat daca nu ai vointa.
cramen5
Postat pe 23 August 2010 17:12
De la: anastasia_m, la data 2010-06-24 21:53:19

bravo mai sufletel ..............da-i cu vointa ...........da de ce sa se lase pentru sanatatea ta???????????????????? poate ne lasam si noi.........zic si io

tott pentru sanatatea lui??
mitura
Postat pe 24 August 2010 22:06
De la: mitura, la data 2010-08-24 22:06:13
De la: anastasia_m, la data 2010-06-24 21:53:19

tott pentru sanatatea lui??

Barbie30
Postat pe 24 August 2010 22:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de raspunsuri 1 De la: puffycutza 27 Iulie 2010 00:38
Urinelle? 2 De la: Kathara 11 Decembrie 2008 16:17
ovare chistice 8 De la: Milya 13 Noiembrie 2014 13:41
buna 2 De la: mahy33 29 August 2009 22:28
Este necesara o intrerupere a anticonceptionalelor? 14 De la: anamaria86 4 Iunie 2009 17:08