Setari Cookie-uri

e absurd?!

Super comentariu, Mircea O!Bravo!E bine ca dupa ce am citit atatea aberatii postate de "doamne"am gasit si un comentariu bun,si,culmea,postat de un domn!Felicitari!Bafta elle,si asculta-ti inima , sa nu regreti nimic din ceea ce vei face!
ELADA36
Postat pe 11 Iunie 2008 15:19
saraca elada ... ce incurajare penala
lief
Postat pe 11 Iunie 2008 15:36
lief,tu ai vreodata ceva bun de spus?Pana acum nu am citit decat comentarii aiurea.Oricum nu ma intereseaza parerea ta.
ELADA36
Postat pe 11 Iunie 2008 15:42
pa si pusi atunci ! nu poti accepta cand cineva nu e de acord cu tine ! macar respectiva stie ca nu face bine si ce alt penal ar incuraja o amanta sa distruga o casa ??? decat tu !
lief
Postat pe 11 Iunie 2008 15:44
Pot accepta parerile altora dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu tine sau cu ce spui tu.Cat despre" penala",poate te mai gandesti...
ELADA36
Postat pe 11 Iunie 2008 15:51
mai citeste o data "nu poti accepta cand cineva nu e de acord cu tine"- daca nu esti in stare sa acceoti parerea altora care nu gandesc ca tine ,nu inseamna ca eu n-am nimic bun de spus
lief
Postat pe 11 Iunie 2008 18:59
lief - sa dea Dumnezeu sa nu fiti niciodata in situatia aceea, dar stii ceva: nu spune niciodata NICIODATA, pt ca viata nu e chiar asa, iar faptele care urmeaza sa se intample nu le poti mereu premedita, dar oricum succes sa ai, dar nu fii asa sigura ca TIE nu ti se poate intampla, sau mai rau, poti sa ajungi chiar in situatia mea, pt ca stii tu cum e asta: sentimentelor le poruncesti mai greu.
Eu am fost de ambele parti ale baricadei, am fost inselata, iar acum sunt de aceasta parte in care sunt amanta, AMANTA - da, si uite ca nu mi-e DELOC rusine sau jena sa spuns asta, de ce mi-ar fi in fond, eu sunt multumita de ceea ce sunt si de relatia care o am. So, tu le-ai trait pe astea?, pt ca eu da, asa ca data viitoare cand mai vii sa dai pareri din burta, gandeste-te inainte. Pt ca cei care NU AU TRAIT, NU AU DE UNDE SA STIE. Cu toate ca ma bat cu morile de de vant, si nici nu ar merita sa ma obosesc sa-ti scriu, pt ca nu vei intelege NIMIC, uite o fac. Pt ca voi cele care va dati foarte sfinte si ca VOI NU ATI FACE ASA CEVA sau VOUA NU VI SE POATE INTAMPLA, sa stii ca se poate, si ti se intampla cand ti-e lumea mai draga, inainte de a judeca, drept care voi oricum nu-l aveti, ar trebui sa GANDITI, daca nu cunoasteti cuvantul luati DEX-ul.

Postat pe 12 Iunie 2008 10:45
Pentru cele care se bat cu pumnul in piept ca sunt amante si ca ce bine le e lor - Nu aveti principii ,personalitate puternica si credinta in Dumnezeu.A`ti cladi fericirea pe nefericirea altora nu trebuie privita ca o alternativa niciodata! Din fericire roata e rotunda si ce bine ca mereu se invarte. Atat am avut de zis , polemicile pe aceasta tema nu ma intereseaza pt ca genul asta de femei ma lasa rece.
Kittynelle
Postat pe 12 Iunie 2008 13:06
midnight555,din punctu tau de vedere zici acum ca esti fericita,dar pe pagina anterioara spuneai ca ai ales calea suferintei .... daca esti fericita,cu atat mai bine,pesemne nu constientizezi inca situatia- apropo,cred ca si o sotie isi permite timp,depinde acum de sotie ...adica daca e una care se umileste doar sa-i calce,spele ,creasca copii si are si serv,pesemne ...totusi nu ai de unde sti - cat despre mine,am mai zis odata ,sansele sa fiu in situatia asta sunt egale cu sansele de a fi implicata intr-un incest,adica zero,asa cum se evita incestul eviti si situatia asta ,exceptie atunci cand nu stii ,dar descoperi intr-un final daca vrei -cat despre cine se iubeste mai mult pe sine...cred ca cea care nu accepta sa imparta un barbat si doreste sa ii apartina pe de-a-ntregul si sa fie singura femeie din viata lui se iubeste mai mult,tu esti aia ??
lief
Postat pe 12 Iunie 2008 14:03
Midnight mama, nu te mai enerva atat. De vreme ce ti-ai expus povestea pe un forum trebuie sa te astepti ca nu toata lumea sa fie de acord cu tine.Ti-ai asumat riscul de a fi judecata sau aprobata de toti cei care citesc ce s-a scris pe aici. In virtutea celor scrise mai sus imi permit si eu sa-mi dau cu parerea: faptul ca va tineti in brate, faceti baie impreuna si....restul nu cred ca este suficient pentru a spune despre un om ca "il iubesti". Asa cum am mai scris si pe la alte topicuri: iubirea nu se capata decat in timp; poti spune despre un om ca il iubesti dupa ce l-ai vazut in toate ipostazele, mai mult sau mai putin avantajoase pentru el. Daca dupa ce l-ai asteptat cu masa pusa, i-ai suportat crizele de gelozie, nesiguranta etc.,dupa ce l-ai vazut bolnav si irascibil, i-ai spalat lenjeria intima si i-ai calcat camasile si dupa muuulte alte probleme aparute intr-o viata de adevarat cuplu inca poti sa spui ca il iubesti muuult, abia atunci o sa te cred. Pana atunci pentru mine nu ramai decat o femeie indragostita de imaginea pe care amantul si-a creat-o pentru a agata.
crmn
Postat pe 12 Iunie 2008 14:10
ups,midnight, chiar am dat de un articol,ti-l recomand http://www.garbo.ro/articol/Familie/1190/Din-amanta-sotie-inselata/pagina-2.html
lief
Postat pe 12 Iunie 2008 14:19
mmm...tata e cea care se cearta cum esti tu , nu cea care posteaza opinii , complexata cea care se multumeste cu a fi second hand , nu cea care are totul si nu doar resturile altora :) iti inteleg refularile , f unhappy situatia ta , binemeritata de altfel ;) totusi...I love myself and my special life as his only love and wife ! hihihi
Kittynelle
Postat pe 12 Iunie 2008 14:19
" iubirea nu se capata decat in timp; poti spune despre un om ca il iubesti dupa ce l-ai vazut in toate ipostazele, mai mult sau mai putin avantajoase pentru el" ooo,cat adevar crmn.....asa vad si eu lucrurile ,d-asta nu concep ca altii (femei sau barbati) abia dupa cateva intalniri sa afirme ca ....iubesc!
lief
Postat pe 12 Iunie 2008 14:21
ce sa spun, fugiti repede dupa matura si lopata, ca m-ati facut cioburi... :))

Hey, corectelor, si sfintelor, exact, roata e rotunda, si la fel vor fi platite falsele voastre judecati, rautatile si "injectiile".

Ah, si am citit articolul, doar ca viata bate chiar si fictiunea si prostia, you know???

Postat pe 12 Iunie 2008 14:50
nu te ambala,nu inseamna ca restul sunt sfinti,si atunci ce sa facem...sa luam drept corect ce e ,sau cum ?nu trebuie macar sa recunoastem cand stim ca nu facem bine ?? sau sa=i aplaudam pe cei ce nu fac bine,ca si noi avem greseli ??unde am ajunge ?
lief
Postat pe 12 Iunie 2008 15:48
in alta ordine de idei...midnight inca nu mi-a iraspuns ...esti f fericita sau...dupa cum spuneai la inceputul forumului traiesti in suferinta ?
lief
Postat pe 12 Iunie 2008 15:49
cum poate fi o femeie fericita multumindu-se cu resturile de la masa altuia?????????????????????????????????sa ma lumineze si pe mine cineva ca eu nu pricep. frate, parere personala: dc barbatul pe care il iubesc nu poate fi zilnic langa mine, de sarbatoti, de ziua mea, dimineata cand ma trezesc, seara cand ma bag in pat... cum pot fi fericita?sa stiu ca pleaca de langa mine si se baga in pat cu alta femeie?????!!! m-ar apuca damblaua! parol!si dc va iubiti asa de tare de ce nu va casatoriti?? sau i-ti pune placa cu: el are responsabilitati, lasa sa mai treaca ceva timp sa gaseasca momentul sa o rupa cu nevasta???traieste nene cu cine vrei( atata timp cat nu e barbatul meu), da nu te mai da in spectacol cu viata ta mirobolanta alaturi de un barbat casatorit ca... nu te crede nimeni!

Postat pe 12 Iunie 2008 16:18
sa nu-mi sara profele de romana la jugulara da mai apas pe tasta de alturi ( ca am gheare mari)si ies cuvinte incrucisate. si nu am timp sa recitesc textul inainte de al posta. asa ca....

Postat pe 12 Iunie 2008 16:31
OK OK, se pare ca am gresit eu, atunci cand am crezut ca, comunitate inseamna sa fii si ascultat si cat de cat inteles, nu atacat si judecat, se pare ca in asemenea comunitati sunt primite doar acele persoane care indeplinesc anumite conditii, probabil trebuia sa par si eu altcineva, ca doar pe net poti fi oricine si orice vrei, si poate atunci m-ati fi ascultat, eu doar i-am raspuns la fata care inceput threadul asta, de acolo si pana unde s-a ajuns acum e cale lunga, ma rog, voi stiti, be happy!

Postat pe 12 Iunie 2008 19:37
Mai Midnight..noi te intelegem draguta...insa nu te si aprobam ..aici e diferenta..si am spus toate ..intr-o mie de feluri ..ca noi nu am face asa ceva..tu te-ai simtit jignita singura..ca nu te-a jignit nimeni ..Stii ..eu sunt de acord cu divortul ..si cu a doua casatorie..ca te poti insela prima oara..si poate a doua sau a cinspea..o sa fie cea "ideala" ...insa nu sunt de acord cu inselatu ..El te inseala si pe tine ..si pe nevasta-sa.. Pai cred ca se crede vreun macho ..ca are 2 la cheremu lui ..nevasta-sa probabil ca nu stie...iar tu te complaci ..din "dragoste" ... si totusi ma intreb cat si cum il iubesti tu pe el ..? Stii ce...uite ca sa -mi dau cu parerea ..ca tu ai postat ce ai postat la adresa ta.. eu cred ca ..ori te complaci ..ca are omu bani sau ceva...ori ti-e frica de o relatie cu alt om ..ca te-ai obisnuit cu asta..ori nu stiu ..ca dragoste nu e.. Pai cand iubesti nu imparti cu toata lumea..eu nu te judec draga mea..ca nu-s doamne doamne..insa ..pot sa critic atitudinea ta.. Oricum ..sper sa fi fericita..fara sa faci pe altu/alta nefericit...Stii vorba aia cu cine tanjeste dupa bunul altuia???!?!
mia_mia
Postat pe 12 Iunie 2008 23:21
Deci, apreciez faptul ca vrei sa pari acum draguta, avand in vedere ca la inceput m-ai "intepat" si ai comparat o relatie extaconjugala cu sindromul Stockholm, asta da dovada de o mare cunoastere in domeniu, ce sa spun... ma rog, criticii care si-au permis la viata lor sa analizeze faptele sau operele unor oameni au avut la baza anumite cunostinte, pe care draga mea tu nu le detii nici macar intr-un subiect cum e acesta, simplu legat de viata din zilele noastre. Nu am sa-ti dau tie explicatii, ca de ce sunt cu iubitul sau nu, in Primul rand ca nu te priveste, apoi ar necesita sa folosesti cam mult "RAM" din creierasul tau, ceea ce ar fi inutil, deoarece nu detii destul. Iar referitor la teoria ta despre a imparti iubirea, eh, eu as zice sa te mai gandesti sau poate mai citesti si tu niste carti ca sa te luminezi si sa vezi ce inseamna CU ADEVARAT iubirea, cea mai la indemana este biblia, LECTURA PLACUTA! - oh, si DA, tocmai EU vorbesc despre biblie, si stiti de ce?, ca sa aveti voi ce comenta in continuare. :)), MERSI FETELOR, CHIAR MA DISTREAZA CONVERSATIA CU VOI :D


Postat pe 13 Iunie 2008 16:21
te sfatuiesc sa cobori cu picioarele pe pamant...ai observat cat de repede trece viata pe langa noi? strange din dinti daca este nevoie si fii mai receptiva la ce se invarte in jurul tau
lorelay_me
Postat pe 31 Octombrie 2008 15:31
A strange din dinti inseamna sa-l las acolo unde ar trebui sa fie? Adica in trecut? Cred ca asta ar fi solutia, dar uite, lorealay me, sunt receptiva la ce se intampla in jurul meu...si se intampla sa se invarata si el in jur...
floaredecolt26
Postat pe 2 Noiembrie 2008 11:40
el in preajma ta inseamna cutit rasucit in rana...iar strans din dinti in contextul asta ar consta intr-un copromis radical: daca statutul iti permite, rupe-te de mediul comun. pare singura rezolvare
lorelay_me
Postat pe 2 Noiembrie 2008 19:51
in cazul in care nu te simti implinita de relatia cu sotul tau (ceea ce este inevitabil dupa un numar de ani- a nu se confunda atasamentul cu fiorii) nimeni nu te condamna daca esti in cautare de un mic condiment....insa nu el. dauneaza psihic. "reprofileaza-ti" trairile catre un alt subiect iar zambetul iti va reveni pe buze
lorelay_me
Postat pe 2 Noiembrie 2008 20:04
Ma incanta efectiv modul in care vezi lucrurile, lorely me, asa la obiect, analitic si calculat...Stofa de specialist in probleme...delicate. Sincer.
Nu inteleg de ce zici ca nu el? De ce dauneaza psihic? Doar despre el poate fi vorba, un altul n-ar fi putut niciodata intra in calcul, n-am nevoie de un alt \"codiment\", doar el poate fi codimentul...
Multumesc de cele scrise.
floaredecolt26
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:20
eu cred ca va certati degeaba....midnight ...fa ce`ti dicteaza inima nu te lua dupa gurile rele....ce a fost a fost...prezentu conteaza...poate lumea crede ca sunt o copila:) uite nu sunt o copila ....ce pot sa`ti mai spune ...ai incredere in tine ...dak am2 simtiti asta ...nu mai asteptati...ai noroc ca`l poti avea:(




multa dragoste iti doresc din inima

Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:12
Buna,probabil ca tardiv,as dorii sa imi exprim si eu parerea(strict subiectiva) in legatura cu acest subiect:
Eu am o repulsie fantastica fata de adulter,incest si acest tip de legaturi ilegale,mie personal adulterul mi de pare o orgie la care aprticipa fara sa vrea si partea inselata.Ca femeie pot doar sa dau explicatii asupra trairilor asa cum am spus strict personale si e doar o scarba infinita sa stii ca barbatul pe care il iubesti,faci sacrificii,de care ai grija,pentru ca daca se imbolnaveste nici o amanta nu va avea grija de el ci tot tu,cel pt care gatesti langa care iti faci vise constuiesti "lumi",creezi viata si foarte important iti petreci viata unica TA viata clipa de clipa,ireversibile momente pe care i le oferi,sincer asta e ca o boala care te distruge doar in momentul in care descoperi ca o ai si care cu cat trece mai mult timp cu atat distrugerea e mai mare.Sa condamni pe cineva asa,sa ii fii calau,nu cred ca ca esti 'TU' persoana care decide ca nu ii mai ajunge casnicia in masura sa faci pe Dumnezeu si sa distrugi o viata,daca exista copii poate mai multe vieti.Eu nu am trait acesta experienta si durerea ei si este ultimul lucru pe care as dorii sa il traiesc,mai bine mor rapusa de orice boala decat sa descopar artocitatea asta,eu nu,mama da,si desi nu mi-a impartasit niciodata durerea legata de acest subiect,descoperind singura adulterele repetate ale tatei am invatat sa simt scarba,repulsie,nu cred ca pot exprima sentimentele pe care le incerc vis-a-vis de acest subiect.Acum pt ca toate amantele sunteti curioase in sinea vostra motivul pt care sotiile nu divorteaza..pt ca vor totul pentru copii lornu pt bastarzii vostrii si voi,eu o sustin pe mama si sunt de acord cu ea un barbat care aduce boli venerice de la cele cu care"petrece" NU merita sa fie fericit pe durerea altora.
Asa cum am spus e o parere srict personala a unei fiinte ce nu a simtit pe proria piele tradarea ci indirect asupra fiintei cele mai iubite.Egoismul are a face mult in acest subiect....
Ana28
Postat pe 9 Februarie 2009 10:50
De la: midnight555, la data 2008-06-12 10:45:38lief - sa dea Dumnezeu sa nu fiti niciodata in situatia aceea, dar stii ceva: nu spune niciodata NICIODATA, pt ca viata nu e chiar asa, iar faptele care urmeaza sa se intample nu le poti mereu premedita, dar oricum succes sa ai, dar nu fii asa sigura ca TIE nu ti se poate intampla, sau mai rau, poti sa ajungi chiar in situatia mea, pt ca stii tu cum e asta: sentimentelor le poruncesti mai greu.
Eu am fost de ambele parti ale baricadei, am fost inselata, iar acum sunt de aceasta parte in care sunt amanta, AMANTA - da, si uite ca nu mi-e DELOC rusine sau jena sa spuns asta, de ce mi-ar fi in fond, eu sunt multumita de ceea ce sunt si de relatia care o am. So, tu le-ai trait pe astea?, pt ca eu da, asa ca data viitoare cand mai vii sa dai pareri din burta, gandeste-te inainte. Pt ca cei care NU AU TRAIT, NU AU DE UNDE SA STIE. Cu toate ca ma bat cu morile de de vant, si nici nu ar merita sa ma obosesc sa-ti scriu, pt ca nu vei intelege NIMIC, uite o fac. Pt ca voi cele care va dati foarte sfinte si ca VOI NU ATI FACE ASA CEVA sau VOUA NU VI SE POATE INTAMPLA, sa stii ca se poate, si ti se intampla cand ti-e lumea mai draga, inainte de a judeca, drept care voi oricum nu-l aveti, ar trebui sa GANDITI, daca nu cunoasteti cuvantul luati DEX-ul.
.........................tie chiar ti se pare palpitant sa fi AMANTA...sau vrei sa fi roata de rezerva?
erikahd2008
Postat pe 9 Februarie 2009 10:58
Draga elle,

Voi face abstractie de cele comentate mai sus. Fiecare are dreptul sa-si exprime parerea, ceea ce voi face si eu. A existat o perioada in viata mea in care am iubit nebuneste si am fost iubita de un barbat care desi nu era casatorit avea un copil. Relatia cu mama copilului era foarte proasta, si nu stiu asta pt ca asa mi-ar fi spus el, ci pt ca am vazut si singura, ca s anu mai spun de apropiatii nostri care stiau situatia. El nu avea voie sa-si vada copilul daca ea banuia ca el se intalneste cu vreo femeie, desi nu era sotia lui si nici nu erau impreuna. Astfel ca am hotarat sa ne despartim de dragul copilului. El il iubeste extraordinar de mult, iar eu consider ca sunt suficient de educata incat sa stiu ca o astfel de "lupta" cu un copil e din start pierduta...pt mine, evident. N-as putea trai cu gandul ca un tata nu-si vede copilul crescand din cauza mea sau ca acel copil nu-si are tatal aproape in prima zi de scoala, de exemplu. Vreau sa-ti spun ca a durat aproape 2 ani despartirea noastra. In fiecare zi ne desparteam, de fiecare data spuneam ca e ultima cand ne mai vedem, ca e gata, gata si iar gata!!! Lacrimi, de ambele parti, disperare, imbratisari prelungite de parca unul dintre noi murea. Simteam efectiv cum imi fuge pamantul de sub picioare cand pleca. Pt ca noi chiar credeam ca era ultima noastra intalnire. N-am rezistat, si am dus-o asa aproape 2 ani, pana cand am plecat eu din oras. A fost singura modalitate de a pune punct.Efectiv nici unul nu rezistam. Ne desparteam si dupa cateva zile sau chiar ore ne trezeam din nou fata in fata fara sa avem habar cum s-a intamplat asta. Parca eram imbatati. Trebuia sa opresc asta, pt ca nu mai puteam. Copilul lui nu era afectat de povestea noastra, cum spuneam, oricum nu-l vedea zilnic ci doar de 2 ori pe saptamana, asa cum s-a stabilit la tribunal. Insa noi muream. Nu mai puteam, era o durere ce devenise carnala. Si am plecat. M-am mutat in Bucuresti impunand astfel distanta intre noi si jurandu-mi ca o sa-l iubesc pana la ultima suflare chiar daca nu va fi langa mine.

Draga mea, a fost cumplit, n-o sa te mint. Au fost momente in care ma simteam in stare sa parcurg cei 600 de km care ne despart pe jos, in cateva minute. Cam asa era dorul meu. Nu roiam sa aud de nimeni si nu concepeam sa apara un alt barbat in viata mea. Aproape ca mi se parea imoral sa las pe altcineva sa se apropie de mine. Insa s-a intamplat, si astfel am invatat ca lucrurile nu sunt doar albe si negre. Am cunoscut pe cineva in Bucuresti si suntem impreuna si acum. Acest om a reusit sa ma faca fericita implinindu-ma. Celalalt ma facea si el fericita, insa pt cateva ore, pana imi aminteam ca nu putem fi impreuna. Insa acum, sentimentul de fericire e deplin, pt ca nu-l umbreste nimic, nici o obligatie sau chestiune inceputa in trecut si neterminata.

Nu l-am mai vazut de atunci pe cel pe care l-am parasit, insa am mai vorbit din cand in cand. Lucrurile sunt clare intre noi. Vreau sa stii ca inca ma mai gandesc la el.si pot spune chiar ca il iubesc, insa altfel. Nu stiu cum, daca mai mult sau mai putin ca inainte. Stiu doar ca nu-l voi uita niciodata si ca o parte a sufletului meu va fi mereu a lui. Pentru el am fost acea mare iubire neimplinita, de care omul nu are parte decat o singura data in viata.

Iubitul meu stie de povestea asta, de altfel nu era nimic imoral la mijloc, omul nu era casatorit, nici macar nu avea o relatie cu mama copilului lui. De aceea, intr-un fel ma regasesc si in tine, in sensul ca inteleg foarte bine prin ce treci, insa impartasesc si ideile celor care condamna adulterul.

Sfatul meu este sa pui distanta. La mine a mers. Imposibilitatea practica de a va intalni, o sa te ajute in timp sa te detasezi, asa cum am facut si eu. Am observat ca noi de-am chinuit timp de 2 ani sa ne despartim tocmai pt ca ne era la indemana sa ne vedem. Incearca varianta asta.

Iti doresc multa intelepciune si liniste sufleteasca...
darkrapt
Postat pe 9 Februarie 2009 12:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intre fosta si actuala iubire 74 De la: kudika_951159 20 Februarie 2014 10:09
oare sa chiar iubesc din nou ? 9 De la: kudika098645 16 Iunie 2010 00:00
Cum sa uiti o poveste de dragoste? 43 De la: kudika_25906 30 Martie 2013 21:22
Ce e de facut cand iubitul tau nu se simte 'bun la pat'? 104 De la: andreeabaicu 16 Iunie 2011 16:19
sa zic da sau sa ascult de tata? 40 De la: izaellene 2 Octombrie 2010 21:48